/spanien/barcelona/forum/1849.aspx/spanien/barcelona/forum/1849.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-01-16 14:49
Någon som vet hur Lee skötte sig idag? Missade nämligen matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-01-16 14:45
Är någon i Bilbao avstängd mot oss?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-16 14:39
Junta Att få in Messi som nr: 10 kommer ta oss till en ny nivå, han är gjord för den rollen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-16 14:17
@Liunil Masse:

Om man får in Messi på nummer 10 positionen, så tycker jag inte det är någon dålig idé!
Barcelona Liunil Masse
2016-01-16 13:59
Luis Enrique: "Double pivot against Espanyol? We could use it more, it can have advantages both in attack and defense." #fcblive Gör mig inte orolig nu Lucho. Barca ska aldrig spela med dubbla pivote!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-16 13:53
[QUOTE=neymar JR]Claudio beauvue från Lyon [/QUOTE] wow, bra värvning. förvånad att Lyon släpper. Då inväntar vi Nolito nu ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-16 13:50
Claudio beauvue från Lyon
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-16 13:49
[QUOTE=neymar JR]Celta har nu gjort klart med en anfallare som ses som nolitos ersättare. Jag räknar med kallt att han blir klar för oss nästa vecka Själv hade jag hellre sett Soriano men men ska inte klaga. Vi har behövt en bra bänk ett bra tag [/QUOTE] Vem är denna anfallaren Celta gjort klart med?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-16 13:45
Luis Enrique:"The 4-2-3-1 used against Espanyol could be a strategy we use more this season. Gives us better cover in defensive transition" Detta gillar jag, när man har lite fler spelmodeller Busken iniesta Arda-Messi-neymar . Suarez En riktigt fin formation och hyper kreativt , har man inte kontroll med dessa spelare då vette fan asså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-16 13:37
@A good coach is everything!:


Ja, Suarez har med Barcelona mått inte världens bästa teknik och touch på bollen. Men hans slit, hans löpningar som öppnar ytor och hans förmåga att hitta Messi och Neymar gör att han gör ett fantastiskt jobb även om han missar chanser ibland. Trots allt så leder Suarez skytteligan hittills delat med Neymar i ligan. I CL så är han vår bäste målskytt också. Suarez missar enkla chanser ibland, mest mot sämre motstånd, men även i dessa matcher så är han ofta vägledande till de mål som lagkamraterna gör. Dessutom så kliver han alltid fram i de viktigaste matcherna och även om han då också kan missa ett enkelt läge så sätter han bollar i lägen som är allt annat än enkla vilket mer än väger upp.

Vi har en otrolig balans i anfallet med Messi, Ney och Suarez där spelarna kompletterar varandra på ett otroligt sätt.

Vad jag sett av Suarez så har han varit fantastiskt, men jag ser på hans slit, löpningar och öppnande passningar också, även om hans bollkontakt som sagt, med barcelonamått mätt, inte är så bra. vi kommer aldrig att hitta en bättre central anfallare med bättre touch och målsinne dock.
Barcelona Vampíro
2016-01-16 13:28
Luis Enrique: "I've told the club which players could be interesting for us. We'll see what happens. Transfers or not, I keep on working." Förstår mig inte på folk som menar att man inte behöver värva när tränaren gång på gång påpekat att han vill förstärka laget. Ledningen har vetat om detta ett bra tag, återstår att se om de är kompetenta nog att göra något åt det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-01-16 13:12
Sport skriver att pga av Reals transferförbud så kommer Barca antagligen att ändra sin planer inför sommarens transferfönster, tanken var som jag fattade att man skulle ta det lite lugnare den här sommaren för att sommaren 2017 satsa ordentligt. Men som sagt med tanke på Reals förbud så kommer Barca att accelerera dessa planer och försöka få det klart redan den här sommaren. Spelare som man är intresserade av är bland annat Pogba eller Verratti för att nämna några. Då det är Sport så ska man alltid ta det med en nypa salt, men intressant och egentligen ganska logiskt. Klubben ser dock fortfarande tuff konkurrens från PL-klubbarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-01-16 13:08
Katalano // Det har du isåfall för jag tycker handhar sätt klumpig ut och missat för många klara målchanser. Är LE rättvis så ska du inte få hur många chanser som helst innan någon annan får chansen!! Missförstå mig inte jag älskar Suarez men säger bara att han måste höja sitt spel. Jag tror att ankomsten av Nolito lär höja hans spel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-16 13:04
@A good coach is everything!:


Säg what? Jag måste sett helt andra matcher, för Suarez har varit grym i de jag tittat på.
Barcelona A good coach is everything!
2016-01-16 13:02
Nolito !! Den spelarn känns jävligt intressant. En riktigt jävla målskytt krånglar sällan till det. Hoppas LE nu ger han välbehövlig speltid så att självförtroendet inte sjunker.. Men iomed att msn är orubbliga så måste han iallafall gå före sopan Munir. Annars slösar vi Nolito ! Jag tror att Nolito med flyt och speltid kan konkurrera med Suarez iallafall om inte el pistelero höjer sig !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-16 11:44
[QUOTE=neymar JR] Dm1982 Dom förhandlar om hur dom ska bryta kontraktet och andelen % spelaren ska få för att säga upp kontraktet Men bagnacks fall är dock mer intressant då han vägrar accepterar det. Cudos till grabben låt inte svinen komma undan [/QUOTE] Låter logiskt, man vill knappast vara kvar i laget om klubben vill att man ska dra. Det är väl en sak att göra en Gudhjonssen eller Saviola och bara sitta av kontraktet för att dra in stålar men är man ung måste man vidare. Hoppas b-laget tar tag i det här nu men de lär knappast gå upp den här säsongen. Det är snarare överlevnad i trean som gäller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-16 11:31
Celta har nu gjort klart med en anfallare som ses som nolitos ersättare. Jag räknar med kallt att han blir klar för oss nästa vecka Själv hade jag hellre sett Soriano men men ska inte klaga. Vi har behövt en bra bänk ett bra tag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-01-16 11:21
Lee startar för Juvenil A!

1 Andreu
2 Morer
3 Arnau
4 Juanma
5 Cucu
6 Ferran
7 Pérez
8 Paik
9 Lee
10 Aleñá
11 Alexis
Barcelona neymar JR
2016-01-16 11:02
Real har gjort bort sig ännu en gång, bettoni som inofficiellt är Madrids assisterande och officiellt deras "materialförvaltare" saknar tränarlicens 'pro licens' så nu väntar nya följder som kan leda till böter/straff från Uefa/FIFA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-16 10:59
Årets nyheter Barcelona full back Adriano (31) has agreed to join Roma. Italian club now looking into how to find a deal with Barcelona. [sky] Dm1982 Dom förhandlar om hur dom ska bryta kontraktet och andelen % spelaren ska få för att säga upp kontraktet Men bagnacks fall är dock mer intressant då han vägrar accepterar det. Cudos till grabben låt inte svinen komma undan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-16 10:47
the cameroonians Mycket som händer kring b-laget nu. Jag undrar bara hur Barcelona kan riva upp dessa kontrakt när de vill. Rimligtvis borde deras kontrakt stipulera något om kontraktstid, spelare borde kunna vägra en flytt. Vad har jag missat?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-01-16 10:11
Stream till Luchos presskonferens som börjar direkt efter träningen, ca 12.45
Barcelona the cameroonians
2016-01-16 10:10
Stream till A-lagets träning som börjar klockan 11.
Barcelona the cameroonians
2016-01-16 10:09
Föga förvånande har det riktats en hel del kritik (från supportrar) mot hur klubben hanterat B-lagets situation genom att riva upp flera spelares kontrakt, i vissa fall helt oannonserat (Aitor)och dessutom mot spelares vilja (Bagnack). Samma sak gällande den långtidsskadade målvakten Suárez som inte längre verkar vara önskvärd. Det senaste som hänt är att klubben värvat två 25-åriga anfallare, Albert Perea och Salva Chamorro och att nästa spelare på väg ut ur klubben är Dongou som väljer att gå till Zaragoza. På tur står sedan babunski, Enguene och Campins. Däremot verkar det som att Samper stannar säsongen ut. Senare idag, 17.30, kommer direktören för la Masia, Carles Folguera, att intervjuas i Barca-TV. Förhoppningsvis kan vi då få en bättre insikt i vad det är som händer. Den ansvarige för Barcas TV-kanal, Jaume Marcet, hävdade å sin sida igår att det inte är något speciellt med att klubben värvar in äldre spelare för att ge trygghet åt de yngre talangerna. Så gjordes även under Pep och Lucho vilket gav resultat. Det går ju såklart inte att argumentera emot, och jag har skrivit om just avsaknaden av rutinerade spelare tidigare där klubben i stället valt att spendera cash på 20-åringar som inte har en aning om vad Barcelonas filosofi och la Masias värderingar innebär. (och det "roliga" är att det fortsätter...) Detta kombinerat med hur man hanterat situationen ur ett mänskligt perspektiv visar återigen att just värderingar och humanitet inte är prioriterat för den sittande ledningen. I stället är det chock och armbågar som används. Frågan är om denna "utrensning" hade skett redan i somras om klubben inte varit förlagd med transfer-ban? För visst verkade det på den då nytillträdde tränaren Gerard att han var nöjd med truppen och dessutom, vilket är än mer intressant, att man fortsatt knöt till sig unga spelare, Exkieta och Romera. Varför inte någon mer rutinerad redan då? Jag hoppas att Folguera, eller någon annan ansvarig, vågar vädra munlädret och faktiskt vågar ta ansvar för situationen i stället för att skylla på spelarna. Utan förutsättningar är det svårt att prestera, såväl för tränare som spelare. Men hur Gerard Lopez kunnat undslippa kritik är för mig oförståeligt, men så vet vi ju också att MD och i vissa fall Sport sitter i knäna på ledningen, och själv har ju ansvariga sagt att de inte har någon annan syn på Gerard än den de hade när han tillträdde. Någon skrev om Aleix Vidals uttalande om att det förmodligen är spelarna som inte jobbat tillräckligt hårt och det är därför de får lämna. Såklart vågar han inte kritisera klubben och då är det lättare att följa i fotspåren och inte lägga skulden på klubb eller tränare. Mönstret går inte att ta miste på. Jag är fullständigt med på idén om att nytt blod behövs och att tappet av i sammanhanget duktiga spelare i somras satt B-laget i en prekär situation. Jag är dock lika övertygad om att detta hade kunnat undvikas om det funnits ett intresse i akademin (mer än ett ekonomiskt) från klubbledningen redan innan det blev en valfråga i somras. Nu är det bara att hoppas att omorganisationen, möjligheten att värva och de nya spelarna tillför mer än de skadar så att de spelare som lidit i varje fall gjort det för något som leder till något positivt. För i Juvenil A väntar det många spelare som har möjlighet att nå A-laget på sikt och det vore en skam om ännu en generation går förlorad. Och på tal om det, Lee gör ju som någon skrev tidigare come back idag.
Barcelona Kröjff
2016-01-16 09:19
Graham Hunter figurerar som bekant i dokumentären Barca Dreams. I slutet säger nämnde allt igenom insatte och seriöst undersökande fotbollskribent, fritt översatt följande om Pep Guardiola och dennes i mångt och mycket mytomspunna storhetstid som tränare i allas vårt FC Barcelona: "Det finns så mycket att lära av honom. Alla om försöker kopiera ett geni tolkar honom på sitt sätt. För det finns inga perfekta plagiat. Men dom värderingar som hans fotboll och tränargärning stod för, var kreativitet, mod, filosofi, intelligens, passion, seger. Vad mer vill vi få ut av fotboll? Det som gör mig så sorgsen är den hemska motreaktionen som idioterna, barbarerna kom med: Den fotboll som du var så stolt över och som var så förtjusande, fungerar inte längre. Den var bara en produkt av Pep, Xavi, Iniesta och Messi. Låt oss gå tillbaka till grunderna och spela fysisk snabb fotboll. För mig är detta ett förhistoriskt sätt att tänka". Med ovanstående citat kan sannolikt följa ännu en motreaktion, där Luis Enrique troligtvis återigen lovordas för sin trippel; så även överkörningen av Real Madrid borta i höstas. Och att idioterna och barbarerna istället är dom som hävdar att alla dessa framgångar först och allra främst beror på vår anfallstrios ypperliga spetskompetens i neoklassisk kontringsfotboll och inte någon ny genomtänkt spelidé från tränarsidan. Och i så fall är sådana invändningar ju förhållandevis välkomna eftersom dessa åtminstone från skillnad till en uppsjö fortlöpande diskussioner om Benzema, Zidane, Carlos m fl Real Madrid - ikoner, i all fall för tillbaka alla svenska culés fotbollsfokus till fadershuset på vår "mammas" gata. Och i vilket Pep Guardiola alltid borde ha företräde framför amsagor om gamla legendariska Galácticos, utan att man för den skull ständigt måste vara beredd på att bli beskylld för att vara en smått obotlig bakåtsträvare, i nedlåtande motinlägg och ordalag.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-16 01:34
Länk imorgon menar jag förstås.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-16 01:33
@vic111:


Så mycket jag har längtat efter honom. Säg till om du hittar länk!!!
Jag har nog tjatat om honom i 2 år nu.

Hoppas han har hållit igång och hans utvecklingskurva bara går uppåt.
Spelaren som alla ville ha när han var avstängd från klubben men som bestämde att lida och offra sig. Med den talangen ha besitter förtjänar han alla lycka i framtiden.
Barcelona vic111
2016-01-15 23:04
Lee gör sin debut imorgon med Juvenil A mot Cornella kl 12. Streams på youtube vi Barca tv för er som är intresserade.
Barcelona Yellow cake
2016-01-15 22:59
@oocbgb:

Jag har inte heller sett honom på många år nu, men minnet av honom var när han, vad jag har för mig, blev inbytt i två matcher och gjorde hattrick i ena och två mål i den andra..
Barcelona oocbgb
2016-01-15 22:56
[QUOTE=Yellow cake]Varför inte ta hem Tello, har alltid varit lite imponerad av honom. Han har ju spetskvalitet i sin snabbhet [/QUOTE] Men det var också det enda han visade då, peta bollen, springa jättesnabbt och inlägg snett bakåt. Var effektivt i en match sen hade stannat lag läst det. Dock har jag inte sett en minut sen han lämnade för Porto..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: