/spanien/barcelona/forum/1768.aspx/spanien/barcelona/forum/1768.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona grande jw
4/2/2016 22:36
Idag förlorade vi inte för att vi var det sämre laget. Idag förlorar vi endast pga inställningen och det är det som gör mig som mest orolig. 99 000 på läktarna i en hyllning till Cruyff och spelarna kan inte ens förmå sig att bli lite svettiga. Är det något som Atletico kan så är det de där med inställning och kämpa till 1000% i varenda jävla sekund. Vi kommer inte få en meter gratis. Då kan man inte dalta så här. Jag fick känslan av att spelarna vet exakt det jag vet och att den här matchen egentligen inte betydde ett skit förutom att Cruyff fick en stor hyllning. Den här matchen var ingen titelmatch. MEN. Kan man bara slå av och på den där världsformen och bli bästa laget i världen igen på bara några dagar? Jag tycker att man ska ge 1000% och vara den bästa versionen av sig själv hela tiden. Är Barca så bra att man helt plötsligt lägger in 5 växlar till på tisdag och Suarez sätter varenda läge och Messi blir gudomlig igen? Jag är tveksam, helt ärligt. Jag tror denna inställningen kommer straffa sig..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
4/2/2016 22:36
Vill fan skjuta hela laget. Heder står på plats och vad gör laget ju dem spelar inte med hjärtat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ArdaTuran
4/2/2016 22:35
Vafan klagar ni på Arda för!? Det fanns flera spelare som var sämre och som förtjänar kritik. Vad förväntade ni er att han skulle göra på en kvart då hela laget hängde med huvudet och inte var spelsugna? Hur många passningar fick Arda? Messi, Suarez och Neymar må skapa magi, men idag var de helt synonyma och rent av usla. Även Busquets och Iniesta gick inte att känna igen. Ett nedstämt Barça fick vi skåda idag.
Barcelona the cameroonians
4/2/2016 22:34
Lucho får ta på dig en hel del av ansvaret för det måste ju varit hans idé att spela Messi centralt och inte förändra något förutom ett helt bisarrt byte som fick vårt mittfält att lida än mer. Tur att han har lite att falla tillbaka på i form av titlar och vinster, men jag hoppas att han tar på sig en del av skulden samtidigt som spelarna ber fansen om ursäkt. Detta var på tok för dåligt en dag som denna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/2/2016 22:34
Att MSN och Alves Mascherano och Bravo var i Sydamerika och spela kval och komma tillbaka bara dagar innan matchen och anpassa sig fram och tillbaka på tiden tar på krafterna. Det var perfekt läge för Real att slå oss och man såg att de orkade mer och spelade smartare. Nu kommer Zidane att höjas till skyarna och alla Ronaldo fans kommer att hänvisa att han sänkte oss på självaste Camp Nou.
Barcelona Barca Barca
4/2/2016 22:34
A good coach is everything!

Jag vet än idag inte vad Arda gör i en klubb som Barca. Min största önskan just nu är att han självmant lämnar klubben. Helve*e vad dålig han är.
Barcelona BARCA-més que un club
4/2/2016 22:33
tack cruyff lol seriöst spelarna borde va visa Repsekt
Barcelona A good coach is everything!
4/2/2016 22:32
Arda är nog den spelare som jag inte förstår mig på åtminstone fucking kämpa !!!! Seriöst va han ens på plan ?? Vidal bör få spela i mitten han har det som krävs där också. Roberto har helt plötsligt glömts bort varför ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
4/2/2016 22:31
[QUOTE=Gabriel]IG på Alba, Iniesta och MSN! Alves, Piqué, Busquets och Rakitic var de enda som var bra. Suarez borde skämmas för den missen och Neymar och Messi borde skämmas för deras insatser. Alba borde bänkas för Sergi Roberto för han suger i år. [/QUOTE] Håller med 100!!%
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
4/2/2016 22:30
Sluta böla vi har inte förlorat på månader!! Grattis Real Madrid! Ni spelade bra! Fans njut :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
4/2/2016 22:29
En sak är säker, detta är 100% Mathieus fel. God natt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/2/2016 22:28
När jag såg att vi var enorma favoriter hos spelbolag kände jag att det blir torsk. J. .a satan styr en del.
Barcelona Barca4life98
4/2/2016 22:28
Vart är ni som tycker att Arda är bättre än Rakitic. Suck så jäkla dåligt! Vad gjorde MSN? Jobba hem åtminstone vafan! Messi bara promenerar som vanligt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/2/2016 22:28
Nu är det hög nivå och mogna inlägg. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
4/2/2016 22:28
skillnaden mellan Barca och real är. bbc krigade, kämpade och dog för laget. msn ......... speciellt Messi. Så pinsamt! När real gick på offensiven kom alla med fart.. Ni såg ju inställningen hälften av vårt lag. bra att real vann matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
4/2/2016 22:27
Vi har spelat 39 matcher utan nån jävla slakt. Alla våra spelare är mätta Grisar. Vad tror ni egentligen att dom aldrig ska förlora? Är ni födda igår alla lag förlorar speciellt efter 39 matcher och när de leder med 1-0 får ju vilket lag som helst ett psykologiskt övertag när de leder ligan med 10+ poäng, Våra spelare behöver få kniven mot strupen för att vara på topp. Arda är verkligen kass sprider dålig energi.
Barcelona DM1982
4/2/2016 22:27
För det första så var det ett uselt clasico, tycker synd om alla som betalade dyra pengar för det här tramset.

För det andra så kändes det verkligen som Barcelona tog den här matchen med ro, fullständigt ointresserade stora delar. Real ville vinna och det märktes, all heder för det.

Med ett sådant här spel så är det bara att börja tacka för sig när det kommer till CL, Barcelona kommer inte vinna över Atletico med den här inställningen.

Överlag ett ruttet clasico med en rutten inställning av spelarna.

Ska bli kul att se hur det går mot Sociedad, torsk där och vi kan verkligen prata om svettig avslutning.

Det fanns ju en del här som menade på att ligan var avgjord för cirka sju omgångar sedan, välkommen till verklighetens fotboll och inte FIFA 16.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
4/2/2016 22:27
[QUOTE=Erik Satie]Fyfan. Messis sämsta match någonsin. Hoppas de åker ur CL och förlorar ligan och cupfinalen. De förtjänar inte ens skiten under mina skor. Fyfan vilka äckliga människor. De förtänar inte ett piss. Låt Real ta CL och ligan. Det förtjänar dem. Messi kan lägga ner. Han är slut. [/QUOTE]Vad är ditt problem?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/2/2016 22:26
[QUOTE=erkano]Vi är fortfarande etta med 6 poäng försprång ! Varför är ni så besvikna. ? Det är ingen avgörande match direkt. Vi har råd med en förlust faktiskt. [/QUOTE] Det är kanske inte avgörande men matchen visar vilken nivå vi är på nu och som du såg så släppte vi in ett avgörande mål med en man mer. Det ser riktigt illa ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
4/2/2016 22:25
Sen hoppas jag att man säljer turken. T.o.m Hleb gjorde det bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mike79
4/2/2016 22:25
Erik Satie gå och lägg dig jävla valp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
4/2/2016 22:25
MSN borde fan skämmas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
4/2/2016 22:25
Jordi Alba sket ned den här matchen på egen hand.

Mål 1: Grov miss på mittplan (missar Neymar med tre meter från tre meters håll = kontring)

Mål 2: Helt ur position och låter Mascherano för tusende gången gå ut och pressa Bale (som därefter slår inlägget till målet). Alba står på mellahand.

Grattis till Real, men varningsklockor på några spelare. Busquets är bäst tillsammans med Pique. MSN spelade sämsta matchen för säsongen - alla kategorier.
Barcelona Loco Lucho
4/2/2016 22:25
[QUOTE=Erik Satie]Fyfan. Messis sämsta match någonsin. Hoppas de åker ur CL och förlorar ligan och cupfinalen. De förtjänar inte ens skiten under mina skor. Fyfan vilka äckliga människor. De förtänar inte ett piss. Låt Real ta CL och ligan. Det förtjänar dem. Messi kan lägga ner. Han är slut. [/QUOTE] Hahahahahaha fyfan... Är du helt seriös? Du kan ju lägga ner och byta forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona erkano
4/2/2016 22:24
Erik Satie Är du frisk ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
4/2/2016 22:24
Tycker inte Rakitic borde bytts ut... vår bästa spelare på plan. Många spelare utan vilja idag, vad händer?
Barcelona enkos
4/2/2016 22:24
Jag är fortfarande säker att vi vinner ligan. Men CL tror jag Real slår oss ifall vi möts i semi eller final eftersom Real är bättre tränade, orkar mer och spelar smartare. punkt slut.
Barcelona erkano
4/2/2016 22:24
Vi är fortfarande etta med 6 poäng försprång ! Varför är ni så besvikna. ? Det är ingen avgörande match direkt. Vi har råd med en förlust faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
4/2/2016 22:24
Fyfan. Messis sämsta match någonsin. Hoppas de åker ur CL och förlorar ligan och cupfinalen. De förtjänar inte ens skiten under mina skor. Fyfan vilka äckliga människor. De förtänar inte ett piss. Låt Real ta CL och ligan. Det förtjänar dem. Messi kan lägga ner. Han är slut.

Då blir det inget skrivande för din del tills du har mognat till. /admin
Barcelona Nemesis 10
4/2/2016 22:23
Jag säger såhär, efter att Suarez missade öppet mål som jag inte fattar hur han lyckades med så fick jag dåliga vibbar.

Vi måste steppa upp minst 2 nivåer om vi ska ha chans i CL...
Annons: