/spanien/barcelona/forum/1860.aspx/spanien/barcelona/forum/1860.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2016-02-02 11:32
@Flavia:


Fast idag så är Neymar ansedd som bättre spelare än Suarez och inte ens neymar är jämförd med Pelé ännu.

Angående om Ronaldo skulle kunna anpassa sig till att spela bredvid messi eller inte går såklart inte att ens diskutera kring. Ronaldo var den bästa anfallaren i världen under sin period. Jag personligen tycker därför att denna typ av spekulationer är ointressanta. Det är en sak att diskutera hur mycket bidragande de är till titlar, antal mål, rörelsemönster och teknik, en annan att tala om situationer som spelarna aldrig ens blev "utsatta för"
Flavia
2016-02-02 11:29
@LennyRomario:


Varför?
Flavia
2016-02-02 11:24
@neymar JR:


Skulle nog inte riktigt vilja hålla med dig där, Suárez bästa säsong hos Ajax målmässigt är avsevärt jämfört med Ronaldos bästa säsong i PSV. En intressant fråga hade varit ifall om hur Ronaldo (innan han var känd för sin skadebenägenhet) hade klarat sig i England? Troligtvis hade han fått sina skador tidigare under sin karriär...

Man måste inse vilka uppoffringar Suárez har gjort i sitt spel för att Barcelona ska bli det bästa laget i världen.

Barcelona har varit obesegrade när Suárez gör mål (34 segrar, 2 kryss och 0 förluster). Finns det liknande siffror för Ronaldo (innan han blev skadebenägen)? Skulle Ronaldo ha varit kapabel till att tona ner sitt ego för att spela sida vid sida med Messi ifall om vi ponerar att brassen lirade idag.

Att Suárez gör allt detta NU när flera andra bra spelare har misslyckats är något som folk tyvärr ej kommer att uppskatta ändra fram tills uruguayanen lägger skorna på hyllan.

Suárez har varit tungan på vågen i mer eller mindre samtliga stormatcher som Barcelona haft under de senaste två säsongerjna. Låt det sjuka in.

Om Suárez kom från Brasilien, så hade han nämnts i samma andetag som Péle gällande vem är landets absolut bäste fotbollsspelare genom alla tiderna.

Väl mött!
Barcelona LennyRomario
2016-02-02 11:22
@Flavia:
Suarez är inte ens i närheten.
Barcelona Katalano
2016-02-02 11:17
@Rambla~:


Ja, om straffet skulle vara värvningsförbud i en säsong så skulle de med sannolikhet tycka att det är värt det, om det däremot innebär att de inte får spela i CL på 1 säsong eller 2 så skulle resonemanget vara det motsatta. Speciellt eftersom Messi inte längre är pur-ung och de har därför inte tid att vänta. Värvar man någon av Messi och Neymar så måste man gå för CL också och inte endast ligan. Som sagt, känns ytterst långsökt att de skulle vara ute efter båda 2. Däremot kan de absolut lägga all krut på en av dem 2 om de säljer av en massa andra spelare.
Barcelona Rambla~
2016-02-02 11:14
@neymar JR:


Absolut! De lär de ju också göra misstänker jag.

På tal om det, att sälja. Om Chelsea kan sälja en spelare som Ramires till Kina för 25m pund, borde inte Barca utforska möjligheterna att få i väg någon överflödig brasse som finns i klubben? Jag menar, Adriano blir knappast yngre och en sista paycheck hade nog tilltalat honom. För att inte glöma Douglas, även om han kanske inte har något vidare högt marknadsvärde. :)
Barcelona Katalano
2016-02-02 11:06
@Flavia:


Nej, jag tycker Ronaldo "El Fenómeno", var vassare är Suarez. Känns lite skumt att jämföra spelare från olika tid, dels för att fotbollen ständigt förändras men samtidigt eftersom man i regel romantiserar lite över gamla storstjärnor. Ronaldo var definitivt en favorit för mig.
Barcelona neymar JR
2016-02-02 10:55
Rambla~ City har ju ett antal spelare som dom kan sälja till högt pris. Spelare som Pep inte kommer vara all förtjust i t ex. sterling
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-02 10:53
Flavia Han är långt ifrån hans klass
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-02 10:45
Katalano

Nej då, de har inte lagt ner FFP. Däremot har de lättat på restriktionerna denna säsong för klubbar som City och PSG. Kolla Chelsea tex, de säljer spelare för stora summor bara för att kunna värva.

Jag kan lova, att om City spenderar typ 2 miljarder för Neymar och Messi så måste de också kunna påvisa intänkter på dessa summor. De kan inte bara värva för pengar som inte "existerar". Då blir de bestraffade av Fifa. Frågan är ju då om de skiter i vilket och bedömer att det är värt det?
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2016-02-02 10:23
Först ser vi den löjligaste artikeln på väldigt länge om Roanldo, och härnäst ska nästa maräng skriva en artikel om MSN. Han menar på att deras kvalitéer är orsaken till varför det gått så bra för dom, vilket han absolut har rätt i. Men sen menar han på att den viktigaste faktorn som egentligen alla känner till, att de är så goda vänner på och utanför plan och har en god relation mellan varandra, inte stämmer alls. Han lyckas med konsten att säga emot Simeone, samma Simeone som har satt dit hans kära Real i ett par år nu. Vi Culés förstår att relationen mellan BBC suger då ni har divorna Cristiano och Gareth i laget, men försök inte ta ifrån något från Barca genom att skriva artiklar som har 0 trovärdighet. Hur lätt kan man egentligen bli skribent här på sidan?
Flavia
2016-02-02 10:22
Dagens forumfråga: Tycker ni att Luis Suárez är bättre än Ronaldo någonsin var under sin karriär? Och när jag säger Ronaldo, syftar jag givetvis på "El Fenómeno".
Barcelona Katalano
2016-02-02 10:21
@neymar JR:


Kanske de har. I så fall har jag missat denna info på något sätt. Men samtidigt så skulle jag då vara förvånad att inte Sheik-klubbarna gått ut hårdare på transfermarknaden på slutet.
Barcelona neymar JR
2016-02-02 10:16
Dom har väl lagt ner FFP-reglerna ?!?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-02 10:06
Jag har en känsla att Barça kommer att sälja Messi mot hans vilja för rekord summan och ursäkta sig för Barca fans att klubbens dåliga ekonomi tvingade ledningen till det. Dessutom kommer det att argumenteras att Messi är snart 29 år och att man vill bygga laget kring Neymar istället..
Så ni som skrattar åt rykten från England borde tagga ner lite för fotbollen är bussines och allt kan hända när man minst anar det..
Messi har gett Barca otroligt mycket och säg att man även vinner trippel i år och sedan sälja Messi för 2 miljarder. . Jag tror inte att många skulle gråtit för det..
Barcelona Katalano
2016-02-02 09:58
@Rambla~:


Kan tänka mig att vissa härinne blir arga på media och City som "aldrig kommer att ge upp" i deras försök att värva Neymar och Messi, men jag tycker det är underhållande hur media håller på. :)

Ponera att City skulle köpa båda 2 för totalt över 2 miljarder. Hur ställer detta sig i förhållande till Fifas Fair Play? Och utöver det måste de även klara av att betala lönerna. Skulle det ens vara möjligt? Har du koll? :)
Barcelona Rambla~
2016-02-02 09:51
Long-term Manchester United target Neymar, 23, could join rivals City after the Guardiola announcement. The club are willing to meet the player's £105m buyout clause. (Fichajes.net, via Express) City also want Ballon d'Or winner Lionel Messi, 28, to join Guardiola at the Etihad and are putting together a £120m deal to tempt the forward. (Sun) Brittisk press har redan gått bananas och sat igång drevet. Citys väg till världsdominas är redan utstakad. Yeah right, Barca kommer sälja Messi för £120m. :P
Barcelona enkos
2016-02-02 09:50
Polisman som fotade Messis pass med sin mobilkamera när Messi besökte Dubai 27 dec för att ta emot priset fick 1 månads fängelse för att sedan publicerat Messis uppgifter på sociala medier
Barcelona Yellow cake
2016-02-02 09:48
@Fuerza:

Han gick som Bosman såg jag, kanske Barca kunnat plocka in, fast hade väl blivit konstigt att eventuellt släppa honom direkt efter säsongen igen.
Barcelona enkos
2016-02-02 09:42
@Katalano:

Det handlar inte om att spara energi pga tuff schema utan nonchalans och arrogans av våra spelare som bara tror att de är på träning och gör hur de vill utan att spela seriöst. Nu behövde de inte gasa på för att göra fler mål utan visa bara lite bättre inställning .. Det är en mindre skandal att Atletico med två man mindre var närmare att göra 2-2 än vi 3-1..
Barcelona Katalano
2016-02-02 09:29
@A good coach is everything!:


Att be andra att inte smutsa ner forumet samtidigt som du använder det där språket blir väldigt paradoxalt då du själv smutsar ner forumet med inlägget.

Nog för att Pep inte längre tränar vår klubb men det var fortfarande i relativ närtid som han coachade oss och gjorde att Barca spelade den vackraste fotbollen i historien ( Enligt mig) så jag har full förståelse för att han ligger varmt i hjärtat hos många Culés och att man därför följer hans karriär åtminstone nu de närmsta åren efter att han lämnade oss.

Dessutom bekräftades det först igår att det blir Man. City som han tar över. Nog kan jag tycka att vi kan ha överseende med diskussioner om Pep under 1-2 dagar när informationen är ny. Jag diskuterar mycket hellre detta än Real Madrid exempelvis och blir glad bara det finns andra pågående diskussionsämnen i detta forum som är intressanta.
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-02 08:50
Pep är som en fis i rymden.. Oooh nu kommer alla Pep boys gå upp i taket. Vet ni vad fuck off, Pep är inte längre i Barca sluta smutsa ner forumet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2016-02-02 08:19
[Carles Puyol 5]

Guardiola har gett oss alla lyckliga stunder. Han har fått mig att gråta av glädje. Så jag kan förstå varför många diskutera honom.
Barcelona Katalano
2016-02-02 08:13
enkos

Jag förstår nu att kampen om skytteligan är viktigare för dig än lagtitlarna med tanke på att du inte svarar på inlägg riktade till dig som handlar om balansen mellan att spara energi till viktiga matcher i relation till att gå fullt i de enkla matcherna för att göra mer mål och krossa motståndet likt Real. Antar att jag borde vetat bättre än att försöka diskutera detta med dig, men jag har lärt mig läxan nu. Over and out.
Barcelona enkos
2016-02-02 07:28
@[Carles Puyol 5:

Neymar i mest form? Killen är ju totalt ur form med tanke på hur han presterade under hösten. Han har bara lyckats göra 2 mål på 6 senaste matcher i ligan och tappar skytteligaledningen .. Messi å andra sidan gör mål och assist i nästan varenda match.. så jag skulle vilja påstå att vi behöver få igång Neymar.. hoppas att s Neymar inte fått hybris för sitt spel under hösten då det inte är ovanligt med brasilianska spelare att bli bortskämda
Barcelona Messsias
2016-02-02 07:25
Messi skippar OS http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article22188358.ab
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-02-02 04:09
Pep till City alltså! Vilken mardröm för Måns ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-02 02:44
Coach Pep Håller med om allt. Tror även en motiverad Nasri hade varit något för Pep. Väldigt bra tekniskt och tappar sällan bollen i sista tredjedelen, dessutom en bra poängspelare för en mittfältare. --- [Carles Puyol 5] Pep har ju åtminstone tillhört Barcelona, inte konstigt att folk är intresserade när han nu ska ta över en ny klubb. Min åsikt men diskussioner om Guardiola är mer intressanta än diskussioner om Ronaldo, Real Madrid och om hur korrupt ligan är osv.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-02-02 02:02
Förstår inte hur folk lägger så mkt snack om Pep hit eller dit. Lägg fokus på Barca. Jag bryr mig inte ett skit om vad Pep gör nu men hade Pep varit Barca tränare då kan ni lägga energi på att snacka om honom här inne. Nog om jävla Pep snack. Barca leder ligan och vi har klarat en jobbig månad och nu kan bara spelschemat bli lite enklare men vi får inte slappna av. MSN behöver göra fler mål och Neymar är den som är mest i form. Vi behöver hjälpa Messi hitta glöden. Får vi bara igång Messi så kan lag få det otroligt svårt mot Barca. Just nu känns MSN inte helt 100% men jag tror att dem sparar sig till Arsenal hahahaha. Hoppas vi kan hålla vår fina vinstform och defensiven behöver vi bli bättre på. Pique har börjat formen och han räddar oss i många tillfällen i matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-02-02 01:40
Fuerza

Hoppsan, så klumpigt av mig :P

"skäms"
Annons: