/spanien/barcelona/forum/18063.aspx/spanien/barcelona/forum/18063.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FC-Barcelona
2009-06-19 15:25
Hetfield

Bojan är tillräckligt bra för att spela i vilket lag som hellst, men hellt rätt de du säger, Bojan behöver mer muskler på grund av hans svaga styrka så komer han sällan någonstans.
Barcelona Hetfield
2009-06-19 14:57
Jag tror att alla kan hålla med om en sak : Bojans problem är att han får alldeles för lite speltid, så varför lånar man inte ut honom till ett annat lag så att han kan få tillräckligt med självförtroende

En annan viktig faktor är att Bojan måste bli betydligt starkare, titta bara på Messi, han lyckades putta bort Terry
Barcelona Söder.
2009-06-19 14:56
PILMÀ

Ha tålamod, i slutet av augusti börjar det igen ;-)
Barcelona PILMÀ★Kärlek★Respekt★
2009-06-19 14:32
Mina damer och herrar kolla länken.
Fan vad man saknar detta, när det nu är uppehåll. :(
Messi12SD
2009-06-19 14:27
Vi vet hur stor talang bojan har, han måste bli starkare och få mer muskler som Messi har fått, han blir mer explosiv, starkare. Det behövs när man kör som ensam central forward
Barcelona fc__Barça
2009-06-19 14:23
Många som bara sett Bojan under u21em som kallar han "överskattad" o.s.v. Vi som sett honom under säsongen har ju sett att han levererat (oftast) när han fått chansen, enligt mig i alla fall
Barcelona Söder.
2009-06-19 14:20
Även om inte all kritik är rättfärdigad så är det klart att de flesta är besviken på Bojan. Alla är medvetna om hans rykte och det är klart att förväntningarna sätts efter de då. Hans prestationer än så länge har varit väldigt tafatta, liksom hela Spanien under turneringen. Så nog är det inte bara fel på Bojan.

Men jag tror stenhårt på den här killen. Vi har sett glimtar under den här säsongen, och mera glimtar förra säsongen om vad Bojan är kapabel till. Så länge Pep och klubben kommer visa förtroendet för honom så kommer han växa och växa för varje säsong, och förhoppningvis bli den stora stjärna vi alla hoppats på.
Barcelona Messias_10!!
2009-06-19 14:18
Fan va alla ska hoppa på Bojan!
Han fortfarande ung och han KOMMER bli en stor framtida STJÄRNA!!!!!!!
Han är 18... vänta till s han blir 21-22 då kommer ni se vem BOJAN E!!

VISCA EL BOJAN!!!!!!!!
Barcelona Ordem e Progresso
2009-06-19 14:07
Snälla någon vad alla ska hoppa på Bojan! Killen är 18 år och kommer från en säsong där han inte fått spela speciellt mycket. Att tro att han ska prestera underverk i ett u-21 lag som varit helt under isen är ju väldigt låga krav!

Jag är säker på att Bojan kmr att bli en framtida storstjärna, om man följt Barcelona tillräckligt länge så har man sett att han har det lilla extra som krävs.

Visca Bojan!
Barcelona Ciao-V
2009-06-19 13:24
Ämne: Men du jämför ju med....
Jamen, han har inte bara suttit på bänken heller, Bojan. Han har fått speltid men inte tillräckligt. Pep har nog en plan för honom i nästa säsong, kan jag tänka mig, eftersom han inte vill släppa honom på lån.

Jag tvivlar inte på Bojans potential. Han får ta sin tid helt enkelt och utvecklas sin takt i klubben.
Real Madrid Bengan
2009-06-19 13:23
Ja nu är det väl dags att fira midsommar så gott det går iaf. Trevlig midsommar alla rivaler och ursäkta om jag kommer här och invaderar men Madrid forumet var dött den här tiden =)
Barcelona Poco Loco
2009-06-19 13:21
Håller med helt och hållet. Killen har inte ens fyllt 19 och spelar redan för världens absolut bästa lag. Det är inte för inte han gör det. Just nu, finns det inte många som har hunnit med lika mycket som han gjort redan.
Men varför har han då inte nått upp till sin fulla kapacitet i U21-EM? Kommentatorerna på TV har sagt att han såg väldigt nonchalant ut. Ja, inte så konstigt när han inte får ett dugg av sina lagkamrater, som spelar på gränsen till uselt, med tanke på vilken nivå de kan hålla.
Barcelona lameG^
2009-06-19 13:20
faaaaaan. Ville verkligen se asenjo vakta målet.

Såg spain u21 igår och asenjo var verkligen intressant.

Ni som bor i göteborg och vill träffa stjärnorna så gå utaför deras hotel. Det ligger vid Nordstan.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-06-19 13:19
Ämne: in med asenjo och bo....
Herregud, för det första så verkar du ha missat att Valdés har skrivit på nytt kontrakt. Sen vill jag inte ens kommentera Asenjo vs Valdés för du har uppenbarligen följt Asenjo under många många år då du tycker han är bättre än Zamora vinnaren.
Barcelona Rambla
2009-06-19 13:17
Ämne: in med asenjo och bo....Du är lite sent ute. Valdés och Barça är överens och han skriver på vilken dag som helst. Alla är nöjda och glada, ja förutom du då.

Jobbigt att ha en målvakt som har två CL-titlar?

Bengan:
Knappast Athletic. :P
Där har du verkligen en mycket bra poäng. En mardröm att starta nästa säsong med en ny och helt oprövad målvakt (i Barcelona då). Kan sluta hur som helst. Jag tänker tillbaka på obehagliga minnen när vi värvade Rustu efter hans fantastiska Vm 2002.
Real Madrid Bengan
2009-06-19 13:16
Ämne: in med asenjo och bo....Ledsen att förstöra din midsommarafton om nu inte regnet redan gjort det. Men Valdez har redan förlängt och Asenjo är klar för AthleticO madrid =)

Och även om jag vet att många ogillar Valdez så måste jag ändå säga att han gjorde en grym föregående säsong. Som Madrid supporter skulle jag nästan föredra att en ny målvakt kommer in då det inte är säkert att dom lyckas. Jag kommer inte bli det minsta överaskad (tyvärr) om Valdez gör ännu en stabil säsong nästa.
Barcelona lameG^
2009-06-19 13:15
in med asenjo och bort med valdes. Vi tjänar mycket pengar på det och tycker att asenjo är bättre än valdes och dessutom är han 19år:D

Skriv på med etoo. Verkar som villa går till real.
Barcelona LennyRomario
2009-06-19 13:14
Men du jämför ju med Raul? Hur ska han bli en ny Raul om Barcelona har så bra spelare att han aldrig får spela?! Raul gjorde 19 ligamål säsongen han fyllde 19! Så ska Bojan bli en ny Raul bygger det ju faktiskt på att han får spela!

Shit vad sjukt, att jag ska behöva gå in och prata mig varm om Raul, som jag inte ens gillar :)
Barcelona Rambla
2009-06-19 13:13
De som tror att Bojan ger upp har verkligen inte en susning om vilken typ av människa Bojan är. Han kommer att komma tillbaka, var så säkra. Han har Peps och klubbens förtroende att utvecklas i den takt som passar honom bäst. Det finns inga krav på att han ska dominera i så här ung ålder. Det enda som kanske oroar hans utveckling är brist på speltid och det är här klubben måste komma fram till ett beslut som gynnar Bojan.
Real Madrid Bengan
2009-06-19 13:13
Ämne: Ämne: Var och....
Finns ju dock dom som har det värre. Skulle nog säga Pato har om möjligt tom högre press på sig. Han var framtidsmannen för Milan och skulle bära laget på sina axlar enligt många.

Men ja, han var något speciellt som 16 åring. Och han är fortfarande en talang. Men han känns inte alls lika lovande nu om man jämför med när han kom till barcelona.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-06-19 13:12
Sluta snacka skit om Bojan han är 18 år snälla vad gjorde ni när ni va 18 år eller är 18 år?
Barcelona PILMÀ★Kärlek★Respekt★
2009-06-19 13:11
Ämne: Var och såg England ....
Frågar du nu vad folk ser i Bojan?
Hur dumt frågan än lät så ska jag ta mig tid att svara på denna dumma frågan.

Bojan var 16 år när han flyttades till en av världens bästa fotbollslag om inte den bästa.
Varför flyttades han upp då? kan man frågar sig.
Jo det är att man såg något EXTRA i denna grabb vilket jag inte tvivlar på en sekund.
Över 900 mål i ungdomsproffsen talar väl för sig själv?
Bojan var helt enkelt något utöver det vanliga jämfört med andra ungar i hans ålder.

12 mål i sin debut säsong i en av världens bästa liga som en blott 16/17 åring säger väl allt?

Allt handlar om självförtroende.
Bojan fick ett STORT förtroende av grande Rijkaard och det tackar vi och honom för.

Jag har aldrig tvivlat på Bojans talang och hur STOR han kommer att vara i framtiden och jag kommer aldrig tvivla på det.

Förresten hur satans STORT krav kan man ha på en 18 åring? herregudddddd.
Barcelona Ciao-V
2009-06-19 13:09
Ämne: Ciao-V:
Ja, jag ha....LennyRomario:
Läs Ramblas senaste inlägg. Inget att tillägga.
Real Madrid Bengan
2009-06-19 13:09
Ämne: Bengan, Vad pratar d....
Jo, men han har ju rätt bra spelare runt omkring sig också och spelat i ett lag i vansinnig form. Jag kan ha missat något uppenbart, jag har inte sett alla barcelona matcher av naturliga skäl, men av det jag sett är det inte alls någon ny Messi som folk vill få honom att framstå som.

Hleb är ingen etablerad världsstjärna, han gjorde EN bra säsong i Arsenal och har förra säsongen varit fullständigt bedrövlig. Men ser inte riktigt din poäng med att jämföra Hleb.

Om man bortser från ålder och framtidspotential skulle jag trots det med lätthet välja Hleb över Bojan om ingen av dom skulle utvecklas något överhuvudtaget
Barcelona Rambla
2009-06-19 13:07
Folk tycks glömma bort att Bojan anslut till Barcleonas a-trupp som 16-åring. Han har ännu inte fyllt 19 år. Unga spelare är väldigt ojämna i sina prestationer. I Bojans fall så har han stor press på sig från alla kritiker men inom klubben är inte pressen alls lika stor. Jag menar, kolla vilken anfallstrio laget besitter. Är det verkligen rimligt att tro han ska överglänsa spelare som Eto'o, Messi och Henry? Snackar vi om dussinlirare här som ska vara backup till Bojan eller vad är det frågan om?

Japp, jag kan verkligen hålla med om att allt är antingen svart eller vitt.
Barcelona LennyRomario
2009-06-19 13:06
Ciao-V:
Ja, jag har faktiskt svårt att förstå det. Förväntningarna på Saviola var också skyhöga, det betyder inte att man blir en världsspelare för det.
Jag tror kritiken ifrån media bygger på att de gillar att bygga upp folk och sedan riva ned skiten, allt är svart eller vitt. Han var inte så stor talang som de gjorde sken av för ett år sedan och det möjligt att han inte är lika "dålig" som de ger sken av nu, men det finns tamejfan ingenting som tyder på att det där ska bli en ny Raul.
Kixer
2009-06-19 13:05
Criff//

Hleb gjorde inte många mål eller assist i Arsenal heller men var en nyckelspelare för det. Så att jämföra statistik mellan Hleb och Bojan säger inte mycket. Men nu är jag inte negativ till Bojan, han kan lätt bli en världsspelare i framtiden.
Barcelona Criff
2009-06-19 13:00
Bengan, Vad pratar du om vännen?
Bojan har fått 1756 speltidsminuter i alla turneringar för Barcelona föregående säsong, 10 mål och 6 assist.
Det är mer än godkänt för en 18 åring.

Jämför med Hleb som ska anses vara en etablerad världstjärna och har väl fått lika mycket speltid som Bojan, hur mycket har han åstadkommit?
Real Madrid Bengan
2009-06-19 12:58
Ämne: Är inte säker men va....
Jo, det är väldigt troligt. Man måste vinna titlar åt sitt lag för att få utmärkelsen. Vad jag vet har ingen fått utmärkelsen iaf på senare år utan att vara en avgörande faktor i ett lag som vinner viktiga titlar med antingen sitt landslag eller sitt klubblag.
Barcelona Ciao-V
2009-06-19 12:58
Ämne: Ämne: för det....Bojan kommer att bli minst lika stor som Raul i Spanien när han är färdig utvecklad. Folk ser att han har stor potential. Det är därför de är så kritisk just nu om hans prestation i U21 EM. Förväntningarna är skyhöga. Är det svårt att förstå?
Annons: