/spanien/barcelona/forum/18599.aspx/spanien/barcelona/forum/18599.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ciao-V
2009-06-07 19:56
Ämne: Heywood Jablome//

....Kan inte hålla med när du hävdar att Zlatan är bättre än Eto'o. Det får stå för dig själv.

Detta var riktad till Rivaldo_gudarnas gud.
Barcelona Bojan#11
2009-06-07 19:52
Ämne: Bojan #11

Medan M....
Det va en extra säkerhet, sen tvivlar jag på att united hade 7 spelare på sin egen planhalva när dem ligger under:/
Kanske hade Eto'o fått dem instruktionerna att komma hem på egen planhalva när dem har förlorat boll?
Men som jag sa det är ju inte första gången vi har sätt Eto'o jobbat hem, och vunnit boll på sin egen planhalva!
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
2009-06-07 19:51
Pep.G

"Laporta, Txiki & company" fixade just trippeln. Så sluta snacka om dom på det viset du gör.

Vi har ingen anning om vad Eto'o vill, eller vad Laporta & Pep vill. Det kan vara så att Samu inte vill försätta i blaugrana, han kanske inte vill förlänga sitt kontrakt.

Lugna ner er nu.
Barcelona Ciao-V
2009-06-07 19:51
Det är media som älskar att skriva om Eto'o och klubben. De älskar verkligen att vrida och vända på saker när det gäller Eto'o.

Det Laporta har sagt är att klubben kommer att lyssna på Eto'o, hans tankar och hans planer. Han har sagt att klubben har ett erbjudande för Eto'o. Ett möte är planerad med agenten. Tror att det är nästa vecka de kommer diakutera om Eto'o.
Barcelona Pep.G
2009-06-07 19:50
LÄnktipset..
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2009-06-07 19:50
Heywood Jablome//

Låt oss nu inte överdriva. Jag börjar bli lätt illamående på alla överdrifter om Etoos defensiva kämpande. Han är först och främst en anfallare och i det offensiva finns det spelare som kan göra det han gör (Forlan,Villa,) och vissa tom bättre (Torres,Zlatan) en det han perseterar på top. Att han kämpar defensivt är hedersvärt men samtidigt något som han fått klara instruktioner från Guardiola att göra. Och ska vi gå efter det finns där gott om anfallare som gör bättre jobb i defensiven. Rooney agerar i ibland som vänsterback när hanns lag försvarar. Drogba är omutbar när chelsea finner sig sjävla under press. Undra t:ex hur måga bollar han nicka undan från eget straffområe i våra båda möten i cl semin?

Dock håller jag ed dig om att vi hellre beåller Etoo en drar in Forlan. Forlan som inte besitter något som inte Etoo har och dessutom är äldre. Inte heller jämnåriga Villavill jag ha in då han är snarlik Etoo i spelstilen och inte bidrar med något nytt.

Frå vi chans på Zlatan eller Torres därimot som är överlägsna spelare gentemot Etoo så tycker jag inte vi ens borde tänka på det två gånger. Dom hade lagt till en dimension i vårat redan omänskliga anfall.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-06-07 19:49
Ämne: Ride_The Big_one

....
Han är för feg för att prova honom, igår var brödern elm mer framträdande än de ordinarie i landslaget, trots det lär vi nog inte se flera nya spelare.

Kanske är det bra om landslaget inte tar sig vidare, då kanske en ny tränare kommer med ny spelide och tar med spelare som förtjänar att komma få chansen före avdankande spelare som finns i dagens landslag.
Barcelona Oha789
2009-06-07 19:48
Ride_The Big_one

Föra året mötte Barcelona Schalke och där fanns det en grym spelare som hete Fanerud eller nåt...

Han var grym, Jag skulle starta han i Landslaget utan tveckan. Sen så får spelare som Sebastian Larson bänka. Och så spelar han med Två ytterbackar som inte änns rör sig över halva plan?

Lagerbäck är en tränare som för mig är Världens sämsta tränare. Bådde hans uttalande i Media då han pratar strunt och vet inte änns vad han ska säga.

Det märks direkt att Lagerbäck är en kille med kontakter och därför har han nåt såhär långt. Till skillnad på PEP då han fått kämpa till sig där han är, Hidink och många mer.

Lagerbäck bort.
Barcelona Pep.G
2009-06-07 19:48
Heywood Jablome

Hade han gjort en Ronnie säsong a´la 07/08 så hade jag förstått om klubben vill sälja, men han gör en av sina bättre säsongen och då ska vi behandla honom på detta viset. Jag trodde fan bättre om Laporta, Txiki och company.

EDIT: Länktips på Samus topp 10 mål den här säsongen
Barcelona Heywood Jablome
2009-06-07 19:43
Pep.G

Jag instämmer. Om nu ledningen, som du säger, förhandlar med andra spelare och vill byta bort Eto'o så hoppas jag verkligen att han lämnar. Det är hån mot honom.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-06-07 19:41
Ämne: Är det någon som vet....
Inte skadad bara ratad.

Lagerbäck visar sin feghet om och om och om igen.
Tyvär för svensk fotboll men fegisar som han gör så att vi inte går fram för 5 öre.

Vem fan bryr sig om han tar landslaget till vm, han tar ju spelare som har peakat för längesen och inte står en chans mot spelare med högre spelkompitens.

Han vägrar spela utlandsproffsen före spelare ifrån skandinavien, envisa gubben kommer misslyckas med att ta landslaget till vm, kanske då får han sparken
Barcelona Heywood Jablome
2009-06-07 19:41
Bojan #11

Medan Manchester United hade 7 stycken spelare på egen planhalva och Barcelona hade 5 stycken på deras planhalva så hade inte Eto'o behövt göra det.
Barcelona Pep.G
2009-06-07 19:41
Heywood Jablome

Hade jag varit Etoo så hade jag lämant den här säsongen, OM det är sant att Laporta & CO vill ha en bytesaffär mellan honom och Zlatan. Vad fan är det för skitsnack liksom ? Efter allt han har gjort för klubben så ska vi ba kasta iväg honom sådär ? Nej är det sant det ryktena säger så är jag jävligt besviken på Laporta och resten av ledningen. Vette fan hur länge Etoo har tänkt att svälja stoltheten, men ett bevis på att han verkligen älskar Fc Barcelona är just hans sväljande av stoltheten nu. Jag personligen hade lämnat för länge sen.
Barcelona Oha789
2009-06-07 19:35
Rivaldo_gudarnas gud

Jag förstår inte varför du skrivit så mycket. jag såg nyss vad du skrev. då hemsidan blev bra igen.


Du tycker mer om att ett lag som Italien som har ett top lag till VM och EM, samma sak med Frankrike, Brasilien, Tyskaland, Holland, Spanien och m.m. Ska spela mot lag som Sverige som har kanske högs 3 stjärnor i laget och resten av de andra beror på vilken form och potential dom har.

I fotboll finns inget som är garanterat, man måste kämpa och vara fokuserad och vinnarmentaliet för att komma långt och vinna en titel. Spelar ingen roll om du är Brasilien eller Spanien. Spelar du inte bra så förlorar du..

Men jag vill snacka realistisk. Grekland och Danmark är två sen da?

Porto, Monaco, Chelsea är alla för mig små lag. Chelsea är framtidens syn på hur fotboll kommer bli. Många rika män tar över mittenlag och köper in spelare med dröm lön... det är för mig mycket mer spännande än när man ska ladda inför ett VM eller EM.

Barcelona Ghazza
2009-06-07 19:35
Är det någon som vet om Henok Goitom är skadad? Eller är det verkligen så att Henok, som gjorde 10 mål för ett bottenlag i La Liga verkligen ses som åttonde alternativ som anfallare i landslaget?

Spelare som Zlatan, Henke, Berg, Nannskog, Rosenberg, Elmander och nu senast Hysén går före honom. Zlatan plus ett par andra förstår jag. Men visst är det en bra sjuk värld vi lever i?

Med sju anfallare som är bättre än Henoik som nätat 10 ggr iår borde vi köra över motståndarna. Men nej, istället har Sverige gjort två mål på fem matcher.

Lite off topic, men lite kul istället för att bara snacka Silly.
Barcelona Bojan#11
2009-06-07 19:34
Ämne: Forlan hade aldrig k....
Jag tror faktiskt dem flesta skulle gjort det om sitt lag hade lätt med 1-0 i 70 minuten av en CL final men visst det va ju inte första gången vi har sätt etoo göra det.
Barcelona Heywood Jablome
2009-06-07 19:30
Forlan hade aldrig kunnat göra det Eto'o gör i Barcelona. Eto'os defensiva spel mot Manchester United var fenomenalt.

Det var en situation i finalen som gjorde mig förvånad. Precis innan Xavi prickade Messi. Puyol vinner en boll mellan Ronaldo och Evra. Passar ut till Eto'o som slår in bollen lågt. Vidic rensar och bollen hamnar framför Evras fötter. Eto'o inser det och springer snabbt för att hamna på rätt sida.

Om ledningen säljer Eto'o, så kommer jag bli mycket besviken.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2009-06-07 19:29
oha 789//

Jo jag såg inte heller all text förut. Men verkar som man kan se den nu. Iaf kan jag det:)
Barcelona mes__que_un_club
2009-06-07 19:27
någonting som inte FÅR hända är att barca säljer Yaya toure
Barcelona Sentuary
2009-06-07 19:26
Ämne: är de någon här inne....
Nej, men däremot tycker jag att man borde variera med anfallet varje match, typ som United brukar göra.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-06-07 19:26
Ämne: är de någon här inne....
Vem ska ta hans plats enligt dig?
Har du inte lite bråttom nu när laget fortfarande är intakt?

Tror knappast han accepterar en sån roll, och varför ska han det han är för bra för det.
Barcelona Yaya_toure
2009-06-07 19:24
är de någon här inne som tycker att henry borde agera som supersub nästa säsong?
Barcelona Oha789
2009-06-07 19:20
Rivaldo_gudarnas gud

Du verkar har skrivit nåt väldigt vettigt till mig jag kan tyvär inte se hela texten och det iriterar mig.. Jag ser inte hela texten då forumen har minskat.

:S Vet inte om det är så för alla andra också.


Förlåt kan inte läsa det du skrivit.
Barcelona Barca_4_lajjf
2009-06-07 19:19
Efter målet mot United så vill jag bara ha kvar vårt Lejon..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-06-07 19:19
Ämne: Pratar vi om samma E....Jag är lika förvånad som dig, en strikers jobb är inte att agera som Zidane eller Ronaldinho, inte fan ska en striker showa och vara den som ger en massa assist, deras jobb är att göra mål, klart som fan att det inte skadar om de spelar ur position någon gång och lyckas göra assist, men deras jobb är att göra mål.

Den dagen Eto lämnar kommer dessa eto tvivlare ångra att laget sålde honom

Det han ibland saknar i koncentration gör han upp med att lägga ner så mycket jobb för laget.

Såg ni hur lite Zlatan jobba för laget igår?
Tänk om det var en Barca match och han löpte så där lite, vi som kör hårt med press på bollhållare för att vinna tillbaka den, hur ska det fungera med en spelare som Zlatan, inte bara han utan anfallare ifrån den ital ligan är oftast stillastående i jemförelse med anfallarna i spanien.

Barcelona Yaya_toure
2009-06-07 19:16
Delarocha

forlan 30 år
Barcelona Heywood Jablome
2009-06-07 19:16
Pratar vi om samma Eto'o som kvitterade i Champions League-finalen i Paris? Samma Eto'o som gjorde första målet i Rom? Han som lurade bort Vidic och med en enkel tåpaj satte bollen i mål bakom Van der Sar? Eto'o behöver inte vinna skytteligan om han gör såna prestationer.

Visa lite jävla respekt!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-06-07 19:15
Ämne: oha 789//

I cl är....
JIsses vad du har mycket att skriva om, för allas trivsel korta ner dina inlägg är du snäll.

Bojano

Har du precis börjat kolla på barcelona eller Eto?
Eller vet du kanske inte vad en strikers uppgift är, kan ge lite snabb info. En strikers jobb är att göra mål inte sant?

Inte att underhålla publiken med massa dribblingar, så min fråga till dig är gör eto det jobbet en striker ska göra?

Innan du svarar bör du kolla igenom Eto´s statestik så du inte dumförklarar dig själv
Barcelona Nesto
2009-06-07 19:14
Säg inte att han har tappat fokus eller något nu på slutet för man ska klara det annars har han inget i Barça o göra.

Tappade XAvi fokus? hur var det med Forlan?
Eto'o är en av världens bästa forwards men han kanske borde ha nätat 5-10 gånger till med de tanke på de chanser han fick.
Tycker att han är riktigt billig också.
Det har ju många gånger snackats om summor som 25-30 m euro!
Barcelona Bojano
2009-06-07 19:10
Ni säger att ledningen är dum i huvet som vill sälja Eto'o... Visst han gjorde 30 mål i ligan men själv tycker jag inte han spelar så bra. Förutom i början av säsongen då han gjorde det bra. I dagsläget tappar han boll i stort sätt hela tiden, bränner många chanser och hänger knappt med i spelet. Jag anser att han är ett riktigt osäkert kort. Blir inte förvånad om han gör en katastrof säsong nästa säsongen om han blir kvar. Tycker detta är ett perfekt läge att sälja honom...
Annons: