/spanien/barcelona/forum/18577.aspx/spanien/barcelona/forum/18577.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
7/2/2009 11:58
inzajt
Det är väl det du menar ? Att vi sitter o snackar skit?

Men okej berätta för mig hur det var då..
Barcelona Pep.G
7/2/2009 11:57
Fredrik R

Det finns bra kommunister och så finns det mindre bra kommunister, men det finns inga bra fascister :)
Barcelona Barcakadabra
7/2/2009 11:56
Fyyyyyyyyyfan va härligt det ska bli att besegra Real! Hela laget kommer vara så taggade på att vinna nu när real har värvat som de gjort, detta är de bästa som egentligen kan hända ifall man trodde att Barca spelarna va mätta och inte kommer vara lika hungriga nästa säsong.
Tack real.
Vi har aldrig varit hungrigare och kommer ÄTA UPP maränger till efterrätt!
Barcelona Pep.G
7/2/2009 11:55
inzajt

Förklara skiten för mig då, för den skillnaden jag ser mellan dem två var antalet dem lyckades ta kål på. Att ni kan heja på ett fascistiskt lag, ajajaj :/

Real Madrid inzajt
7/2/2009 11:55
Skrev jag något om att ni hittar på eller? Kanske bäst för dig att hålla dig till svensklektionerna också.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
7/2/2009 11:54
inzajt
Hittar på?
Alla känner till Franco och vad han gjorde så säg inte att vi hittar på..
Real Madrid Fredrik R
7/2/2009 11:54
Ämne: Ämne: Real Ma....
Jag menar det, det är verkligen ett slag under bältet att dra paralleller till Hitler bara för att någon håller på ett fotbollslag. Med den typen av retorik så är ju alla Barcelona-fans ansvariga för de otaliga miljoner människor som Sovjetunionen systematiskt utrotade i och med att Stalin stödde motståndsrörelsen i Spanien. Ifall man vill göra sådana kopplingar så ska man vara helt ärlig, jag räknar med att Pep.G stolt dunkar sig på bröstet när man snackar om hur många som dödades av Sovjet i och med att man uppenbarligen kan kopplas till alla som har stött en politisk sida som i sin tur långsiktigt kan kopplas till en fotbollsklubb...
Real Madrid inzajt
7/2/2009 11:53
15-18 åringar som sitter och skriver massa skit och försöker berätta historia, inte bättre ni håller er till historielektionerna först?..
Barcelona HugoBoss
7/2/2009 11:50
Chipp_Kungen_Raul'

Problemet var att Calderon inte lånade pengar från banken..Herregud...
Barcelona Pep.G
7/2/2009 11:49
Valdebebas

Franco, Mussolini. Saddam Hussein, Hitler et etc, alla dem tillhörde samma smuts. Hitler förtryckte judar och Franco förtryckte Katalaner. Jag ser ingen skillnad faktist.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
7/2/2009 11:49
Chipp_Kungen(sajjjk)_Raul
Varför ska vi vara avundsjuka kan du bertätta för mig?

För det första så är det inte bara vi som snackar skit om er och kritiserar er, alla lagen gör det. Gå in på Juves sida på SF så kan du se att dom har skrivit en krönika och titeln är "Jag gillar inte Real Madrid".
ALLA kritiserar er och HATAR er.
Ni är den smutsigaste klubben som finns. ( Läs vad Pep.G har skrivit.

För det andra så har vi inget att vara avundsjuka för, vi vann trippeln vi vann båda El Clasico mötena ena med 6-2 på Bernabeu och vann allt som går att vinna så tänk på det innan du kommer in hit och snackar om avundsjuka.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
7/2/2009 11:47
HugoBoss//
jaså du!
Då kunde vi lika gärna få dem under calderons tid hahaha då kunde man c och chelsea och man u lika gärna också kunna det ;)
Deportivo Jakobsson
7/2/2009 11:46
Chipp_Kungen_Raul//
Nu sitter du och försvarar dig på punkter jag inte ens tagit upp, vart i min text kan du se att spelare inte skulle vilja spela för Real Madrid? Det verkar som att du vill vara här inne och provocera och det är faktiskt jag som ska fråga dig, vad är du ute efter? Det enda jag är ute efter är att försöka få ner dig på jorden, säsongen har inte ens hunnit börja och du kommer in och säger att Real Madrid är världens största klubb genom tiderna. Visst, om man kollar på titlar så är dom väll det men då kan jag gå tillbaka till mitt gamla argument med att Real Madrid vann 5 raka Europa cup finaler när 6 lag ställde upp i turneringen. Jag vet inte hur högt det räknas och eftersom det egentligen endast skulle finnas ett lag i Spanien under Francos tid så vet jag inte hur nöjd man kan vara över ligatitlarna heller. Men visst, eran "policy" är jätte bra.

Och föresten, jag är absolut inte en avundsjuk Barcelona supporter som du skriver. Om du ser på tröjan som jag bär så är det blåvita ränder.
Barcelona HugoBoss
7/2/2009 11:45
Chipp_Kungen_Raul

Det är inte så svårt och få spelare till sin klubb om man har pengar. Hade Barca haft dom pengarna hade Barcelona fått in minst lika många spelare som Real, om inte mer.
Real Madrid Valdebebas
7/2/2009 11:44
Ämne: Real Madrid är ett s....
Pep.G:

En sak är att bli supportade av en diktator, en annan att supporta en fascistisk regering som mångfängslar och torterar sitt folk. Apropå nutida historia (länk).

Magstarkt att folk drar paralleller med Hitler.. Real Madrid står inte direkt till skuld för förintelsen.
Barcelona lameG^
7/2/2009 11:40
läste precis att emery inte ville ha K9 i valencia för att han inte är tillräckligt bra. Hoppas det stämmer för vill ha kvar honom.

Aguero skulle vara ett sjukt grymt köp men det kommer aldrig hända ändå. Han är för dyr. Dem kräver för mycket för honom.
Barcelona Pep.G
7/2/2009 11:34
Real Madrid är ett smutsigt lag med en smutsig historia.

Vem supportade Real? Franko ("kollega" med hitler och jävligt högervriden). Vem förtryckte katalanerna ? Jo, samma diktator igen. Vad representerar den vita färgen ? FACISTERNA. Vad säger Real-fansen ? HALA ! En variant av Heil. Som sagt, smutsigt var ordet. Du kan säga att det är historia och det var då, men sånt suddas fan inte bort ! :)
Barcelona MESSI_10
7/2/2009 11:33
Madrid, cabrón, saluda al campeón"
VI ÆR BAST I VARLDEN!
VI SKAPAR STJÆRNOR
VI ALSKAS
VI HAR INTE MINDERVARDESKOMPLEX
VI ÆR BARCA

BÆST;BÆST;BÆST
Vill ni tala om er historia nær ni vann guld under mannen som var allierad med musse och hitler så visst skryt om dessa!
Real Madrid Fredrik R
7/2/2009 11:32
MESSI_10

Så nu kan vi dra paralleller till Hitler, intressant...
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
7/2/2009 11:25
Jakobsson//
jaha här kommer bortförklaring igen...so what ifall vi mötte reimis vi vann den fortfarande vilket varken ni eller man u gjorde du kan ju titta på bobby charlton och se vad han tyckte om madrid på den tiden.
real madrid är en gigant klubb dem största skall helt enkelt spela för den klubben vi köper dem för vi kan få dem så enkelt är det så va är din poäng?
Vi kunde ej få dem under calderons tid men med rätt president med goda relationer så kan vi.
Vi vill se spektakulär fotboll med dem bästa spelarna i samma lag så vad är problemet varför lägger du och andra er i för...jag kan förklara för dig varför..jo därför att ni ej kan få dem därför att vi får spelare som vi vill ha men det kan inte ni så enkelt är det.
Tvingade vi ronaldo att spela för oss..nej det var han själv som ville komma till oss när han har haft en bra säsong med united.
Tvingade vi benzema att komma till oss när även united gav ett bättre bud...nej han själv ville spela för real han sa det även för 2 säsonger sen.
Tvingade vi kaka att komma till oss...nej milan hade ett ekonomisk kris och och ville släppa och kaka var intresserad av madrid.
Så vad är ditt problem egentligen allstå jag kan verkligen lukta din avundsjuka här i tangentbordet.
Real Madrid Fredrik R
7/2/2009 11:19
Rambla - K9

Alltså vafan, allt detta läsande mellan raderna, jag skriver det jag skriver, jag försöker inte säga någonting annat än det jag säger. Det är väl annars förfan allmänbildning att anarkisterna och socialisterna inte direkt var några trevliga pojkar som bara ville väl, de dödade folk i nästan lika stor utsträckning som fascisterna och de började med att döda präster på grund av hatet emot kyrkans makt. Det var ett förbannat krig och folk dog på båda sidor, det har ingenting med fotboll att göra. Jag identifierar mig absolut inte med fascisterna bara för att jag håller på Real Madrid och jag hoppas verkligen att ingen culé identifierar sig med motståndsrörelsen heller.
Barcelona Barça! (MQUC3)
7/2/2009 11:18
"Fundera varför också det är världens populäraste klubb"

Haha, sist jag läste hade Barcelona mer fans än Madrid. Och tror inte Barca har mest ens, Tror snarare att Manchester United eller nåt har mest supportrar världen över.
Barcelona MESSI_10
7/2/2009 11:16
CHRISTIAN ERIKSSON
Det låter lite som USAs utrikespolitik. Vi ær størst bæst och vackrast och behøver inte tænka på andra eller konsekvenserna av vårt handlande. Tank ett steg till... Vilket ar perez egentliga motiv att bygga ett sådant lag? Huv vill han att folket ska agera och vilken relation har varvningshysterin till rådande lågkonjunktur?
Real madrid ær førvisso populæra, så æven hitler. Ær det ett mått på framgång att vara populær? Det kan forvisso ha en viss samvariation men något absolut samband lær inte finnas.
Om real madrid vinner cl så finns det risk att fotbollen forlorar mark som folkrorelse. Det skulle vara det slutgiltiga beviset på att fotbollen endast ær elitens maktverktyg for att hålla massorna ovetande om vad som verkligen sker.

Rent fotbollsmæssigt så kan vi forvænta oss att de spelare som nu kommer till madrid kommer ta ett steg tillbaka i karriæren. Alternativet ær att real vinner allt och blir firade,alskade och hatade. Sjælv kommer jag uppgivet rycka på axlarna, se tillbaka och konstatera att 2009 års mæstare vann med en tydlig spelide, 7 egna produkter i startelvan samt unicef vackert skrivet øver brøstet.
En sådan seger kan real aldrig vinna.
Deportivo Jakobsson
7/2/2009 11:08
Chipp_Kungen_Raul//
Håller med, jag menar det är ju jätte svårt och vinna 5 raka Europa cup finaler när ett lag som Reims från Frankrike är svåraste motståndarna. Det var ju knappt några lag som ställde upp på den tiden i Europa cup sammanhang.

Att du sedan kommer in och skryter om Real Madrid är endast provokation och speciellt på ett Barcelona forum, det bör du förstå själv. Real Madrid må ha VARIT världens bästa lag, men frågar du mig så är dom fortfarande inte det utan det finns två lag som är starkare även fast ni köper in halva världen nämligen Manchester United och... just det, Barcelona. Att du sedan skryter och är nöjd över eran "värvnings policy" säger bara för mig hur mycket jag bör lyssna på dig egentligen.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
7/2/2009 10:59
Mojito//
Real madrid är älskad du kan fråga mig eller över 200 miljoner anhängare.
Fundera varför också det är världens populäraste klubb...real madrid gör alltid det oväntade...vi har haft samma policy sedan bernabeus tid med raymound kopa ,di stefano, puskas osv....detta policy har ledit till att klubben är den framgångsrikaste någonsin tänk på det ;).
Barcelona Rambla - K9
7/2/2009 10:54
Fredrik R

Du är för djälva rolig alltså. Läser man mellan raderna så känns det som om du försöker vinkla det att de verkliga bovarna under det spanska inbördeskriget var socialister och anarkister medans fascisterna var offren. Stick tillbaka till Puertan för fan och ta med dig den där förvirrade Chipp_Kungen för han verkar ha "totally lost it". Orkar inte med ert pack här inne längre.
Barcelona Barça! (MQUC3)
7/2/2009 10:51
Det roliga är att folk kommer säga exakt som du skriver:

Jaha, Madrid vann, So ? Dom köpte ju alla fotbollsspelare som finns så konstigt vore ju annars...

-

Real madrid förknippat med Respekt? Det var tamefan bland det roligaste jag hört på länge.
Tillomed andra lag skriver artiklar om hur smutsiga/vidriga Madrid är.
Finns nog inte många lag som gillar er..
Bland fansen här på SF är ni iaf det mest hatade laget i särklass.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
7/2/2009 10:48
A.Gaudi//
Ingen har sakt att du ska byta klubb bara för jag skriver lite.
Detta är bara en diskussion...kommunikation är en stark metod för oss människor.
Barca är en fantastik klubb utan några som helst tvivel jag har all respekt för den klubben.
Men det som stör mig är att man skall säga något overkligt om klubben som kränker klubbens storhet jag ville bara rätta till det som en ambitiös person inte för att sprida propaganda som arrogant person...för det finns inget i hela världen som kan få er att byta klubb till alla som är trogna supportrar.
Ha det gött alla cules ska lämna er ifred ser fram emot en grym säsong.
Barcelona mes__que_un_club
7/2/2009 10:46
exakt, tack vare dessa värvningarna kommer snarare världen att pissa på real om dom inte vinner något
Barcelona Riiio!!
7/2/2009 10:42
"no mercy" sämsta krönikan på länge!

Jävla köp lag. De fattar inte att ingen kommer tycka att det är något speciellt om dom vinner titlar iår. Folk kommer bara säga " men dom köpte ju fan alla spelare som finns".

Synd om "talangerna" i laget.

Vamooos barca. Vi är VÄRLDENS bästa lag och det bevisade vi förra året. Real KOMMER INTE vinna någon jävla trippel iår!
Annons: