/spanien/barcelona/forum/17794.aspx/spanien/barcelona/forum/17794.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tano
2009-10-21 17:53
Ämne: Visst jag är också a....Men snälla va? Nu får vi allt ta och göra en realitycheck här. Är man i dålig form räcker det fan inte att någon pratar med en! Oavsett om han heter Guardiola eller något annat.
Vi får helt enkelt hoppas spelarna kan komma i form genom att ta det lugnare mellan matcherna.

I övrigt håller jag fullständigt med övriga talare angående ledningen. Utlåningarna är stora frågetecken! Och Txiki verkar ju ha en skruv lös om han vill låna ut en spelare mer som kostat så mycket och verkar få ytterst lite speltid. Kanske är det makt och status han vill bevisa, men resten av ledningen måste väl kunna bestämma också? Något lurt måste det hursomhelst vara...

Edit. Nog måste man väl räkna in Pep i ledningen allt, iaf i det här sammanhanget.
Barcelona Hetfield
2009-10-21 17:44
Det blir tufft för Puyol att täcka upp för Alves, men hoppas verkligen att capitano gör det bra

Nej det håller inte med laget, jag blir nästan mörkrädd när jag tänker på bänken. Förra året så hade vi Hleb och Guddy att slänga, men frågan är vad vi ska göra

Ska vi verkligen "panikvärva" i Januari, eller ska vi flytta upp Thiago eller JDS?
Jag föredrar att ta upp Thiago eller JDS, då sparar vi pengar och vi kan använda en talang
Barcelona Mojito
2009-10-21 15:53
Är vi sönderlästa av motståndrna nu för tiden?

Knappast. Barca har spelat på liknande sätt det senaste årtiondet. Inget nytt där inte.

Det handlar om att spelarna inte gör sitt jobb, pga trötta hjärnor och kroppar.
Missar vi en passning från backlinjen krävs det nya rörelser och ny press från vår sida, och det tar mycket energi.
I vanliga fall, när mittbackarna hittar rätt bollar till mittfältet direkt, sparar vi energi som kan användas för djupledslöpningar i stället - vapnet som inget lag kan stå emot i slutändan.

Nej, precisare passningar och hjärnan 100 % fokuserad¨på uppgiften, då löser vi vilken taktik som helst vi ställs inför. Maler ner motståndet.

Förresten, vi förlorade förra säsongen mot lag som Espanol och Atl Madrid. Rubin är klart bättre organiserade än dessa, mer samspelt som lag.

Don´t worry, för likt Arnold - we will be back!
Barcelona Rambla - K9
2009-10-21 15:45
Visca_Barca:

Du är ute och cyklar nu. Tror du det var ledningen som tog beslut att låna ut de spelarna? Nej du, det var Pep. Ska du kritisera någon är det honom. Eller du kanske räknar in honom i ledningen?
Barcelona petersays
2009-10-21 15:14
Instämmer för övrigt i det VAMOS BARCAA!! säger.

Vi kan inte, och bör inte, ha världsspelare på bänken - vet inte vem som sagt det iofs. Men även det sagt, så är truppen i dagsläget en aning tunn. Men det främsta problemet är inte att vi saknar stjärnspelare på bänken, utan att våra stjärnspelare på plan har vart under isen.

Det jag menar är alltså att våra ungdomsspelare är bra nog att fungera som fyllnadsspelare om någon saknas, så länge våra ordinarie spelare presterar som dom bör. Det har ju dock _inte_ vart fallet denna säsong.
Barcelona Visca_Barca
2009-10-21 15:14
VAMOS BARCAA

Sportal hade skriivt det , men igår var det tre veckor.

kolla ledningen , man skrattar bara , vi lånar ut spelare o nu kysser vi arabens hand för o få låna robinho .
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-10-21 15:12
Visca_Barca
Alves 6 veckor? Du verkar ha väldigt bra koll...
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-10-21 15:10
Folk snackar om att vi behöver Fabregas, dels för att han är så bra men även för att bredda truppen. Men om vi ska bredda truppen så ska vi väl inte köpa in en världsspelare som kräver att få starta? Visst han kanske är värd att starta i Barca men det är helt onödigt då vi redan har en stark elva och just på dom offensiva mittfältsplatserna så behöver vi inte förstärka med en startspelare. Det vi behöver är en truppspelare eller en ung spelare som kan ta plats om några år och då kan vi lika gärna flytta upp Thiago eller JDS så vi inte behöver lägga ut pengar på en ny spelare.
Barcelona The Reporter
2009-10-21 15:09
Visst är det tråkigt med förlust och speciellt mot ett sådant lag, men jag tycker att det var bra med förlust för att väcka spelarna, Vi får inte känna oss för överlägsna, Vi får inte underskatta lag, Vi får inte tro att det ordnar sig av sig själv.
Barcelona petersays
2009-10-21 15:08
Och det är väl ganska givet att vi ska använda oss av spelare som Thiago i CdR. Eller vill du spela fler liga/cl-matcher med trötta spelare? Samtidigt är Thiago ett av våra absolut största löften i ungdomssektionen och att ge dom speltid och erfarenhet är väl i alla högsta grad väsentligt.

Troll.
Barcelona Visca_Barca
2009-10-21 15:08
Det va länge sen jag skrev här, så därför tänkte jag skriva lite om ledningen och själva laget .

. Ledningen
Jag kallar de för amatörer. de lånar ut Hleb,Kerrison o Martin o vet att vi kommer ha tunn trupp. varför låna ut? är inte hleb bra? inte kerrison bra? vi betalade så mkt pengar o sen låna ut . o nu har vi inte spelare .


Laget: spelar rikti dåligt, o detta har inte med formsvacka o göra, detta är nämligen brist på spelare, många e trötta o slitna men tyvärr bänken är dåligt.

Alvez 6 veckor
Henry skadar sig ofta o är 32 år
de flesta e urform o spec messi som inte har gjort nåt på tre matcher.

Allt är ledningens fel, snål är ordet
Barcelona petersays
2009-10-21 15:05
"Vem är Thiago liksom? Han har aldrig fått spela någon tävlingsmatch förr varför skulle han få göra det nu. Räcker med Bojan,Pedro,Busquets och Jeffren inga flera minderåriga nu tack vi behöver rutin längtar tills Henry kommer tillbaka. "

Grejen är ju att Thiago är offensiv mittfältare. Henry, Jeffren, Bojan och Pedro är anfallare. Busquets DM. Har du ingen koll kanske du heller inte ska uttala dig?
Barcelona Piquénbauer
2009-10-21 15:03
Alves borta 3 veckor.. :(
Puyol känns väl sådär som ersättare..
Barcelona petersays
2009-10-21 15:01
Om någon missat det så gick Txiki förra veckan ut och gjorde ett uttalande där man hoppades på att förlänga Keirrisons lån till Benfica ett år till. Ska han ha på moppen eller???
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2009-10-21 14:55
Visst jag är också arg o besviken efter matchen igår men egentligen så behöver vi inte oroa oss för mycket! Vi är inne i en liten formsvacka just nu men jag tror att Pep kommer att snacka me grabbarna så allt fixar sig.

Det jag tycker att vi behöver är att värva eller låna en spelare i Januari. Även om jag inte brukar vilja ha en ny spelare i januari så inser jag att det behövs nu då truppen är VÄLDIGT tunn och det räcker inte med att flytta upp någon från ungdomarna.
Så Robinho eller Luis Suarez skulle va perfekt!

VISCA BARCA Y VISCA CATALUNYA!!!
Barcelona HenryIbraMessi (Barcainfluensan)
2009-10-21 14:37
Vem är Thiago liksom? Han har aldrig fått spela någon tävlingsmatch förr varför skulle han få göra det nu. Räcker med Bojan,Pedro,Busquets och Jeffren inga flera minderåriga nu tack vi behöver rutin längtar tills Henry kommer tillbaka.
Barcelona Barcadinho.
2009-10-21 12:36
Det finns tydligen åtminstone två barcafans som börjat dra ner ambitionerna eller förväntningarna från den här säsongen.
Titta vilket samtal jag hade imorse.

P1 - ”Vad tycker du är bättre, att förlora i en CL semifinal eller vinna europaligan”?
P2 - ”Svår fråga, men jag tror en titel räknas alltid högst, men vad tänker du på”?
P1 –”Ja du vet, om Barca hamnar trea, då spelar vi i europaligan och jag kommer att bli riktigt nöjd om vi tar hem den”.
P3 – ”Jag med, jag väljer helst titeln”
P2 – ”Det är inte så lätt den heller, Milan ville gärna förra säsongen, Bayern innan, men det gick inte”.

Hehe. Det kan man kalla för ”minskning av målsättningarna”.
Det behövs kanske ibland, men jag hoppas verkligen inte, inte än i alla fall.

Chocken från igår lever kvar i minnen.
Vi hoppas på att det dyker upp trevligare tankar i huvud runt klubben snart.
Barcelona Hetfield
2009-10-21 12:30
Vi kan tyvärr inte rotera allt för mycket pga. vi har en väldigt tunn trupp, och i ärlighetens namn så består bänken av väldigt gröna spelare (tacka råttan Txiki för det)

Sen vill jag bara säga att det är löjligt hur bortskämda vi är, vi leder trots allt ligan och gruppen i CL.
Hur går det för de andra topplagen?

Liverpool förlorade igår

Juventus kryssar gång på gång i ligan

Inter kryssar också i CL

Milan- Ja, behöver inte utveckla

Chelsea- De förlorade ligamatchen

Real- Är alldeles för ojämna

Slutsats?

Jo, don't worry
Barcelona tano
2009-10-21 12:12
Som sagt bekymmersamt är det. Men barcas staff bör väl ha koll på att vila sina stjärnor och behandla dem? För inte var det väl bara tur att skadorna uteblev förra säsongen?

Kanske har oturen bara visat sitt ansikte nu i början av säsongen, men lite jobbigt är det att vara orolig över spelarna hela tiden. Men är spelarna slitna och spelar match KOMMER skadorna komma. Helt naturligt, så människokroppen fungerar. Så hoppas hoppas stjärnorna får vila nu. Som sagt ta in atletic spelare, gör så bra resultat som det går. Om det blir någon förlust låt så vara. Man måste se längre än närmaste matchen i sådana här lägen.
Barcelona petersays
2009-10-21 11:56
Och ang. Bojan som kantspelare så tror jag inte alls på det. Han har inte de egenskaperna som krävs. Han är helt enkelt inte bra nog på att dribbla och göra sin gubbe. Enda gången han glänst var när han fyllde som striker under Eto'os skadesäsong 07/08.

På kanten tycker jag att Jeffren/Pedro gör ett mycket bättre jobb. Undrar vad Jeffren gör fel under träningarna för att inte få Peps stöd. Tycker han sett sjukt bra ut under både denna och förra försäsongen. Men nu måste jag sluta tjata om Jeffren :P

Hoppas Thiago återkommer från skada snart också.
Barcelona petersays
2009-10-21 11:39
Jahapp, då står vi utan högerback. Antar att herr Puyol kommer att vikariera på platsen om inte Pep väljer att kalla upp någon yngling. Puyol på höger är ok, till vänster - inte ok. Nu har inte Alves varit i toppform denan säsong men vi kommer förlora ännu mer offensivt med kaptenen där. No pun, men han är inte lika bra offensivt. Hans rusningar framåt är mer av Klas Ingesson-karaktär. Kul att titta på, men inte så effektivt.

Han, så att säga, "älgar" fram.
Barcelona Cúles
2009-10-21 11:11
Zizou_spars


håller med dig dära, det saknas knappast spelare som kan avgöra på egen hand. Det hela handlar om, skulle jag tro, ett slitet, småskadat lag, i en svacka.
Barcelona Mojito
2009-10-21 11:02
En titt på skadorna so far;

Zlatan - skadad under försäsong samt en fotskada
Henry - skadad för en tid sedan
Iniesta - skadad under försäsongen, matchas nu in
Xavi - fotproblem under landslagsspelet
Chyg - skadad, vilat 3 veckor
Bojan - skadad, vilar 3 veckor
Marques - skadad under försäsong, matchas nu in
Maxwell - skadad kortare period
Puyol/Piqué -småskavanker
Alves - nu borta 3 veckor

Det är bara att inse att förra säsongen hade vi tur med skadorna. Visst hade vi Henry/Iniesta borta, men inte samtidigt.
Nu är det kanske läge att plocka upp ungtupparna från Atletic, ev ta ett par förluster och låta startelvan få läka själ och kropp.

Fontás, Muniesa, Dos Santos och Jeffren bör få speltid nu, och fan ta Pep om han kör med A-laget i Copa del Rei.
Barcelona HenryIbraMessi (Barcainfluensan)
2009-10-21 09:54
Orka namn thiefa :P
Real Madrid Zizou_spars
2009-10-21 09:54
BarcaFTW

Inte för att vara den som är den. Men menar du det du säger?
För mig består väl i stort sett hela Barcelonas offensiva första elva av spelare som kan komma in och röra om eller ändra en match på egen hand? Är knappast nya spelare som behövs.. Bara åter finna gnistan och rytmen, konstigare än så är det inte
HenryIbraMessi
2009-10-21 09:35
Någon som ska på El Classico i novembver?
Barcelona Klint
2009-10-21 09:17
HenryIbraMessi (Barcainfluensan)

Skulle gissa på att han är med i truppen, men börjar på bänken.
Barcelona HenryIbraMessi (Barcainfluensan)
2009-10-21 08:20
Vet någon om Henry är spelklar till helgen?
Barcelona BarcaFTW
2009-10-21 08:07
Detta var som ett slag mot ansiktet, vi behöver verkligen nytt blod i laget, en spelare som kan komma in i matchen och röra om helt och hållet. Tyvärr har vi ingen speciell sådan idag. Besvikelse igår men all ära till Rubin Kazan, underbart hjärta och vilja hade dem!
El_Capitano
2009-10-21 07:28
Jag är besviken och kunde inte sova efter matchen men det är fotboll och ett lagspel.
Sen blev jag förbannad på "nya" cules som visade känslor efter matchen här på forumet, folk tror att det är Fifa10 på xbox!
Alla spelarna är också människor precis som oss och alla lag har bra och dåliga dagar.
Jag håller med (Andreas-) vi är i en svacka just nu men orolig borde vi inte vara, vi leder ligan och gruppen i CL.

Grattis Rubin Kazan.
Annons: