/spanien/barcelona/forum/18464.aspx/spanien/barcelona/forum/18464.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona mes__que_un_club
2009-07-01 21:30
jag skulle inte vilja vara tränare i real madrid just nu... förlorar han en match kommer kan få kicken
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2009-07-01 21:27
"Other Teams Have Reasons To Fear Us" - Real Madrid Defender Pepe

Kanske för att man får två sparkar i ryggen av honom när man faller i straffområdet?
Barcelona supermac
2009-07-01 21:21
Jakobsson: Utköpsklausul och marknadsvärde är två helt olika saker. Touré är har en utköpsklausul på runt 100 miljoner €, tror du verkligen någon klubb hade betalat det?
Valencia Villa/Silva
2009-07-01 21:19
Ämne: Ämne: Jag är ....
hahaha jag tror ändå att han kommer att vilja spela för barcelona. Jag hoppas att K9 blir succe. Gillar honom och han verkar väldigt schysst.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 21:14
Ämne: Jag är faktiskt lite....
K9 kommer att bli succé, jag känner det på mig. ;)

Lite trist bara om det blir Valencia han öser in mål för. Då kanske han blir publikfavorit på Mestalla och gillar det så att han inte vill lämna sen. :P
Valencia Villa/Silva
2009-07-01 21:11
Jag är faktiskt lite osäker när det kommer till Keirrison. Antingen så lyckas han i en storklubb som barca eller så blir han en flopp värvning likt Oliveira för att sedan flytta till ett lag som betis eller espanyol och plötsligt gör 23 mål under första säsongen. Men han är ändå en spännande spelare och det ska bli fun att se vad han kan göra i Barca eller i Valencia om Villa dealen blir av.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 21:11
Jakobsson

Som jag skrev tidigare, så håller jag med dig om att det alls inte är kul när klyftorna blir så mycket större nu. Det jag dock blev en aningen irriterad över var hur du jämförde Barcelona med Madrid. Barcelona har ju för tusan inte ens värvat något ännu. De strör inte fantasisummor omkring sig på nästan ett helt nytt lag på samma sätt, inte ens i närheten.

Jag förstår dig när det gäller Filipe men du måste också förstå Barcelona. De ska ju inte bara hiva upp stålarna och se glada ut, utan måste ju göra allt för att försöka köpa spelaren så billigt som det bara går. Visst är det tråkigt att det går ut över ditt lag men tyvärr så funkar det ju så här när det gäller spelarvärvningar. I slutändan så tror jag att det mer eller mindre hamnar i närheten av den summan du nämner. Kanske också att någon spelare går i andra riktningen på lån.
Barcelona Squez
2009-07-01 21:08
Jag förstår inte hur Real bara kan skita i sin ungdomsakademi. Är den verkligen så usel att de måste köpa stjärnor hela tiden? Jag tycker Barcelona gör det fint när de tar upp 2-3 st per säsong och ger de chansen att få vara med i A-truppen. Visst, alla lyckas inte men det ger hopp till de yngre spelare om att det kan vara deras tur en vacker dag.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-01 21:07
J_Krojff

Hahahhahaha, finns du på riktigt??
Barcelona Okkapokka
2009-07-01 21:06
Jakobsson

Du vet hur det är, priset ligger på 20m€, vi lägger hälften, och man kommer fram till något mittemellan. Mer känt som att förhandla. ;-)

Men jag förstår självklart att man blir besviken om en av lagets mer tongivande spelare lämnar.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2009-07-01 21:05
Ämne: Något nytt om keirri....
Det senaste jag har läst är att han ska ha en läkarundersökning den 13:e.
Barcelona Messidinho_10
2009-07-01 21:05
Kolla denna
Barcelona Messidinho_10
2009-07-01 21:04
Vill också påminna er att vi har vunnit trippeln och att vi är världens bästa klubb.

Någon som vet vad Eto säger när han håller sitt tal kolla länken.

Etooo Etooo
Valencia Villa/Silva
2009-07-01 21:03
Något nytt om keirrison ellr?
Deportivo Jakobsson
2009-07-01 21:01
Rambla - K9//
Men det var ju snack om att La Liga skulle bli världens bästa liga och jag la fram varför jag har svårt att se det som det i framtiden med bara två topp lag. Jag ber till gudarna att andra lag kan kliva fram och visa att man inte bara behöver köpa in världstjärnor hela tiden som Real Madrid. Varför inte den andra madrid klubben? Eller Valencia/Villareal/Sevilla? Att jag sedan kan vara en aning bitter för att Barcelona och andra klubbar suger ut våra spelare för summor som jag tycker är alldeles för småa är ju bara synd. Jag kan ha fel, men för mig så är det orimligt med att Barcelona endast lägger 8 miljoner när spelaren värderas till i alla fall det dubbla. Får Deportivo ett pris på 15 miljoner, visst då kan jag gå med på att Filipe kan säljas även om jag fortfarande inte gillar det.

Okkapokka//
Självklart så vill säkert dom flesta spelarna spela i dessa storklubbar, men det jag inte gillar är när t.ex. Laporta agerar så nonchalant som han gör i Filipe fallet och lägger ett bud som han själv vet inte kommer accepteras av Lendoiro. Filipe kommer med allförmodan vara en Barcelona spelare till nästa säsong om inte Deportivo känner för att sälja någon annan spelare då man har det lite knasigt med ekonomin.
Barcelona Okkapokka
2009-07-01 20:55
Ämne: Rambla - K9//
Nej, ....
Jag är inne på samma spår som Jakobsson här. Men jag tycker du tar i lite väl mycket här, och du får det att se ut som att storklubbarna är onda och att de "mindre klubbarna" är goda. Affärer är affärer helt enkelt.

Sedan så är jag övertygad om att de allra flesta spelarna vill spela i lag som Barca,Real,Manu,Pool med flera. Ser inget konstigt med det.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 20:52
Jakobsson

Du drar verkligen inte jämförbara argument. Xavi har varit en världsspelare i närmare 10 år, det och att han är en fundamental pusselbit i en storklubb gör ju att hans värde är högt ute i Europa. Felipe har fortfarande inte slagit igenom på den stora scenen ännu, jag påstår inte att han ej är kapabel till att göra det för det är han säkert. Men i dagsläget så är inte hans marknadsvärde så högt som hans utköpsklausul. Snarare är det dessa fantasisummor de senaste veckorna som gör att du anser det.

Det där med att Man United, Chelsea, Madrid och Barcelona tror att alla spelare ute markanden är intresserade av att spela för dessa klubbar. Det stämmer ju för tusan. Är det dessa klubbars fel anser du? Det låter mest som bitterhet bara för att inte din favoritklubb har samma dragningskraft.
Barcelona Xaviii
2009-07-01 20:50
Vill bara påminna alla maränger Barca vann trippeln medans ni bara har vunnit skulder till banker.
Barcelona Ciao-V
2009-07-01 20:49
Ämne: J_Krojff

berätta,....
Att han har kontakter med en scout är väl inte osannolikt men frågor man ställer sig är hur mycket vet en scout om vad som pågår i klubbens inre kärna? Speciellt när det gäller vem som ska ut och vem som ska in.
En scout vet inte om allt och alla hemligheter inom klubben.
Barcelona Smogen
2009-07-01 20:45
J_Krojff

berätta, varför skulle en källa "inifrån barcelonas hjärta" avslöja för en kille i sverige om hemliga (nåja, typ) transferplaner?
Deportivo Jakobsson
2009-07-01 20:41
Rambla - K9//
Nej, jag ser att du inte förstod mig där. Jag snackade inte om pengavärdet på spelarna utan sättet som Barcelona och Real Madrid handlar spelare som. Tillsammans med lag som Manchester United och Chelsea så tror man att alla spelare ute på marknaden vill eller är intresserade av att komma och spela för klubben och inte minst märks detta på fansen till dessa klubbar. Real Madrid handlar spelare för summor som jag inte ens hört talas om och som jag sa förut så respekterar jag Barcelona för deras egna talanger, så något ont om det har jag icke nämnt.

Priset på en spelare som Filipe kan variera på vem man frågar och som Deportivo supporter så värderas han högt i mina ögon eftersom han är en av lagets viktigaste kuggar och detta är jag absolut inte ensam om. Som du sett så har flera representanter inkluderat Lendoiro sagt att man inte vill släppa Filipe för lägre än utköpningsklausule, förmodligen så kommer dock Filipe säljas för ett lägre pris då man till slut inte kommer kunna stå ut mot påtryckningarna från Barcelona. Det är synd och det är något jag inte gillar.

SaM__-//
Fantasi summor och fantasi summor, som det verkar så är verkligheten sådan att Filipe värderas till 20 miljoner Euro och då ska han väll gå ut för det priset, tycker man. Tänk dig själv om Barcelona skulle vara i Deportivos sits och nästan bli tvingade att sälja en spelare som Xavi för halva värdet bara för att större klubbar är intresserade av honom? Låter det rimligt? Nej, inte direkt.
Barcelona Hetfield
2009-07-01 20:41
J_Krojff

Om du är 26 år så är jag Britney....
Barcelona J_Krojff
2009-07-01 20:35
Ps. ang sveriges U21 match, så går dom och scoutar spelare och sätter in i Barcas databas dom mest intersannta för framtiden?.. det var inte menar att dom tänker köpa nånn av dom nämnda spelarna
Barcelona Messidinho_10
2009-07-01 20:35
Fan nu har vi inte värvat ett skit än vi måste värva nåt nu ge oss Villa och Ribery så är jag världen lyckligaste man.
Barcelona J_Krojff
2009-07-01 20:32
Basaric//

Kom ihåg var du hörde det först .. ska inte sjunka till din nivå med peronliga påhopp

Barcelona Xavi O Iniesta=bäst
2009-07-01 20:32
Real har grym press på sig nu;)
Realfansen förväntar sig att Real ska vinna allt.
Tror själv att de inte vinner nåt nästa år.
Tror att Barca bara blir mer taggade av att Real köper alla spelare i världen:)
KOM IGEN BARCA NU TAR VI REAL!!!!!!!!!!!
FORZA BARCA
Barcelona Rambla - K9
2009-07-01 20:30
Jakobsson:

Nej, jag förstår verkligen inte ditt tankesätt. Dani Alves kostade 29m fast det kan stiga till 35m ja.

Efter förra säsongen så lämnade vad som varit de senaste säsongernas två väldigt viktiga kuggar i Barcelonas offensiv, ja kanske de viktigaste, nämligen Ronaldinho och Deco. Tror du på fullaste allvar att man då bara lugnt sitter ner i båten och inte gör någonting åt saken?

Därför värvades Dani Alves. Trots det så består stommen i laget så gott som alltid av spelare från de egna leden. Xavi, Valdés, Puyol, Iniesta och Messi. Dessutom så fyller man på med yngre förmågor så som Bojan, Busquets och Pedro. Sen så har du mage att kalla vår filosofi identiskt med Madrids? Skäms på dig.

Nej, men det är okej att Depor lägger upp fjuttiga 100,000 euro eller vad han nu kostade, för någon ny ung vänsterback från Sydamerika som kan visa sig vara ett dunderköp. Filipe vill till Barcelona, då lägger man ett bud för att sondera terrängen. €8m + lån av spelare är då fan inte något fjuttpris för så etablerad är faktiskt inte Filipe ännu. Jag antar att det smakade bra för Depor när de fick hämta spelare från Barcelona, Verdú och Cristian, utan att ens betala för sig? Ja men det är klart, det är ju en annan sak när fina Deportivo värvar gratis.
Barcelona basaric
2009-07-01 20:27
Krojjf
Du är ett skämt.
Barcelona J_Krojff
2009-07-01 20:26
Satt även med en av a-algets scoutern från klubben för inte så länge sen, vi satt och kollade på U21 matcherna Sverige- vitryssland och Serbien- Italien.. han fick snabbt upp ett öga för Elm, Bjärsmyr, tiovonen och Berg (men ingen inför nästa säsong).. han bekräftade även att vi ej vill behålla Valdes, pga höga lönekrav, så han lär oxo ryka om han inte lugnar ner sig =)..
Barcelona basaric
2009-07-01 20:25
J_Krojjf
Låt mig gissa, det var Messi som sa det?
Det kan fan stämma eftersom Xavi sa samma sak till mig igår när jag var på stan med Henry och Puyol när vi skulle träffa Iniesta och Valdes.
Annons: