/spanien/barcelona/forum/1783.aspx/spanien/barcelona/forum/1783.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-13 17:27
messsioooxaaavi // Som att masken är en världsspelare som ska monsterlön ! Vill han inte ha en normal lön så finns det ett dussintal spelare som gärna spelare för Barca och kan göra ett minst lika bra jobb.. Vi ger ut alldeles för höga löner sätt till vilken klubb vi är. Vi är Fc fucking Barcelona inte city eller psg! Visst ska spelare ha bra löner.. Men att vi som lag betalar ut mer i lön en lag som City,Chelsea,PSG, Real osv. Är skam eftersom våran trupp är galet tunn! Jag mena vi låter spelare som precis kommit upp från b laget tjäna miljoner! Vi har en Douglas som tjänare mer ön många topp spelare ute i Europa !! Så tänk om tänk rätt, vi betalar alldeles för höga löner. Detta bror på vår ledning som inte klarar av att förhandla utan att förlora! Det exakt drf vi inte får vad vi förtjänar i sponsor pengar !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-13 17:24
I länktipset hittar ni Cristianos filmning mot Bilbao i matchinledningen.
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 17:19
messiooooxavii Är du på riktigt? Har du ens läst vad inläggen angående lönerna handlar om??? Lönerna är inte problemet utan det faktum att de äter upp all omsättning. Det är just LÖNEKOSTNADEN som gjorde att vi inte kunde värva Nolito i vintras, hans lön och transfersumma hade påverkat balansen mellan EBITDA och skuldnivån så mycket att ledningen återigen överträtt gränsen för vad stadgarna tillåter. Så skärp dig själv och kom in i matchen.
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 17:12
Blaugrana91

Vet inte var du fått den siffran ifrån, för enligt det jag läst så är lönekostnaden i säsongens budget LÄGRE (€346 miljoner) än den som blev verklighet förra säsongen (€352 miljoner) - och då har klubben som vanligt inte räknat med bonusar om vi åter skulle vinna trippeln (vilket ändå kommer dras från vinstpengarna för samma trippel). Förra säsongen blev bonusutfallet €32 miljoner bara för CL...

Susana Monje sa också i höstas att en höjning av Neymars lön INTE finns med i den nya budgeten. En sådan höjning kommer att belasta EBITDA vilket är den mest kritiska delen d den påverkar artikel 67 som den sittande ledningen måste hålla sig inom om de inte ska behöva avgå. Detta kan såklart möjliggöras med en förstärkning av själva omsättningen, och därmed vinsten, men några nya intäkter är ju inte på väg in förrän tidigast 1/7.

Dessutom, sist men inte minst måste ju medlemmarna rösta igenom den nya budgeten för nästa säsong. Och dithän kan varken du eller jag sia idag.
Barcelona messiooooxavii
2016-02-13 17:03
Bästa spelarna = bästa lönerna

Det är naivt att tro att vi som klubb skulle kunna behålla våra bästa spelare som Messi, Neymar, Iniesta, Pique, Alves, Masken, Suarez och Bushi om vi inte erbjöd löner dom är värda.

Räknar man till titlar våra killa dragit in för löner vill jag säga att våra spelare drar in minst i lön per titel i hela Europa bland toppklubbarna så är det bara,

Så mycket titlar dom gett oss och vi sitter och klagar på deras löner.
Hur fan mycket ska inte alla andra toppklubbarna klaga på sina spelares löner som ligger marginellt under våra?

När vi slutar vinna titlar och vinner en liga vart 7-8 år en cl vart 13e år då kan vi börja snacka om för höga löner för mödan
Skärp er för fan
Barcelona Blaugrana91
2016-02-13 16:53
[QUOTE=the cameroonians] Angående lönerna; Vi har inte råd att belasta lönekontot med ännu en superstjärna som lyfter €10 miljoner om året efter skatt. I alla fall inte innan intäkterna via ett nytt avtal med NIKE, är på plats. Eventuella nya miljoner från Qatar räcker bara till lönehöjningarna till Neymar och Messi, därefter är det ju Busquets tur - och det kräver att en startspelare (med hög lön) lämnar, typ Mascherano. [/QUOTE] Fast i den nya budgeten för den här säsongen (€633M) som även medlemmarna röstade för så finns en ökning på drygt €80M till den totala lönebudgeten för att möjliggöra nya kontrakt och värvningar. Ett ev. nytt avtal med Qatar Airways och Nike är ju inte heller inkluderade i den budgeten. Men jag håller självklart med att det är lite oroande att klubben sitter med så höga löner. Men samtidigt så måste vi ju säkra upp då vissa klubbar ständigt drar i våra spelare. Men återstår att se hur vi agerar i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-02-13 16:46
Oho 3-1.. hade dem Inskickad skulle det se annorlunda ut
Ivan Rakitc
2016-02-13 16:41
James är duktig på att göra läckra mål, det får man ge honom.
Barcelona DM1982
2016-02-13 16:37
Snyggt mål av James. Real spelar som ett lag som helt förlitar sig på individuella prestationer, jag ser inte mönstret kring ett lagspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-13 16:31
Kul att se att Real får sig en riktigtfysisk omgång innan bortamatchen mot Roma på onsdag. Vilket lag Bilbao är, man undrar ju hur bra de skulle vara om de började spela med icke-basker.
Barcelona El Tridente
2016-02-13 16:17

Helvete va nära 2-1
Barcelona Barcelonistas
2016-02-13 16:13
Bilbao är ett bra lag spelar dom på sin högstanivå kan dom faktiskt göra nått av det här.
Barcelona Junta Dimision
2016-02-13 16:12
Ska det inte vara gult på Navas, eller har jag inte koll på reglerna?
Barcelona Zyzz
2016-02-13 16:09
Hahaha Varane XD
Postat via SvenskaFans-appen
Ivan Rakitc
2016-02-13 16:09
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-13 16:09
1-1, horribelt av Varane.
Barcelona DM1982
2016-02-13 16:04
Sätter på Real-matchen, står redan 1-0 till Real, tillbaka till Dortmund-Hannover. Ibland undrar man lite över La liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Ivan Rakitc
2016-02-13 16:04
Och Real Madrid har 1-0...........
Barcelona Diar Shekha
2016-02-13 15:42
Inaki Williams på bänken. Luktar Espanyol light på Athletic Bilbao.
Barcelona Erik Satie
2016-02-13 15:37
@Ivan Rakitc:

Hade inte spelat någon roll ändå. Real Madrid vinner alltid stort på Bernabeu mot Bilbao. Tror på 5, 6-0.
Ivan Rakitc
2016-02-13 15:35
Off-Topic: Vilken jävla idiotisk handling från Iñaki Williams att dra på sig det röda kortet mot Villarreal förra veckan. Han hade gjort h*rhus av den grovt överskattade Danilo som idag spelar vänsterback istället för den skadade Marcelo.
Ivan Rakitc
2016-02-13 15:26
@Neymar N11:


Özil utnyttjar säkert oss bara för att få till ett bättre kontrakt med Arsenal. Och även om det faktiskt stämde, så har Real Madrid första tjinget ifall om Özil faktiskt vill återvända till La Liga.
Ivan Rakitc
2016-02-13 15:17
Jag skulle absolute inte ha något emot att värva Nolito. Han behöver ingen säsong på sig att acklimatisera sig i vare sig hos oss eller den spanska ligan i överlag i.o.m. denne redan har spelat 3 säsonger i Celta samt varit hos oss tidigare. Att han sedan haft Lucho i både Barca B & Celta gör inte direkt saken sämre. Att Nolito är 29 år gammal kunde jag ej bry mig mindre, vi har värvat spelare som är ungefär jämngamla som spanjoren. Det finns ingen poäng med att föryngra truppen eftersom att vi har ej tid att vänta då vi förfogar tidernas allra främsta anfallstrio. På anfallssidan behöver vi reserver som kan göra skillnad och Nolito passar utmärkt i den profilen.
Barcelona Coach Pep.
2016-02-13 15:17
@Barclasico:


Özil har tappat mycket av sin fysik. Han brukade vara väldigt snabb och bra med bollen, t.o.m. en farlig dribbler, men nu? Han har förlorat det i väldigt stor utsträckning. Hans bollkontroll räcker för att bibehålla bollen, men inte mycket mer. Han har aldrig varit en farlig skytt eller målgörare. Hans farlighet kommer uteslutande från hans passningar, och där är han fortfarande samma passningsspalre som han var i Madrid, dvs ingen spelare som söker riskabla passningar utan en spelare som gör det enkla väldigt bra. Aldrig den spelaren som tar bollen och slår 25 m genomskärare. Hans kortpassningsspel är ospektakulärt till 99 %.

Özil är helt enkelt inte någon exceptionellt farlig 10a då han inte har en andra eller tredje dimension i sitt spel. Om man ser på Riquelme i sin prime så kunde han göra allt Özil gör med passningar, 10 gånger om, hade väldigt farliga skott och kunde öppna upp spel med sina dribblingar. Det är så en världsklassig 10a ska vara. Folk som säger att Iniesta inte kan skjuta misstar honom för en 10a när han egentligen är en hybrid mellan central mittfältare och offensiv mitt. Iniestas storhet kommer från hans förmåga att kontrollera mittfältet och samtidigt vara en extremt farlig passningsspelare.

Hypotetiskt är det bättre att köpa tillbaka Fabregas än att köpa Özil då han kan användas längre ner i plan och även som 9a där han är väldigt farlig, har bra skott och bättre passningar än Özil.

Det skulle vara mer logiskt att köpa David Silva som är en extremt dynamisk spelare (hybrid mellan offensiv mitt, 10a, ytter och innermitt). Silvas rörelsemönster skapar i sig självt väldigt mycket. Hans bollkontroll gör honom nästan ostoppbar, hans kombinationsspel och förmåga att dra isär försvar.. Extremt mycket farligare spelare än Özil. Silva höll toppnivå år efter år (kanske högst av alla i PL i snitt), medan Özil inte ens har presterat konsekvent i 4 månader.

Det är synt att Özil gått ner sig så mycket fysiskt eftersom han var en väldigt intressant spelare I Madrid (som råttorna skamlöst gärna jämförde med Iniesta).. Men idag är han bara en stereotyp av sin roll, även om han spelat väldigt bra.
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 15:12
DM1982 Tror Alves ligger på cirka €6 miljoner per år efter skatt såvida han inte fick en liten lönesänkning i samband med att klubben förlängde hans kontrakt i somras. Tror inte Alves är sugen på Kina med tanke på livsstilen som erbjuds där. Och pengar har han ju så det räcker, till skillnad mot de andra brassar som gått dit på sistone och som oftast kommer från den inhemska ligan. Men man ska aldrig säga aldrig, beror såklart mycket på hur Lucho rejtar honom framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 15:08
Aleña och Lee visar hur en kontring ska se ut. Juvenil A vann med 5-1 mot Lleida efter att Aleña gjort hattrick redan efter 37 minuter. Lee också målskytt via straff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-13 15:02
the cameroonians Känns rätt troligt att Alves lämnar i sommar, Kina med en sjuk lön hägrar för honom. Hoppas Barça kan få några millar för honom så att de inte bara släpper honom gratis som de har gjort med många andra spelare. Ligger inte han på en saftig lön?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 14:29
Angående Nolito;

Vi ska def inte investera miljoner i en snart 30-årig anfallare, dags att tänka på att föryngra truppen. Med det sagt har vi heller inte råd med någon Dybala eftersom fokus kommer, och ska, ligga på en mittback den kommande sommaren. Nolito själv vet också att skeppet redan seglat iväg när det gäller Barcelona.

Angående Özil;

Sen när spelar vi med en nummer 10?
Özil orkade inte ta hemjobbet när han spelade med Real, och då hade han ändå två defensiva mittfältare bakom sig.
Dessutom, mittfältet är ju inte i behov av fler offensiva mittfältare.
Förmodligen bara ett sätt att få Arsenal att komma med ett bättre löneförslag.

Angående lönerna;

Vi har inte råd att belasta lönekontot med ännu en superstjärna som lyfter +€10 miljoner om året efter skatt. I alla fall inte innan intäkterna via ett nytt avtal med NIKE, är på plats. Eventuella nya miljoner från Qatar räcker bara till lönehöjningarna till Neymar och Messi, därefter är det ju Busquets tur - och det kräver att en startspelare (med hög lön) lämnar, typ Mascherano.
Barcelona Erik Satie
2016-02-13 13:57
Özil vill jag absolut inte se i Barca. Men det är praktiskt taget omöjligt. Får Real (som har första tjing om han skulle lämna Arsenal) reda på att Barca är intresserade så gör Perez allt i sin makt för att ta honom till Real.
Barcelona Neymar N11
2016-02-13 13:49
Barcelona are interested in Mesut Ozil (27), who's holding renewal talks with Arsenal. Madrid have first option if he returns to Liga [bild]
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: