/spanien/barcelona/forum/1831.aspx/spanien/barcelona/forum/1831.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2016-02-05 09:58
The Cameroonians

Forumet vore ingenting utan dina nyhetsuppdateringar, stort tack för att du tar din tid och skriver dem!

Hatten av och Junta dimision.
Barcelona DM1982
2016-02-05 09:14
[QUOTE=papillon]Någon som vet varför/hur/av vilken anledning som FIFA valt att stoppa atleticos och reals transfer ban? [/QUOTE] Det är upphävt eftersom båda lagen har överklagat. Om de förlorar sin överklagan ( vilket de troligen gör ) så kommer de inte få registrera nya spelare till sommare. Angående citaten från Alves lite längre ner, han sa aldrig att Real skulle bli fucked. He didn't say that. He said 'ready to compete'. "Dar por el culo" meaning in something like "give a tough game." https://t.co/djHfQjCoKY
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-02-05 08:49
Någon som vet varför/hur/av vilken anledning som FIFA valt att stoppa atleticos och reals transfer ban?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-02-05 08:36
@Mascherano#14 el Jefecito:


Jag tänkte också på det när jag såg att någon skrev något i stil med "varför spelade vi inte så här borta mot Malaga".

För att Malaga va tio gånger bättre än Valencia. Det kändes som att vi mötte Getafe hemma i onsdag, Valencia var otroligt loja.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 07:33
Tuffast möjliga motståndare i en final, Sevilla har förmågan att höja sig avsevärt under finaler. Kommer verkligen inte bli en enkel match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-05 07:18
En fantastisk dag för FC Barcelona idag. TV-bolaget Mediapro kommer att dra Rosell/Bartomeu inför rätta och anklaga dem för... *trumvirvel*... spionage. Kommer ni ihåg att samma personer en gång i tiden via en medlem, Giralt, anklagade Laporta för att ha satt personer att spionera på Piqué. (ett domstolsärende som för övrigt ogillats och nu är nerlagt) Nu snackar vi alltså externt spionage, låt oss se om Giralt yttrar sig nu... Dessutom, trovärdiga uppgifter från katalanska journalister säger att Bartomeu seriöst överväger att låta klubben spela i en sponsorfri tröja nästa år - eftersom han (såklart) misslyckats med att få Qatar med på båten igen. Och naturligtvis finns det inget annat företag som alternativ, för de har ju aldrig tidigare letat. Precis den faran som jag skrev om under sommaren. Kom ihåg hans ord; Jag är skyldig att presentera den bästa möjliga sponsor-dealen för medlemmarna. Samma person som alltså valde att tacka nej till €60 miljoner per år står mu tomhänt. Så inte nog med att de står anklagade för korruption och skattebrott, nu står även spionage på listan över pinsamheter och oegentligheter. Att de misslyckas med ekonomin är dock inte annat än förväntat. Förmodligen den enda klubbledning som kan misslyckas med att göra vinst av MSN och trippeln. Dags att avgå - Junta Dimision!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-02-05 06:54
Så Atletico ska ha värvat 18-årige talangen Caio Henrique från Santos nästan gratis..

"En av de mest lovade spelarna i Brasilien" enligt MD.

Oavsett hur han slår igenom eller inte så kommer det säkert bli god avkastning på den här affären då hans kontrakt drog ut på tiden och Santos inte lyckades övertala honom...
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-05 04:31
Om nu någon ens är oroad över att Neymar vill lämna, Edmilson: "Neymar has won five titles and that marks you at the club for the rest of his life. His dream was Barcelona, he chose it over offers from other teams, he would not leave the club for Madrid.

"I have no doubt, I know Ney and his father, they do not see him going to Madrid. It would break the story he is writing here."
Barcelona Deli.Z
2016-02-05 02:23
Alves: "I feel great wearing the number '6' shirt. I made the decision because that's what my heart asked me."

Alves: "Zidane's Madrid will be tougher? Zidane's Madrid, Mou's, Ancelotti's, Benítez's...they are always here, ready to get fucked."

Alves: "As I'm well-educated, I went to greet Ronaldo at the Ballon d'Or. But he got mad and didn't want to greet me."

Alves: "If Barca let Neymar go, they would be crazy."

Alves: "I think more people should know Neymar's story before giving an opinion."

Alves: "I never denied that I was almost signed with Madrid, but I am fortunate to have arrived at Barca."

Alves: “When Neymar could've signed with other teams, I told him to look at the history of other Brazilians at Barça and at other teams.”

Alves: "The match against Man United at Wembley was one of the greatest matches I've played."

Alves: "If we are playing well, you can pressure but we will find a way with the amount of talent we have."

Alves: " We don't look at what we have, we look at what we still can get."
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 01:48
Alves: "As I'm well-educated, I went to greet Ronaldo at the Ballon d'Or. But he got mad and didn't want to greet me." [onda cero]
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-02-05 00:35
Lätt för Neville att sitta i en studio och säga att han skulle skämmas och aldrig kunna titta sin familj i ögonen om han förlorade 7-0 mot Barca.

Ett par år efter...

Å andra sidan, jag gillar honom trots alla hans tröga uttalanden. Han borde ha startat sin karriär i Everton med sin bror efter Martinez eller något liknande. Martinez lär inte träna ett mindre lag igen efter Everton.
Barcelona Davids3
2016-02-04 22:45
Tittade precis på en kort videosekvens från gårdagens match av Neymar när han visar sin fina teknik. Sen tänkte jag för mig själv, mycket av detta Neymar gör hade vi nog inte sett om Pep fortfarande var tränare i Barca. Pep avskyr extra onödiga tillslag på bollen.

Eller hur tror ni det hade fungerat mellan dessa två?
Barcelona Barcadinho.
2016-02-04 22:27
Rambla - jag tycker inte att deras fans är mer enögda än snittet. Vi fans är inte precis ett objektivt folk ...:P
och inte heller att deras spelare gnäller på domaren mer än snittet. Visst en viktig match, mycket på spel så det är extra känslor och press. Sevilla har inga andra titlar att fighta för. Cupen är superviktig.

Celta skulle fä straff, men domaren såg inte det. Han bedömde det som en närkamp på boll. Det skulle påverka matchen men det är alltid många om och men. Om Sevilla inte skulle miss straffen så ....

Det var en bra fotboll och kul stämning. Det var värt att sitta och kolla på det.
Godnatt.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-04 22:22
Mycket snack om Gary Neville här med all rätt efter den totala utskåpningen vi fick se igår. Det känns ju extra roligt eftersom han tydligen har visat sina anglofiltendenser gentemot Barca tidigare. Sen att jag hyste stor respekt för honom som spelare under Sir Alex glansdagar är en helt annan sak.

Vi alla vet ju hur dåligt det har gått för Valencia sedan engelsmannen tog över. Visst att dom såg bleka ut tidigare men att inte ta en enda seger på de 8 första försöken är riktigt rötet med tanke på truppen dom har. Dom har gått från att vara bleka till riktigt usla. Jag var en av dom som tänkte att det är väl typisk att dom ska få till sin första bra match mot just oss, så fel har jag inte haft sen jag blev förbannad över att vi inte köpte Robinho back in the days.

Jag vet ärligt talat inte om jag har sett något lag spela så dåligt mot oss som Valencia gjorde igår. Jag vill inte ta något från våra spelare igår men sanningen är att Valencia gjorde det väldigt lätt för oss att spela så äckligt bra som vi gjorde. Jag tror till och med att Huesca spelade bättre mot oss häromåret.

Det jag vill komma till är: Kan Valencias totala kollaps vara ett direktresultat av att den engelska fotbollen ligger ljusår efter den spanska? Jag menar, kolla på det engelska landslaget, det flödar liksom inte av världsspelare i den truppen. Kollar man på ligan som är en av dom bästa i världen så är det då inte många engelsmän som tar plats i dom alldeles för rika klubbarna som väljer köpa in kvalité utifrån istället. Kollar man på tränarsidan så är det minst sagt en väldigt skral samling gamla gubbar som är över 60 bast som ens har gjort sig ett namn överhuvudtaget.

Är det inte konstigt att i ett land där fotbollen är så stor och viktig och som har en av dom bästa inhemska ligorna i världen ligger så långt efter? Min teori är att Englands fotbollsutbildning är så in i helvete efter och att det är det som blottas när Gary Neville försöker sig på ett lag som Valencia. Det är lätt att snacka skillnader i kultur och språk osv men varför snackas det så mycket om det just i detta fall? Det finns ju många tränare som har gjort väldigt bra ifrån sig i andra länder. Jag tror helt enkelt att det är England som ligger så totalt efter sin konkurrenter och det är där Neville har fått sin utbildning.

För i ärlighetens namn så är det inget bra betyg att komma till Camp Nou och se ut som Huesca. Inte när du är Valencia och har spelare som Parejo, Rodrigo, Andre Gomes, Danilo, Mustafi och Barrafuckingan!
Barcelona enkos
2016-02-04 22:21
Fattat aldrig att finalen spelas först i slutet av maj, alltså nästan tre månader efter semifinalen.. Finns risk att man blir utbränd efter en tuff vår
Barcelona enkos
2016-02-04 22:19
För mig har det alltid varit en gåta varför folk tycker om att börja dubbelmöte borta och avsluta hemma.. Det är ju en stor fördel att börja hemma då det är enklast att göra ett bra resultat och sedan bara avsluta jobbet borta.. än att spela borta och i värsta fall förlora och sedan vara sårbar hemma på kontringar då man måste satsa allt framåt.. nu har både Barca och Sevilla avgjort dubbelmöte redan på hemmaplan
Barcelona DM1982
2016-02-04 22:12
4-0, ser onekligen ut som det blir Barcelona mot Sevilla i cupfinalen. Kan bli en väldigt bra match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-02-04 22:12
4-0 på en kontring. Saken är klar.

Kommer bli rolig och tuff final
Barcelona Rambla~
2016-02-04 22:06
Sorry, men jag har lite svårt för Sevilla och deras enögda fans. De själva får vara hur aggressiva som helst i spelet men gnäller på domaren vid minsta beröring när lag är aggressiva i sin press tillbaka. Visst, de har varit bättre men får Celta den straff de skulle haft vid 1-0 (kanske även rött för satsningen) blir det en helt annan match. Istället gör Sevilla 2-0 i anfallet efter på kontringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-04 22:05
Det blir Sevilla i cupfinalen, och det blir Sevilla i supercupfinalen i dubbelmöte i Augusti
Barcelona Barcadinho.
2016-02-04 22:00
@Rambla~:Nja varför då`? Sevilla spelar bättre, betydligt bättre skott statistik och avslut.

Men Celta kanske gör ett borta mål i slutet, får se De har bättre spel nu men bjuder Sevilla på kontringar.

Publiken är grym.
Barcelona Rambla~
2016-02-04 21:59
Det blir kul att möta Sevilla i finalen om det nu blir så. Är inte så säker att det är klart ännu, det beror på hur denna match slutar. Får Celta in en boll och även hålla tätt bakåt kan de vända på detta. Avsaknaden av Nolito och deras tidigare kapten är stor. Sevilla kommer få uppleva att möta Barca i en final i maj månad är en annan historia än att möta ett otränat Barca under försäsongen som i Supercupen senast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-04 21:57
Barcelona-Sevilla på San Mamés (?) Kommer bli siick!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-02-04 21:52
Rambla Menar efter 2-0 haha sorry
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-04 21:49
Vilket 2-1 mål, det står 3-0 på min Tv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-02-04 21:48
Ja då var Sevilla vidare från den dubbelmötet oxå haha Celta tappa allt efter 2-1 målet så dåligt alltså Final alltså Barca-Sevilla spännande möte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-04 21:48
Jävla flyt har de Sevilla och hjälp av domaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-02-04 21:47
Sevillakross Ja, solklar straff för Celta strax innan Sevillas andra mål.
Barcelona Rambla~
2016-02-04 21:47
Vad fan sysslar ni med Celta? Kan ju inte låta han göra ett liknande mål till minuten efter det förra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-04 21:45
Jävla skitdomare dömer bort Celta. Hur inte den tvåfotstacklingen med dobbarna uppe inte ger straff för Celta är ofattbart och bara pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: