/spanien/barcelona/forum/1848.aspx/spanien/barcelona/forum/1848.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 22:53
LE kommer att starta för barcelona imorgon =)
Barcelona Ali G
2015-12-19 22:02
Barcadinho

Tello? Killen med noll teknik och hjärna. Det enda han kan är att peta bollen och springa a la Bale. Nej tack! Tar hellre tillbaka Adama eller Deulofeu.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 22:00
Tello vill inte tillbaka
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-12-19 21:57
Hämta tillbaka Tello - gillar grabben.
Han har en himla elegant spelstil om inte annars. In Med Tello och låna ut Munir.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:23
Ett tidigt mål*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:23
Matchen imorgon Vill inte se både Messi och neymar från start imorgon, river plate spelarna kommer inte visa nåd eller förnuft för den delen heller. Neymar&messi sitter verkligen i riskzonen från att bli söndertacklad Sen måste vi sätta oss i respekt från minut 1, ett tidigt spel och vara stenhårda i duellerna. Mascherano/suarez/rakitic får mer än gärna smälla på ordentligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 21:14
Då är det väl bara att invänta en aktion från klubben om så är fallet. Men vi lär väl slå oss på bröstet i januarifönstret och ladda bössan för att sedan skjuta oss i foten med ännu en floppvärvning som lär sitta på läktaren i en av Songs kepsar och spela gitarr med Alves på instagram samt diverse ströbilder från klubbresorna med ljusblå denim skjorta och deuces uppslängda mot kameran.. frågan är om vi inte bör fortsätta med Munne och Sandy istället för att skämma ut oss med ännu en Dogge. Kanske är jag lite väl cynisk nu men jag tror inte att det blir en kvalitetsvärvning av ett fjärdeval i anfallet även om vi ger det vårt bästa försök. Alternativen på marknaden är för få och inkompetensen hos ledningen för låg. That's my pennies.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-12-19 21:14
Haha vad är fett här för skoj? Monreal? Ramsey? Giroud? Really? Haha, på riktigt? Dessa spelare hade platsat i Barcelona? Trolololol...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:05
Xaviesta Han har redan varit positiv till en sådan övergång, han yttrade sig senaste angående det under den katalanska galan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 21:02
neymar JR Har själv tänkt på honom men igen, hade han accepterat att i stort sett aldrig få spela för att endast få minuter när det gäller värdelösa sådana? Han är trots allt bara typ 31(?) år gammal och har öst in mål sedan Barca B tiden. Jag vet då inte. Men ska vi göra ett ärligt försök så bör det kanske vara honom även om chanserna är ytterst små. Nolito borde inte ens vara uppe på tapeten tex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 20:53
Xaviesta Soriano är det enda alternativet, visst kanske inga frälsare men en målskytt och erfaren lirare. Känner redan till Barcelona samt så kan vi låna ut munir/sandro Att vi får en bättre trupp med Soriano känns ju självklart men då är det pga hans rutin och näsa för mål som gör det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-19 20:52
#BuyBackWatch Full-time: Newcastle-Aston Villa 1-1. Adama stayed on the bench for the whole game #fcblvie

Är jag den enda som tror att Adama blev såld för att balansera ekonomin?

Han var utan några tvivel bästa B-lag spelaren föra säsongen trots att laget åkte ur. Tråkigt att se att han sitter i bänken i trä ligan för nån blåbärs lag.
Skulle hellre vilja att han stannade i La liga och spelade för någon annan lag.

Hoppas han har psyket på sin sida för att han behöver det verkligen.

ruttna i bänken i A.Villa. Inget illa om dem men han kunde fan välja många andra klubbar. Han borde sparka sin agent fan ..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-19 20:46
SNälla ingen mer från Arsenal.

Det får räcka nu!!!!!
Vi orkar inte med mer Arsenal spelare..
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 20:45
Btw så börjar den här diskussionen om att värva en anfallare till vår bänk som ett bättre alternativ än Múnir och Sandro bli rätt uttjatat. Vem? Vem fan hade accepterat en bänkroll hos oss? Finns inte en enda kvalitetsspelare jag kan tänka mig som hade kommit hit för att dansa efter MSN:s pipa på bänken. Det måste vara en spelare som är inne på stagnationsstadiet av sin karriärkurva och som är medveten om att han är det, accepterar en bänkroll i utbyte att få träna med några av världens allra främsta fotbollsspelare och som sporadiskt kommer att få chanser att starta i CDR eller få hoppa in i slutminuterna eller om, Gud förbjude, någon av trion där uppe gå sönder en längre tid. Då drar man alltså till med tex Giroud? En kille som gör sin möjligtvis bästa säsong i karriären? Han ska komma hit och agera bänkfrälsare mitt i sin peak? Please..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 20:44
Ali g Haha snälla, bara snälla. DONT!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-19 20:34
Jag är för idén att värva från Arsenal då dom spelar i princip samma fotboll som Barca, sen kan man ifrågasätta kvalitén på spelarna vi köper. Song, Vermaelen och Hleb är inga spelare för startelvan i Barca.

Finns vissa spelare som hade passat in i dagens Barca som vi borde köpa, Monreal skulle vara perfekt som ersättare för Alba. Ramsey är en som Lucho hade älskat med sina lungor, teknik och målskytte. Giroud hade varit en ypperlig ersättare för vår anfallstrio samtidigt som han ger oss en annan dimension med sitt huvudspel. Så nog finns det spelare från Arsenal som skulle passa in.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-19 19:48
Pratar ni om samma Henry som var med Trippelsäsongen?

Samma Henry som till Barca slutet av sin Peak men fortfarande var där när lagen behövde honom.

Eller är det en annan Henry.

Henry----Eto----Messi... har varit min favoritte trio.

Barcelona Vampíro
2015-12-19 19:47
Ingen som är orättvis utan Henry har själv flera gånger uttalat sig om hur svårt det var för honom att anpassa sig till Barcelonas stil. Sa aldrig att han var en flopp utan snarare en världsklasspelare under den klassiska säsongen 2008/2009. Sen är Henry en av mina all time favoriter, även om han aldrig ens hade spelat för Barcelona. Poängen är dock att man aldrig mer ska värva från Arsenal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 19:34
Henry har själv sagt att han var tvungen att lära sig spela fotboll från scratch igen när han kom till oss. Alla som kommer utifrån till vår klubb går igenom denna process och då snackar jag inte bara om yttrar i anfallet. Villa, Henry, Ibrahimovic, Hleb, Chygrinskuiuyyyiyyyuoouyuuyuyuiooiuyuiyiiii osv osv. Vår spelstil är unik i fotbollsvärlden och acklimatiseringsperioden således längre än hos den genomsnittliga klubben. Vi har oerhört högt bollinnehav,vi anfaller med försvararna och försvarar med anfallarna, vi spelar in oss i straffområdet och vi håller i bollen i mittcirkeln i fler sekunder än doktorn rekommenderar. Att Henry ändå gjorde det jävligt bra hos oss kan väl ingen sägs emot om vi jämför hans vistelse här med dom förhållanden han kom till? Man måste ha detta i åtanke när man bedömer forna spelare hos oss - speciellt dom som kom under Guardiola då vi överdrev tiki-takan till en nivå så oerhört komplicerat och exakt att det knappt fanns utrymme för en enda felpass eller misstajmad löpning. Med allt detta i åtanke får man ändå vara nöjd med Henrys tid i Barca. Han var värd en CL titel efter att ha haft en sagolik karriär i England som en av dom största fotbollsspelarna någonsin och då snackar vi inte titlarna han vunnit utan hur pass vän han var med bollen och hur pass intelligent han var på planen! En legen helt enkelt. Hans lycka vid Messis 2-0 nick mot Man U när dom firar sittandes i gräset lämnade ingen oberörd. I for one tycker iaf att Henry var en fantastisk värvning som gav mycket tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-12-19 19:30
Väldigt orättvist att bedeömma Henrys tid i Barca eftersom han hade gått ner sig ganska rejält Henry va sjukt långt från sin högsta nivå när han kom till Barca! Henry hade tapp sitt driv med bollen och snabbheten väldigt mycket. Typ som Dhinho när han gick till Milan var långt ifrån som Dhinho i Barca.. Väldigt orättvist att berömma Henrys säsong i Barca eftersom han hade gött ner sig ganska rejält
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2015-12-19 18:37
@Vampíro:


Tycker det är lite orättvist mot Henry. Han var inte i sin peak när han kom till Barcelona och hade mycket skadebekymmer under slutet hos Arsenal. Trots det var han ju en viktig spelare för Barca 08/09.
Barcelona NeymarJ11
2015-12-19 18:05
Alena gör mål i sin debut från start för B-laget ! Där har vi en kille me potential och som kan blomma ut ordentligt , 17 år är han bara !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-12-19 17:19
@enkos:

Bild på Messi från dagens träning.
Barcelona enkos
2015-12-19 17:14
Stämmer det att Messi och Neymar intr tränade idag och att de är osäkra till spel imorgon?
Barcelona enkos
2015-12-19 17:13
United ligger med 0-2 hemma
Mourinho ny tränare för United imorgon
Barcelona Smogen
2015-12-19 16:39
@Gabriel:


Du menar om dom skulle få en andra Messi? ;)
Barcelona Davids3
2015-12-19 16:37
Barca har två matcher på sig att göra 6 mål och slå Real's rekord på 178 mål under ett kalenderår.

Finalen imorgon mot River Plate och en hemmamatch mot Betis.

Fullt möjligt säger jag!
Barcelona Stright outa Barca
2015-12-19 16:28
Hur fan kunde vi tappa mot detta Valencia. ligger under hemma mot Getafe nu. men när det är Barca som är på besök wow då är det liv eller död som gäller blir så arg på visa lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-19 16:01
Barcelonistas

Har du levt under en sten? När Fabregas spelade i Arsenal var han den bästa mittfältaren i PL. När han väl kom till Barca fick han spela ur position i en falsk nia roll vilket inte passade honom. Hade han spelat i sin favorit position hade han kunnat gjort det bra, fast inte på Xavi nivå.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-19 15:30
Folk här inne trodde på allvar att Fabregas skulle ta över efter Xavi. Hur fan tänkte ni där egentligen? Xavi är ljusår bättre än Fabregas.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: