/spanien/barcelona/forum/17873.aspx/spanien/barcelona/forum/17873.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MESSI_10
2009-07-02 11:33
Madrid, cabrón, saluda al campeón"
VI ÆR BAST I VARLDEN!
VI SKAPAR STJÆRNOR
VI ALSKAS
VI HAR INTE MINDERVARDESKOMPLEX
VI ÆR BARCA

BÆST;BÆST;BÆST
Vill ni tala om er historia nær ni vann guld under mannen som var allierad med musse och hitler så visst skryt om dessa!
Real Madrid Fredrik R
2009-07-02 11:32
MESSI_10

Så nu kan vi dra paralleller till Hitler, intressant...
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2009-07-02 11:25
Jakobsson//
jaha här kommer bortförklaring igen...so what ifall vi mötte reimis vi vann den fortfarande vilket varken ni eller man u gjorde du kan ju titta på bobby charlton och se vad han tyckte om madrid på den tiden.
real madrid är en gigant klubb dem största skall helt enkelt spela för den klubben vi köper dem för vi kan få dem så enkelt är det så va är din poäng?
Vi kunde ej få dem under calderons tid men med rätt president med goda relationer så kan vi.
Vi vill se spektakulär fotboll med dem bästa spelarna i samma lag så vad är problemet varför lägger du och andra er i för...jag kan förklara för dig varför..jo därför att ni ej kan få dem därför att vi får spelare som vi vill ha men det kan inte ni så enkelt är det.
Tvingade vi ronaldo att spela för oss..nej det var han själv som ville komma till oss när han har haft en bra säsong med united.
Tvingade vi benzema att komma till oss när även united gav ett bättre bud...nej han själv ville spela för real han sa det även för 2 säsonger sen.
Tvingade vi kaka att komma till oss...nej milan hade ett ekonomisk kris och och ville släppa och kaka var intresserad av madrid.
Så vad är ditt problem egentligen allstå jag kan verkligen lukta din avundsjuka här i tangentbordet.
Real Madrid Fredrik R
2009-07-02 11:19
Rambla - K9

Alltså vafan, allt detta läsande mellan raderna, jag skriver det jag skriver, jag försöker inte säga någonting annat än det jag säger. Det är väl annars förfan allmänbildning att anarkisterna och socialisterna inte direkt var några trevliga pojkar som bara ville väl, de dödade folk i nästan lika stor utsträckning som fascisterna och de började med att döda präster på grund av hatet emot kyrkans makt. Det var ett förbannat krig och folk dog på båda sidor, det har ingenting med fotboll att göra. Jag identifierar mig absolut inte med fascisterna bara för att jag håller på Real Madrid och jag hoppas verkligen att ingen culé identifierar sig med motståndsrörelsen heller.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-02 11:18
"Fundera varför också det är världens populäraste klubb"

Haha, sist jag läste hade Barcelona mer fans än Madrid. Och tror inte Barca har mest ens, Tror snarare att Manchester United eller nåt har mest supportrar världen över.
Barcelona MESSI_10
2009-07-02 11:16
CHRISTIAN ERIKSSON
Det låter lite som USAs utrikespolitik. Vi ær størst bæst och vackrast och behøver inte tænka på andra eller konsekvenserna av vårt handlande. Tank ett steg till... Vilket ar perez egentliga motiv att bygga ett sådant lag? Huv vill han att folket ska agera och vilken relation har varvningshysterin till rådande lågkonjunktur?
Real madrid ær førvisso populæra, så æven hitler. Ær det ett mått på framgång att vara populær? Det kan forvisso ha en viss samvariation men något absolut samband lær inte finnas.
Om real madrid vinner cl så finns det risk att fotbollen forlorar mark som folkrorelse. Det skulle vara det slutgiltiga beviset på att fotbollen endast ær elitens maktverktyg for att hålla massorna ovetande om vad som verkligen sker.

Rent fotbollsmæssigt så kan vi forvænta oss att de spelare som nu kommer till madrid kommer ta ett steg tillbaka i karriæren. Alternativet ær att real vinner allt och blir firade,alskade och hatade. Sjælv kommer jag uppgivet rycka på axlarna, se tillbaka och konstatera att 2009 års mæstare vann med en tydlig spelide, 7 egna produkter i startelvan samt unicef vackert skrivet øver brøstet.
En sådan seger kan real aldrig vinna.
Deportivo Jakobsson
2009-07-02 11:08
Chipp_Kungen_Raul//
Håller med, jag menar det är ju jätte svårt och vinna 5 raka Europa cup finaler när ett lag som Reims från Frankrike är svåraste motståndarna. Det var ju knappt några lag som ställde upp på den tiden i Europa cup sammanhang.

Att du sedan kommer in och skryter om Real Madrid är endast provokation och speciellt på ett Barcelona forum, det bör du förstå själv. Real Madrid må ha VARIT världens bästa lag, men frågar du mig så är dom fortfarande inte det utan det finns två lag som är starkare även fast ni köper in halva världen nämligen Manchester United och... just det, Barcelona. Att du sedan skryter och är nöjd över eran "värvnings policy" säger bara för mig hur mycket jag bör lyssna på dig egentligen.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2009-07-02 10:59
Mojito//
Real madrid är älskad du kan fråga mig eller över 200 miljoner anhängare.
Fundera varför också det är världens populäraste klubb...real madrid gör alltid det oväntade...vi har haft samma policy sedan bernabeus tid med raymound kopa ,di stefano, puskas osv....detta policy har ledit till att klubben är den framgångsrikaste någonsin tänk på det ;).
Barcelona Rambla - K9
2009-07-02 10:54
Fredrik R

Du är för djälva rolig alltså. Läser man mellan raderna så känns det som om du försöker vinkla det att de verkliga bovarna under det spanska inbördeskriget var socialister och anarkister medans fascisterna var offren. Stick tillbaka till Puertan för fan och ta med dig den där förvirrade Chipp_Kungen för han verkar ha "totally lost it". Orkar inte med ert pack här inne längre.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-02 10:51
Det roliga är att folk kommer säga exakt som du skriver:

Jaha, Madrid vann, So ? Dom köpte ju alla fotbollsspelare som finns så konstigt vore ju annars...

-

Real madrid förknippat med Respekt? Det var tamefan bland det roligaste jag hört på länge.
Tillomed andra lag skriver artiklar om hur smutsiga/vidriga Madrid är.
Finns nog inte många lag som gillar er..
Bland fansen här på SF är ni iaf det mest hatade laget i särklass.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2009-07-02 10:48
A.Gaudi//
Ingen har sakt att du ska byta klubb bara för jag skriver lite.
Detta är bara en diskussion...kommunikation är en stark metod för oss människor.
Barca är en fantastik klubb utan några som helst tvivel jag har all respekt för den klubben.
Men det som stör mig är att man skall säga något overkligt om klubben som kränker klubbens storhet jag ville bara rätta till det som en ambitiös person inte för att sprida propaganda som arrogant person...för det finns inget i hela världen som kan få er att byta klubb till alla som är trogna supportrar.
Ha det gött alla cules ska lämna er ifred ser fram emot en grym säsong.
Barcelona mes__que_un_club
2009-07-02 10:46
exakt, tack vare dessa värvningarna kommer snarare världen att pissa på real om dom inte vinner något
Barcelona Riiio!!
2009-07-02 10:42
"no mercy" sämsta krönikan på länge!

Jävla köp lag. De fattar inte att ingen kommer tycka att det är något speciellt om dom vinner titlar iår. Folk kommer bara säga " men dom köpte ju fan alla spelare som finns".

Synd om "talangerna" i laget.

Vamooos barca. Vi är VÄRLDENS bästa lag och det bevisade vi förra året. Real KOMMER INTE vinna någon jävla trippel iår!
Barcelona Mojito
2009-07-02 10:42
Chipp_Kungen_Raul

Solsting redan?
Real förknippat med respekt?

Jag tror att det skeppet seglade någon gång på 2000-talet när en viss Peréz fick ta över som ordförande.

Nu är ni bara förknippade med skit.
Oavsett vad "verkligheten" är, så är det ju ryktena som man blir förknippade med.

Jämför du Barca med Real så vet du som är mest älskat i fotbollsvärlden.

”Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser inför tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.”

Vart är er själ?

Visca Barca!!! Mès...
Real Madrid Fredrik R
2009-07-02 10:41
MESSI_10

Herregud, det enda felet Real Madrid någnsin gjort är att vara spanskt, dvs riktigt spanskt, inte katalanskt, baskiskt, andalusiskt osv. Liksom allt som var bra i Spanien (återigen, det riktigt spanska) så användes Real Madrid som en positiv representering av landet utav Franco. Men Real Madrid är bara en fotbollsklubb, det är inte som i katalonien där klubben uppenbarligen är något mera. Vi kan inte hållas ansvariga för något politiskt då klubben aldrig haft sina intressen i politiken.

Ska jag börja anklaga Barcelona som klubb för de 7000 präster som blev mördade under spanska inbördeskriget? Eller de 3000 personerna som blev mördade för att de utövade sin religion? Eller de 50-150000 som blev mördade utav socialistiser, anarkister och kommunister under det spanska inbördeskriget i helhet?

Nej, det kommer jag inte göra, för Barcelona är liksom Real Madrid bara en fotbollsklubb. Som råkade representera något för folket, jag förknippar ändå inte Barceloma med mord bara för att vissa anhängare mördade. Jag förknippar inte Real Madrid med mord heller å andra sidan. Jag förknippar enbart Real Madrid med Spanien och jag förknippar Barcelona med Katalonien, huruvida Katalonien borde vara ett fritt land eller inte har ingenting med fotboll att göra. Förutom att det skulle försämra den spanska ligan ifall Barcelona började spela i en egen kalle anka-liga istället.
Barcelona mes__que_un_club
2009-07-02 10:40
jävlar va dålig krönikan "no mercy var" säsongen börjar om mer än en månad och alla madridistas verkar själva skiträdda inför det. skriver krönikor som handlar om att dom skiter i alla för att tagga upp sig. (läser man mellan raderna så skriver killen att barcelona är ett lika stort köplag som real)
Barcelona A.Gaudi
2009-07-02 10:38
Själva frågan är ju. varför är du här inne och skriver det här?

alla vet att Real Madrid har vunnit flest titlar. vad är din poäng? tror du vi ska byta lag för att du håller på ditt favoritlag?

jag skulle hålla på barcelona även om klubben ramlade ner till trean i spanien. Det enda du visar prov på är din egen arrogans. hur mycket du än kommer att kontra mig med att du skriver "sanningen".
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2009-07-02 10:32
Messih!//
Vi är bäst genom tiderna det står redan svart på vitt fifa har dessutom bekfäftat det varför kan inte du acceptera den verkligheten.
Men o andra sidan förstår jag inte varför du heldre acceptarar en overklighet som att förknippa real madrid med franco herregud ge mig ett bevis att han har hjälpt oss med titlar allt är bara en anklagelse som barca fansen hostar upp.
Men jag kan säga till dig att han har hjälpt er med er ekonomiska kris samt att han hjälpte er med camp nous bygge.
En annan sak du inte vet är att han hjälpte athletico och stödde dom när den klubben var större än real samtidigt som ett par bovar i huvudstaden från athleticos sida förstörde vår legendariske president santiago bernabeu yestes museum och stal hans trofeér det var också denne presidenten som skapade tuneringen europacupen/CL.

Para Siempre//
vad spelar det för roll att cupen har bytt namn historia är historia och är oundvikligt europacupen/CL är samma sak...visst cupen har förändrats en hel del men det kommer den också göra om 50år eller tidigare skall man då säga att det är irrelevant då eller?
Som jag kommer ihåg för några år sen bara i CL under reals tid när dem vann så spelade man 2 gruppspel innan man gick till åttondel men nu är det 1 bara så reglerna ändras relativt mycket så man kan ej bortförklara det.
Historia går i hand-i-hand med legend det medför att man blir ihågkommen och får ett rykte baserat på respekt.
Människor idag pratar fortfarande om antika persien och grekland (förstår du vad jag menar?).
Barcelona MESSI_10
2009-07-02 10:16
Madrid har en vældigt fantastisk historia. De har vunnit massor av titlar. Men till priset av vad? Om vi ska tala historia så visst. Klubben kan ses som ett verktyg i marginaliseringsprocessen av befolkningen. Som en del i en statsapparat som førtryckte, stærkte kyrkans suverænitet och spred høgst tveksamma værderinigar.
En fantastisk historia som har forpestat tillvaron for miljoner. Det ær skamligt att hævda att Real Madrids titlar betyder någonting for er unga svenskar. Ni var inte dær, marginaliserades inte och er religiosa tillhorighet har inte ifrågasatts till priset av dessa titlar. Jag hatar madrid av hela mitt hjærta før klubben stod for så mycket avsky mot demokrati och manskliga rættigheter. I dag ar madrid ett sjælløst føretagsvæsen med stora finansiella muskler.

visca barca!
Værldens bæsta lag - de facto.
Ambassadør før unicef
hala madrid
værldens dyraste lag
med en fantastisk historia
Barcelona Para Siempre
2009-07-02 09:59
DET FINNS EN GUD OCH HAN HATAR CHELSEA:

Real Madrid har vunnit fem europacuper i rad, Champions League hette Europen cupen fram tills 92/93. 92/93 bytte Europacupen till Champions League, sen dess har Real Madrid vunnit tre CL-titlar och Barcelona två.
Barcelona Messih!
2009-07-02 09:54
Chipp_Kungen_Raul:
MMm jag lever i nutiden.
Förstår att folk är glada att ens klubb har historia, barcas minst lika stort som madrids, men att konstant kasta ur sig vi är bäst i historien är komiskt.
Det är inte många som räknar med eran franco era titlar.

Som sagt jag lever i nutiden, och den regeras helt och totalt av Barcelona, vi vann trippeln, krossade United som alla trodde var så övermänskliga med !7! egna produkter i start11an.

Säger bara 1 sak.. Long live laporta. :)
Barcelona Suñol
2009-07-02 09:50
Herregud, vilken pinsam klass det är på marängernas krönikor. Det måste kännas skönt att vara så självupptagen att man använder sig av vi-form när man pratar om Madrid.
Barcelona DET FINNS EN GUD OCH HAN HATAR CHELSEA
2009-07-02 09:37
Ämne: basaric//
Barcelona....
öh 5 cl-titlar i rad? ganska troligt när inte ngn tidigare har försvarat en cl-titel
Barcelona Rambla - K9
2009-07-02 09:36
M79:

Kan inte annat än att hålla med. Årets mupp är redan utsedd. Finns det förresten någon sådan utmärkelse på SF? Jordskredsseger för den där Christian i så fall.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-02 09:36
Fabregas är min drömspelare till Barca, har gillat killen sen han spelade i Barca och ännu mer efter han slog igenom i Arsenal, därav anledningen att jag hejar på Arsenal i PL.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-02 09:34
Jag sa att jag kommer bli nervös om Perez skulle värva Villa och Ribery.

C.ronaldo, Kaka, Villa, Ribery, Benzema, Robben.

Seriöst, är man inte rädd för det är det nåt fel :) Iallafall på förhand/pappret.
Nog om detta.
Barcelona Barcakadabra
2009-07-02 09:32
Barça! (MQUC3)

Vad finns det att vara nervös över? Barca kommer spela som de alltid gör vilket lag som än står på andra sidan planen.
Ronaldo, kaka robben och Benzema kommer bli griniga över att knappt få röra bollen, seriöst bollhållarna vi har i laget. Yaya toure, Iniesa, xavi och Messi slår allt!!! Sen så avgör pique ;)
Som Dani Alves sa, de kan värva vem dem vill det är på planen det avgörs!
Barcelona Messi 10
2009-07-02 09:29
Förläng Eto´o kontrakt och köp Ribery för vad det kostar...Vi måste bli bättre och Villa kommer inte göra 30 mål nästa säsong för oss kolla antalet straffar förra året i Valencia hela 8 stycken.Blir det inte Ribery så tycker jag vi går all in på Aguero eller Fabregas i den ordningen.Aguero skulle göra mer mål än Benzema och är prövad i la liga han spelar dessutom mycket bra ihop med Messi.Fabregas skulle också lyfta Messi då de spelat ihop i ungdomslagen samt han är världsklass.
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-02 09:29
Tänk vilket El classico jag kommer få skåda i höst/vinter. Fantastisk match.

Stjärnor som C.Ronaldo, Kaka, Messi, Iniesta, Villa ? m.m..

Oboy ! :)
Barcelona Barça! (MQUC3)
2009-07-02 09:26
Benzema kanske är en man för framtiden men idag tar jag David Villa alla dagar före Benzema.

Tack Perez !..

(Haha, tänk om Perez gör klart med Villa och Ribery nu)

Då blir fan tillomed jag nervös inför nästa år, det lovar jag.

C.Ronaldo - Kaka - Lass - Ribery
Benzema - Higuain - Villa

Haha, vore verkligen dreamteam även fast dom har fel färger..
Annons: