/spanien/barcelona/forum/1802.aspx/spanien/barcelona/forum/1802.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-02-08 19:08
Okej varför går det inte att skriva plus som ett tecken!???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-08 19:07
*€90M alla försäljningsintäkter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-08 19:07
[QUOTE=the cameroonians]Blaugrana NIKE kommer att erbjuda runt €90 miljoner, men då släpper de enligt uppgifter också loss själva försäljningen i klubbens egen shop, något de styrt över sedan lång tid tillbaka. Där finns alltså ytterligare intäkter att hämta. Dock vet jag ej om det är detsamma för Madrid och Adidas. Och visst vi är Barcelona och borde kunna få mer än €60 miljoner, men så är det ju när man i princip undertecknar ett nytt avtal men sen råkar vinna trippeln och tycker att det avtalet borde vara värt mycket mer. Grejen är dock att Qatar inte såg det som särskilt reko och affärsmannamässigt, utan tryckte handen i fejan på Baerto och bad honom dra. Hade ju varit mycket enklare om han hade haft något leverage i form av ett annat alternativ att backa upp sina krav med, men icke. Så nu har han fått böja sig och chansen att vi får mer än €60 miljoner/år är inte så stor - såvida han inte gett dem betydligt mer PR-utrymme i utbyte. [/QUOTE] Hmm €90M alla försäljningsintäkter låter ju bra, någon som vet hur mycket vi drar in där ungefär? Tror ej Real har det, vet att United inte fick det allafall. Så misstänker att samma gäller där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-02-08 19:03
@enkos:Inget fel i att tycka Özil är den mest kreativa. Han är garanterat bland dom 3 mest kreativa. Efter Neymar och Messi i mina ögon. Jag hade gärna sett Özil i barca som Iniestas ersättare
Barcelona enkos
2016-02-08 18:57
Pirlo tycker att Özil är mest kreativa spelaren idag.. Säkert svider det fortfarande att Messi Iniesta och co skickade honom till USA utan CL titel
Barcelona enkos
2016-02-08 18:46
Modrics mål igår i all ära men vad håller Grenadas försvar i det läget då ingen är inte ens i närheten och låter dessutom Modric avancera mot 16 och bara avlossa skottet .. om det beror på att Modric nästan aldrig skjuter och blev ställda av honom
Barcelona enkos
2016-02-08 18:21
@Bentley King:

"Värdelösa ledningen som inte kan fixa en sponsor" och " odugliga ledningen som inget företag ens vill förknippas längre med Barcelona"
Barcelona Bentley King
2016-02-08 18:18
"FC Barcelona och Qatar Airways rapporteras har kommit överens om ett nytt sponsoravtal värt €60M per säsong fram tills 2020, en fördubbling jämfört med det nuvarande avtalet.
Därtill kommer klubben även enligt rapporter att förnya avtalet med NIKE inom en snart framtid, vilket sägs generera €90M per säsong.
Om detta stämmer kommer klubben att öka sina sponsorintäkter från Qatar och NIKE från €68M per säsong till €150M per säsong, med start i augusti."

Länktipset är på spanska tyvärr, men ni kan försöka med google translate
Barcelona enkos
2016-02-08 18:18
@Katalano:

Är det inte bättre då att sälja Messi och tjäna mycket pengar nu när vi inte behöver honom ? 1.5 -2 miljarder är ju mycket pengar.. dessutom tjänar man på att slippa hans stora lön också så det blir närmare 3 miljarder om vi tänker några år framåt
Barcelona enkos
2016-02-08 18:14
Självaste Penaldo säger nu att La liga är världens bästa liga.
"Sex år är jag i Spanien, lika många år var jag i England, det var stor erfarenhet men La liga är världens bästa liga och det är äran att spela här"

Han tillägger också att han stannar i Real kontraktet ut och stänger dörren till ev flytt innan dess.
Barcelona Katalano
2016-02-08 17:51
Enkos

Inte like beroande av Messi betyder ju inte att vi är ett lika bra lag utan Messi, bara att vi kan vinna bra mycket fler matcher utan honom nu som tidigare. Också att andra spelare kan ha avgörande roller nu jämfört med tidigare. Jag instämmer med Bosketts i detta. Tack och lov att vi nu har Ney och Suarez som också kan vinna matcherna åt oss även de gånger då messi underpresterar. Alla har vi dåliga dagar trots allt.
Barcelona the cameroonians
2016-02-08 17:50
Dubbel.
Barcelona the cameroonians
2016-02-08 17:50
Blaugrana

NIKE kommer att erbjuda runt €90 miljoner, men då släpper de enligt uppgifter också loss själva försäljningen i klubbens egen shop, något de styrt över sedan lång tid tillbaka. Där finns alltså ytterligare intäkter att hämta. Dock vet jag ej om det är detsamma för Madrid och Adidas.

Och visst vi är Barcelona och borde kunna få mer än €60 miljoner, men så är det ju när man i princip undertecknar ett nytt avtal men sen råkar vinna trippeln och tycker att det avtalet borde vara värt mycket mer. Grejen är dock att Qatar inte såg det som särskilt reko och affärsmannamässigt, utan tryckte handen i fejan på Baerto och bad honom dra.

Hade ju varit mycket enklare om han hade haft något leverage i form av ett annat alternativ att backa upp sina krav med, men icke. Så nu har han fått böja sig och chansen att vi får mer än €60 miljoner/år är inte så stor - såvida han inte gett dem betydligt mer PR-utrymme i utbyte.
Barcelona neymar JR
2016-02-08 17:40
Blaugrana Budet var 60 miljoner €/ år endast för matchtröjan. Rätt så rimligt bud i mina ögon/öron
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-08 17:38
[QUOTE=the cameroonians]MD har "pratat" med Hassan Al Thawadi, en av de högst uppsatta inom det sportsliga ministeriet i Qatar och även president för organisationen gällande VM 2022. - Qatar och Barcelona är goda vänner - Samarbetet har varit väldigt fruktgivande för båda parter - QA är glada över möjligheten till global PR som samarbetet gett, och tror även att Barcelona känt att vår medverkan som sponsor tillfört en hel del. - Vi bör försöka att läka de eventuella sår som uppstått oss emellan, skaka hand vänner emellan och fortsätta framåt precis som de lojala parter vi alltid varit. Well well, fortsättning följer, antar att sista ordet ännu inte är sagt. Däremot står det väl fortsatt klart att QA ff är det enda riktiga alternativet just nu. [/QUOTE] Förhoppningsvis höjer dem sitt bud, minst €70M, under det är inte realistiskt då det faktiskt är Barcelona det handlar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-08 17:35
[QUOTE=Barcelonistas]the Cameronians - hur mycket deg kmr Barca få in from dom? elr vad får man ens av dom? Real fick ju nyligen en deal som var bättre än Barcas, chelseas och några lag till tillsammans. [/QUOTE] Ja fast det var ju inte tröjsponsoravtal utan avtal för tröjtillverkan, Adidas. Jag räknar med att Nike toppar ett sånt avtal. Vi är deras största varumärke, samt att Neymar är deras ansikte utåt inom fotboll. Lägg även till att Nike redan förlorat flera klubbar och dem har absolut inte råd att förlora Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-08 17:28
Det är statistiskt bevisat att Lucho har bättre facit under sina 100 första matcher som Barcelona manager jämfört med Guardiolas och Cruyffs 100 första matcher som Barca manager.
Flavia
2016-02-08 17:23
@Rambla~:


Man tackar och bugar :)

Roberto måste få ett rejält förbättrat kontrakt efter hans fantastiska säsong, att ha en mycket nyttig truppspelare är extremt underskattat.
Barcelona neymar JR
2016-02-08 17:11
Hörrö messilona eller Barcelona? Det hade varit bara bra ifall vi hade varit mindre Messi beroende va? Och ja det är vi verkligen pga neymar & suarez :) samt det enklare spelsystemet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-08 17:09
@Bosketts:

Inte lika beroende av Messi? det säger du efter en match mot Real där också Messi satt på bänken och gav moralisk stöd? Tror du verkligen att Barca utan Messi skulle slå Real igen borta med 4-0? Eller tror du vi kan slå ut Bayern utan Messi? Att Barca har klarat sig i skitmatcher (även då haft stora problem i hälften av matcher) så tror du att man skulle göra det när det mest som gäller?
Med din logik kan vi sälja Messi och tjäna enorma pengar samtidigt som vi fortsätter och vinner massor av tilltar utan honom..
Jag själv är rädd den dagen Messis ära är slut, tveksam om vi någonsin kommer att vinna ens hälften så många titlar som under Messi
Barcelona the cameroonians
2016-02-08 16:30
Det avtal som låg färdigt för underskrift i somras ska vara på €60 miljoner per år från säsongen 16/17 till 20/21 plus en sign-on på €15 miljoner samt extra bonus vid CL-vinst. Detta gäller alltså matchtröjan, olika andra PR-kampanjer samt reklamplats på Camp Nou där det sistnämnda inte var helt färdigförhandlat. Men detta är inga officiella detaljer, bara vad det skrivits om i media. Gud vet vad det kommer bli av det till slut. Det är svårt att bedöma slutprodukten om du inte vet hur demon såg ut, typ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-08 16:22
the Cameronians - hur mycket deg kmr Barca få in from dom? elr vad får man ens av dom? Real fick ju nyligen en deal som var bättre än Barcas, chelseas och några lag till tillsammans.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-08 15:49
[QUOTE=neymar JR]Jag hatar matcherna kl 12-16:00 fotboll skall spelas efter kl 19:30 [/QUOTE] Jag med. La liga har man alltid sett på kvällstid innan men tyvärr så snackar pengar. DEN att vi spela kl 12 igår, so soligt att jag inte kunde se bollen emellanåt på min fulstream.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-08 15:49
MD har "pratat" med Hassan Al Thawadi, en av de högst uppsatta inom det sportsliga ministeriet i Qatar och även president för organisationen gällande VM 2022. - Qatar och Barcelona är goda vänner - Samarbetet har varit väldigt fruktgivande för båda parter - QA är glada över möjligheten till global PR som samarbetet gett, och tror även att Barcelona känt att vår medverkan som sponsor tillfört en hel del. - Vi bör försöka att läka de eventuella sår som uppstått oss emellan, skaka hand vänner emellan och fortsätta framåt precis som de lojala parter vi alltid varit. Well well, fortsättning följer, antar att sista ordet ännu inte är sagt. Däremot står det väl fortsatt klart att QA ff är det enda riktiga alternativet just nu.
Barcelona Bosketts
2016-02-08 15:46
En sak jag tänkt på är vilka spelare som är viktigast för laget. En sak Lucho ska ha mycket cred för är den balans som finns i dagsläget. Spelare som kliver in i rampljuset när andra är borta. Vi är inte längre lika beroende av Messi, Iniesta eller Xavi.

Däremot har vi fortfarande ingen egentligen backup till Busquets. När han är borta haltar vårt lag något enormt. Han har även fått ta över Xavis roll denna säsong.

Det ultimata vore att spela in Samper i pivote-rollen, och låta Busi testa på en något mer offensiv roll. Om Samper utvecklas till en Busi 2.0 kan vi kontrollera mittfältet i vilken match som helst.

Tänk er:

------------Samper--------------
--Iniesta------------Busquets-

Hoppas verkligen han får 90 minuter mot Valencia!
Barcelona neymar JR
2016-02-08 15:36
Jag hatar matcherna kl 12-16:00 fotboll skall spelas efter kl 19:30
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-08 15:35
Flavia
Här är länken till lönerna i Barca. Lyckades få tag i länken. :)

Obs! Trovärdigheten på dessa uppgifter kan säkert ifrågasättas.
Barcelona Rambla~
2016-02-08 15:22
@enkos:


Precis, dessutom notera linjedomarens position på bilden. Han står ju perfekt placerad. Han ska inte kunna missa det.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-08 15:22
The league have scheduled 12 Barça games at 4 PM this season so far. Real Madrid 13. Targeting the asian market. Fler o fler gånger kommer Barca o Real få spela kl 16.00 pga den asiatiska marknaden, money talks. Real Madrid gör sina bästa matcher den tiden medan Barca gör sina sämsta. Jag vet inte varför, men något måste göras för vi kommer spela kl 16.00 mer o mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-08 15:15
Laporte (Athletic): "I didn't say I would reject a Barça offer, as media report. I said first I should get one, then I'd analyze it." [as] note: several english and spanish media mistranslated a statement of laporte during an interview with french tv
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: