/spanien/barcelona/forum/18620.aspx/spanien/barcelona/forum/18620.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Juuventinoo
2009-07-20 16:53
Snälla tror ni Zlatan sitter och läser Sf och bryr sig om vad människor här inne säger. Han ställer sig framför ett fullpackat San Siro och hyschar de ska han då ta "order" från en skrivbent på Sf som troligen inte är äldre än 13 år.

Ni gör en fantastisk värvning, Zlatan är mycket bättre än Etoo. Vi får se ifall Etoo lyckas sätta dit hälften av 36 mål i Inter. Han har Stankovic Muntari Cambiasso bakom sig det är skillnad på de och på de han hade bakom sig i Barcelona. Sen är det mycket svårare att göra mål i Italien än Spanien det är en mer taktiskt/defensiv liga.

Sen har jag ingen aning om vad den här patetiska Real madrid supportern mumlar om. "Det är inte min klubbs pengar eller beslut" klart du ska låta så efter att ni har spenderat över 2 miljarder på spelare. Som alla andra madrid fans är du ett barn ni ser inte konsekvensen i detta köpande.

Ni mördar fotbollen när Liverpool vill ha 47 miljoner euro för Xabi eller Udinese vill ha 30 miljoner euro för D'agostino är något fel. Men det skiter ni i om ni betalar 3 gånger vad spelaren är värd, ni lånar pengar från spanska banker och skulle ni gå - så betalar spanska skattebetalarna det. Äcklig klubb!

Det mest komiska är att ni släpper in 6 mål på hemmaplan erat försvar är under all kritik ni tappar ledaren i mitten, ni köper spelare för över 2 miljarder kronor och endast 15-20 milj euro går till försvaret. Snacka om rena jävla Fotboll manager eller Fifa vette fan vad Perez lirar om kvällarna.
Barcelona BlueRed
2009-07-20 16:51
Abbe - el triplete!

Jag med, men han börjar bli gammal. Minnet du vet... ;)
Spanien LorenzoRosa
2009-07-20 16:51
Ämne: LorenzoRosa

Guard....
Har jag någonsin påstått att någon skulle slicka röv på någon? nej. Zlatan kommer alltid vara Zlatan, förstår inte vad som är skillnaden på Henry och Zlatan(om han flyttar) är bara för dem spelar i Barca? kanske att dem inte måste ta lika stort ansvar på planen? Annars ser jag inte skillnaden, barca är inte fria från fusk och filmningar om det är det ni påstår.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2009-07-20 16:51
Ämne: Cules lugn ni behöve....
Etoo är bättre än alla anfallare i Real Madrid.
Barcelona Rambla
2009-07-20 16:50
sevillakarl

Kan du nämna fler målvakter i Europa i dagsläget som ståtar med två CL-titlar inom 4 säsonger? Vi väntar på ditt svar.

Du kände att du behövde skriva din åsikt angående den här punkten?

Samtidigt som du kritiserar skribenter som just framför sina åsikter i krönikor?

Starkt jobbat grabben.
Barcelona Abbe - el triplete!
2009-07-20 16:50
Ämne: Pierre13#/

Ditt i....
Väntar nyfiket på den obligatoriska fail-bilden!
Barcelona el Flaco
2009-07-20 16:50
Pierre13#/

Ditt inlägg var ett enda stort Fail. Karanka kom från Athletic Bilbaos ungdomsakademi, Morientes och Helguera var från Albacete och Hierro köptes från Real Valladolid. Ingen av dessa herrar kan räknas som Madrid-produkter. Eto'o är jag också osäker på om han kan räknas som Castilla-produkt då han knappt spelade för B-laget, utan för istället utlånad till en massa andra klubbar som Leganés, Espanyol och Mallorca hela tiden.
Barcelona BlueRed
2009-07-20 16:49
Förstår heller inte hur han får till att Morientes, Karanka och Hierro till egna produkter. Helguera får dem gärna på sin lista, han är inte mycket och ha.
Real Madrid Fredrik R
2009-07-20 16:49
Heywood Jablome

Sant som du skriver, ett värde kan inte fastställas utan att ett pris satts. Men priset för Zlatan Ibrahimovic kan eventuellt fastställas till cirka 400 miljoner kronor plus Eto'o och Hleb (lån). Att räkna ut direkt monetärt värde är inte så intressant, man kan nöja sig med att säga det precis som det är; Zlatan är värd lika mycket som Eto'o plus Hleb på lån och 400 miljoner kronor.
Barcelona Heywood Jablome
2009-07-20 16:49
sevillakarl

Gud, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Du tycker att det var det löjligaste du har läst och sen skriver du att det var bra skrivet.

Jag tror du behöver en bra kompis.
Real Madrid MADRID 1902
2009-07-20 16:49
LEX
Hela världen skrattar åt eran dubbelmoral!

Barcelona Messi-Barca-10
2009-07-20 16:49
MADRID 1902

Man märker att du hänger med.
Real Madrid MADRID 1902
2009-07-20 16:47
Cules lugn ni behöver inte hetsa upp er.:)
Jag förstår att idag ingen vill betala dom pengarna men och att det är det bästa att byta han mot Zlatan och ge pengar.
Men egentligen är Eto värd mer än 0 Euro.
Barcelona LEX
2009-07-20 16:46
Fredrik R

Hela världen skrattar åt era spelarköp.
Barcelona Ghazza
2009-07-20 16:45
Ämne: Ämne: Fredrik....
Morientes? Helguera? Karanka? Hierro? Jag hoppas verkligen inte att du menar att dessa spelare är Madridprodukter...
Barcelona Gonzalez_Barca
2009-07-20 16:45
Pierre13

Morientes var icke Madrid produkt:
1993 - 1995 spela han för Albacete sedan flytta han till zaragoza tills 97 då han kom till Madrid..
Barcelona Messi-Barca-10
2009-07-20 16:45
skönt att höra madrid fans vara ärliga om grjer för en gångs skull.
Sevilla sevillakarl
2009-07-20 16:45
Ahmed Hassan, eller vad du nu heter, det där brevet var nog det löjligaste jag sett...Visst det är bra skrivet mycket öppet och så, men varför..? varför lägger du ut det SF! Det är dina personliga tankar...skicka brevet till Zlatan istället, han är väl den enda som bryr sig om vad du anser om hans framtid...

Löjligt av uttalande av Laporta" vi köper inte stjärnor, vi bygger dem" eller nåt liknande...härnäst så köper ni Zlatan och säljer Etoo...??? vänta nu, ni köper inte stjärnor, nehe okej...?

Köp en ny målvakt dessutom, jag har sagt det en jävla massa gånger, men jag fattar inte vad eran txiki "tsatsiki" håller på med...?
Blir förövrigt väldigt intressant att se El Clasico med BarcaMartin nästa säsong!

Jag vet att det här inlägger kommer bli raderat, men jag kände att jag behövde skriva min åsikt angående den här punkten....Förövrigt så är ni Barcafan EXTREMT trångsynta...

Peace-out, hoppas inte att ni vinner nästa säsong ;)
Barcelona Heywood Jablome
2009-07-20 16:44
LorenzoRosa

Guardiola vill ha Zlatan för att han har de nödvändiga egenskaper som Guardiola söker efter. Tror du att Guardiola kommer slicka röv för Zlatan? Det är fel tränare du pratar om isåfall. Zlatan kommer att få ändra sig. Han är inte längre den största stjärnan.

Hade Henry betet sig som han vore i Arsenal, och tänk på att han är den största spelaren i deras historia, då hade han inte spelat kvar i Barcelona idag.
Real Madrid Pierre13#
2009-07-20 16:42
Ämne: Fredrik R

Om det ....
Ni hade många egna produkter förra säsongen i finalen. Men sent 90 och en bit in på 2000 hade Madrid

Karanka,Guti,raul,morientes,Etoo(!)Helguera,Hierro,Iker. Plus andra spanjorer. Då hade ni 1-2 egna produketer. Sen va det bara köpta spelare nästan.

Sa det tidigare säger det igen. Allt går runt. Ett tag har ett lag många tallanger och allt är fint, sen dipp. Och ett annat lag får fram massor.
Som senast vann RM över barcleona i VM för JR. RM vann nästan alla turneringar med sina småttingar. senaste tiden har vi fått fram bra med. Men en sak stämmer verkligen som du säger, vi har inte gett dem tid. Det håller jag med om är Madrid långt efter barcleona. Men kanske kommer med tiden om vi får ett stabilt lag
Barcelona Rambla
2009-07-20 16:41
MADRID 1902

Vem köper Eto'o för 400 miljoner? Snälla, du har inte lust att SMS:a Laporta och Txiki òch berätta för dem så att de kan göra affär? Det hade varit bussigt.
Spanien LorenzoRosa
2009-07-20 16:41
Ämne: LorenzoRosa

Hela ....
Nej, jag tänker inte skriva ett brev eller låtsas göra det. Förstår inte vad som var meningen/budskapet med brevet, känns patetiskt när han skriver att Zlatan har mycket att lära, han kan nog en hel del redan, han är en väldigt professionell fotbollsspelare, sen som om Barcelona är en perfekt klubb, jag kommer ihåg ronaldinho sparka en kille på kuken i någon match, och då var han väl barcelonas ikon om man kan säga så. Det känns som han vill glorifiera barcelona onödigt mycket och få fram att Zlatan måste förändra sin personlighet för att få vara i barca? undrar varför Pep vill värva honom...
swecule
2009-07-20 16:41
grabbar,

går allt vår väg är det klart imorrn och man kan andas ut :-)
Barcelona Heywood Jablome
2009-07-20 16:40
Var kommer den här siffran på hur mycket Eto'o är värd? Eto'o kan lika gärna vara värd 0 kronor, samtidigt som kan vara värd 600 miljoner. Ingen klubb har lagt ett bud Eto'o, ingen klubb har köpt Eto'o. Alltså är han värd absolut ingenting.

Ett värde sätts efter att konsumenten har betalat för det. Ronaldo är värd 88 miljoner pund... tex.
Real Madrid Fredrik R
2009-07-20 16:40
LEX

Varför det här patetiska behovet av att kasta skit på motståndaren? Inser ni inte skillnaden; madridistas dömer inte culés för att deras klubb eventuellt gör ett stort köp som både hjälper klubben på planen och kommersiellt utan kritiken haglar på grund av att det framstår som ett gigantiskt hyckleri när culés försöker fortsätta att kasta skit på vår klubb när man faktiskt tillämpar samma metoder från och till. Något som stenhårt förnekades för några veckor sedan.
Som jag skrev tidigare, vad är poängen med att ha en policy ifall man följer den sporadiskt?

Jag bryr mig inte ifall Zlatan kommer till Barcelona eller inte, bortsett ifrån att det gör ligan roligare och bättre med fler profiler. Det är inte min klubbs pengar eller beslut. Däremot så är det väldigt skrattretande när culés fortsätter att försöka påvisa att det inte är samma sak och att Barcelona faktiskt gör någonting annat än de gör. Man försöker finna nyansskillnader som inte finns.

Man förlorar en av världens bästa anfallare och köper en av världens bästa anfallare. Det är precis samma strategi som Real Madrid tillämpar under Perez-ledning. Calderon försökte ersätta världsklasspelare med oprövade spelare ifrån mindre ligor som behöver många års utveckling för att komma till den nivån som klubben behöver direkt. Vilket gör att jag blir mer kritisk till Calderons modell än Perez, det är en sak att canteras inte kommer fram på grund av att klubben har en av världens bästa spelare på den positionen och klubben alltid aspirerar till att ha världens bästa spelare, utländska, spanska eller egna talanger. Det är en annan sak att köpa in Drenthe och ge honom chansen istället för en cantera, det är i mina ögon mer provocerande.
Barcelona Ghazza
2009-07-20 16:39
Eto'o är både en fantastisk spelare och en fantastisk människa. Visserligen känner jag han inte (konstigt vore väl det), men genom hans gester och aktioner kan man inte annat än beundra honom.

Jag minns ett mål han gjorde för ett par år sedan. Målgesten var att han med full fart sprang mot Valdés och kramade om honom. När reportrar efteråt undrade var det hela handlade om svarade lejonet så här: "Valdés får alltid fira våra mål ensam, men jag ville att det skulle få ett slut."

Tack för allt Samu!
Barcelona LEX
2009-07-20 16:39
Ämne: LEX
Det roligaste ä....
Vilken tur att du har insideinformation om vad barca kommer att betala för zlatan.

Hela världen skrattar åt era spelarköp.

Barcelona Messi-Barca-10
2009-07-20 16:36
MADRID 1902
Sant det du säger, men just nu zlatan är han värd dom "800 miljoner som du säger". men 1,5 miljarder kr,eller vad ni har betalat för ronaldo o kaka. inte värt. Kaka blev utseed till världens bästa spelare vart tog han vägen, för hör självförtroende, samma med Ronaldo!
Barcelona BlueRed
2009-07-20 16:35
Ämne: BlueRed/

Personli....
el Flaco

Jag vågar nog hålla med. Det börjar slå in nu hur mycket jag kommer sakna Lejonet.
Men är det Z Pep vill så är det Z Pep ska ha.
Barcelona Trippeln
2009-07-20 16:35
MADRID 1902

800 miljoner? Vad har du rökt!

Zlatan 440 miljoner etoo 15 miljoner.Igentligen 0 för ingen vill köpa han och vi vill ej behålla han.
Men ok 590 miljoner max 640 miljoner är marknadvärdet!

Och hleb han får vi tillbaks eller så får du BETALA för honom drygt 10 miljoner euro om de ska behålla han.

Tänk logiskt!
Annons: