/spanien/barcelona/forum/18538.aspx/spanien/barcelona/forum/18538.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
7/4/2009 23:44
Kan inte bara Madrid öppna sitt forum så vi slipper allt tjafs här inne. Många söker sig hit för att tycka till om deras ekonomi, värvningar osv och det gör att även marängerna kommer in hit för att försvara sin klubb och oftast spårar det ur och skapar onödiogt tjafs som inte ens rör Barcelona.

För att summera, öppna puertan någon gång och bespar oss dessa dagliga pajkastningar som har pågått i nästan en månad nu.
Real Madrid Bengan
7/4/2009 23:33
Rolig barca länk för att lätta upp lite efter alla diskussioner =)
Real Madrid Shi
7/4/2009 23:28
Jakobsson

Bra skriven krönika men tyvärr inget men kan ta seriöst då du utgått från någon tomte som skrivit en krönika o Real Madrid supportrarnas vägnar, hans åsikt delas av småbarn inte alla.

Sens när är Svenskafans krönikornas mening även klubben Real Madrids mening?

Lämna bubblan Svenskafans och ge dig ut i världen och se du kan inte basera din förvrängda bild av att Real Madrid är en översittarklubb endast baserat på fjortisars kommentarer på Svenskafans forum som håller patetiskt låg nivå.
Barcelona Napao
7/4/2009 23:00
Jag har inge mot folk snackar med varandra men ganska tråkigt diskutera det men kan hoppas det är över då matcherna startar.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Gud är störst! - Trippeln! Pep är magisk!
7/4/2009 22:55
Se detta, det värmer hjärtat! Glöm inte att se videon också.
Real Madrid Bengan
7/4/2009 22:54
Ämne: Napao

Jag kan sät....
Jo, håller med tyvärr. Är riktigt trist att man inte kan föra en seriös konversation som Real supporter. Jag brukar försöka föra en dialag med logiska resonemang och använda mig av fakta som jag har källor till. Men tillbaka får man oftast bara smutskastande kommentarer utan grund.

Jag tar gärna en diskussion över privata meddelanden, men ingen verkade nappa trots att dom tog upp ämnet. Är lite besviken.
Barcelona BlueRed.
7/4/2009 22:47
Napao

Jag kan sätta allt på att det inte hade blivit mycket av en diskussion där inne, utan massa provokation och onödiga inlägg från alla håll.
Barcelona Napao
7/4/2009 22:44
Ämne: Electricityscape

....
Synd för jag bryr mig inte om dom vitas ekonomi och om dom lånat för skaffa spelare och var den inte stängd kunde man snacka om detta där.
Länktips: www.sport.es
Guardiolá
7/4/2009 22:37
Ämne:
Vilken dröm att få....
Mm där har man nåt att skryta med.''Jag spelar i världens bästa lag''
Barcelona Ciao-V
7/4/2009 22:32
Goal.com sätter betyg på FC Barcelonas säsong, 08/09.
Som sammanfattning av betygen skriver man följande:

"Season - Grade: Very Good
There's no better time for a Barca-Fan or Player. They are the first spanish team that won the treble. They have the best player of the world and maybe the second-and-third-best player too in their squad. They have the best youth-system and the team plays a football which is far ahead of that of other teams".

Min betyg: MVG.
Real Madrid ô Fenomeno
7/4/2009 22:25
Jakobsson//

Som madridista kan jag säga att det är den bästa av alla krönikor i just det ämnet såhär långt. Många har enbart försökt smutskasta Real rakt av, vilket är väldigt tröttsamt. Jag förstår din poäng och jag kan till viss del dela den med dig, grymt bra skrivet, vilket jag även skrev på Puertan när några smutskastade den.
Barcelona kallesiete
7/4/2009 22:15

Vilken dröm att få spela i världens bästa lag i så ung ålder.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
7/4/2009 21:57
Jakobsson:

Jag måste också berömma dig. Det var en mycket bra krönika. Man märkte att det inte var något anti-madrid i den.
Barcelona Rambla - K9
7/4/2009 21:48
Jakobsson:

Jag förstod genast att den inte var anti-madrid men gillade den ändå. Den var välskriven och gav ett lite annorlunda perspektiv på vad som nu pågår i fotbollsvärlden. Bry dig inte om de som förlämpar, det är troligtvis madridfans som inte ens har försökt förstå innebörden i texten.
Barcelona Electricityscape
7/4/2009 21:35
J.Gamper

Om det dyker upp nyheter så kommer du se det i redaktionens silly season artikel eller här på forumet. Idag har det varit väldigt tyst om Villa.

-Messi#10-

Man gör det för att spelaren ska kunna acklimatisera sig till språket, kulturen och inte minst fotbollen som spelas i landet. Därför lånas man ut direkt.

Ungefär som man gjorde med Henrique. Skillnaden är väl att han lånades ut utomlands.
Deportivo Jakobsson
7/4/2009 21:30
Rambla - K9 och Trippeln//
Tack ska ni ha för er support! :) Tror min krönika fick väldigt delade meningar. Många Barca supportrar gillar den medan man från Puertan säger att jag "inte har ett liv" och inte "förstår något". Men tack som sagt!
Barcelona 19
7/4/2009 21:27
-Messi#10-

Kanske så han kommer in näst nästa säsong i Barca och då har han väl redan kommit i gång med det spanska spelet.
Barcelona -Messi#10-
7/4/2009 21:25
Varför köpa Keirrson om vi direkt lånar ut han?
Barcelona J.Gamper
7/4/2009 21:19
Hur går det med Villa och Barca då? Och Etoo?
Barcelona Blaugrana 4ever
7/4/2009 21:11
någon som följer pescara 2009?
Valencia Villa/Silva
7/4/2009 20:59
Av någon anledning kan jag inte göra några inlägg i Valencias forum då det står lagsidans medlemmar endast. Väldigt strange.
Real Madrid Fredrik R
7/4/2009 20:53
Napao

Lättaste sättet att undvika det på är att helt enkelt byta diskussionsämne, jag ser inte många mastodontinlägg som inte är i enlighet med den pågående diskussionen eller tidigare ställda frågeställningar. Det vore sannerligen konstigt ifall någon kom in ifrån puertan och skrev ett mastodontinlägg liksom "på tal om ingenting".
Real Madrid Fredrik R
7/4/2009 20:49
Franken

Bra inlägg.

Jag tar absolut inte ut något i förskott rent prestationsmässigt, att man har laget fyllt av stjärnor garanterar på intet sätt succé. De bästa exemplen på det har vi i vårat lag mellan 03-06 och ert fantastic 4 07-08. Pellegrini har ett gigantiskt arbete framför sig, det är inte lätt att spela ihop ett helt nytt lag och jag har inte för stora förhoppningar inför nästa säsong. Jag ser inte allt annat än en trippel som ett misslyckande. En semi i CL samt att vi åtminståne ger er en rejäl match om ligan, det är mina förväntningar. Ni har fortfarande som Bosquets säger det laget som alla vill slå, ert lag är i princip lika stjärnspäckat som vårat och dessutom samspelt.

En sak som jag dock räknar med, vilket är något som alla madridistas förväntar sig när de kollar på sin klubb, det är att vi kommer spela underhållande fotboll nästa år. Det är svårt att göra annat med det spelarmaterialet, sedan kanske det blir för offensivt, vi kanske tappar sådana matcher som ni tog med nöd och näppe emot ett defensivt lag som Chelsea. Men vi kommer alltid anfalla och vi kommer ha materialet för att kunna spela den fotbollen. Detta är ändå något som culés kan sympatisera med, hellre förlora snyggt än att vinna fult. Den filosofin vårdades inte helt rätt under Calderons era. Detta är något som engelska fotbollsfans inte förstår, för en spansk fotbollsfan handlar det inte bara om att köpa rätt och vinna, det gäller att göra det med stil. På den absolut högsta nivån så kan man inte vinna med stil utan att ha individuellt överlägsna spelare.

Ekonomiskt är jag dock inte det minsta orolig, Perez kanske inte alltid haft huvudet på skaftet rent fotbollsmässigt, men ekonomiskt har han såvitt jag minns en fläckfri historik. Real Madrid har tack vare den grunden som Perez la mellan 00-06 ökat i omsättning och vinst varenda säsong, trots att han även förra gången köpte spelare för stora summor (faktiskt större än han gjort nu ifall man ställer siffrorna i kontrast till klubbens omsättning), vi har alltså vuxit oss starkare och bibehållit första platsen som det laget som omsätter mest, trots att vi inte nått längre än åttondelen i CL på 5 år. Så ekonomin är inte beroende av prestationer i så stor grad.
Barcelona BlueRed.
7/4/2009 20:44
Electricityscape

Att jag inte tänkte på det. Förlåt, lovar att skriva fel nästa gång.
----------------
Napao

Så som det ser ut just nu så är det nog bäst att hålla Puertan stängd. Inte många som har något gott att säga om dem just nu.
Barcelona Electricityscape
7/4/2009 20:37
Ämne: Edit: Såg att Villar....
Men nu glömde du att ta bort ett r så jag kunde rätta till dig efteråt. Skärpning!
Barcelona Napao
7/4/2009 20:33
Ämne: Ämne: Till al....
Jag är så trött på mastodont inlägg som real fansen skriver här o deras forum är stängd.
Länktips: www.sport.es
Barcelona BlueRed.
7/4/2009 20:31
Edit: Såg att Villarreal polisen (av någon anledning alltid lika kul) skrev ett inlägg om det. :)
Barcelona Trippeln
7/4/2009 20:28
Electricityscape

Det gör jag absolut nu.
Barcelona Electricityscape
7/4/2009 20:27
Trippeln

Nu vet du vad jag menar va? ;-)
Barcelona Franken
7/4/2009 20:26
Jag tänker bara högt....

Med jättedyra nyförvärv, borde Real inte behöva räkna till kostnaden för den spelare som den nyinköpta skall konkurrera ut, om denne inte säljs vill säga?

Och är man inte ett dugg rädd att den väldigt utstakade planen går i baklås? Jag menar, då är det ju en farligt dyr historia att skriva om...?

Jag såg några positiva tendenser i någon krönika och i vissa forum när det dividerades hurvida det inte var dumt att glömma bort nykläckta talanger och positiva tendenser från förra året, att man inte skulle glömma att det faktiskt är så att Herr Spenderarbyxor redan misslyckats i LÄNGDEN en gång. Men nu är de åter fulla av kommentarer
om hur alla andra är avundsjuka och att Real "redan vunnit trippeln".

Vilken nedåtgående spiral det skulle vara om det dyra laget floppade, för då tror jag inte direkt att spelarna ökar i värde? Är det inget Real-fan som är rädd för det?

Jag kan bara se tillbaka på mina egna tankar om hur det hade varit om Barcelona faktiskt skulle
vunnit ligan året efter CL-vinsten lika lätt som alla trott innan. För "så skulle det ju bli".

Oavsett, allt som gör La Liga till en bättre liga gillar jag, en släng av hat-kärlek är en nödvändig ingrediens i spelet. Och eftersom jag alltid både tror och hoppas att Barcelona alltid står som segrare i den match som de deltar i så kan jag faktiskt se det som en enorm chans att få slå ett lag med så namnkunniga spelare. Hur ofta får man en sådan?
Eller finns det någon som hellre slår Zaragoza med 6-0 än dagens Real med 1-0?

För det var faktiskt VI som vann trippeln, det är VÅRAN fjolårssäsong som alla vill återupprepa...

Kan vara så att jag skriver dynga.. och då är det så..
Annons: