/spanien/barcelona/forum/1830.aspx/spanien/barcelona/forum/1830.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-02-05 20:59
Barcelona har ansökt om att spela cup finalen på Bernabeu. Återstår att se om Real kommer bygga nya toaletter just då
Barcelona Nemesis 10
2016-02-05 20:55
Levante spelaren Jose Luis Morales går ut officiellt och förvarnar Neymar inför matchen på söndag:

He thinks "it's easy, when you're winning, to do everything that he does".

He also added that it can upset an opponent when they "are losing 5-0 and he starts doing inappropriate things". "You dont like it when they play with your pride when you're losing."

Morales also sent a message to Neymar. "One day someone will cross their wires and he could get hurt."

Vad ska man säga om det här? Tycker det börjar bli löjligt att vuxna män ska gråta över att dom blir bortfintade av en bättre spelare, snart kommer det väl införas gult kort för förnedring av motståndare.

Källa: Sport
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-02-05 20:52
@Barcelonistas:


bra fråga!,sukt om le slarvar bort ter stegen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-05 20:51
the cameroonians Ang. sponsoravtalet så får vi ju invänta och se vad som händer, kommer fler rapporterar om Pepsi t.ex. Jag är dock inte nöjd med "omkring €60M" som nämns. Förstår fortfarande inte hur en klubb på nedgång som United lyckades få till det där avtalet med Chevrolet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-05 20:28
Klubbledningen var inte sena (nåja, tog dem ändå några timmar att knåpa ihop några meningar) med att via en kommuniké låta meddela att;

Klubben varit totalt omedveten om de omständigheter (spionage) som Mediapro anklagar den förre presidenten Sandro Rosell och ytterligare två nuvarande anställda medarbetare för och kommer att avvisa alla indicier som pekar mot klubben.

Dessutom ber de om att respektera de tre ovan nämnda personerna och betrakta dem som oskyldiga. Jodå, hyckleri på hög nivå. Minns ett par tillfällen då samma klubbledning (som båda kommunicerar och står anklagade) sannerligen inte visat respekt för tidigare presidenter.

Däremot låter de en före detta president som fått fängelsestraff ha sitt namn på klubbens museum. Men det gäller kanske även om personer i fråga trots allt döms för det som de stått anklagade för - vad vet jag...

Nåja, hur som helst reserverar klubbledningen sig för att utan omsvep använda alla resurser för att "bevara Barcelonas prestige och image".

Förra året spenderade klubben €2-3 miljoner i advokat- och rättegångskostnader, något som detta året lär öka drastiskt med två rättegångar gällande Neymar samt det här nya "fallet".

Och angående sponsoravtalet, det låter ju "fint" när det sägs att Bartomeu funderar på att lämna tröjan reklamfri nästa säsong. Men detta är bara ett sätt att dölja hans tillkortakommande i förhandlingarna med Qata och risken är att vi i stället kommer att dras med ett tilläggsnamn på det nya Camp Nou i ytterligare några år mer än vad det var tänkt. Kortsiktigt tänkande och brist på alternativ sätter nämligen alla på pottkanten förr eller senare. Snart trillar vi i, och det är inte en trevlig gegga som ligger där nere och väntar på oss.

#Bartomeu2021
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 20:19
Vrf kan man inte ändra? Ter Stegen i ligan och Bravo i Cl och CdR så båda får känna på alla turneringar.
Barcelona Nesto
2016-02-05 20:01
Jag förstår ter Stegen helt om han lämnar om han inte får vara förstakeeper nästa säsong.
Han är en av de absolut mest lovande målvakterna som finns och ska han och Barcelona ta vara på det så måste han spela.

Valdes var första keeper redan som 23 åring om jag inte mins fel.
Courtouis fick spela varenda match i atletico vilket utvecklade honom enormt.

Vad säger ni om en återkomst för valdes om några år btw? Som andra keeper då givetvis.
Barcelona Junta Dimision
2016-02-05 19:54
Läsvärd artikel om världens bästa mittfältare :).
Barcelona Blaugrana91
2016-02-05 19:46
Pepsi har nämnts förut, dessutom har dem väl tidigare sponsrat Messi? Bjuder dem minst €70M så hade jag inte tackat nej. Hellre Pepsi än Qatar Airways.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-02-05 18:40
[QUOTE=Andresito]Jag kan inte komma på några brister med Pepsi. Men tydligen så är det något personligt mellan Erik Satie och USA: "amerikansk skit". Tycka vad man vill om USA, men Pepsi representerar ju knappast sitt ursprungsland som exempelvis Qatar Airways. Pepsi, Coca Cola eller liknande hade jag tyckt var kanon. Kända märken som alla känner till, precis som klubben Barcelona. [/QUOTE] Hey. Har inget emot USA. Det finns saker som är amerikanskt, men inte skit :) Det enda jag skrev var att det påminde mig om Getafes gräsliga tröjor med Burger King som sponsor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-05 18:18
Hahahaha vilken jävla ledning ! Vi Fc Barcelona som har vart årtiondets lag har svårt att hitta en sponsor !! Jag hade fixat en sponsor på 20 min skämt åsido det är skam att de ska fiska efter sponsorer att göra affärer ska liksom vara deras grej !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-05 18:17
[QUOTE=Flavia]Goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (23) considers leaving in the summer - permanent or on loan - if he won't be starter next season. [sport] [/QUOTE] "Sport" Va han inte nära Liverpool i vintras enligt dom? Var inte Nolito klar för oss enligt dom? Sämst!
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-05 18:09
Goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (23) considers leaving in the summer - permanent or on loan - if he won't be starter next season. [sport]
Barcelona wallmannen
2016-02-05 18:09
Ett förslag utanför boxen... Barca skulle ju kunna gå i bräschen och byta tröja under halvtidspausen. En företagslogga under första halvlek och en annan under andra...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona neymar JR
2016-02-05 18:07
Liunil Nja vi tillskillnad från Milan, Inter, Liverpool, Valencia har inte privata ägare som kan dra ner klubben helt. Så det behöver du absolut inte oroa dig över, ja så länge cules vaknar snart
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-05 18:05
[QUOTE=Junta Dimision]Det är inget som sägs riktigt, ledningen ska åka till Superbowl i hopp om att signa Pepsi som sponsor, men de förväntar sig ett nej. Värdelös planering, med andra ord. [/QUOTE] Vi snackar om världens just nu bästa lag med en fräsch trippel i bagaget o man kan inte fixa en tröjsponsor. Alltså jag vet inte längre. Får denna ledningen vara kvar så är vi som Valencia eller Liverpool om några år, ingen tvekan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-05 18:02
Låter bara som en företags resa ju, festa och njuta med klubbens/företagets pengar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-05 18:02
Låter bara som en företags resa ju, festa och njuta med klubbens/företagets pengar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-05 18:00
Det är ingen stor chans att vi får Pepsi som sponsor, representanter av ledningen ska åka till Superbowl i hopp om att signa Pepsi som sponsor, men de förväntar sig ett nej. Värdelös planering, med andra ord.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 17:59
Andresito Ja precis, har alltid symboliserat pepsi och Coca cola med fotbollen. Speciellt efter alla deras stört sköna reklamfilmer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-02-05 17:54
[QUOTE=neymar JR]Vad är det för fel på pepsi förutom smaken? Varit stora sponsorer till spelare och fotbollen en längre tid [/QUOTE] Jag kan inte komma på några brister med Pepsi. Men tydligen så är det något personligt mellan Erik Satie och USA: "amerikansk skit". Tycka vad man vill om USA, men Pepsi representerar ju knappast sitt ursprungsland som exempelvis Qatar Airways. Pepsi, Coca Cola eller liknande hade jag tyckt var kanon. Kända märken som alla känner till, precis som klubben Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-02-05 17:53
Jag har en intressant fråga till er alla... Vilket alternativ hade ni tagit? • 100 miljoner euro från Nike + namn på arenan (Qatar), ingen reklam på tröjan? • Sponsorer på allt men Qatar är inte en del av det? -------------------------------------- Jag läste på Reddit idag att vi funderar på att spela utan tröjsponsor nästa säsong(?) för att förhandla fram ett toppkontrakt som ska börja gälla 17/18...
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2016-02-05 17:47
Internt tjafs kan ni ta per pm. //Mod.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 17:42
Vad är det för fel på pepsi förutom smaken? Varit stora sponsorer till spelare och fotbollen en längre tid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-05 17:30
[QUOTE=Erik Satie]Det sägs att Pepsi kanske blir huvudsponsorn till nästa säsong. Påminner lite om Getafes vedervärdigt äckliga tröjor de hade för några år sedan. Med Burger King. Amerikanskt skit :/ [/QUOTE] Vad som helst är bättre än Qatar dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-02-05 17:27
Det sägs att Pepsi kanske blir huvudsponsorn till nästa säsong. Påminner lite om Getafes vedervärdigt äckliga tröjor de hade för några år sedan. Med Burger King. Amerikanskt skit :/
Barcelona jonis
2016-02-05 17:23
45:10 in i klippet:

Här märker man att Neymar är desperat efter ett mål. För vi alla vet att han hade skottfintat annars, och väntat tills Barragan hade stått på benen igen, och tunnlat honom och sedan försöka finta målvakten och gå in med bollen i mål :)
Barcelona Bosketts
2016-02-05 17:08
@Mascherano#14 el Jefecito:


Haha - det här fick mig att skratta.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 17:05
Katalano Varför ger du dig in i en "beef" när du predikar så starkt emot hans beteende. Han är den han är inget mer inget mindre So stay strong and ignore
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-05 16:58
Katalano

Att Barcelonistas säger att dina kunskaper är begränsade är ingenting du ska ta personligt. Jämfört med honom är allas kunskaper begränsade. Vi snackar nämligen om killen som analyserade Zidanes VM 98 vid 5 års ålder och som även var mer talangfull och lovande än vad Ödegaard är när han var i hans ålder. Som också, till råga på allt har spelat i Gothia Cup.

Jag antar att du själv bara är en vanlig kille eller tjej som gillar Barca mer än något annat lag och följer dom på din fritid och skriver av dig här ibland, precis som oss flesta andra. Det är inget fel i det, men självklart märks det att dina kunskaper är något begränsade när du argumenterar mot proffset ;) Vår egna el pasillo.
Annons: