/spanien/barcelona/forum/18067.aspx/spanien/barcelona/forum/18067.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo Creus
2009-09-06 14:04
Patrik Kluivert y Rivaldo

Zlatan och Alves hör inte hemma på topp 5-lista.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-09-06 14:03
Oj glömde länken:)
Patrik Kluivert y Rivaldo
2009-09-06 14:01
"Robinho y Higuain"


haha vart är Iniesta.Snälla gud har aldrig sett en sån ÖVERSKATTAD spelare som cristina.Dom här är nominerade till Fifas bästa spelare

1. LM10

2. Iniesta

3. Xavi

4. Alves

5. Zlatan


alla dom är med i diskussionen om att vinna priset och så ser rankingen ut.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-09-06 13:59
el Flaco

Jag kan inte heller påstå att jag sett jättemycket av Thiago, men det man såg mot Man City räcker nästan för att kunna förstå lite om hur han spelar och han olika kvaliteter. Men självklart ska det bli intressant att se mer av honom och JDS.

Dunga är inte speciellt omtyckt av folket i Brasilien. Folk vill ju självklart se rolig fotboll och offensivt spel. Det är så man lär sig fotboll i Brasilien och Brasilien har ju alltid varit kända för sitt fina spel. Även att han inte tar ut spelare som Ronaldinho som nästan har en legendstatus tycker de flesta inte om. Men Ronaldinho har ju trots allt inte presterat så bra de senaste åren så det kan man nästa hålla med Dunga även fast jag älskar Ronaldinho. Sedan tror jag att det kan skilja sig lite från stad till stad. I Rio de Janeiro där de flesta av mina vänner och bekanta är ifrån är han inte omtyckt. Han tar liksom ut spelare som Kléber från Internacional före Juan från Flamengo när Juan blev framröstad till ligans bästa vänsterback. Så han är nog mer omtyckt i Porto Alegre. Även fast inte Gremio fansen tycker om han så mycket. Dunga är ju dessutom från det området och spelade länge i Internacional. Av journalister är han nog ganska omtyckt, han fick en del kritik i början när inte resultaten gick hem men nu är det bättre. Media bryr sig mest om resultaten. Media påverkar ju också folket en del, så vissa tycker nog bättre om honom nu än tidigare. Men för att sammanfatta det hela så tycker större delen av folket inte om honom eftersom som man vill ha ett lag som spelar roligare fotboll då fotboll ska vara något roligt att kolla på. Man vill ha mer glädje, harmoni osv. Sånt man får av spelare som Ronaldinho bland annat. Men journalisterna tycker väl att han är duktig och deras relation är bra skulle jag säga.
Se länktips, det är en dokumnentär om landslaget innan Dunga blev tränare. Där kan man se ett riktigt Brasilien som har kul ihop. Den är uppdelad i flera delar, resterande finns till höger.

Förlåt att det dröjde men datan strulade lite:(
Barcelona Islam Bosna
2009-09-06 13:59
Rambla.

Idag är väl nästan dem spelarna dussinlirare. De är ju bara gamla reumatism lirare kvar i Milan. Men för 3-4 år sen var de väl ändå bra.
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-09-06 13:59
Rambla - K9

Ja blev väl kanske en onödig diskussion.. Men vill du jämmföra dem med spelare som Xavi o Iniesta är det okej för mig, dessutom var alla de spelarna på nedgång då.. Möjligtvis gattuso då som alltid är bra..
Barcelona Pep.G-Z9
2009-09-06 13:58
"Robinho y Higuain"

Kolla på vad Rambla-K9 skrev :)
Barcelona ditii
2009-09-06 13:57
skulle vart skoj o höra va ni tycker om min tattoo =)..

när möter vi getafe ?
Barcelona Rambla - K9
2009-09-06 13:55
Ämne: Creus

Du får säg....
Ehh, så spelare som Maldini, Pirlo, Seedorf, Gattuso mfl räknades som dussinlirare då menar du? Säg det till ett milanfan, det hade varit roligt att se reaktionen.

Kan vi lägga ner dessa meningslösa jämförelser, tack. Alla kan se att Messi vid 22 års ålder är i en helt annan dimension än vad Kaka var vid samma ålder.
Deportivo Creus
2009-09-06 13:54
"Robinho y Higuain"

Och Xavi var bäst på plan i CL-finalen och hade stor del i att Barcelona tog trippeln. Xavi vinner på knock, as far as I'm concerned.
Barcelona Islam Bosna
2009-09-06 13:52
Så vitt jag minns var ju Kaka bara bra i CL. Och visst var han bra men så bra som Messi är nu. Nej du. Inte en chans.
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-09-06 13:50
Creus

Du får säga vad du vill om Ronaldo men han tog ändå sitt lag till en champions league final och vann både ligan o cupen åt dem..

Pep.G-Z9

Du får jämmfära omständigheterna också 2007 när Milan vann Cl gick ju allt runt honom.. Visst Messi är den viktigaste spelaren i Barca men hur mycket lättare är det inte o spela Med spelare som Xavi,Iniesta,Henry och Eto'o..
Deportivo Creus
2009-09-06 13:43
"Robinho y Higuain"

Sluta fåna dig nu. Ronaldo har inte varit bättre än Xavi någonstans. Kommer inte Xavi minst tvåa i den där omröstningen så är det en smärre skandal. Det är vad jag tycker.
Barcelona Pep.G-Z9
2009-09-06 13:41
"Robinho y Higuain"

Nej fan, Kaka 2007 var inte bättre än Messi nu 2009. Messi var fan 19 år då och kom 2a bakom Kaka och dessutom hade Barca gjort en dålig säsong det året. Kaka är grym men jämfört med Messi så är han ingenting och enligt min mening så tycker jag att att Andres är bättre än Kaka :)
Barcelona C.Andrés
2009-09-06 13:38
Bloggen nere återigen? Vilken kommer ta dess plats?
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-09-06 13:36
Patrik Kluivert y Rivaldo

Du får bara ert forum att se löjligt ut, sen jämmför dem inte Kaka nu med Messi utan Kakas form under 2007, och då var han faktiskt vassare än vad Leo är nu.. Alla vet att Messi redan har vunnit priset för i år, andra priset borde Ronaldo få o tredje Xavi..
Barcelona Vampíro
2009-09-06 13:29
Ämne: Jag tycker inte hell....
I dagsläget ser jag Pedro som en duglig rotationsspelare, han kämpar alltid och gör sitt bästa även när finterna inte går hem något som jag tycker skiljer honom från t.ex Robinho. Visst har Robinho en mycket högre högstanivå men man kan aldrig vara säker på att han kommer vara på spelhumör.

Som sagt i dagsläget ser jag hellre att Pedro(och Iniesta) roterar med Henry när denne behöver vila istället för att betala stora pengar för en spelare, vem det än må vara.
Barcelona el Flaco
2009-09-06 13:24
Andreas (Aris/Brasilien Red.)/

Personligen har jag mest sett JDS spela och inte särskilt mycket av Thiago, men jag har märkt att de flesta som har sett bägge in action (både du och även andra här inne i Les Rambles) att den allmänna åsikten verkar vara att Thiago är den mer talangfullare av de två och att fler ser honom som den framtida spelmotorn på mittfältet. Har jag rätt eller är jag fel ute?

Sen vill jag även fråga dig, som är redaktören för Brasilien-sidan här på SF, vad är Dungas status i Brasilien, både bland folket och journalister? Med tanke på det tråkiga spelet landslaget visar upp gång på gång är jag lite förvånad över att han inte har blivit utsparkad ur land än, men det är väl kanske titlarna som räddar honom kvar. Vad säger du?
Deportivo Creus
2009-09-06 13:19
Patrik Kluivert y Rivaldo

Vi ska då inte säga någonting om priserna som Real betalar. Barcelona är precis likadana. Jag skäms över att behöva säga det, men så är det.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-09-06 13:14
Jag tycker inte heller Barca är i ett riktigt behov av att köpa Robinho eller någon på den positionen när Henry fortfarande presterar bra och Pedro växer hela tiden. Men om man nu skulle köpa någon tycker jag att han hade varit ett bra alternativ. Sedan får vi också se hur mycket Pedro utvecklas och om han kan bli en startspelare framöver. Man behöver inte lyfta spelare till skyarna direkt liksom. Han behöver också tid och när han spelat fler och viktigare matcher tycker jag att man kan bedömma om han kan vara en startspelare i Barca.

el Flaco

Håller med med om att de flesta av dem verkligen inte platsar i Barca. Men det var precis samma två spelare jag tänkte på, Hernanes och De Rossi men som du säger är det svårt att få dem. Jag hoppas ändå på Thiago, även Jonathan kommer bli bra men jag tycker det finns något speciellt med Thiago. Han har liksom mer fantasi i sitt spel och jag tror verkligen han kommmer bli en spelare att räkna med om ett par år.
Barcelona DITI
2009-09-06 13:09
fan va gött av zlata igår
Barcelona Rambla - K9
2009-09-06 13:09
Det står ganska mycket om Robinho även i brittisk media. Han verkar inte trivas och är enligt pressen närmast desperat att få lämna redan i januari. Det roligaste jag hittade var det här. Där City sägs kräva ett byte rakt av mot Messi. Säkert menar de nog med en hel del pengar i mellan även om det inte nämns. Snälla City, lägg ner er dröm.

Även jag måste ansluta mig till de som inte vill se Robinho i Barcelona. Jag fattar inte vad Pep ser i honom. En ojämn spelare med halvtaskig karaktär. Han har nu kommit upp i en ålder där många brassar, inte alla ska tiläggas men alltför ofta, börjar gå ner sig i sin fotbollskarriär.
Barcelona Vampíro
2009-09-06 13:07
Hade inte heller velat se Robinho i Barça-tröjan. Ser helt ärligt inte vad han skulle tillföra, jäkligt ojämn spelare med en dålig attityd. Inser att jag är lite väl elak nu men jag ser hellre att man satsar vidare på Pedro istället för att punga ut 25-30M på en spelare som presterar var femte match.
Barcelona el Flaco
2009-09-06 12:58
Andreas (Aris/Brasilien Red.)/

Ja, jag har även hört att han har mognat under Dungas tid som förbundskapten och att han fattar smartare beslut på planen istället för att göra 50 bicicleta-finter som inte leder någon vart. Men jag hade ändå haft det svårt att vänja mig att se honom i Barcelona. Men jag är inte orolig, tror inte att han kommer i december.

Sen angående de mittfältarna som ryktas vara på väg till Barça under vinteruppehållet så läste jag den artikeln och de namnen som du nämner skrämmer mig. Hälften av de duger inte och den andra hälften är omöjliga att köpa in på grund av prislappen (Hernanes) och klubblojalitet (De Rossi).
Patrik Kluivert y Rivaldo
2009-09-06 12:51
Trippeln


Du har glömmt Pedro Rodriguez som blir säkerligen uttagen så snabbt så möjligt.Han är absolut given.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-09-06 12:47
el Flaco

Jag förstår precis vad du menar med att hans beteende kanske inte varit det bästa. Men jag tycker att han mognat och blivit lugnare än han var tidigare. Nu har han gift sig och fått familj så han är inte lika mycket festprisse som tidigare. Men jag håller med om att han är lite jobbig ibland.

Sedan står det också om mittfältare som ryktas till Barca. Dessa namn kom upp i EMD: Hernanes, Poulsen, Vieira, Baptista, Defour, D'Agostino, Afellay och De Rossi. Vissa spelare som Poulsen borde inte ens få nämnas i samma mening som Barca.
Barcelona Den vise
2009-09-06 12:38
Patrik Kluivert y Rivaldo

Försöker du vinna popularitetspoäng med dina destruktiva inlägg?

Om du inte har något konstrukitvt att säga så låt bli att skriva istället. Du drar ned nivån på forumet gång efter annan. Pinsamt att läsa dina inlägg.
Barcelona el Flaco
2009-09-06 12:27
Andreas (Aris/Brasilien Red.)/

Personligen hade jag inte velat se Robinho i Barça. Kan inte sätta mitt finger på det, men det är något med honom och hans personlighet/beteende som får mig att inte vilja se honom i blaugrana-tröjan.

"Brasilien visade igår att man är ett snäpp bättre än Argentina"

Snarare ett par snäpp bättre. Och det utan att Brasilien spelade särskilt bra eller tog i. Dungas Brasilien vinner, men spelar en brutal tråkig fotboll.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-09-06 12:20
Det skrivs nu i princip om Robinho till Barca varje dag i katalansk press.
Jag tror faktiskt att Robinho kommer komma till Barca. Han kommer passa fint in på vänsterkanten. Henry håller fortfarande tycker jag egentligen men det verkar ändå som vi letar efter någon på hans position och då tycker jag att Robinho skulle vara bästa möjliga val. För man vill ju helst ha någon som viker innåt i banan och också är målfarlig och det har Robinho. Vi klarar oss fint som det är nu ändå men det skulle vara kul med Robinho i laget.

Brasilien visade igår att man är ett snäpp bättre än Argentina och det kommer man nog alltid vara. Nu har ju även Argentina en katastrofal tränare som inte gör saken bättre och att lyckas få så dåliga resultat med så duktiga spelare i truppen undrar jag hur han lyckas med. Men Brasilien är som sagt Nr 1 och kommer alltid vara det, man har vinnarmentaliteten och traditionen. Men jag gillar ändå inte Dunga fast han lyckas ta bra resultat. För i Brasilien räcker det inte med bra resultat, man ska också spela fint och underhålla publiken.
Barcelona Trippeln
2009-09-06 12:19
Har jag rätt?men har inte barca flest spelare i det spanska landslaget?

1.Pyuol
2.Pique
3.Busquets
4.Xavi
5.Iniesta
6.Bojan

Har jag missat någon?
Annons: