/spanien/barcelona/forum/17958.aspx/spanien/barcelona/forum/17958.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Beguiristain
8/25/2009 20:41
Rambla - K9:

Det är en sak vad han framför i pressen men min bild av honom bygger på vad jag fått höra av personer som haft och göra med honom privat.

Jag kan inte gå i borgen för att mina påståenden stämmer eftersom jag aldrig själv träffat honom men vad jag fått berättat för mig är att med honom som president är risken stor att det blir det en återgång till hur klubben drevs under 1980-talet.

Alltså in med dyra spelare och champanjekorkar som flyger till höger och vänster.
Barcelona Rambla - K9
8/25/2009 20:25
Sandro Rosell:

Jag tror att detta är något du helt enkelt bara gissar på utan att ha någon grund för det. Vilka fixstjärnor värvade han när han var ansvarig? Snarare så värvade han tillsammans med Rijkaard och Txiki ihop ett lag mest bestående av heta spelare på väg upp i karriären men som ännu inte slått igenom som absoluta världsstjärnor. Eto'o, Ronaldinho, Marquez, Guily, Deco, Larsson mm.

Beguiristain:

Det är konstigt om det du skriver verkligen stämmer. För det var ju just detta som var Rosells största kritik mot Laporta när han avgick. Han kritiserade ju Laporta för att denne blivit maktgalen och inte ville låta styrelsen arbeta demokratiskt. Vill minnas att han sa att Laporta blivit som den han tidigare bekämpat, just Nuñez. I så fall dolde han sina egna avsikter med dessa uttalanden antar jag.
Barcelona Barcelona #7
8/25/2009 20:24
PS

Matchen visas på Viasat Fotboll.
Barcelona Beguiristain
8/25/2009 20:22
Felet med Rosell är att han drivs av storhetsvansinne. Till skillnad från Laporta som använder sitt presidentskap för att kunna lansera sina politiska ambitioner vill Rosell bli en Nuñez version 2. Att han lämnade ledningen berodde på helt på egoistiska grunder.

Det kan aldrig var bra i längden med en president som är mer intresserad av sin egen fullkomlighet än klubbens lågsiktiga förutsättningar.
Sandro Rosell
8/25/2009 20:21
Rambla - K9 //

Sandro är en stekare helt enkelt, hans svaghet för fixstjärnor har aldrig varit en hemlighet. Han kommer antagligen snart gå ut med sina planer när det gäller spelarköp, och det förvånar mig inte om han planerar ett intåg i klubben som går ut på att överträffa Perez i värvningsväg.
PS
8/25/2009 20:18
Hej

Kan någon vara så snäll och berätta om matchen på fredag går på någon kanal? Är det Canal+, Viasat eller TV4-sport gänget som kommer att visa matchen?

Tack på förhand!
Barcelona Barcelona #7
8/25/2009 20:17
Japp det borde vara så.
Han spelar med Atletic och om något händer så tar man upp han.
Barcelona Barcelona #7
8/25/2009 20:14
Atletico Madrid - Panathinaikos 20.45
De visar matchen på Tv6 om 30 minuter!
Studio om 15 min.

Edit: Förra matchen slutade 3-2 till Atletico så det kan bli en spännande match
Barcelona Rambla - K9
8/25/2009 20:14
Villa/Silva:

Helt rätt. Det är just detta jag hoppas på att Rosell eller Soriano som också ryktas kandidera, tar åt sig och fortsätter på den inslagna vägen. Vill någon av dem däremot helt ändra inriktning och försöka göra om klubben till något galaktiskt så får det vara.

Barcelona #7

Japp, skulle tippa på att det blir Miño. Fast han lär också stanna kvar också spela för Atlètic.
Barcelona Barcelona #7
8/25/2009 20:13
Rambla - K9

Mino elr Oier blir väl tredjemålvakten nu?
Barcelona Rambla - K9
8/25/2009 20:10
Jorqueras har kommit överens med klubben att bryta sitt kontraktet för att lättare kunna hitta en ny klubb.

Tack för allt Jorqui. Även om du knappt har fått spela något så har du heller aldrig ställt till med några problem för klubben. Lycka till i nästa klubb!
Valencia Villa/Silva
8/25/2009 20:08
Ämne: Barcadinho.

Finns....Men det är inte som när Laporta blev vald till president. Då var han tvungen att utlova massor med värvningar i form av Beckham och Dinho på grund av den sportliga krisen i klubben. Nuförtiden kan man lika gärna säga att Barca har världens bästa spelare på varje position. Man är inte te.x i behov av att värva spelare som Kaka eller CR.

Om Rosel börjar ge sig ut i marknaden för att försöka konkurera med Perez om dessa köp så kommer det endast resultera i att man gör idiot värvningar som Overmars. I slutända blir det samma misstag som Gaspart gjorde under sin tid som president.

Bäst för president kandidaterna att fortsätta på samma väg som Laporta gjorde
Barcelona Rambla - K9
8/25/2009 20:05
Sandro Rosell:

På vilket sätt vill Rosell göra klubben mer "galaktiskt"? Har han ens någon gång förklarat det? Av det jag har läst så har han tills nu varit väldigt förtegen med sina planer och absolut inte talat om för media vilka spelare han vill värva. Hur kan du vara så säker på att han vill ta upp kampen med Perez om stjärnvärvningar? Vad grundar du det på? Jag är inte så säker på att det är vad han vill.
Alenao
8/25/2009 20:01
Maxwell kostade 4,5 miljoner euro. Det är sjukt billigt med tanke på vad årets värvningar har kostat för alla lag. Maxwell är väl 28 bara också och värvades säkert för att vara backup. Ni ger Zlatan tid att anpassa sig men Maxwell ska plötsligt gå in och dominera direkt.
Barcelona Abbe -
8/25/2009 19:40
Ämne: Sandro Rosell

Jag....
Är på din linje.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
8/25/2009 19:26
Rodello

Det var en annan här som också hade fått sin tröja försenad, han mailade Expekt och de sa att tröjorna hade blivit försenade av olika anledningar och det kan ta upp till en vecka tills ni får era tröjor.

Kommer frågor om det hela tiden, nu får det räcka där är svaret. Annars får ni maila Expekt helt enkelt, inte så svårt. :)
Rodello
8/25/2009 19:23
Hej
Undrade bara ifall någon som nappade på expekt kampanjen har fått sin tröja ännu?
ber om ursäkt för off Topic
Barcelona Hetfield
8/25/2009 19:23
Om Rosell kommer så tror jag inte att stjärnOR kommer , men kan garantera att Cesc kommer hit
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
8/25/2009 19:19
Sandro Rosell

Jag vill absolut inte att vi värvar alla stjärnor, så tack där fick du mig att tvivla ännu mer på Rosell.
Sandro Rosell
8/25/2009 19:13
Barcadinho.

Finns ingen anledning att tala illa om Sandro Rosell för är det något han bryr sig om så är det lagets prestige. Sandro vill göra klubben mer "galaktisk" och kommer förhoppningsvis presentera sig med ett blytungt nyförvärv.

Presidentvalet bygger ju mycket på vallöften i form av värvningar, och det har aldrig direkt varit någon hemlighet att Sandro vill ta upp kampen med Florentino Perez på transfermarknaden om de största stjärnorna i världen.

Vem faller eran röst på?
Barcelona BlueRed
8/25/2009 19:12
Barcadinho.

Du får gärna förklara vad som gör Xavier till en cirkusman (bortsett från hans helt fantastiska klädstil). Annars håller jag med om Rosell, finns inte en chans att jag lägger min röst på honom.
Barcelona Barcadinho.
8/25/2009 18:56
Oavsett vem som vinner, Xavier eller Rosell så är jag säker på en sak.
Det kommer att bli en smutsig match som kommer att förstöra för laget.

Och som ni vet så finns det flera faktorer som kan förstöra säsongen.
Mer sportliga faktorer som att truppen är tunn eller att man inte kommer att ha tur med skador som i fjol.

Men presidentvalet kan förstora till slut mycket mer än de sportliga aspekterna.
Kandidaterna kommer att dra sin kampanj ganska snart och intensifiera det hela under våren, precis när ligan och cl ska avgöras.
Och bli säkra på att Madrid vänliga Marca och AS kommer att göra mums från kampanjerna för att förstora for oss. De kommer att hitta på massa med skit.

Vi kan bara hoppas på att Pep och spelarna kommer att kunna koncentrera sig på fotbollen och inte låta kriget om presidentposten påverka dem. Men det är inte lätt.

Tänk hur smidigt det gick för marängerna och Perez. Vi kan bara drömma om en sån situtaon.

Och föresten så gillar jag inte båda två – den ena är käftig, smutskastare och tänker mest på sig själv över lagets prestige (Rosell) och den andra beter sig som på en cirkus.


Sen om Chyg –

Den här grabben kommer inte att sitta på bänken så länge. Han är inte för att vara en backup så länge. Han är för att konkurrera in i startelvan eller åtminstone som första valet på bänken. Jag tror att han kommer att köra om Marquez och Milito utan problem. Och det skadar inte att el capitano Puyi känner att det blåser i ryggen. Konkurrens leder ofta till bättre prestationer.

Pep har nog tittat flera gånger på videofilmer från Shakhtar matcher i CL i fjol, samt filmer från deras Uefa resa fram till titeln. Han har nog följt filmerna noga och kommit fram till sin slutsats. Jag vet inte om han har gjort det personligt, men jag förväntar mig att så är fallet. Så skulle jag göra. Skulle jag spendera 25 milj så skulle jag kolla mycket noggrant vad ”produkten” handlar om.
Och jag hoppas att Peps bedömning blir rätt till skillnad från fallet Hleb.
Pep köper honom inte för att nöta bänk.Och de nere som klagar över Maxwells värvning –
Vad finns det att klaga över?
Känner ni verkligen till hela historien runt värvning av en vänsterback?
Har ni tänkt över vem Maxwell ersätter egentligen?

ha en bra kväll.

Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
8/25/2009 18:44
Ja, jag har sett han här ett par gånger.
Barcelona ★Dizzy★
8/25/2009 18:37
Nesto

Han har säkert bytt till Inter:D
Barcelona Barcelona #7
8/25/2009 18:36
Nesto

Nej, tror inte någon har sett han sen dess.
Barcelona Nesto
8/25/2009 18:35
2 frågor.

Spelar shakhtar idag? isf har ni någon bra stream? :)

2, är det någon som har sett "Rey-Eto'o" sen han såldes?
Barcelona Rambla - K9
8/25/2009 18:28
Sersari:

Han får spela allt förutom i CL.
Barcelona ★Dizzy★
8/25/2009 18:16
Vad tycker ni Cules?
Barcelona Sersari
8/25/2009 18:09
Om Chygrynskiy kommer, får han spela i VM för klubblag?
Barcelona Rambla - K9
8/25/2009 17:52
Vampíro:

Som sagt, jag håller absolut med om att priset är lite väl högt. Någon mer etablerad spelare vill som det verkar inte Pep ha. Han blev tex erbjuden Bruno Alves av Txiki, honom tackade han blankt nej till. Han känns ju mer etablerad om vi säger så. Priset hade väl blivit ungefär likvärdigt.

Pep säger om Dmytro (lättare att skriva förnamnet i fortsättningen):

"Han har något som är väldigt svårt att hitta hos en mittback och på det sättet vi spelar, så behöver vi honom. Alla centrala försvarare som tidigare kommit till klubben är bra, men han har något som är mycket bra och han vet vad han ska göra av bollen. Han är också en ung spelare vilket är något jag föredrar."
Annons: