/spanien/barcelona/forum/18595.aspx/spanien/barcelona/forum/18595.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2009-07-20 15:11
Är det bara jag som tycker att Peps uttalande är lite..konstig?

Han säger att om Eto'o väljer att stanna så är det ok, men sen så säger han att han vill att Samu ska sticka, hur ska man tolka det?
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-07-20 15:11
Hehe nya ikonerna uppdaterade! Nice :D
Barcelona Rey Eto´o
2009-07-20 15:10
Gud är störst! - Pep el rei! //
Hans fel ledde till titlar också efersom eto'o var en stor orsak till att vi vann så mycket.
Barcelona Libaax
2009-07-20 15:08
Ämne: Även om du inte gill....
Det är det jag säger han kan tycka Etoo är hemsk person eller inte tillräckligt bra för Barca anfall men prata med han först.

Synd att Etoo ska få veta det från Guardiola i TV och tidningarna.
swecule
2009-07-20 15:08
vilken jäkla kapning..om inte etoo fattar passningen nu så är det inget som kommer komma fram...och stannar han kavr i barca får man nog leta efter en större tjurskalle. det bästa han kan göra nu är att dra till inter pronto och bevisa för pep att han har fel och borde behållt honom. herregud vilken offentlig förnedring, tror aldrig jag sett något liknande från en tränare...
Barcelona Rey Eto´o
2009-07-20 15:06
Jag förstår mig inte på laporta han säger att ibras köp inte är beroende av eto'o. medans han försöker övertyga eto'o genom media vilken underbar klubb det är osv.

Guardiola däremot påstår att barca är rika men inte Så rika.

Hela affären känns fel, känns om eto'o känslor och tankar är uteslutna.

Men det är kanske bara ett sett att pressa honom på?
littolitto
2009-07-20 15:03
meessii10

Zlatan vill komma hit å allt. det enda svaret vi behöver är Samuel Eto´o.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-07-20 15:03
Även om du inte gillar hans beslut, så är faktum att det har lett till titlar! Men kan hålla med att han borde kanske ha pratat med Samu först.
Barcelona Meessii10
2009-07-20 15:01
Rey Eto'o//

Äntligen någon som tänker som mig! Jag börjar också bli orolig för att truppen kommer vara för tunn när La liga väl börjar. Hittills har man lyckats värva en spelare. Sen e jag rädd att man gör det misstaget real gjorde förra säsongen. Man satsar allt på en spelare och om han till slut väljer att stanna vad händer då? Jo det blir för sent för att värva andra spelare. Kräv ett svar från Zlatan nu så ni hinner att leta efter andra om han inte kommer!
Barcelona Libaax
2009-07-20 14:57
Guardiola borde inse han är tränare och inte en spelare längre.

So dåligt och oproffisionelt att säga att Etoo måste lämna och att han inte vill ha i Barca längre först i TV utan att prata med spelaren i fråga.

Riktiga bra tränare skulle inte gjort nåt sånt mot vilken spelare som helst och absolut inte mot en stor målskytt,legend i Barca målmässigt.

Barcelona Rey Eto´o
2009-07-20 14:57
Tråkigt, det känns om pep vet vad han gör men endå inte. Han verkade bestämmd förra året men eto'o klara att hänga sig kvar och vinna trippeln. snacka om missbedömning.

Har aldrig gillat guardiolas beslut utanför planen, men på plan är han kung. Än så länge...
Real Madrid Fredrik R
2009-07-20 14:56
Ronaldinhoismx3

Det jag menade var att det inte fanns något tydligt mönster i hur Maradona tänker, han gör helt enkelt urkorkade val. Ifrån oss (Real) så tar han med Heinze och Gago men petar Higuain. Ifrån Inter tar han med Burdisso (råpetad i Inter) men petar en av deras bästa spelare, Cambiasso.

Dessutom så har han lyckats bråka bort Riquelme ifrån A-laget utan att ha en värdig ersättare på det offensiva mittfältet, han har inte heller något vettigt substitut i form av kreativa yttrar som kompenserar för bristen kreativt centralt.

Överlag känns Maradona väldigt mycket som Pelé, han var en stor spelare på planen men när han ska börja spekulera fotboll ifrån sidan av den så blir det bara fel.
Barcelona Barcadinho.
2009-07-20 14:56
Fortsatt diskussioner om Zlatan/Eto'o och det är naturligt.
Men jag är helt säkert på att affären kommer att bli klar. Ingen kommer att backa nu.
Jag tror att allt blir klar om två/tre dagar.


Jeffren var skadad tre månader förra säsongen med b-laget. Det kan hända att det var därför han fick så lite chanser med A-laget.
Jag kan tänka mig att han får mer tid den här säsongen, om ingen ny värvning till vänster sker till slut.

Saviola till landslaget?
Är det ett skämt?
Han kommer att göra i så fall som han har gjort på de senaste 6/7 år - Sitta på bänken.
Han har ingen chans och peta bort Messi, Kun, Tevez, Diego Milito el Lisandro Lopez.
ett skämt alltså.
Barcelona Meessii10
2009-07-20 14:53
LEX//

Jag gjorde ett fel där. Men om du kollar till mitt inlägg en gång till och läser Editen så får du se vad jag menade. För det finns många och jag känner själv många som e otacksamma för det Eto'o gjort och vill få bort honom!
Barcelona Abbe - el triplete!
2009-07-20 14:52
Äh, Higuains chans kommer, han är fortfarande ung. Dessutom sitter nog inte Maradona kvar på sin post överdrivet länge heller.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-07-20 14:51
Ok men om du ska räkna på det sättet så gjorde Milito mer mål än Higuain i Italienska ligan och det gjorde han i Genoa. Nu spelar han och ska starta med Inter nästa säsong medan Higuain får nöta bänk.

Barcelona LEX
2009-07-20 14:51
Ämne: Ronaldinhoismx3//
....
Vad menar du med "vilja ha bort honom från laget"? Jag tror inte det finns EN ENDA culé som vill ha bort Eto'o.
Barcelona Den vise
2009-07-20 14:49
Han är släkt med aguero. Messi är hans arvinge. Tevez är hans kusin. Higuain kunde valt frankrike och med facit i hand borde han gjort det.
Real Madrid Fredrik R
2009-07-20 14:46
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Ja, ganska självklart i min mening? Förutom att Tevez har gjort pinsamma 8 mål på 50 matcher i landslaget så kan vi väl jämföra de två spelarnas gångna säsonger?

Tevez
29 ligamatcher
5 mål
Tyvärr ingen assiststatistik.

Higuain
34 matcher
22 mål
9 assist

Att sedan Higuain lyckats etablera sig som en spelare som är en given del utav Real Madrids gigantiska framtidsprojekt samtidigt som Tevez bråkat sig bort ifrån Manchester United för att kunna konkurrera med 10 forwards i City tycker jag också säger en del. Higuain kommer spela CL-fotboll inför VM tillsammans med några av världens bästa spelare medan Tevez kommer slåss om en 5-6 plats i engelska ligan och hoppas på att kunna chocka i FA-cupen.

Den enda spelaren som helt uppenbart bör gå före Higuain i Argentina nu är Messi, Agüero och Higuain drar ganska jämt. Ingen annan har varit bättre den gångna säsongen.
Barcelona Meessii10
2009-07-20 14:45
Ronaldinhoismx3//

Förra säsongen när Guardiola ville ha bort honom. Vad gjorde Eto'o då? Jo han stannade, visade vem han är, och gav oss trippeln. Och hur vill ni tacka honom? Genom att vilja ha bort honom från laget. Han offra sig själv förra säsongen trots att de ville ha bort honom. Det räcker med målet han gjorde i CL-finalen. Det där var ren individuell prestation(med lite hjälp av iniesta) och vad hände? Jo det resulterade i att det blev mål för Barca och manchester spelade som om de var i chocktillstånd resten av första halvleken. Varför tror du han ska sprida osämja den här säsongen om inte han gjorde det förra säsongen? Jag kritiserar inte Pep och Laporta för jag vet att de gör det som är bäst för laget. Men innerst inne hoppas jag att han stannar och till slut förlänger sitt kontrakt nåra år till!

Edit: När jag säger ni så menar jag de som är otacksamma för det Eto'o har gjort för klubben!
Barcelona Den vise
2009-07-20 14:45
Maradona gillar att ta ut spelare som ingen annan tränare ens hade övervägt att göra. Ett exempel är att burdisso alltid kommer med i landslaget. Killen får knappt speltid i inter och när han väl får chansen så gör han ingen interisti glad. Hans fotbollsfilosofi är att gå emot strömmen.
Barcelona el Flaco
2009-07-20 14:42
Rambla/

Det senaste jag läste om Xabi Alonso var att det finns en chans att han stannar i Liverpool. Men oavsett hur den affären slutar tror jag, precis som du, att Mascherano inte kommer komma till Barcelona.


Ronaldinhoismx3/

Jag tror inte att Maradona är någon hardcore culé, men hans relation med klubben har förbättras markant sedan Laporta tog över. Men jag tror inte att Maradona väljer Saviola förre Higuain på grund av Barça/Madrid rivaliteten. Det har nog ingeting med saken att göra. Varför skulle han i sådana fall välja Saviola som spelade för River Plate med tanke på att Maradona är en Boca Juniors supporter? Under tiden som Saviola och Aimar spelade för los Millionarios hyste Maradona inget annat än respekt och beundran för dessa två.

Dessutom är anfallet inte Argentinas största problem. Deras svagheter just nu är snarare den mediokra målvakten, den katastrofala backlinjen och det dåligt balanserade mittfälltet. Higuains vara eller icke vara i det argentinska landslaget hade nog inte gjort någon större skillnad.
Barcelona Ronaldinhoismx3
2009-07-20 14:40
Fredrik R

Men Cambiasso lirar ju numer i Inter och Heinze har ju bara varit i Real ett år, Gago är han väl tvungen att ta med för han måste ha någon mittfältare även om jag tycker Gago är världens sämsta proffesionella, okej VDV har varit ännu sämre i Real.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-07-20 14:39
Tevez Ska alltså bänkas och Higuain ta hans plats. ;)
Barcelona Alavi
2009-07-20 14:39
Real Madrid Fredrik R
2009-07-20 14:37
Ronaldinhoismx3

Det som talar emot den tesen är ju att en bedrövlig Heinze har en plats i truppen tillsammans med en, i kontrast till Cambiasso, medioker Gago.

Jag skulle vilja se ett tremanna-anfall med Higuain centralt, flankerad av Agüero och Messi. Uppbackat av ett tremannamittfält med Mascherano, Cambiasso och Riquelme. Men jag kan ju drömma vidare.
Barcelona Trippeln
2009-07-20 14:36
Varför är han en cule för att han anser att Higuain inte är tillräckligt bra för landslaget?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-07-20 14:36
Saknar Iniesta. Längtar tills säsongen börjar igen.
Barcelona Abbe - el triplete!
2009-07-20 14:34
Ämne: Grabbar, det diskute....
Trots det envisas han med Heinze?
Barcelona Ronaldinhoismx3
2009-07-20 14:33
Meessii10

Hur kan du vilja ha kvar Samu när Pep har försökt bli av med han 2 år i rad? Tror du inte han kommer vara arg som ett bi hela säsongen och sprida osämja? Sen att han lämnar gratis nästa säsong gör inte saken bättre, tror inte Pep kommer bli allt för glad om han pajjar Zlatan affären för att sedan lämna som bosman.
Annons: