/spanien/barcelona/forum/1828.aspx/spanien/barcelona/forum/1828.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Skurhink
2016-01-18 15:02
Om vi nu inte har råd med summan för Nolito, varför då inte plocka in Lavezzi? Han är nog helt ok med att gå ner i lön för att komma till oss åxå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-18 13:35
Kröjff Nja vi var ju trots allt inne på samma spår men argumenterade på två helt olika sätt Jag var ju trots allt den som var partisk i frågan pga min idoldyrkan av Ronaldinho och gjorde direkt anspråk på att neymar kommer lyckas likt hans brassekollega på samma position
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-18 12:55
Gonzalez Gonzalez kommer döma Athelic-Barca. Ja ni hörde rätt, samma domare som dömde 0-0 matchen mot Espanyol i ligan. Tagga skador på våra spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-18 12:41
@neymar JR:


note: alves responding to real madrid player ronaldo who yesterday said alves talks about him to get on the front page

note: ronaldo reportedly attacked alves behind scenes at ballon d'or because of a statement he had made


Barcelona Liunil Masse
2016-01-18 12:34
[QUOTE=Vampíro]En anfallare borde ha varit klar långt innan detta fönster ens öppnade. Tänk om vi hade varit i detta läget inför en tuff CL-match. [/QUOTE] Att vi inte har råd med Nolito... så jävla irriterande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-18 12:34
neymar JR

När vi ändå samspråkar civiliserat, så är det väl hög tid att ge dig rätt ifråga om Neymar. Som gått från klarhet till klarhet sedan några månader tillbaka efter en trög start i Barca, med två säsonger som lämnade en hel del i övrigt att önska av en miljardinvestering. Att han var och är en ren fröjd för ögat att skåda med sitt sambasteg, har jag förvisso skrivit förr. Så också att hans samspel med Messi i och strax utanför straffområdet stundtals varit rent fantastiskt. Däremot sällade jag mig till en i mina ögon högt ansedd skribent på vårt forum, när denne så smått hade givit upp hoppet om att Neymar var att räkna med också i man mot man - spelet i en liga som den spanska. I och för sig var vi väl inte helt ute och cyklade vid den då aktuella tidpunkten. Men med det sagt, jösses så fel vi hade så här med facit i hand. Fortsätter Neymar på den inslagna vägen så lär också han få/förtjänaFIFA:s Guldboll inom kort . Samtidigt har jag en obehaglig och malande magkänsla sen en ganska lång tid tillbaka och som någon härinne gav uttryck för så sent som igår, att allt inte står rätt till i Neymars relationer till vår klubb. Han spelar gladfotboll med mungiporna nedåt snarare än uppåt. Hoppas av hela mitt hjärta att det visar sig att jag har fel även i just det avseendet och att Barca får nytta av Neymar i många år till.
Barcelona DM1982
2016-01-18 12:31
Official: Medical tests this morning have ruled out that Messi has a muscle injury, only discomfort, not yet clear if he'll play next game Han kan hoppa cupmatchen, det är lägsta prio på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-18 12:31
Official: Medical tests this morning have ruled out that Messi has a muscle injury, only discomfort, not yet clear if he'll play next game Jaha så ingen Alba, Suarez, Mathieu och förmodligen ingen Messi mot Bilbao på tuffa San Mamés. Ter stegen Alves-Masche-Vermaelen-Roberto Rakitic-Busquets-Iniesta Vidal-Neymar-Arda Så här hade jag ställt upp. Vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-18 12:29
En anfallare borde ha varit klar långt innan detta fönster ens öppnade. Tänk om vi hade varit i detta läget inför en tuff CL-match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2016-01-18 12:21
@Erik Satie:


Första rapporterna tyder på att han kommer vilas i veckan som försiktighetsåtgärd för att sedan vara tillbaka redan till helgen. Han klarade första medicinska testerna denna måndagmorgon. Men mer tester skall göras innan något kan säkerställas.
Barcelona DM1982
2016-01-18 12:17
[QUOTE=Erik Satie]Vet man när han är tillbaka? [/QUOTE] Har inte hört något. Hoppas till ligamatchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-01-18 12:17
@neymar JR:


Tror snarare på Neymar - Munir - Vidal
Barcelona DM1982
2016-01-18 12:15
[QUOTE=El Tridente]Då kommer vi sakna Messi, Suarez och Alba. Inget bra det här. [/QUOTE] Det gäller att hålla tätt och fixa det på hemmaplan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-01-18 12:14
@DM1982:

Vet man när han är tillbaka?
Barcelona El Tridente
2016-01-18 12:13
@DM1982:


Då kommer vi sakna Messi, Suarez och Alba. Inget bra det här.
Barcelona neymar JR
2016-01-18 12:12
Iniesta-neymar- arda Roberto-busken-rakitic På onsdag ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-18 12:11
Messi, who was subbed off with thigh muscle discomfort yesterday, won't be available for the Copa game against Athletic on Wednesday [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-18 12:06
Roberto Carlos (f.d. Real Madrid spelare) "Jag har tidigare sagt, under en radiosändning, att jag har en bra relation med Neymar och att jag kan övertala honom till att skriva på för Real Madrid. Det var endast ett skämt, men många tog det seriöst. Att försöka få honom över till Real Madrid är svårt, och förmodligen omöjligt." (ESPNFC)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-18 11:59
Kröjff Men det är för att han kör med sin nyfunna "new school attityd" att i hans huvud så vann han balon do'r... Eller hur han försökte spexa uppe på podiet under selfie fotograferingen men slutade i ett misslyckande. Där 5/6 utav dom nominerande stod och tittade på samtidigt som dom idiotförklarade 1/6 Nej Alves får sluta sparka, och göra det han gör bäst! Förnedra honom på plan med en tunnel a la Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-18 11:49
Alves har bevisat flera gånger att han är teknisk lika bra om inte bättre än penaldo. Alves har dessutom förnedrat penaldo flera gånger genom att tunnla flickan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-18 11:46
@neymar JR:
Det blir lite av sparka på en som redan ligger ner i tid och otid, vad gäller C.Ronaldo. Börjar helt ärligt tycka lite synd om honom. Ni noterade väl hur han desperat klängde sig fast vid föreställningen om att är och förblir bäst i världen, genom att under intervjun som föregick den officiella FIFA - galan, gång efter annan framhålla att det var åttonde gången han fanns bland dom tre på podiet och att det minsann inte var någon tillfällighet. Så heller inte att Messi "bara" befann sig bland det tre utvalda spelarna för sjunde gången..Att fem av sju är bättre än tre av åtta, föll väl honom aldrig in.
Barcelona Katalano
2016-01-18 11:40
@Dûssel:


Ta ryktet med en nypa salt. Finns ingen chans att det ryktet stämmer. Ramsey skulle inte peta Iniesta, Rakitic, Arda, Roberto eller Rafinha och blir således helt onödigt. Anledningen till att han inte petar Roberto eller Rafinha är för att dessa 2 kan Barcelonas spel, vår filosofi och språk och är fullgoda inhoppare vid behov. Dessutom kan Mascherano spela på mittfältet vid behov.

Om Barca värvar mittfältare så är det inte truppspelare utan någon som är menad att kliva in i startelvan, exempelvis Pogba eller Veratti.
Barcelona Dûssel
2016-01-18 11:32
Barca sägs jaga Arsenals Aaron Ramsey.. Vad kan han tillföra i laget? Kan inte riktigt se vem han ska peta. Men bredd är bra, allt jag vill ha är en rejäl mittback i värdslklass. Har hoppats på en mittback av hög klass i 4-5 år nu. Får fortsätta drömma..
Barcelona Liunil Masse
2016-01-18 11:15
[QUOTE=neymar JR]Haha oj vad Alves jävlas med Ronaldo på Twitter och lägger upp en bild på alla sina titlar Visst är det kul men det börjar bli larvigt, både hans och piques beteende. Fokusera på laget och era egna prestationer istället nu [/QUOTE] Nja, en sån dryg kommentar från Ronaldo förtjänar en liten comeback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-18 11:02
Haha oj vad Alves jävlas med Ronaldo på Twitter och lägger upp en bild på alla sina titlar Visst är det kul men det börjar bli larvigt, både hans och piques beteende. Fokusera på laget och era egna prestationer istället nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2016-01-18 09:20
Hahahahhaahah han sparkar ner honom bakifrån ingen boll i närheten och inget mer med det.. Jävla fjant..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-18 09:20
Suck... Vic111 är ett troll med en agenda mot Roberto. Det är irriterande att se när andra här inne faller för betet efter att man ser Vic diskutera med sig själv 3-4 inlägg först som att det är en konversation om honom som sker.

För övrigt så spelade vi väldigt fin fotboll igår. Kul att se att både Vidal och Arda redan nu bidrar med mycket i spelet. Jag tycker att Vidal har visat prov på fina offensiva kvaliteter både gällande löpningar, djupledspassningar som den till Rakitic igår samt inlägg. Han kan verkligen konkurrera med Alves om högerbacksplatsen.Jag tycker att Alves fortfarande håller på denna nivån och borde anses gå före i hierarkin än så länge, men om en månad när vi sett mer av Vidal så är det möjligt att han kan ta över denna position från vår käre Brasiliero.

Arda har kommit in bra i laget han också. Jag tycker han visar prov på lugn med bollen och passningsskicklighet. Men på mittfältet så premierar jag idag Rakitics egenskaper som komplement till Busquets och iniesta i vår förstauppställning. Arda gör det dock bra som ytteranfallare också, även om han fokuserar mer på att bidra rent spelmässigt snarare än att göra sin gubbe och försöka gå på avslut.
Barcelona neymar JR
2016-01-18 07:43
Roberto är favoriten Han byts in som mittfältare en skada senare han går ner på vänsterbacken och gör det helt okej. En oerhört nyttig truppspelare och en lojal spelare Vidal ger en trygghet som dagens Alves aldrig kan ge, nu är det bara offensivt som det ska klicka med så blir det bra Arda med ny assist i en ny roll, redan haft 3 olika roller. Därför köptes han in! Suarez hattrick, men dock så var han oerhört egoistisk ibland. Han vill nog vinna skytteligan- Go for IT Neymar fortsätter med sina samba fötter Busken & iniesta, lika magnifika varje gång den här säsongen. Iniesta har anammat maestro rollen den här säsong och vips så ser spelet mycket bättre ut Piques första halvlek var inte okej
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-01-18 06:17
Flavia Varför inte? Låt oss glömma det då det är historia och Roberto är en annan spelare idag, it's that simple. Han är suverän JUST NU och det är det enda som räknas, varför lägga till onödig kritik i slutet där? Uppskatta det istället och låt dig själv imponeras av hur mentalt stark killen är som motbevisade oss alla till slut. Äras den som äras bör. Grande Roberto, no doubt! Nästa del gäller inte dig utan dom träffade. Sedan har vi guldsäcken Suavesito som ger belackarna svar på tal som vanligt. "Nolito kan konkurrera ut honom" ---- hihi "Suàrez är helt ok men jag vill hellre ha hit Lewandowski" ---- fniss Så många oseriösa, antagna, uttjatade, obefogade, ogenomtänkta inlägg här att man förtjust tar screenshots och glatt visar för polarna för ett livsförlängt skratt. They say the universe is made out of protons, neutrons and electrons. They forgot to mention morons.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-18 05:55
Suarez (29), Neymar (19) and Messi (19) have now together scored 67 goals for Barcelona this season #fcblive [via @barcastat] och vi är bara i januari nån som vet hur många mål de gjorde förra säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: