/spanien/barcelona/forum/177.aspx/spanien/barcelona/forum/177.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
5/30/2017 09:34
[QUOTE=Gabriel]Både BOLA och Record (Portugals mest trovärdiga källor) rapporterar nu att Barcelona påbörjat förhandlingar med Benfica gällande Nelson Semedo. Vågar man hoppas? A Bola: "Barcelona, in the last few hours, have given more clear signs that they will move for Benfica's Nelson Semedo (23) this summer." RECORD: "Barça have gained the upper hand over Man City, Utd, and Bayern in the race for the signature of Semedo. Negotiations are ongoing." [/QUOTE] Semedo kommer gå till ett annat lag och vi kommer börja jaga Bellerin likt Cesc. Det kommer sluta med att vi värvar Cancelo i slutet av sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
5/30/2017 09:28
Spännande att se vad Valverde kan göra med truppen. Förhoppningsvis kan han återinföra presspelet och tron på talanger, vilket han bevisat att han behärskar i tidigare klubbar.

Kan den här sommaren ta slut snart?
Barcelona the cameroonians
5/30/2017 09:24
Det är skillnad på att vila, bänka och rotera.

Vila för mig handlar om ett planerat byte efter 20-30 minuter kvar.

Bänka spelare gör "man" om de inte presterat på endera träning eller match.

Rotationer sker för att ge speltid åt de som är precis utanför startelvan så att de är på tå vid skador/avstängningar.
Dock bör "man" som Lucho inte rotera för många spelare i en lagdel, utan max 1 åt gången och helst bara i 2 av 3 lagdelar.

Sen vi vet hur svårt det är att byta ut storstjärnor hur mycket de än behöver vila eller hur de presterar. Det gäller att hålla dem glada OCH motiverade.

Valverde har ett avslappnat sätt som person och jag tror inte att han kommer ha några större svårigheter att hålla en bra relation till merparten av spelarna.
Sen gäller det ju att ha lite mod och våga. Han är inte känd för att rotera sådär jättemycket, precis som det faktum att han nästan aldrig spelat 4-3-3...

Valverde gillar tydligen att fotografera på fritiden medan hans assistent, Ion Azpiazu studerat till journalist en gång i tiden. Den senare ska också vara väldigt rättfram och ärlig med en ödmjuk framtoning.
Ska bli intressant att se hur deras personligheter formas i Barca.
Barcelona Gabriel
5/30/2017 09:13
Både BOLA och Record (Portugals mest trovärdiga källor) rapporterar nu att Barcelona påbörjat förhandlingar med Benfica gällande Nelson Semedo. Vågar man hoppas? A Bola: "Barcelona, in the last few hours, have given more clear signs that they will move for Benfica's Nelson Semedo (23) this summer." RECORD: "Barça have gained the upper hand over Man City, Utd, and Bayern in the race for the signature of Semedo. Negotiations are ongoing."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
5/30/2017 08:48
Lucho vågade också och det var därför vi förlorade La Liga titeln.
Barcelona II Barça II
5/30/2017 08:00
Jag hoppas att Valverde vågar bänka Neymar och Suarez, de behöver inte spela 90 minuter oavsett motstånd och oavsett ställning osv. Hur ska spelare som D.Suarez få växa ifall han aldrig får spela? Man kan säga vad man vill om Zidane, men han vågade, i viktigt bortamatcher, starta med spelare som tillexempel Lucas. Han höll igång hela laget, vilket är helt rätt. Sen hoppas jag att han vågar satsa på våra talanger, ge Alena tillexempel chansen, flytta upp Palencia till A-laget och flytta upp Marlon permanent, ge han Matthieus plats i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
5/30/2017 03:26
@El Pistolero #9:Helt rätt. Den mest erfarna och meriterade tränaren vi anställt sen Van Gaal. Tror han kommer göra ett bra jobb. Så länge vi har en stabil tränare som tar rätt beslut i laguttagningar och rätt taktiska val så kommer vi alltid vara med och slåss om alla titlar. Jag litar på att väljer de kommer va lika stabil som han vart i alla sina tidigare klubbar. Det bådar gott för oss
Barcelona Barca4life98
5/30/2017 01:29
Skott* ska det stå, sorry skriver från mobilen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
5/30/2017 01:22
Valverde kommer motbevisa många här inne på forumet tror jag. Att sätta system med bra presspel har han lyckats mee nästan överallt. Sen är våran bänk inte så jäkla dålig. Alla spelarna har varit stjärnor i La Liga i sina tidigare lag. Det handlar om självförtroende och medspelare (neymar och Suarez) som inte klagar så fort de inte får bollen när Rakitic tar ett skirt t.ex.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
5/29/2017 23:45
Förstår inte det där med nickedocka gått lite för långt kanske med det tänket. Jag ser Valverde som en respekterad person som är seriös.

Han är väl ganska lugn som tränare och tydligen som person. Man behöver inte skrämma ihjäl spelarna för dem ska respektera en automatiskt.
Barcelona El Pistolero #9
5/29/2017 23:42
Valverde har mitt fulla förtroende. Den mest erfarna tränaren vi fått in sen jag vet inte när? Han har alltid förepråkat bra fotboll när han haft rätt material. Taktiskt bra coach och oj vad det behövs efter Lucho. Han ger unga chanser också. Sist så har han spelat under Cruijff och det är alltid ett stort plus för mig. Ser fram emot nästa säsong med honom vid rodret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
5/29/2017 23:42
Valverde tar med sig sina fystränare och det är det första han gör. Intensiv försäsong? Det får man hoppas på
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
5/29/2017 23:25
Förstår inte hur vissa kan vara så negativa. Låt oss vända och se på det positiva. Ja, alla (nästan) tränare kommer att vara nickedockor på presskonferenser gentemot sin arbetsgivare, förstår inte hur man tänkt annars? Ska man gå emot de som anställde en eller skapa revolution? Valverde kommer från Athletic och utvecklar han samma samarbete mellan akademin här som hos Athletic så kan detta bli spännande för La Masia. Han förespråkar väl oftast kortpassningsspel och bollinnehav även om han ändrade sin taktik och anpassade den till Aduriz den gångna säsongen. Vi måste åtminstone ge honom en chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
5/29/2017 23:23
Välkommen till världens finaste klubb Ernesto Valverde! Jag är nöjd. Han är en taktiker och seriös i sitt jobb. Besitter både rutin och erfarenhet. ForcaBarca:) onelove 3-2
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
5/29/2017 23:16
@Fcb88:


Jo det är asbra. Kanske inte när det gäller köp och försäljning av spelare. Men när det gäller klubbens framtid så är det det absolut bästa som kan hända på alla fronter. Denna skamlösa ledningen måste ut direkt. Värvningar får liksom vänta.
Barcelona S.Eto'o
5/29/2017 23:14
Valverde har inte blivit utsedd till la ligas bästa tränare.... eller inte via LFP Awards iallafall. 2013/2014 simeone 2014/2015 Enrique 2015/2016 simeone
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
5/29/2017 23:13
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Varför kan inte laporta och benedito gå ihop? Laporta sköter det sportsliga och benedito det ekonomiska/traditionella. Men tyvärr så litar inte benedito på Laporta. [/QUOTE] Benedito jobba för Laporta tidigare (2003-2009) men lämna sen när Laporta blev anklagad för ngt pengafiffel i Uzbekistan tror jag det var?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
5/29/2017 23:10
De är knappast bra om de blir nyval i sommar när de gäller värvningar och spelare som ska säljas
Barcelona El Pistolero #9
5/29/2017 23:08
[QUOTE=Lion24]El Pistolero #9 Källa? [/QUOTE] Kan ej nämna hans Twitter-namn men personen med infon är nära vän till Laporta. Kolla själv vad Benedito twittra nyligen - "Det har aldrig varit ett bättre tillfälle att utföra en mocion censura" Han syftar på Bartomeus lögner idag som till o med Bartos hundjournalister reagera på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
5/29/2017 23:02
El Pistolero #9

Källa?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
5/29/2017 22:58
Varför kan inte laporta och benedito gå ihop? Laporta sköter det sportsliga och benedito det ekonomiska/traditionella. Men tyvärr så litar inte benedito på Laporta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
5/29/2017 22:55
Laporta, Benedito, Font och Freixa kommer nu påbörja en mocion Censura där dom har 14 dagar på sig att samla 16.000 signaturer från Socis. Om dom lyckas så måste ledningen avgå och det blir nyval i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
5/29/2017 22:46
[QUOTE=Junta Dimision]"La sentència deixa ben clar que vam tenir beneficis i és lamentable i una vergonya que Bartomeu segueixi mentint i tingui tan mal perdre. #BartuDimissio" Taget från Laportas facebook-sida, förstår inte mycket av vad som står utöver Bartu Dimissio, så någon vänlig själv får gärna översätta! [/QUOTE] "Domen visar klart och tydligt att jag lämnade klubben med plus. Det är synd och skamligt att Bartomeu fortsätter att ljuga efter att ha förlorat stort." Så, de två fortsätter tjafsa men den som verkligen tar skada är klubben. Hela presskonferensen kändes som en enda stor lögn vars syfte var att lugna de 25.000 socis som röstade på Barto 2015.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
5/29/2017 22:07
@JUSSI BJÖRLING:

Hoppas du har rätt, bjuder på en öl då.
Barcelona Junta Dimision
5/29/2017 22:05
"La sentència deixa ben clar que vam tenir beneficis i és lamentable i una vergonya que Bartomeu segueixi mentint i tingui tan mal perdre. #BartuDimissio"


Taget från Laportas facebook-sida, förstår inte mycket av vad som står utöver Bartu Dimissio, så någon vänlig själv får gärna översätta!
Barcelona Lion24
5/29/2017 21:33
Jag uppmanar alla att gnälla om dom har något att gnälla över. Det här är ett forum. Alla kommer inte alltid överens. Jag kanske lär mig något över något som någon annan är missnöjd med när jag själv inte har haft koll. Återigen, det här är ett forum, alla kan inte vara ''fejk-glada''. Säsongen är över och är det någon gång man verkligen får gnälla är när säsongen är över, när säsongen är igång då kan man tagga ner med gnällandet LITE grann och kanske stötta laget lite mer men nu är säsongen över. Respektera att alla kanske inte är lika glada som just dig, att alla ser saker och ting på olika sätt.

Så till alla: gnäll på hur mycket ni vill. Var också hur glada ni vill. Gör det bara med en god ton är ni snälla.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
5/29/2017 21:28
Dags att hoppas på Seri?

Översättning från länktips:
Matcher, mål, assists, lyckade dribblingar, lyckade passningar, vunna bollar.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
5/29/2017 21:24
Äh. Jag tror det kan bli bra det här. Får vi in de rätta spelarna så.
Barcelona Fcb88
5/29/2017 21:19
Herregud kan ni sluta gnälla över precis allting! Ni beter er nästan värre än ett par 15-åriga flickor på skolgården som tjafsar om vem som har flest märkeskläder på sig..
Barcelona Ribohn Fan
5/29/2017 21:12
Nästa år tycker jag att laget ska sitta i ring och hålla varandra ihanden. MSN får inte sitta bredvid varandra och alla sjunger "we shall over come". Herregud vad mysigt det komma bli.
Annons: