/spanien/barcelona/forum/1803.aspx/spanien/barcelona/forum/1803.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Federer
2015-11-07 20:43
Eden Hazard hasn't scored a Premier League goal in 15 games, a run lasting 1375 minutes.

Och vissa påstår att han är bättre än Neymar....
Barcelona Liunil Masse
2015-11-07 20:28
100% AntiMadridista Snälla jämför inte Chelsea med Barca. Chelsea har för fan mindre PL-titlar än Sunderland.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-11-07 20:26
Haha, jag börjar nästan få Stoke som favoritlag i PL. Spelar alltid helt respektlöst mot Chelsea. Om de bara kunde skaffa en riktig målskytt istället för den där irländaren Walters som aldrig träffar mål, skulle de alltid slåss om Europa-platser. Hazard, vilken dålig passningsspelare han är för att kallas världsklass. Kan bara springa med boll, vilket han visserligen är bra på. Hoppas nu bara Mourinho får vara kvar och bygga sin sk dynasti i Chelsea. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-11-07 20:23
Barca vinner trippel och folk vill få bort Luis Enrique. Chelsea slåss om att hålla sig kvar i PL och fansen vill ha kvar Mourinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-11-07 19:56
Haha undrar om Pedro och Fabregas ångrar att de flyttade till Chelski? Hela världen skrattar åt Chelski!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-11-07 19:55
[QUOTE=koeman92]Grejen är ju att Neymar är inte ens "promising" längre - han har redan gått om Cristi [/QUOTE] Vare sig Hazard, Pogba eller Neymar bör räknas in där eftersom det är etablerade spelare i storlag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-07 19:55
Men det skulle vara så underbart att se dem förlora igen ikväll med.
Älskar att se de förlora :-)..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-07 19:54
@Federer:

20 min kvar.
Barcelona Federer
2015-11-07 19:52
Fan vad härligt det är att se Chelsea torska igen.
Barcelona koeman92
2015-11-07 19:42
@DM1982:


Grejen är ju att Neymar är inte ens "promising" längre - han har redan gått om Cristi
Barcelona Cule4life
2015-11-07 19:40
Super super super viktigt med 3 poäng imorgon. Villareal är jobbiga men vi kmr självklart skapa våra chanser och då gäller det för super duon längst fram att sätta dit dom direk,. För mål tror jag vi släpper in imorgon.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-07 19:10
@the cameroonians:


Det är inte bara det. Valencia till skillnad från Barcelona spelar tufft precis så där på gränsen. Valencia kör över var enda Celta spelare. De står liksom inte och tittar på och beundrar när Celta anfaller. Såg hela matchen och man ser stor skillnad på inställningen Valencia visade mot Celta avgjorde matchen.

Celta körde över oss för att Barca- spelarna lät dem göra det.
Barcelona Barca4life98
2015-11-07 19:05
DM 1982 Neymar är bättre än Ronaldo själv fan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-07 18:55
Ja men neymar är ingen lovande talang längre ut en fullt utvecklad världsspelare som har gått om Ronaldo nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-11-07 18:54
intressant det där med "åtminstone de vi tycker är värda att följa" angående våra buy back spelare. Det tyder väl på att det är någon de inte tycker är värd att följa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-11-07 18:47
Ronaldo (Real Madrid): "Five promising players? I will mention Odegaard, Hazard, Depay is a good player too, Pogba, and maybe Neymar." [bt] Kanske Neymar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-11-07 18:34
Lion24

Har personligen inte varit på skrivhumör på sistone och känner mig alldeles ringrostig, men det var med häpen förtjusning jag läste ditt inlägg häromdagen, och kände att det förtjänar en kommentar. Jag trodde jag var den siste kvarlevan av en utdöd människotyp som tryckts undan av homo-cyborg-$apiens.

Jag äger själv ingen smart telefon av flera anledningar. Jag anser inte att teknologi är något dåligt; tvärtom så anser jag det vara neutralt, men eftersom gemene man är en kastrerad hedonist så leder teknologi tyvärr till zombifiering på kollektiv nivå eftersom det inte finns någon fostrande samhällelig auktoritet värd namnet förutom den "fria" marknaden.

Min traditionalistiska hållning spiller naturligtvis över på fotbollen, och jag ser fotbollen som ett väldigt användbart redskap i att analysera större samhälleliga trender (något jag lärde mig av Erik Niva). Det är också därför jag beundrar idealistiska män, oavsett om de står för sådant jag gillar eller inte, just för att de står för sina övertygelser, vilket är attraktivt. Därför är Pep Guardiola en förebild för mig (surprise, surprise), eftersom han söker förnyelse ur historiens aldrig sinande källa: d.v.s är rotad i traditionen men samtidigt öppen för innovation.

Jag såg givetvis på Bayern-Arsenal framför Barca-BATE och det var en fröjd för ögat. Bayerns spel påminde mig om den där känslan man fick av Barca för några år sedan, och jag konstaterade svårmodigt att det nu är Bayern som går i täten för fotbollens utveckling. Majoriteten av Bayerns fans är för ignoranta för att uppskatta Pep fullt ut och vänder honom ryggen så fort resultaten uteblir, men nog fan kommer polletten trilla ner även för dem så småningom.

Om man jämför spelet i senaste veckornas möten mellan Arsenal-Bayern och PSG-Real så är kvalitetsskillnaden påtaglig. Första mötet mellan PSG-Real var en sorglig ursäkt till fotboll på elitnivå, och det är ett under att publiken ens satt kvar under hela matchen. Jag antar att närvaron av så många $tjärnor på en och samma plan räckte för att trollbinda fansen i en idoli$erandets välbehagliga dvala. Jämför det med Arsenal-Bayern som var en uppvisning i en fulländad synkronisering mellan elva individer som uppgår i symbios och får motståndaren att förtvina, men förlorar ändå matchen i slutändan. Fantastiskt.

Mitt avvisande av smarttelefoner är således förutom att jag inte är särskilt teknikintresserad också en markering mot en globaliserad massmänniska utan mål eller riktning. Sen så är jag också lyckligt gift med min laptop, som stjäl nog av min tid, så det är inte så att jag är något slags helylle-besserwisser som är bättre än alla andra.

Med det sagt så är Barca för mig precis det som Xaviesta mästerligt beskrev, och därmed en ädel diamant som jag söker att finslipa, utan att omforma. Så länge det finns individer som er på forumet och som håller på klubben känner jag hopp för klubben ;)
Barcelona LennyRomario
2015-11-07 18:16
"Om det var taktiskt misstag så undrar jag om det betyder att Carlo Ancelotti är bättre än Guardiola som tränare? Han har trots allt vunnit fler CL titlar än Guardiola."

Ancelotti har ju å sin sida tappat en 3-0 ledning i en CL-final. Det har inte många andra lyckats med. Med det menar jag inte att han är bättre eller sämre än Pep, utan bara att ibland går saker helt åt helvete.
Barcelona the cameroonians
2015-11-07 17:39
Underbart att se hur Deulofeu utvecklats nu gentemot förra sejouren i Everton och fjolårssäsongen i Sevilla.

Mycket bättre beslut, mycket mer rak i sitt spel och jobbar hårt även defensivt.
Och självklart fortsatt kreativ med mycket assist som han alltid gjort.

Hoppas verkligen det fortsätter på inslagen väg för 21-åringen.
Barcelona Rambla~
2015-11-07 17:39
"Om det var taktiskt misstag så undrar jag om det betyder att Carlo Ancelotti är bättre än Guardiola som tränare? Han har trots allt vunnit fler CL titlar än Guardiola." Han har ju trots allt också haft fler försök på sig då gubben hade varit tränare i typ 20 år när Pep startade sin tränarkarriär. En mer rättvis bedömning kan först göras då Pep varit verksam som tränare under lika lång tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-11-07 17:26
[QUOTE=ValentinCassadine]Det jag inte förstår är hur det kan vara samma sak när Barca kryssade mot Chelsea medan Bayern åkte på storstryk 0-4 hemmaplan mot Real Madrid. Om det var taktiskt misstag så undrar jag om det betyder att Carlo Ancelotti är bättre än Guardiola som tränare? Han har trots allt vunnit fler CL titlar än Guardiola. [/QUOTE] Jag menade inte att likställa Barcelonas förlust och Reals vinst utan menade på att i fotboll så kan allt hända. Pep fick en taktiskt härdsmälta och Barcelona missade klara lägen till mål. Självklart kan Real vinna över Bayern i CL, på samma sätt som även Barcelona kan vinna över Real utan Messi. I fotboll kan allt hända även om ett oväntade händer mer sällan än det väntade. Sedan har jag ingen åsikt kring tränarfrågan, det är två bra tränare som förtjänar respekt. Tyvärr får Pep alldeles för lite respekt för det han har åstadkommit utan det babblas mest om självspelande pianon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-07 17:24
@BARCA-més que un club:
De särade på benen mot oss också, skillnaden är att vi inte gjorde fyra mål på fyra skott som Valencia lyckats med idag. Dessutom blir vi extremt obekväma när motståndarna har mer boll än oss, vilket Valencia inte har något emot.
Barcelona BARCA-més que un club
2015-11-07 17:12
Celta Vigo spelade mot Barcelona som om det vore VM final, mot Valencia nu visar dom sitt rätta jag särar på sina ben. Helt sjuk att vi förlora mot Celta med 4-0
Postat via SvenskaFans-appen
ValentinCassadine
2015-11-07 17:11
@DM1982:


Det jag inte förstår är hur det kan vara samma sak när Barca kryssade mot Chelsea medan Bayern åkte på storstryk 0-4 hemmaplan mot Real Madrid. Om det var taktiskt misstag så undrar jag om det betyder att Carlo Ancelotti är bättre än Guardiola som tränare? Han har trots allt vunnit fler CL titlar än Guardiola.
Barcelona the cameroonians
2015-11-07 16:53
Hyfsad assist idag igen från Deulofeu till Lukaku, hans femte för säsongen.
Barcelona the cameroonians
2015-11-07 16:43
För er som såg UEFA youth League i veckan och fick blodad tand så spelar Juvenil A snart lgamatch hemma mot Stadium. Matchen streamas på Youtube. Startelvan; Dennis Montes, Vilanova, Juanma, Cucurella Àlex, Busquets, Ferran Carbonell, Rio, Enric Saknar ni Aleña så beror det på att han tränade med B-laget idag och med stor sannolikhet kommer ingå i den matchtruppen i morgon som ersättare för Samper som kommer spela med A-laget. Avspark 17.00.
Barcelona DM1982
2015-11-07 16:17
[QUOTE=Awymard]Nu när Bayern spelar bra och mosar alla lag, tror du att de skulle förlora mot Real Madrid med tanke på att Real Madrid krossade dem 4-0 på bortaplan i CL semifinalen 2014? [/QUOTE] Det var taktiskt misstag av Pep när de förlorade stort mot Real. Sådant händer. På samma sätt som när Barcelona åkte ur CL mot Chelsea fast de utan tvekan var världens bästa lag. Det är fotboll, allt kan hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Awymard
2015-11-07 16:15
@the cameroonians:


Villarreal är ett bra lag och därför bör kanske de formstarkaste fotbollsspelarna starta. Tycker du inte därför att det vore bättre om Munir startade istället för Sandro med tanke på att Munir har bättre statistik och rakare formkurva än Sandro?
Awymard
2015-11-07 16:13
@DM1982:


Nu när Bayern spelar bra och mosar alla lag, tror du att de skulle förlora mot Real Madrid med tanke på att Real Madrid krossade dem 4-0 på bortaplan i CL semifinalen 2014?
Barcelona the cameroonians
2015-11-07 16:09
Haha, skulle just skriva samma sak..! Galet offensiv uppställning som vanligt på hemmaplan med Robben och Costa som yttermittfältare i ett 3-4-3. Inte tråkigt nånstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: