/spanien/barcelona/forum/17938.aspx/spanien/barcelona/forum/17938.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barça-fan
2009-07-06 19:53
Är det någon som läst något nytt om Eto'o. Han fick väl ett nytt kontraktsförlag enligt den officiella hemsidan? Gud, vad trött man blir på att leva i ovisshet.
Barcelona tarrak
2009-07-06 19:47
Barcadinho.

Han är internetlös för tillfället, men är nog tillbaka på banan inom en vecka. Semestertider tillsammans med en del avhopp har ställt till det lite, men vi ska försöka komma igång med redaktionsarbetet igen.
Barcelonisto
2009-07-06 19:42
Det här kan bara messi göra.

Kolla länktipsBarcelona Barcadinho.
2009-07-06 19:42
Det var dumt att ge Jorquera ett förlängt kontrakt fram till 2010, efter att han blev skadad.
Det kunde räcka med ett år bara, även om man då ville agera godvilligt mot honom.

Men Jorquera får stanna en extra säsong - what to do?
Pep har sagt hela tiden i vilket fall att han vill ha tre målvakter och inte bara två.
Och den tredje brukar ofta nöta bänk.


Sherko o Fredrik R/

Jag är nog bland de sämsta medlemmar i SF, i fall man vill ha diskussioner. Jag har sällan möjlighet och skriva, utan att någon bakom mig hemma frågar - är du klar snart, det är min tur nu.

Men jag vill inte fortsätta med den här saken. Jag skrev mitt och ni erat och det får räcka.


tarrak/
Vad har hänt med klint?
Barcelona tarrak
2009-07-06 19:31
Sorianos presskonferens börjar nu, ska bli intressant att se om han säger något om Villas framtid.
Barcelona tarrak
2009-07-06 18:57
Rambla

Jag har väl aldrig haft några direkt synpunkter på Jorquera förutom att han verkar vara en trevlig prick och att det skulle vara en total katastrof om Valdés blev skadad. Ändå har det känts ok att han hängt kvar och tyckte att det var en fin gest av ledningen att förnya hans kontrakt efter skadan, men precis som du säger börjar det bli lite fånigt med hans velande. Man tycker ju att han borde ta chansen när Tenerife erbjuder honom möjligheten att få regelbunden speltid i Primeran, jag trodde att det tåget redan gått.
Barcelona petersays
2009-07-06 18:57
Ger vi Etoo en eller två säsonger till kommer han garanterat upp i La Ligas Top 10 målskyttar någonsin. Det tycker åtminstone jag vore kul.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-06 18:43
tarrak:

Så är det nog. Jag struntar i om han är egen produkt och med allt vad det innebär men jag börjar bli riktigt trött på honom och hans velande. Jag har alltid tyckt att han aldrig hållt klassen och att han borde ha insett det själv också. Han borde söka sig till en annan klubb.
Barcelona tarrak
2009-07-06 18:33
Är det någonting jag alltid kommer högakta Laporta för, så är det nog hur han med fara för sin personliga säkerhet, slängde ut Boixos Nois. Inte nog med att de skriker rasisktiska tillmälen så är de totalt livsfarliga för alla närvarande, culé eller inte. En av mina bästa vänner har själv blivit misshandlad utanför Camp Nou då han är sudaca (nedsättande ord för sydamerikan) och har vid ett flertal tillfällen sett andra med avvikande utseende råka illa ut. Sån skit är så långt ifrån FC Barcelona man kan komma och det är med sann glädje som jag tänker på att jag besöker Camp Nou oftare än vad de gör.

Nina
Bra så. Jag insåg väl också att vi var överens men tyckte att frågorna var lite konstiga. Du är alltid välkommen.:)

Rambla

Han har nog blivit institutionaliserad och är likt en mångårig fängelsekund, helt livrädd för att möta verkligeheten utanför Barcelonas bänk. :)
Barcelona Rambla - K9
2009-07-06 18:30
Jorquera, bestäm dig någon gång. Inför varje transferfönster snackar han om att lämna för att få mer speltid. I slutändan ändrar han sig alltid och säger sig vilja konkurrera om målvaktsposten. Mer veligare person får man leta efter. Inse att du aldrig kommer att få stå mer än i någon CdR-match om ens det nu när Pinto är här.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-06 18:23
Hittade också det här klippet från 2004 med två unga killar, Lionel Messi och Bojan Krkic. Intressant när Bojan säger att han gillar spelare som Ronaldo, van Nistelrooy och Henry dvs målskyttar. Måste kännas härligt att få lira bredvid en spelare man ser upp till som ung.

tarrak:

Vill också minnas att TV4+ tog upp det i deras La liga-studio och de nämnde även Eto'os uttalande. Något som suttit fast i minnet under åren.
Zaragoza Nina (Red.)
2009-07-06 18:23
Jag har också för mig att det var något sådant han sa. Och jag tyckte att det var förbannat bra sagt, och gjort, för den delen.

Sedan tycker jag att det är synd, även om jag förstår honom till viss del, att han inte var med på matchen året därpå. Rijkaard lät honom "sjukskriva" sig, och att fly är inte lösnngen på problemet.
Om han blir kvar, så hoppas jag att han är med då vi tar emot Barca hemma, och att han blir bemött så som han förtjänar.

(Och nej, jag syftade inte på dig. Jag syftade inte på någon. Kan inte ens komma på varför jag valde att sätta in det ordet. Jag känner mig inte idiotförklarad alls. De frågor jag ställde var egentligen inte frågor från mig, utan sådana frågor som brukar dyka upp från högre instanser då man diskuterar problemet. Jag försökte få till ett straff eller en dialog om inte annat med delegat för det Västerås-supportrarna hävde ur sig mot bla Maic Sema på Bollspelaren då Sylvia mötte dem hemma förra året och då lät det ungefär sådär. Västerås fick inga böter alls.)
Barcelona J.Gamper
2009-07-06 18:22
Haha fan va skön Etoo är. Kommer sakna honom väldigt mycket om han nu lämnar. Får hoppas att han stannar och kan hålla sin högsta nivå under nästa säsong.
Barcelona tarrak
2009-07-06 18:17
Nina (Red.)

Jag hoppas verkligen att det inte är mig du syftar på när du känner dig idiotförklarad, för det var inte alls mitt syfte, jag försökte bara besvara de frågor du ställde.

Vampíro

Har för mig att Eto'o sa något om att "har de kommit för att kalla mig för en apa, så ska de få se en apa", eller något liknande. Därav "dansen".
Zaragoza Nina (Red.)
2009-07-06 18:16
Och ja, att de kom undan ostraffat första gången är väl egentligen värst av allt(det byråkratiska då, åsikterna borträknade). Hade de inte gjort det så hade vi inte behövt uppleva den andra.

Själv kan jag inte göra något åt problemet mer än att aktivt ta avstånd ifrån alla sådana åsikter, jag kan inte och tänker inte be om ursäkt å andras vägnar som det är människor jag inte känner någon som helst samhörighet med.
Zaragoza Nina (Red.)
2009-07-06 18:12
Vi är ju alla ense i frågan, så jag tycker inte det finns någon anledning att börja idiotförklara varandra.

Om jag på något sätt stört er så ber jag om ursäkt och drar mig tillbaka till Zaragozas forum. Och tackar för diskussionen. Jag uppskattar den. Er. Att ni inte spårar ur som så många andra. Att ni går att samtala med.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-06 18:12
Ämne: Hittade klippet, Eto....
Som sagt som tarrak var inne på, de kommer undan ostraffat med det och kan därför göra om samma sak igen säsongen efter när Barcelona var på besök och Eto'o var på planen. Det var inte någon i Zaragozas organistion eller i det spanska förbundet som ansåg det vara något problem eller en "big deal".
Zaragoza Nina (Red.)
2009-07-06 18:08
Villa/Silva
Arizmendi började inget vidare men han växte sedan Oliveira lämnade klubben i januari och blev riktigt bra mot slutet. Han har väl inte varit vår främsta målskytt, men han jobbar hårt för laget och spelar även bra på kanten, jag gillar Airzmendi skarpt, jag hoppas och tror att han stannar kvar, känns som att han har mycket att tillföra och som att han fortfarande kan utvecklas än mer.

Rambla -
Och det i sig är ju en skam.


Vampíro - EL Triplete
Det är inte omöjligt, men om det är så som du skriver så gjorde han det bästa han kunde av situationen och det hedrar honom. Det är så det ska svaras, så länge man orkar.
Det ska inte behöva bli så från början.

Tyvärr finns det en ganska stor bas av spanska nynazister stationerade i Zaragoza. De här ursäkterna till människor är egentligen inte fotbollssupportrar, men de söker sig ofta till matcherna, liksom Norrköpings motsvarighet ofta gör till IFKs matcher. De är ute efter att bråka, och att synas, och att hitta folk att slåss med som är villiga att slå tillbaka.
Det här är ett problem för hela staden, tro inte för en sekund att Real Zaragoza inte tar avstånd från det.
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-06 18:07
Hittade klippet, Eto'os mål kommer vid 1:50. Vet inte exakt hur spanska förbundet agerade efter matchen men de kunde inte ha gjort nått speciellt då samma saker hände året efter.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-06 18:06
Nina:

Neo-nazistiska element finns i det flesta stora klubbar i Spanien, så även i Barcelona. Jag ogillar dem precis lika mycket. Så med den logiken så borde jag ju ogilla Barcelona också. Jag inser det faktum att jag tidigare nämnde "och dess sviniga fans" drog upp den här debatten. Det var onödigt av mig och var egentligen bara en bisak som låg kvar på näthinnan.
Barcelona tarrak
2009-07-06 18:03
Nina (Red.)

Om jag inte behöver förklara det förstår jag inte varför du ställde en massa frågor runt det? Problemet att få bort rasistiska uttryck från läktaren är precis så enkelt som jag får det att framstå som, det handlar bara om vilja och mod från klubbledningarna och spanska fotbollsförbundet. Att få bort rasistiska åsikter är självklart mycket svårare och ansvaret vilar främst på samhället även om fotbollen säkert kan dra sitt strå till stacken.

Barcelona agne_
2009-07-06 18:02
Är det någon som vet när spelschemat släpps?
Barcelona Vampíro - El Triplete 2008/2009!
2009-07-06 18:01
Rätta mig gärna men har för mig att Eto'o säsongen innan(2004/2005) också fick rasistiska burop emot sig mot just Zaragoza. Han svarade med att göra mål och sedan en speciell dans.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-06 18:00
Tilläggas ska väl också oavsett vad vi tycker om Fifa och Blatter, att det är upp till det spanska förbundet RFEF att döma ut straff för sådana incidenter. Det hade varit skillnad om det varit en match på internationell nivå. Det spanska förundet är ett skämt när det kommer till sådana här saker. Kanouté tex fick ett större bötesbelopp vill jag minnas när han visade upp sin tröja som stödde Palestinas sak.
Valencia Villa/Silva
2009-07-06 18:00
Nina//

Hur gick det för Arizmendi denna säsong?? Gillar honom och synd att vi inte behöll honom
Zaragoza Nina (Red.)
2009-07-06 17:57
Men Tarrak, du behöver inte förklara det där för mig. Jag tycker precis som du i frågan.

Men vi ska inte låtsas att det är helt enkelt att lösa problemet, för det är det inte.
Zaragoza Nina (Red.)
2009-07-06 17:56
Och Rambla, det vet du att jag inte var. Och jag vet vad du menar - kräver inte att du förklarar ditt ogillande inför Zaragoza.

Jag kom inte in hit för att trampa på någon eller slå vilt omkring mig i försvar, jag tycker bara att det är lite tröttsamt att samma skiva spelas på repeat och att det med jämna mellanrum kommer en massa människor och tjafsar med mig och kallar mig 'rasist' för att jag råkar hålla på Zaragoza.

Eller så är jag bara på superdefensiven efter att ha haft en lång och ganska menlös mailkonversation om just det där igår.

Du skulle följt Zaragoza i Segundan, det var en fantastisk utveckling.
Och förmodligen kommer vi att spela 4-4-2 eller 4-2-3-1 också i höst.
Barcelona tarrak
2009-07-06 17:53
Nina (Red.)
Självklart får du sitta tyst för dig själv och tycka exakt vad du vill, det kan och ska ingen någonsin kunna ta ifrån dig. Problemet uppstår självklart inte förrän du ställer dig upp och skriker ut ditt hat, när du kränker en annan människa för något den inte kan påverka, då har du förverkat din rätt att gå och se på fotboll, så enkelt är det.

Jag är inte expert på spanska lagar, men jag är övetygad om att man inte får hetsa mot folkgrupp där heller, annars är det en lag de borde införa illa kvickt.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-06 17:51
Nina:

Så länge du inte stod i den klicken på läktaren behöver du heller inte ta åt dig. För min egen del så handlar det inte enbart om den episoden. Som jag tidigare skrev så gillar man vissa lag mer och andra lite mindre. Så är det för dig också, inget konstigt med det. Du känner inte mig och kan därför inte bedöma huruvida jag är småsint eller inte. Jag behöver inte rättfärdiga mitt ogillande för ett fotbollslag eller om vi kallar det agg, för någon alls.

Ciao-V:

Det var ju just det jag var inne på. Jag har ju inte följt Zaragoza i Segundan, så därför kan jag inte vara säker på eller veta hur de tänker spela kommande säsong. Jag beskrev bara vad jag trodde var bäst för Cáceres, hans utveckling och vilka saker i sitt spel han behöver förbättra.
Barcelona Trippeln08/09
2009-07-06 17:47
ngn som vet hur dags ronaldo presenteras och vart man kan se den
Annons: