/spanien/barcelona/forum/18121.aspx/spanien/barcelona/forum/18121.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:17
Ämne: Ride_The_Big_One:
....
Jag blir den första som kritiserar han om vi gör någon sån stor transfer, det går emot klubben och spelaren blir större än klubben mer eller mindre.

Madrid var tvungna att värva det kan vi alla hålla med om, era föregående ledning samt tränare har kört ner laget i träsket och ni var tvungna att hoppa upp igen, det har ni gjort mer eller mindre, men att man inte lär sig från sina misstag tidigare är en annan sak.

Det många kritiserar är att ni köper för saken skull, ni har robben som var grym förra året väljer att mer eller mindre ersätta honom med ronaldo, prio 1 borde ha varit en playmaker av klass någon som kan styra spelet, gör mig inget att ni inte går efter det ni behöver mest.

INget är klart och även om det nu skulle bli det så "stod" det att moretti ville ha 40 milj plus eto, lägg därtill att eto värde sjunkigt markant då hans kontrakt går ut nästa säsong, på vilket sätt förstör de marknaden med dessa summer?

Vi går efter en spelare vars pos är ledig, vi lägger inte miljarder på spelare vars pos är upptagen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-07-18 11:17
Vad är det som gör honom till hycklare? Han byter ju spelare för att inte betala med fantasisummor. Det är roligt hur madridistas försöker lura sig själva för att må bättre.

Dani Alves.
2009-07-18 11:15

Los Bláncos /

Real köper nytt lag varje år, Barca föder upp ett nytt lag av egna spelare, och köper såklart oxå, men real stackarna måste gå låna pengar för att köpa sig till framgång med så mycket pengar. Och nästa säsong så vinner Barca ligan igen
Barcelona Rambla
2009-07-18 11:14
Ämne: Ride_The_Big_One:
....
Det märks att det är otroligt viktigt för dig huruvida Laporta är hycklare eller inte för att du ska må bra i ditt liv. Visst, han är en hycklare. Mår du bättre nu?
Barcelona Los Bláncos
2009-07-18 11:10
Ride_The_Big_One:

Vänta du kanske missa poängen,, det är just det! barcelona köper inte normalt spelare för 700+mille dom här siffrorna för det "förstör marknaden" ju, men om det nu skulle hända att ni gör det är inte det hyckleri av er president? jag kan inte tala för alla barca fans men många är inte direkt sega på att kritisera på reals köp... sen måste det hända också men svara ärligt
Barcelona Barcelona #7
2009-07-18 11:09
Tompa

Eto'o skulle endå lämna och han är inte så mkt värd nu för at han bara har 1 år kvar på sitt kontrakt.
Eto'o kommer lämna vare sig det är till Inter elr inte.
Han är just nu värd €15-20 miljoner.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:08
Ämne: Los Blancos:
Barcaf....
Det är hittils spekulationer inte sant?
Varför ska man medge något som inte är fastsällt
Barcelona Tompa
2009-07-18 11:04
Los Blancos:
Barcafan som jag är måste jag ändå medge att Laportas kritik av av Perez pengarullning inte blir trovärdig när han är beredd att betala 450-500 miljoner spänn + Etóo(!) för att få Zlatan som därmed blir den näst högsta eller tredje högsta övergångssumman någonsin.

Intresset för La liga i Sverige kommer emellertid att öka kraftigt, troligen främst på bekostnad av Serie A
Barcelona Ciao-V
2009-07-18 11:03
Ämne: Jag bryr mig inte om....Om Laporta är skojare vad är då herr Pèrez? Laporta vann just trippeln. Han är ett geni med en vinnarmantalitet som saknar like.
Perez har jag respekt för men om någon ändå ska kallas för skojare så är det väl han. Vad sägs om att han har spenderat 1,7 miljarder kronor för bara två spelare?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:03
Ämne: Jag bryr mig inte om....Hycklare på vilket sätt?

Ni har ett själlöst lag, slänger bort era spelare från eran ungdomsakademi för att istället köpa klara spelare.

Självklart måste man köpa några spelare som är stjärnor så bygger man ett lag runtomkring, men med er handlar det bara om att köpa ett helt nytt lag, inte få utan en hel del, precis som chelsea inget själ.

A ofta vi går och köper spelare för över 700 miljoner, snälla kryp tillbaka till sandlåda.

Vi har inte gjort klart med Villa eller Zlatan, för att laporta och co inte vill betala till överpris, varför ska man göra en massa skulder till klubben när det finns andra spelare man kan köpa. Var är faktan du skrev om, du har inte redovisat ett skit, hur dum får man vara när man tror på summan sportal eller aftonbladet rapporterar om?


Fattar ni inte att de spekulerar summan, inget är klart, betalar barca inte 50 för villa ska man betala 40 för zlatan + eto?

Inser du och de andra att det är galenskap?
"Ni köper stjärnor vi skapar dem!"
Barcelona Los Bláncos
2009-07-18 10:56
Jag bryr mig inte om affären går igenom elr ej men det skulle vara mäktigt för ligan, fast: BARCELONA HAR ALLTID VARIT HYCKLARE!!! när det gäller real madrid. DET HÄR SKULLE BARA VARA FÄRSKT BEVIS... laporta=skojare,
bli arga om ni vill men det är faCTS... It's all about MADRID BABY!!!!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 10:53
Ämne: Ride_The_Big_One(6)
....Lätt att glömma men Zlatans första storklubb i euruopa var under koemans barcelonea inspirerande 4-3-3, kanske tar lite tid men någon större problem bör han inte ha med barcelonas sätt att spela.

Jag kan med ett lugn säga att Zlatan och Villa skulle göra stor succe, de har för bra spelsinne för att inte lyckas med ett spelande lag som oss.

Får vi en av dessa spelare gråter inte jag utav det då båda är klass!

Låt karusellen rulla vidare

;)
Barcelona Jr. Honken
2009-07-18 10:45
Rambla

Precis.

Btw, såg inte ditt inlägg förrän jag själv hade skickat mitt eget. :P
Barcelona Barcadinho.
2009-07-18 10:45
Kul att läsa om era ”erkännande” om Serie A på 90-talet.
Men det är knappt en överraskning.
Det är klart att många av oss följer andra ligor med.
Man gillar ju sporten med, även om mest tid går för favoritlaget.

Jag kan erkänna att jag var nästan profoss om tyska ligan på 80-talet. Jag såg minst en match i vecka under många år. Jag har aldrig haft ett favoritlag där, med det var kul att se matcher som slutade 5-2 osv. Jäkla offensivt och bra fotboll.

Det går bra med nästan vad som helst, så länge tiden och lusten räcker.
T.o.m. Gothiacup går bra.

Jag såg t ex finalmatchen igår P11 mellan Aik och Brommapojkarna.
Brommarna ägde hela matchen och spelade bra, men trots detta så låg de under med 0-1 på en kontring. Jag tyckte att det var orättvist och blev glad när de kvitterade. Sista minuten satt de 2-1 och vann och jag vrålade lågt – Yes Yes. Det var en kul match.

Glöm inte heller att man faktiskt spelar fotboll i Sverige. Inte lika bra kvalite som la primera, men det är kul att se fotboll på plats. Man har inte precis råd och åka jämnt till Barcelona.
Jag såg t ex sista Aik-Ifk på Råsunda. Jäkla, vilken kanon stämning bland de 20000 under hela matchen. Vi hade en riktig kul kväll då måste jag säga.

Fotbollen lever kvar i högsta grad och vi hoppas att det kommersiella kommer inte förstöra det för oss.

Ha en bra dag.

(förlåt att jag stör er med diskussionerna)


Barcelona Tompa
2009-07-18 10:44
Visst är det så att Barcelona och Inter spelar på helt olika sätt men farhågorna att Zlatan inte kommer passa in i Barcas 4-3-3 tror jag är överdrivna. Det enda problemet i så fall (utöver att vi betalar på tok för mycket för han) är Zlatans ego. Men jag tror faktiskt inte Zlatan är så dum att han tror att han kan glida in på Camp Nou och utgå från dag 1 att han är lagets epicentrum som allt ska kretsa kring.
Barcelona Jr. Honken
2009-07-18 10:43
Tompa

Tack! Jag trodde nämnligen att jag hade full koll på det, men i min tidning (som kom fick idag) stod det att Hleb INTE var en del av affären. Det kan ju vara så att Inter är intresserade av Hleb, men att de väljer att köpa honom i en enskild affär. Eller?
Barcelona Rambla
2009-07-18 10:40
Jag tror att lånet på Hleb hålls helt utanför den här affären. Den sker oavsett om det blir ett byte Zlatan-Eto'o eller ej.
Barcelona Jr. Honken
2009-07-18 10:39
Ride_The_Big_One(6)

Tror inte att det kommer ta alltför lång tid för Zlatan att anpassa sitt spel. Precis som du säger så spelade han ju likt Barcas spel i Ajax.

När ryktena startades var jag emot en värvning av Ibra, men med lite eftertanke kan han ju lyckas riktigt bra i Barca! Tror att han har de kvaliter som krävs för att göra succé.

Visca el Barca! :)
Barcelona Tompa
2009-07-18 10:37
Honken:
Enligt de uppgifter som finns så ska Barca (så som jag uppfattat det) betala 40-45 miljoner euro till Inter (summan varierar mellan olika källor) + Samuel Etóo som delbetalning. Utöver det ska Inter låna Alexander Hleb under en säsong med en köpoption efter det.

Barca och Inter ska vara överrens, det enda som fattas är att Zlatan kommer överrens med Barca om sitt kontrakt och att Etóo accepterar en flytt till Inter.
Sillyseason
2009-07-18 10:36
Ämne: Där är 3 saker som j....
~400 miljoner SEK. Det betalar Ibra tillbaka i tröjförsäljning på mindre än 1 månad..

Skadedrabbad? Spelat i princip varje match senaste året, inga problem. Haft operation för ljumskar bla.

Anledning till att Zlatan spelat långsamt är för att inter spelar långsamt. Inter har samma spel som landslaget ungefär, långa bollar på Zlatan & sen står alla & tittar på.
Barcelona barca!!231
2009-07-18 10:33
klubbarna är överens, det hänger på spelarna, hleb ingår i affären.
Barcelona Jr. Honken
2009-07-18 10:29
Zlatan-affären är väl fortfarande inte helt klar? Blir inte riktigt klok på den alltså...
Ska/har Hleb ingå/ingått i affären?

Någon som kan förklara för en något trög culé? :P
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 10:28
En fråga Zlatans spelstil i Ajax var ju annorlunda från den spelstilen han hade sen i serie a inte ssant?

i ajax var han otroligt löpvillig i djupled då koeman krävde att han spela så i hans 4-3-3 taktik likt barcas sätt att spela.

Om Koeman infört lite av det han lärde sig under sin sejour i barca, varför ska det då vara så svårt för zlatan att anpassa sig till de spel i barca när han ändå fått en liten smakprov på det?

Villa vore det optimala då han är mer lik eto, menj ag tror ändå zlatan skulle bli en stor succe då han spelat med liknande spelstil i sina yngre dar.

Man glömmer inte helt att cykla även om man inte cyklat på 5 år inte sant?

Det enda som stör mig med zlatan affären är att han kan komma att kosta skjortan.

Återigen alla madrid fans, inget är klart någon fast summa har inte blivit faställd mellan inter och barcelona, men forsätt ni att snacka skit om fantasi summor när ingenting slutförts
Barcelona Rambla
2009-07-18 10:25
Skönt att konstatera om detta nu stämmer att Cáceres bara kommer att gå till Juventus på ett årslångt lån. Poulsen är inte ens inblandad i den affären.
Barcelona Rambla
2009-07-18 10:22
Ämne: Ämne: "f....
Där kan du läsa om Barças ekonomi. Den ser ut att vara väldigt stabil.
Barcelona Rambla
2009-07-18 10:20
Jag stör mig på att inga nyheter om K9 släpps. Ska laget samlas på måndag så måste han ju dyka upp nu även om han kanske försvinner på lån? Visserligen så kom aldrig Henrique till någon samling när han värvades utan dök istället upp på Bayers försäsong. Så det finns hopp fortfarande.


King Valerón:
Lönen Eto'o har är nog ingen här riktigt säker på. Jag skulle tipppa på mellan €7-8m + segerpremier.
Barcelona barca!!231
2009-07-18 10:14
Ämne: "finns det chan....
aha, hur ligger barca till ekonomiskt??
Barcelona petersays
2009-07-18 09:14
"finns det chans att barca lägger ut en stor summa på en mittfältare?? "

Beroende på vad stor summa är..22.5M för Moutinhos klausul skulle inte vara en dum affär i dagsläget. Ju mer jag tänker på det, desto vettigare verkar det.
Barcelona Barcelona #7
2009-07-18 09:08
Vem tror ni blir nästa nyförvärv?
Deportivo King Valerón [Forza Inter]
2009-07-18 08:42
Zlatan är just nu inte alls särskilt skadebenägen.
Annons: