/spanien/barcelona/forum/17847.aspx/spanien/barcelona/forum/17847.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Islam Bosna
2009-08-26 15:02
Messi#10

Hade nog föredragit Pique - Marquez eller Pique och Chygrynski. Är inte speciellt imponerad av Puyol de senaste matcherna och hoppas inte han är så säker på sin plats som tidigare säsonger. Pique ser jag som helt given däremot med hans förra säsong. Sen är det kamp om andra platsen.
Barcelona lameG^
2009-08-26 15:02
-Messi#10-

Riktigt svårt faktiskt. Dessutom har vi milito som jag hoppas mycket på när han kommer tillbaks från skadan. Puyol kommer spela högerback när alves ska vila också. Muniesa och Fontas finns ju dessutom och Muniesa kan spela vänsterback dessutom. Så vi kommer ha mycket variation på försvaret.

Henrique lämnar troligtvis.

Detta kanske kommer bli den sista värvningen för i år. Då måste vi flytta upp Jeffren,JDS. Dessutom också låta Thiago,Gai,Rochina få chansen ibland. Men jag hoppas fortfarande på innermitt/vänsterytter köpet.
Barcelona -Messi#10-
2009-08-26 14:57
Vilket backpar ser ni helst?
Puyol-Chygo?
Puyol-Pique?
Puyol-Marquez?
Barcelona J.Gamper
2009-08-26 14:48
Ämne: Konstigt att ingen p....
I Cl matcher kan vi ju ändå spela med Puyol och Marquez som nog har betydligt mycket mer erfarenhet än Chygo.
Barcelona haeger
2009-08-26 14:47
Konstigt att ingen pratar om att Dmytro Chygrynskiy inte kommer få spela CL matcher för oss, det är en stor nackdel enligt mig.
Barcelona Jr. Honken
2009-08-26 13:47
Har inget med samtalsämnet att göra, men ändå...

Nu för någon vecka sedan, så spelades Eskilscupen (Sveriges näst största ungdomsturnering) här i Helsingborg. Och saken är den att självaste FC Barcelona var med! Blev f*n riktigt förvånad när jag såg att dem var med! Det kanske inte är så underligt med lite eftertanke, men det jag syftar på är att dem faktiskt var med i samma åldersgrupp (P12) som jag!

Dem spelade samma spel som deras idoler, och det gjorde dem väldigt bra! Där var en dansk kille som jag speciellt kommer ihåg. Man kunde faktiskt se likheter mellan honom och Iniesta. Väldigt unik var han! Tror deffinitivt att han har potential till att bli något stor! Kommer tyvärr inte ihåg namnet. :/

Dem vann för övrigt hela turneringen genom en 1-0 seger mot Elfsborg i finalen... ;-)
Barcelona el Flaco
2009-08-26 13:33
Chygrynskiys prislapp skrämmer mig en aning, men det viktigaste är att Pep får de spelarna han kräver för att fortsätta bygga sitt lag. Så länge Pep är nöjd, känner jag mig trygg.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-26 13:25
25m är mycket det håller även jag med om, men lek med tanken att han blir en av våra stabila mittabackar 5-10 år framåt i tiden så är det väl investerade pengar. Alla klubbar gör floppvärvningar, även vi. Trots att Hleb och Cáceres satt på bänken hela förra säsongen, att Henrique lånades ut så fort han skrev på och att Milito gick skadad hela säsongen, så gjorde vi ändå vår bästa säsong någonsin. Det med en rookie coach. Är det något vi ligger sömnlösa över dessa "onödiga" värvningar? Skulle inte tro det va?
Barcelona marcus (barca)
2009-08-26 13:11
J.Gamper

Med närmare eftertanke är det inga stora summor om man jämför med Caceres. En värvning helt och hållet gjord av ledningen i Barcelona.

Chygryk är Peps värvning. Det kommer därför finnas förtroende för honom. Jag ser hellre Barcelona betala 25 för en spelare man satsar på än att man lägger 16 rakt i sjön.

Men visst, det är en stor summa.
Barcelona Ciao-V
2009-08-26 13:10
Ämne: Förstår inte riktigt....Han verkar ha de egenskaper som Pep vill att en back ska ha. Bollsäker, stabil med boll. Bra passningsförmåga, uppspel. Lång(1.90), bra huvudspel.

När man ser honom påminner han väldig mycket om hur Piqué spelar som back i Barca.
Det är väl så att Pep tänker sig en backlinje med Piqué och Chygo i framtiden.

Edit; De två är lika gamla.
Barcelona GästGäst
2009-08-26 13:07
Hej alla. Har en liten fråga.
Kommer Laporta kunna jobba med något annat innom klubben? som t.ex ekonom eller nåt. Dvs om han så vill?
El_Capitano
2009-08-26 13:04
J.Gamper

Han värvas för att Pep har tjatat om honom i veckor, det finns mycket billigare alt. men Pep tror på Chygryk stenhård så det får bli han.
Själv har jag sett några matcher med honom och han verkar vara en ung och talangfull ungman.
Barcelona J.Gamper
2009-08-26 13:00
Förstår inte riktigt varför vi betalar sån stor summa för Chygo. Om han är värd de pengarna får vi se under säsongen, hoppas på att han inte blir ett till "Hleb fall". Kanske värvas han just pga att ledningen inte hittade någon annan bra back.
Barcelona el Flaco
2009-08-26 12:56
Mundo Deportivo skriver att Messi kommer imorgon att utses till förra säsongens MVP och bästa anfallare i Champions League, medan Xavi vann priset som bästa mittfältare. Valdés, Iniesta, Piqué och Eto'o vann inte i sina respektive kategorier. Allt detta enligt EMD (länktips).
El_Capitano
2009-08-26 12:54
Fredagens domare blev den Belgiske Frank De Bleeckere.
El_Capitano
2009-08-26 12:50
Dima påminner mig om Dinho :(
Jag väljer heller chygryk.
Barcelona Ciao-V
2009-08-26 12:44
Ämne: Det bästa är väl att....
Det bästa och enklaste smeknamnet blir Chgy.
El_Capitano
2009-08-26 12:40
Kul att Viasat Fotboll sänder matchen på fredag. För engång skull sänder de en riktig match :)
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-26 12:34
Det bästa är väl att kalla han Dima:) Enklast.
Barcelona tarrak
2009-08-26 12:25
På tal om smeknamn så har Chygrynskiy redan tre stycken: Chygryk, Chygryno och Dima. Det är bara att välja. :)
Barcelona I Luján
2009-08-26 12:16
kolla länktipset, hon säger att Chygrynsky kommer att vara klar för Barca om ett par timmar. Han kommer inte att spela på fredag mot Barca och han kommer att presenteras på lördag. Chygrynsky ska ha gått med på en lägre lön då han är medveten om att man betalar ett "överpris" för honnom på 25M.
Barcelona tarrak
2009-08-26 12:11
Valdés

Ordet nytänkare är nog det sista jag skulle använda i samband med Txiki och i mina ögon är det väldigt positivt, då man redan har hittat den nära på ultimata modellen. Snarare ser jag honom och Laporta som garanter för att man styr skutan i en bestämd kurs, även när det blåser åt alla möjliga håll. Jag tror precis som du, vilket jag tidigare skrivit, att de flesta kandidater, inklusive Rosell, kommer att fortsätta jobba på ungefär samma sätt till en början.

Vad jag ställer mig tveksam till är hur många som orkar stå upp för ideologi och långsiktighet, när supportrarna skriker efter snabba resultat. Att döma av hur Sandro agerade när han bara efter några månader ville ersätta Rijkaard med Scolari, gör att jag inte känner att jag kan lita på honom i det här avseendet. Det är inte mycket att bygga sitt beslut på, men det är än så länge det lilla vi har att gå efter. Jag vill också åter påpeka att jag egentligen inte har några större antipatier för Sandrusku, utan snarare är väldigt pro Laporta och den övriga styrelsen. Blir Rosell president kommer jag självklart att stödja honom, såvida han inte ger mig anledning att ändra uppfattning.

När det kommer att till satsningen på La Masia så menar jag inte hur mycket pengar man plöjer ner i verksamheten, utan hur mån man är att ge ungdomarna förtroendet att över tid spela in sig i a-laget.
Barcelona Barcadinho.
2009-08-26 11:45
Ang Chyg:

Nu räknar jag med att han hamnar i Barca.

Jag har svårt att tro att han kommer att spela mot oss på fredag.
Det måste känna väldigt konstigt att ena dagen stå mot varandra för att dagen efter packa och åka till de nya kamraterna. Och det måste vara ett svårt beslut för deras tränare. Kan Chyg verkligen ge 100 procent i fall han vet att han ska byta klubb?

Hur kommer han t ex möta Messi som dribblar mot honom med full fart? Kommer han att gå hårt som vanligt och riskera att han skadar den unga ikonen? Eller tänk att Chyg går full fart och skadar sig själv.

Ja, jag vet inte hur jag ska formulera mig mer, men ni förstår dilemmat.
Det är lika bra att han sitter på bänken med sin resväska och åker på direkten från Monaco till Barcelona.

(dags att äta lunch)
Barcelona Barcadinho.
2009-08-26 11:35
Om man ska fortsätta skriva några rader om president kandidaterna (på brist av andra stora nyheter, hehe).

Valdés/

Du har rätt med det du skriver. Vad kan vi egentligen om kandidaterna, får man fråga sig. Vi bygger en bild av en människa genom smala informationskällor av tidningsartiklar och korta intervjuer här och där. Men inget säger egentligen emot att de kan göra ett utmärkt jobb i framtiden och göra det hur proffsigt som helst.

Men så är det med alla andra kändisar. Vi får information via media och vi fyller på med egna tolkningar för att få en helhets bild. Hur kan det vara så att Michael Jackson förlöjligas av vissa och avgudas av andra, trots att båda sidor kan mer eller mindre like mycket eller lite om honom?

Men jag ska försöka berätta vad som gör att jag inte gillar Rosell.
Han har gått med flera attacker mot Laporta i media. Han avgick från styrelsen med mycket oväsen och tom skriv en bok om den korrupta ledningen. Jag kan förstå att det fanns någonting inuti som han verkligen inte gillade och han har säkert kött på benen med sina anklagelser.
Men jag är en fan av fotbollen och jag vill att laget ska ha en så lugn miljö som möjligt. Jag avskyr när personliga konflikter skadar resultat på plan. Men det är klart att man måsta ha en opposition. Laporta måste höra vad folk tycker.
Men jag är beredd att glömma allt, om Rosell i framtiden visar att han sköter jobbet på ett utmärkt sätt. Laporta själv var också en anarkist innan han blev vald och kanske också efter.

Sen var det en del artiklar om att Rosell har en ”hemlig” lista bestående av 10 spelare som han vill värva. Spekulationer satt igång ordenligt. Men frågan är om saken är sant. Det kan vara ett påhitt av en tråkad journalist.

Ang Xavier och ”beter sig som på cirkus”:
Här är det också ytliga signaler med mina egna personliga påfyllningar.
Jag tycker att hans klädstil är katastrofalt och jag vill inte att den man som ska presentera klubben runt om i världen ska gå runt så här. Jag själv har inte heller precis den traditionella stilen, men jag vet att kläder är en kod som andra läser på dig. Det är förstås väldigt ytligt sätt och bedöma folk.
Sen kan man fråga sig vad det är som gör att en 50-åring man har ett så stort behov och sticka ut. Jag vet inte varför. Xavier är däremot ett geni inom ekonomi och marknadsföring, men frågan är om han är rätt person och tillräckligt karismatisk för uppgiften.

Jaja, vi får avvakta och se vad som händer.
Bara att de inte skadar klubben och resultat på plan.

Barcelona ★Dizzy★
2009-08-26 11:22
Det verkar som han kommer bli klar när som helst. Nice!
Barcelona II Barça II
2009-08-26 10:46
Sandro Rosell:
Så vi ska peta Valdes som bara blir bättre och bättre för varje år som går? Pepe Reina är överskattad. Även ifall han är den "bästa målvakten i PL" så är det inte någon stor presstation, då målvakterna i PL håller en väldigt låg nivå.

Är la bara Chelseas målvakt som håller klassen i den ligan, kanske Man U's också.

Rodriiguees:
Dem var klockrena, Sigge låter inte så dumt :-).
Barcelona nordin
2009-08-26 10:20
Kostar det något att bli medlem i FC Barcelona?
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-26 01:25
el Flaco

Haha, du och dina länkar (älskar dem!). Nu blir det lite sömn, sen upp igen 03.00 för att äta(ramadan). Bona nit cúles!
Barcelona Pep.G-Z9
2009-08-26 01:21
Hetfield

Jag är jävligt svag för Steven G och hans fina spelstil, men jag hade verkligen inte tackat nej till Essien. Va kan han kosta måntro ?
Barcelona Rodriiguees
2009-08-26 01:10
Pep.G-Z9

tjaaa .. varför inte?
ville ju bara krydda på det lite ..hehe ;)

bona nit cules!
Annons: