/spanien/barcelona/forum/185.aspx/spanien/barcelona/forum/185.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Iniesta70.
2017-04-15 18:13
Allvarligt, trodde ni Gijon skulle sätta ett krokben för Real? Isco kan dom behålla för min del.
Jag kan sträcka mig till att säga grattis när säsongen är SLUT!
Och er ska grabbarna ha i ryggen när det blåser snålt, sorligt.
Barcelona Gabriel
2017-04-15 18:13
Mister Leo

2 inlägg och genast ett sådant inlägg om Zidane som tränare? Du lurar ingen, Zidane är knappast en grym tränare. Real Madrids förmåga att vända matcher i slutet har funnits sedan en lång tid även innan Zidane. Det fanns med Capello, Juande Ramos och nu under Zidane. Det är knappast "Zizou"-effekten. Det är helt enkelt så Real Madrid är, de ger aldrig upp. Har absolut ingenting med Zidane att göra.
Barcelona Kröjjff
2017-04-15 18:10
Katalano

Utan att ta ställning i själva sakfrågan och sanningshalten i ryktena, så måste jag erkänna mig otroligt besviken på dina argument om varför Ronaldo inte skulle kunna vara i stånd att våldta en kvinna vid en den aktuella tidpunkten, med din hänvisning till följande konstaterande: " Detta var under hans bästa år som spelare, när han var som mest populär och damerna dreglade över honom. Varför skulle han riskera sin karriär över en sådan sak när han är så otroligt professionell annars?".

Trams! Menar du på fullaste allvar att det bara är fula och icke framgångsrika män som gör sig skyldiga till den maktutövning och våldshandling som flertalet våldtäkter i själva verket är? Och är det inte sexistiskt att insinuera att ingen kvinna skulle ha varit ovillig att ha samlag med den portugisiska stjärnan p g a han status/utseende?

Kan det inte tvärtom vare så att en narcissist som tror sig vara guds gåva till allt och alla, skulle kunna tillgripa våld vid ett avvisande som sätter hela dennes världsbild av sig själv satt ur spel, i i all den stund som han av någon för honom helt obegriplig anledning blir avvisad av en nogräknad självständig kvinna som inte finner honom vara alls så otroligt oemotståndlig som såväl han själv som du tycks anse?

För jag har träffat tillräckligt många människor oavsett könstillhörighet som ser Ronaldo som direkt motbjudande med sin utstrålning som signalerar gränslös självgodhet; och för övrigt varför riskera fängelse genom att begå grova brott mot skattelagstiftningen med tanke på den förmögenhet han tjänat på fotboll laglig väg?

Alla kvinnor oavsett utseende är inte lika ytliga som din teori om varför Ronaldo aldrig skulle "behöva" göra sig skyldig till en våldtäkt. Med det sättet att tänka hade en hel del förövare förmodligen lyckats undgå rättsmaskineriets radar i en hel del fall genom årens lopp. Och en "ful" flicka skulle inte ha en chans mot en "snygg" man i jurymedlemmars ögon. Det här har inte med fotboll att skaffa, men måste möta motstånd.
Barcelona Gabriel
2017-04-15 18:10
Är det seriöst ens någon som blev arg eller irriterad av Iscos mål i slutet? Och isånnafall vill jag gärna fråga er varför? Jag brydde mig faktiskt inte, inte ens lite. Faktum är att den här säsongen är över för våran del, vi är inte tillräckligt jämna för att vinna ligan och helt ärligt så vet jag inte om jag ens vill vinna ligan det här året eftersom det med största sannolikhet hade inneburit att Unzue med största säkherhet hade blivit valet som Luis Enriques ersättare. Det vill jag inte under några som helst omständigheter se hända, så nej, i min värld är inte en ligatitel värd det. Grattis Real Madrid till årets la Liga. Jag är inte imponerad utav er för fem öre, men samtidigt är ni mycket bättre än oss i år. Vi kommer tillbaka starkare än någonsin nästa säsong, förhoppningsvis.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 18:09
Kaptoum med 1-0 för B-laget. På tal om Isco, påminner om honom väldigt mycket i spelstil. Så många intressanta lirare vi har i B-laget/Juvenil A. Hoppas på Oscar Garcia nu så vi kan se dom i A-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Mister Leo
2017-04-15 18:09
Ärligt talat så har jag nämligen aldrig riktigt begripit mig på vissa typer som ständigt förminskar Real Madrids oerhört imponerande förmåga att göra comeback för "tur".

Zidane är en grym tränare som har inpräntat en vinnarmentalitet att aldrig ge upp ända fram tills domaren sätter pipan i mun och blåser av matchen. Hur många gånger har vi egentligen lyckats komma tillbaka från underläge så pass ofta som marängerna gör?

Grattis för ligatiteln, dom har helt klart förtjänat ligatiteln denna säsong.
Barcelona DM1982
2017-04-15 18:09
Det gäller att ha bredd i truppen, annars kan man inte konkurrera på allvar. Real har bredd, Barças bänk är väldigt tunn. Sedan finns det spelare som har mer tid på skadelistan än tillgängliga. Rafinha är en av dem men det känns som även Arda är skadad mest hela tiden. Sedan måste tydligen Iniesta vila pga ålder, man kan inte förlita sig på en sådan spelare. Förändringar måste ske i sommar. En tränare som är taktisk och upp med några ungtuppar som vill och vågar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-04-15 18:07
Jag är beredd att låta Real vinna allt den här säsongen (utom copan). Det måste till en förändring.
Barcelona FCB_Messi
2017-04-15 18:05
Om Madrid-ledningen är smarta nu så tar man kontraktet med Isco nu idag. Imorgon kommer vi få läsa "Isco förlänger med madrid". Sanna mina ord..tyvärr..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-04-15 18:05
@ElRaval:

Precis och om vi nu skulle vinna ligan så skulle det betyda en lyckad säsong och en Unzue som ny tränare. Hämta in en bra tränare och Real har ingen chans på ligatiteln.
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-15 18:03
Ligan är nu helt död för vår del. Real kan tacka oss för deras liga titel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-15 18:03
Reals B-lag och vinner borta och vänder medans vårt A lag åker på däng
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-04-15 18:02
När Real Madrid ställer upp med reserver så är det Isco som spelar. När vi ska vända på ett underläge mot Juventus är det Legenden Andre Gomes som ska in o briljera. Det är ingen hemlighet att Real kan spela ut dom flesta när James och Isco är dom som lastar av mittfältet, Morata är den som lastar av anfallet. Isco som är deras reserv skulle in direkt i startelvan hos oss. Andre Gomes hade inte ens kommit in som bänk i Madrid. Där har vi skillnaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-15 18:00
Grym han är Isco. Av våra CMs så är bara Iniesta bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-15 18:00
Det är bara att applådera Real Madrid, faktiskt. Det är sällan jag gör det, men det är inte längre en tillfällighet, det är inte längre tur. De har en otrolig mental styrka som vi inte ens är i närheten av. Det är faktiskt mäktigt av dem att alltid ge fullt ut och 100 procent för att vinna varenda en av deras matcher. Det är imponerande!
Barcelona ElRaval
2017-04-15 17:59
jag är inte ens arg. vi föetjänar inte titeln ändå. gör om gör rätt nästa säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-15 17:59
Hahaha som vanligt Real Inget nytt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2017-04-15 17:59
Real Madrid och sista minuten det är helt otroligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mecum
2017-04-15 17:57
Haha tänk dig våra reserver mot detta lag skulle bli 5-0 till sporting
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
2017-04-15 17:48
Dags att roterar idag. Reserverna är slitna efter all hård matchning så det är dags för B och C laget ikväll.
Barcelona Amo.38
2017-04-15 17:41
Isco helt underbar att skåda. jämfört med trä Gomes och Raketic man blöder från ögonen av att se deras bollbehandling.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-04-15 17:35
Hur kan Isco acceptera att han endast spelar piss matcher med reserverna? Han är ju alldeles för bra för det! Hoppas verkligen att han inte förlänger med Real. Det bästa hade varit om vi hade kunnat värva han, gratis :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-15 17:32
Sporting kissar på sig herregud Real vänder som vanligt Ramos kommer nicka in den som vanligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-04-15 17:24
Åh jag måste skriva av mig lite känner jag. Mina senaste inlägg har bestått utav bittra oneliners mitt under match där jag uttrycker min längtan till nästa säsong. Eller rättare sagt, längtar efter ett slut på lidandet i förhoppningen om att det vänder för min kära klubb under nästa säsong. Jag kände igen mig väldigt mycket i Gio Styles inlägg häromdagen där han/hon beskrev det väldigt tydligt om hur man kan tappa sugen/lusten på att skriva och engagera sig när spelet ser ut som det gör.

Jag kände även igen mig i Iniesta70s inlägg om hur den största rädslan just nu är att Real vinner massa goa titlar, snarare än att vi förlorar dom. Jag hade med lätthet kunnat unna Sevilla en La liga-titel och Juventus (och framförallt Buffon) en CL-titel. Hade säsongen slutat så plus att vi tar cup-guldet så hade jag kunnat acceptera vår skitsäsong mycket lättare. Men jag är inte heller mer mogen än så att det svider så in i helvete mycket att Real med all sannolikhet vinner La Liga och med sin patenterade jävla äckeltur säkert snubblar hem CL också med en Ronaldo som vinner guldbollen tack vare sina två mål mot Bayern trots att han gång på gång är osynlig matcherna igenom. Usch!

Men sanningen är ändå denna (enligt mig). Real har inte varit bra. Zidane övertygar mig verkligen inte som tränare. Deras spel är dåligt med tank på spelarmaterialet och dom vinner många matcher på vad som känns som ren tur många gånger. Men. Vi har denna säsong varit ännu sämre. Lucho är en ännu sämre tränare än Zidane. Vårt spel har i perioder varit ännu sämre och vi har förlorat poäng i matcher där våra motståndare antingen har varit bättre eller kört över oss. Visst, jag håller vår högstanivå denna säsong som högre än Reals men ärligt talat, hur många gånger har vi sett den i år?

Hade inte Lucho redan gått ut med sin avgång så hade jag inte ens längtat till nästa säsong. Blir det Unzue (som borde ses som högst medskyldig till denna skitsäsong) som tar över så kommer jag nog inte se fram emot nästa säsong så mycket. Men blir det någon annan så kommer drömmarna om ett dominerande mittfält, trianglar, bollinnehav, hög och intensiv press och ett fantasifullt anfallsspel kryddat med lite satsning på egna produkter att vakna till liv igen.

Det krävs definitivt ett tränarbyte för att åstadkomma detta. Det kommer att krävas vissa spelarförsäljningar och vissa spelarköp. Jag ser gärna att plockar upp Marlon och Alena och plockar hem Samper. Ge dom speltid och förtroende. Låt dom växa in i truppen. Inga fler onödiga crackvärvningar. Köp in kvalitet där det behövs, inte mer. Hitta tillbaka till vad vi står för. Hitta vår identitet igen. Gör vi detta och spelar bra men kommer tvåa så är jag glad. För jag är en sån som hellre förlorar på Barcas vis än vinner på Reals. Alla timmar på dygnet alla dagar i veckan. Men att som nu, förlora på Reals vis, gör mig bara olycklig.

Så låt oss glädjas under nästa säsong, det är allt jag ber om.
Visca!
Barcelona Canaletes
2017-04-15 17:20
Hoppas Sporting Gischónn (Viasat Sport-uttal) kan hålla ledningen!
Barcelona FCB_Messi
2017-04-15 16:31
*applåderar isco*.. hur kan man vara så hal som honom . Alltid velat ha han till Barca .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito | 94:39
2017-04-15 16:31
Hyfsat mål av Isco
Barcelona DM1982
2017-04-15 16:30
Dybala kliver av skadad i Juventus match, han blev sparkad och det såg ut att ta rätt illa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-04-15 16:28
Om detta står sig. Så kommer vi mao förlora ikväll. Fan oxå!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-04-15 16:28
Herregud vad gijon spelarna darrar så fort dom har bollen . Håll i bollen och visa fucking ingen respekt ni möter reals b-lag !!! Och i skrivande stund så gör dom mål så klart haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: