/spanien/barcelona/forum/18629.aspx/spanien/barcelona/forum/18629.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2009-06-05 11:18
Maxwell mot Hleb = deal!
Barcelona Napao
2009-06-05 11:17
Ämne: Det börjar redan kry....
Jag är skeptisk till ett ge bort Etoo för en sån dyr spelare som Zlatan.
Länktips: www.sport.es
Delarocha
2009-06-05 11:14
Ronaldinhoismx3 //

Vem har påstått att Laporta sagt att han ska ta hem den förlorade sonen dvs Fabregas? Jag har inte läst det någonstans. Jag vet att jag har skrivit "vad vore bättre för Laporta än lyckas få hem Fabregas under sin sista transfersommar".
Barcelona Ronaldinhoismx3
2009-06-05 11:12
Zlatanvaka? hahaha.

Kan vi inte be hassan alavi köra en zlatanvaka? haha
Barcelona Ronaldinhoismx3
2009-06-05 11:10

hleb mot maxwell är taget.

frågan är om maxwell vill gå från en bänk till en annan? även där blir det diskussioner angående bänken och rotationen.

då är väl filipe luis bättre alternativ?
Barcelona Ronaldinhoismx3
2009-06-05 11:06
Barca o Mort!

och sissoko är inte minst lika bra som yaya som dessutom skulle kosta, lämna för AM och dessutom få nöta bänk?

du pratar om att backupen inte behöver vara lika bra men visst jag är en stor beundrare av sissoko han är grym!!

Okkapokka - El Triplete!

om laporta och pep vill ha fabregas och dessutom säger någon att laporta har sagt att han ska ta hem den förlorade sonen så tycker jag inte det är allt för omöjligt. Men NEJ jag tror inte vi värvar cesc.

och en bänkroll tror jag inte han får men att han får sitta på bänken någon match då och då, även xavi och iniesta kommer få det.

sedan vill han väl vinna titlar och det gör han i barca med lite mindre speltid än vad han har i arsenal. men men skulle vara nice att se han ta över efter xavi.

NÅNGÅNG får vi väl hoppas på att han kommer hem.
Barcelona Cristocea
2009-06-05 11:01
Det börjar redan krylla utav Zlatanister i forumet.
Inter Soldier
2009-06-05 10:54
Barcafan
Moratti befann sig i Barcelona pga 2 olika orsaker enligt Italienska,Turkiska,Engelska medior.

1: Barcelona erbjöd Inter 30 miljoner Euro + Etoo! Inter ser mycket intresserade ut av detta erbjudande och Moratti skulle ha flygt direkt med Ibras agent igår vid 19 tiden. Det kommer förmodligen bli ett byta plus lite cash till Inter.

2: Maxwell affären: Barcelona har varit intresserad av Maxwell ett bra tag och det sägs att Barcelona kan tänka sig ge Hleb för Maxwell.

Kära vänner: Det är bara medior men visst ligger det någon sanning bakom denna resa som Moratti åkte till. Men jag får väll hoppas på det bästa för Barca och Inter. Ni får ha det så bra!

VISCA BARCA!
Barcelona Barcafan
2009-06-05 10:23
Ämne: Ciao-V: Mediapåhitt?....
Det kan vara så att Moratti är intresserad utav någon annan spelare. Moratti har väl gått ut och sagt att Zlatan inte är till salu. Men vem vet egentlign vad som försigår..
Barcelona Barcafan
2009-06-05 10:21
Jag har gillat Zlatan sen första dagen jag såg honom. Är ifrån Malmö och har sett honom många gånger i Malmö mm. Men jag vill inte att Barca värvar honom, tycker att han är alltför dyr. Jag tycker också det verkar osannolikt det media skriver att han är på väg till Barca. Men en sak talar för det och det är att Laporta vill förnya truppen lite och få tillbaka en viss hunger så att man inte är mätt till nästa säsong.
Barcelona Tompa
2009-06-05 10:20
Angående Zlatan rycktena:
Jag TROR att Zlatan skulle funka bra i Barca och stämmer det att Pep väldigt gärna vill ha honom måste han vara övertygad om att han tillför något. Finns ingen anledning att ifrågasätta hans omdömme efter den formidabla debutsäsongen.

Sen är frågan om Zlatan är värd att pröjsa 700 miljoner spänn för? Ingen spelare är värd de pengarna och i synnerhet inte när vi redan har världens bästa anfall. Intresset för Barca skulle nå kokpunkten i Sverige med Zlatan i laget men om jag får välja behåller jag hellre Lejonet än att vi betalar en astronomisk summa för Zlatan.

FORCA BARCA!
Barcelona Lucho
2009-06-05 10:09
Ciao-V: Mediapåhitt? Vad tror du Moratti gjorde i Barcelona då, turistade eller? :-)
Barcelona Ciao-V
2009-06-05 09:26
manolo el 10:
Nu tar vi det väldigt lugnt. Vem har sagt att Zlatan ska komma till Barcelona annat än media?
Jag tror att det är bara påhitt. Eto'o stannar i Barcelona. Zlatan stannar i Inter. Diago Forlàn kommer att paras ihop med Eto’o, förhoppningsvis.
Låt media hålla på med som de vill. Det hör till sommaren.
Zlatan lägger inte Barcelona 30 mille + Eto'o. Glöm det.
Skulle han mot förmodan komma blir det nog max Eto'o + 10-15 mille, skulle jag tro. Men förhoppningsvis så kommer han inte. Skulle vilja hellre att han går till Real Madrid. Han passar bättre i Madrid.
Barcelona MickeP
2009-06-05 09:13
Jag är inte helt säker på att Zlatan är rätt spelartyp för Barca. Men om Pep har sagt han vill ha Zlatan blir det lite svårt att säga emot efter en sådan här debutsäsong för honom, eller hur?

Dock tycker jag inte man ska jämföra Eto'o och Zlatan då det är helt olika spelartyper som tillför olika dimensioner i spelet...

Jag gillar iofs Ibrahimovic men han lär nog ha en del att behöva utveckla om han kommer hit, trots allt. Mycket snabbare spel och mindre fysiskt än han är van vid i Italien. Tror inte han går in och är lika dominerande i Spanien, precis. Inte första året åtminstone. När han väl kommit in i det har han nog potential att utvecklas till världens bäste.

Men, men... Jag tycker man bör förlita sig till Peps omdöme, som sagt :) Man tyckte det var lite märkligt att våga kicka storheter som Ronnie och Deco, men det visade sig att han vet vad han pysslar med...
Real Madrid manolo el 10
2009-06-05 08:22
För mig är detta som händer just nu helt obegripligt, men bra för jag är real fans. Snacket om att Zlatan är så mycket mer än Etoo som anfallare, typ kan göra tekniska saker med mera? So what? i Inter är det väl bra där har dom varken Xavi, Iniesta och framför allt Messi som också kan göra dom sakerna också.

Etoo är en nummer 9 av absolut världsklass, varför byta mot Zlatan och 300 miljoner imellan? En trippel måste väl vara ett kvitto på att spelet fungera för ert lag. Skulle man köpa Zlatan för att det låser sig i en regnig match mot ett botten lag i la liga?

Det är helt otroligt hur man behandlar Etoo i Barcelona just nu, och ja, jag vet att Real behandlade honom dåligt också men då var han inte en av de bästa 9.orna i världen. Jag hoppas denna affären går igenom ur ett real madrid synpunkt. För jag kommer vara lugnare med en Zlatan på planen, även om han är magisk än mot ett hungrigt lejon som vet var det innebär att vara nummer 9 i ett lag.
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-06-05 07:33
Hahaha väldigt roliga bilder i länken. hehe:D
Barcelona asfaltsbarn
2009-06-05 06:42
Jahaja, Kaka klar för real och Moratti i Barcelona för förhandlingar! Ska bli intressant att se hur mkt som verkligen stämmer.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/article5311463.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/article5312020.ab
Barcelona Heywood Jablome
2009-06-05 02:15
Jag har svårt att se Samu lämna i sommar. Förra året var Guardiola tydlig. Han ville inte behålla Deco, Ronaldinho eller Eto'o. Bara det är ett slag mot ansiktet.

Eto'o stannade och var en stor faktor till trippeln. Jag tror många har glömt vad Eto'o egentligen har gjort i Barcelona. "Jag hoppas vi köper Villa", "Om Zlatan kommer få vi mer tyngd". Ingen av de spelarna kan göra det Eto'o kan göra. Jag ber er ta en titt på Champions League-finalen en gång till. Inte på hans mål utan hans defensiva spel.

Samu, jag vill att du stannar!
Barcelona Civello
2009-06-05 02:07
Brukar hänvisa Eto'o-tvivlare man stöter på lite titt som tätt till statistiksidorna på internet. Ett vanligt svar är då, "med de medspelare han har med sig är det inte konstigt att han gör så många mål", för att ytterligare nedvärdera Samu. Då får man helt enkelt damma av den gamla Mallorcastatistiken. Och då har vi inte ens gått in på alla de gånger han dunkat in bollar bakom Casillas, det enorma lejonhjärtat på planen eller extremt viktiga och eventuellt avgörande mål i TVÅ Champions League-finaler.

Fan vad jag älskar Samuel Eto'o! Glöden i ögonen när han sätter det där 1-1-målet i Paris, fy helvete. En levande legend hos mig. Den dagen Barça inte längre är bortskämda med en nia som producerar kommer många inse vilken betydelse Eto'o har haft.

Med det sagt vore Zlatan trots allt ett intressant alternativ om Samu nu skulle komma att lämna. Det är trots allt en fantastisk fotbollsspelare.
Barcelona Barcaloni
2009-06-05 02:05
Tror inte att moratti är i barcelona för att sälja deras bästa spelare. Han åkte nog dit av en enda anledning, att "sno" lejonet.
Morinho ska ge 110% nästa år för att vinna Cl titeln Inter har drömt om. Med en vass avslutare som Eto och en CL-hungrig Zlatan i laget är det möjligt. Med ENDAST Eto som dessutom lär missa en hel del matcher nästa år pga att han måste joina sitt landslag har de ingen chans.
Så alla ni anti-zlatan fansen, oroa er inte för att Zlatan ska komma till Barca.

Frågan blir vem kommer att ersätta lejonet?
Deportivo Creus
2009-06-05 01:48
littolitto

Då ser jag hellre att Pep kastar in Fernando Llorente.

Kim

Jag kommer att acceptera det - efter ett tag - om han kommer, men jag kommer aldrig att gilla honom, eller en eventuell värvning av honom för den delen.
Barcelona Kim
2009-06-05 01:41
Får jag se lika konsekventa protester om det skulle visa sig att Zlatan faktiskt skriver på för Barcelona? För inte är det väl kappvändare vi har här i forumet? ;)
Barcelona Los GalacticASS (Barcanist)
2009-06-05 01:40
Verkar som att David Villa vill spela bredvid Zlatan, och så har han sagt något liknande om Messi förut..

Hahaha, tänk er om Zlatan nu blir klar för Barcelona, då har Villa flera skäl att vilja komma till Barcelona! :D
littolitto
2009-06-05 01:38
Creus, mm du har rätt.
Men säg, jag tror att du håller med mig att vi behöver Zlatan när det står 0-0 mellan oss och getafe en mörk och regnig decemberkväll och det är tio minuter kvar av matchen. Samu har missat en massa målchanser. Då tänker du nog "Vi hade behövt Zlatan i laget som kan skjuta sönder dem"

Zlatan kan förändra en matchbild. Han kan med sin enorma vinnarskalle ge andra motivation till att fortsätta vinna flera titlar.

Nu ska jag sova, godnatt mina vänner!
Deportivo Creus
2009-06-05 01:33
littolitto

Jag vill inte ha en spelare som avgör matcher på egen hand, sådana har vi alldeles tillräckligt många av som det är. De vi redan har är dessutom långt bättre och större än Zlatan.

Vad jag vill ha är lagspelare, spelare som inte ser sig själv som större än laget, spelare som är villiga att springa "the extra mile". Barcelona är ett lag, och id det laget tycker inte jag att Zlatan passar in.

Dessutom tvivlar jag på att han är villig att gå ner så väldigt mycket i lön, och om Barcelona ger honom högre eller lika hög lön som Messi så kommer jag att flyga i luften. Det vore för jävligt.
Barcelona sambasoccer
2009-06-05 01:33
Ämne: Man kanske vaknar im....
De bästa jag har läst på länge.....
så sant d du skriver!!
Zlatan e bra men Eto krigare.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-06-05 01:30
Nu är NHL sändningen igång. Heja Detroit och Lidström. Där kan vi snacka världsback :D
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-06-05 01:27
Vad jag vill komma fram till är att om nu Eto'o går till Inter så märker dom att det inte är så märkvärdigt när han gör 25 mål på en säsong. För att det är garanterat att han når den gränsen.
Barcelona Los GalacticASS (Barcanist)
2009-06-05 01:27
Om jag inte minns fel hade väl Zlatan nån nick på ribban/stolpen mot United också..

Nej jag säger bara, sänk Zlatans lön och dra honom till Barcelona!
littolitto
2009-06-05 01:26
Zlatan är kanske inte en lagspelare men han kan lätt avgöra matcher på egen hand. Förresten, Zlatan är inte som C.R. Zlatan har till och med sagt att han kan tänka sig att sänka sin lön för att flytta till Barca och han vill spela för Barca.
Annons: