/spanien/barcelona/forum/18287.aspx/spanien/barcelona/forum/18287.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-06-11 17:36
Jag skulle ta emot de och så skjuta mig själv.
Deportivo Creus
2009-06-11 17:33
*

Ursäkta dubbelpost.
Real Madrid HalaMadrid319^
2009-06-11 17:33
Puyi_5 (D.E.P. Puerta)

Om du blev erbjuden 1 miljard. skulle du ta emot dem då ?
Deportivo Creus
2009-06-11 17:33
Zlatan!!

Sådana supportrar som du äcklar mig.
Barcelona tarrak
2009-06-11 17:33
A Seleção

Det är en intressant artikel och självklart väcks frågor och funderingar, men då det här verkar vara en icke-fråga i Spanien blir det nog hängande i luften. Utöver det förtroende jag har för Laporta är jag dock tryggt förvissad om att UNICEF inte skulle acceptera om Barcelona betedde sig på ett klandervärt vis, varken juridiskt eller moraliskt.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-06-11 17:33
Fotboll är inte längre pengar, pengar är fotboll nu.

Så fort en spelare kostar mer än 1 miljard kronor så slutar jag titta på fotboll. En dröm: alla pengar i världen försvann... Bara en dröm.
Delarocha
2009-06-11 17:32
Om Real INTE har pressen på sig nu så lär de väl aldrig ha det. Efter att köpt två av de tre bästa spelarna i världen de senaste åren för nära 2 miljarder totalt bör väl pressen ligga på Real.
Real Madrid Zlatan!!
2009-06-11 17:31
BTW! villa vore också bra om vi kunde köpa!
Deportivo Creus
2009-06-11 17:31
VI GER OSS ALDRIG, REAL MADRID!!

Samtidigt är Real Madrid den mest framgångsrika klubben genom tiderna, och efter förra säsongens förnedringar så har de en hel del att bevisa. Plus nu att de värvat för 1,7 miljarder.

Med tanke på detta så vore en ny titellös säsong i det närmaste en katastrof för Real. Jag skulle nog säga att pressen är ganska stor på marängerna också.
Real Madrid Zlatan!!
2009-06-11 17:30
Nu när real har värvat Ronaldo så måste nåt hända med zlatan, jag kanske e lite partisk men zlatan e kung han komer att trampa på alla!.

Sen så måste vi ha Ribery! också men då måste vi sälja nån annan kansek henry som e gamal
Real Madrid VI GER OSS ALDRIG, REAL MADRID!!
2009-06-11 17:28
Saman.

jag har inte sagt att ni haft mest press på er förra året..
men så länge jag har spelat/sett sport så är det alltid titelförsvararna som har mest press på sig att försvara titeln. min åsikt iaf..trevligt att någon tycker något annat
Barcelona Messih!
2009-06-11 17:28
RealNiklas:
Själv är ja inte imponerad av Kaka om ja ska va ärlig. Att C.Ronaldo är en världspelare är det ingen som kan säga emot. Men kan med handen på hjärtat säga att ja hade blivit förtvivlad om han hade kommit till barcelona.
Är det något ja hatar mer än real så är det C.Ronaldo.
Blodet kokar när man ser hans beteende vid filmningar, MÅNGA som filmar inte det ja menar, utan hans gnäll och gråt efter filmningarna, verkar va så att han tror på sina filmningar själv, men det värsta är.. hans flin mot motspelarna när domaren köper filmningarna.

Självklart kommer ligan blir mycket jämnare efter reals värvningar/kommande värvningar.
Real och Barcelona i en CL final hade nog blivit den största matchen i historien ;)
Frågan är om hjärtat hade klarat den pressen, eller man hade kolat vid halvtid hehe ;)

Så kopierar över det till mitt nick så brorsan inte får spel :P
Barcelona Oha789
2009-06-11 17:26
Kaka, C.Ronaldo. Zlatan. Om dessa komm till Spanien. Ja då har man ju nästan alla dom bästa spelarna i Spanien helt plötsligt.

I italien är det ju redan riktigt fattigt med stjärnor. Och i england finns det stjärnor men många av dom är på väg mot sina dagar att lägga skorna i hyllan.

Spanien är igång och det är där man ska tita åt nästa år.
Barcelona anthyx!
2009-06-11 17:25
Barcelona BlueRed.
2009-06-11 17:23
RealNiklas

Nej han har verkligen inte varit dålig under sin tid i Serie A, men sett till vad han har presterat dem två senaste säsongerna så är han knappt värd 45m €, och det är endast för att han heter Kaká. Men vem vet, han kanske får sig en nytändning i Madrid.
Barcelona Saman.
2009-06-11 17:22
VI GER OSS ALDRIG, REAL MADRID!!

Jasså har vi mest press nu igen? I år var det ju vi som hade mest press eftersom ni hade vunnit ligan 2 år i rad. Jaha, antar att vi alltid har mest press då.
Barcelona A Seleção
2009-06-11 17:21
Ämne: Läs länktips! Det va....
Tycker det snackas lite för mycket real madrid just nu, men som lag tycker jag de har en del att bevisa. Kaká är dock en klasspelare och en person som borde vara ett föredöme för alla idrottsintresserade.


Mer intressant vore det väl att lyfta upp denna fråga som länkats? Jag håller dock inte med om att Laporta är en hycklare (det är ett vinklat subjektivt antagande), säger man så har man nog valt att inte se till hela bilden. Men visst är det intressant att dessa artiklar (vinklade) väcker debatt? Men, som sagt, nej laporta är ingen hycklare, men det är ett intressant ämne att diskutera kring eftersom idrotten i sig också berör folk över hela världen. Jag personligen är övertygad om att barca tänker väldigt mycket på exempelvis humanitära rättigheter, att det t.ex står unicef på barcelonas tröjor än t.ex AIG på manchester uniteds är bara ett exempel i mängden
Real Madrid RealNiklas
2009-06-11 17:17
Kaka har inte varit direkt dålig i serie A, men tror i både hans fall och Ronaldos att de behöver nya utmaningar. Samma tror jag om Zlatan. Jag tror och hoppas Real och Barca möäte i CL final och ligan avgöra sista omgången. Överpirs på spelare har vi alltid varit bra på. Fattar inte hur pengar kommit faktiskt.

Jag tycker faktiskt inte Barca behöver nya spelare, kanske nya bänkspelare, och några backar. Säsongen kommer bli bra hoppas jag!
Barcelona tarrak
2009-06-11 17:16
Fredrik R

Ja det är synd att vi måste ha hela forumet fyllt med Madridsnack, men med Puertans permanenta stängning finns det märkligt nog ingen annanstans att vända sig om man vill diskutera de historiska spelarköpen Madrid gjort. Jag tycker att situationen börjar bli ohållbar och det skullle vara intressant att veta om eran redaktion gör någonting för att uppnå själva syftet med Svenska Fans, nämligen en mötesplats där supportrar till olika lag möts och diskuterar. Eller måste vi ha det så här till nästa gång ni vinner en titel?
Real Madrid VI GER OSS ALDRIG, REAL MADRID!!
2009-06-11 17:16
krullo

visst har vi press på oss att vinna. men ni har mest press..ni ska försvara titlarna.. det är vi som ska utmana och förska ta titlarna. :)
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
2009-06-11 17:13
Man är väldigt kluven i ämnet. Jag vill helst se att Eto'o stannar, men samtidigt vill jag också se hur Zlatan skulle fungera i laget. Det finns en hel del fördelar med ett eventuellt byte och en hel del nackdelar, sedan har man ingen anning om vad de inblandade vill egentligen.

Vi får se helt enkelt, är både positivt och negativt ställd till ett byte.
Barcelona krullo
2009-06-11 17:13
Jag tycker bara det är kul att Real värvar dessa. Om de inte vinner la liga och CL är ju säsongen ett fiasko. Klarar de att göra det? Aldrig i livet. Så enkelt är det inte bara för att det snott staffetpinnen från City och Chelsea som köplag nummer ett. På sikt kan de bli bra men kom ihåg hur lätt de blev mosade av Liverpool. Kom ihåg Ronaldo utanför United med press. Kom ihåg kakas säsong som är direkt dålig.

Pressen på real kommer vara olidlig och barca är så galet mycket mer samspelta nästa säsong. Real behöver tända på alla cylindrar från dag ett för att hänga med i la liga annars blir de ifrånsprugna.
Barcelona BlueRed.
2009-06-11 17:12
RealNiklas

Skriv hur mycket du vill här inne. Det enda du behöver göra är att hålla dig till reglerna.

--------------------

Intressanta värvningar helt klart från Real Madrid. Överpris så det sjunger om det på Kaká enligt mig om man tittar på det han har presterat dem senaste 2 säsongerna. Ronaldo däremot (vilket också hade ett överdrivet högt pris) kan bli riktigt intressant och se hur han anpassar sig. Helt klart en av världens bästa spelare, hans personlighet kan däremot diskuteras.
Real Madrid RealNiklas
2009-06-11 17:09
Ämne: RealNiklas

Såläng....
man tackar. tänk det finns några bland oss som kan diskutera och argumentera utan att skrika och säga den andra är dum i huvudet.
Vad tror du om barcas nyförvärv. Blir det någon Zlatan?
Barcelona Okkapokka - El Triplete!
2009-06-11 17:05
RealNiklas

Sålänge du inte beter dig som en skitstövel så behöver du absolut inte be om ursäkt för att du skriver här. Varsågod och skriv om du vill.
Delarocha
2009-06-11 17:04
Fredrik R.

Ge dig bara. Ingen läser dina inlägg, dem är bara fyllda med skit.
Real Madrid RealNiklas
2009-06-11 17:03
Jag hoppas inte Barca supportrarna blir sura för man skriver i ert forum. Som en trogen madridfan så är jag glad för värvningarna vi köpt och de vi kommer värva. Men måste även säga att jag avundas barca mest för deras ungdomsakademi. Där har barca fokuserat mycket och det har gett pris eller hur man ska förklara. Barca är just nu världens bästa fotbollslag, svider men man måste ju vara ärlig. Real är rika, dock förstår jag inte själv att man kan ge en miljard för en fotbollsspelare idag. Glad är jag för de värvningar vi gör. Perez är både dum och smart.

Stör mig mycket på både barca och real supportrar som bara är här inne och gnäller och håller på som femåringar. Som ett fan till real säger jag Barca är bäst just nu, real är bäst genom historien men det kan vi inte använda nu. Vi sumpar allt i CL och det är något barca inte gjort. Denna kommande säsong hoppas jag på ett krig, men hoppas oxå på att vi supportrar kan mogna till oss och visa vad sann rivalitet är.

Sorry att jag skrev så mycket i ert forum, hoppas ni ej tar illa upp
Barcelona Hetfield
2009-06-11 17:03
Fredrik

Är du 9 år eller? Vem är det som snackar om Barca 24/7, hur "beroende" barca är av Messi, hur barca fuskar, hur Pique och Busquet är dåliga osv osv

Väx upp, vill du diskutera then fine, det är alltid roligt att diskutera med vettiga Real fans, men snacka inte som om ni är änglarna och vi är små "hitlers"...
Real Madrid Fredrik R
2009-06-11 16:59
Im back

Läs om mitt senaste inlägg så förstår du att jag är medveten om att presidenten inte får gå in med egna pengar UTÖVER de pengarna som krävs ifrån dennes sida för att få ställa upp i valet. Det vill säga 15 % av klubbens budget.

Och som jag sa, ifall Rambla menar att dessa pengar inte får spenderas överhuvudtaget, vilket är emot min kännedom, så får han gärna ge en källa på detta så kommer jag acceptera mitt misstag. Jag ser ingen personlig prestige i att ha rätt i den frågan, i sådana fall är jag felinformerad.

Förövrigt så kan ni väl skita i att snacka skit om Real Madrid hela dagen, vilket i princip är det enda ni har gjort sedan i morse, ifall ni inte vill att madridistas ska försvara klubben. Inte hade vi suttit inne på puertan och diskuterat Barcelona direkt efter vi vunnit en trippel.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-06-11 16:53
Helt seriöst så skiter jag i vem Real köper och inte köper. Barcelona kommer att behöva hålla jämna steg med Madrid i värvningar men vi har även en ungdomsakademi som står för våra bästa och viktigaste spelare i laget.

Barcelona stärks också av Madrids värvningar. Vi måste köpa/utveckla bättre spelare och våra stjärnor vill inte vara sämre än deras och det höjer deras motivation.

Visst, spanska ligan har nu lyckats att samla nästan alla världens bästa spelare och det kommer säkert flera, och det är roligt.
Annons: