/spanien/barcelona/forum/1766.aspx/spanien/barcelona/forum/1766.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2015-11-18 17:24
@barcastuff: Barcelona are following Roma player Alessandro Florenzi (24), Lazio midfielder Antonio Candreva (28) and Napoli midfielder Allan (24). [as] Vem är next, Marcus Berg?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-11-18 17:11
A linesman who was to assist referee Fernandez Borbalan in clasico has been replaced. Not clear if link with case of pressured linesman [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-18 17:05
Halilovic mot Spaniens U-21. Ja vad ska man säga? Killen är guld! Förödmjukar spanska spelarna med bl a några tunnlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-11-18 16:56
Kröjf Orkar seriöst inte heller mer och att jag har gått personligen mot dig med angrepp osv är misstolkat från din sida. Kanske gör vi bäst i att inte diskutera vidare varken nu eller i framtiden eftersom det är rätt så uppenbart att ingen av oss klarar av att göra det utan missförstånd mm? Att jag kallade dig för en fjortis, vem lägger ord i mun nu? Sa att "hela saken" kändes väldigt omoget och fjortis. Tolka det sedan som du själv vill. Nu har jag bättre saker för mig än att sitta och diskutera onödiga saker som inte leder till något och även drar ner forumet. Till mitt tidigare förslag tog det mig bara ytterligare några meningar i det här inlägget innan jag bestämde mig för att "köra på det". Så från mig får du inget svar i framtiden oavsett vad det handlar om, blir bättre så, orkar helt enkelt inte med våra fram och tillbaka. Nu har jag inget emot dig som skribent och som person känner jag dig inte, men väljer helt enkelt att gå den vägen då vi inte kan see eye to eye ens en enda gång. Jag är mer än säker på att det är något du struntar i, så med det sagt. Ha det super bra och live well!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-11-18 16:55
@neymar JR:


Jaha, så nu har de hittat en linjeman som är beredd och göra sitt "jobb" enligt samma instruktioner som den förre vägrade att göra?
Barcelona neymar JR
2015-11-18 16:47
Camerooninas Måste väl innebära att det finns något mer i luften än ett rykte. Då får man hopps på att man gör en grundlig utredning och fullföljer den oavsett utgången och VILKA det än må drabba
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-18 16:15
[QUOTE=neymar JR]@barcastuff: A linesman who was to assist referee Fernandez Borbalan in clasico has been replaced. Not clear if link with case of pressured linesman [md] Åh fan [/QUOTE] the plot thickens...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-18 16:13
@barcastuff: A linesman who was to assist referee Fernandez Borbalan in clasico has been replaced. Not clear if link with case of pressured linesman [md] Åh fan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-11-18 16:07
Rambla

Finns ju till och med bilder på honom i Barcelona-ställ (länktips). Nåväl, folk får väl tro det de vill tro.
Barcelona WalterWhite
2015-11-18 15:47
Någon som har AB plus och kan dela länken?
Barcelona Rambla~
2015-11-18 15:41
De gör fina och läsvärdiga krönikor om sina hjältar på RM-red, det kan jag ge dem. Fast det är lite pinsamt att inte "våga" skriva sanningen om hur Di Stefanos övergång faktiskt gick till. " Flytten till Real Madrid 1953 var en omdiskuterad transfer på så många sätt och vis, speciellt med tanke på att Barcelona var involverade, och än idag existerar konspirationsteorier gällande hans övergång. Men det blev Real Madrid som fick äran att ta del av Di Stéfanos briljans." Seriöst, konspirationsteorier? Han var klar för Barcelona, fakta! Han spelade nog tom någon tränginsmatch för Barca vill jag minnas. Fast statsmakten och general Franco kunde inte smälta detta och var tvungna att blanda sig i. Efter många om och men beslutades det att Di Stefano skulle spela vartannat år i RM och Barca. Han skulle börja första året i RM för att nästa säsong spela för Barca. Givetvis kom han aldrig till Barca säsong 2.
Barcelona enkos
2015-11-18 15:04
Här vägrar domaren ta emot Neymars tröja
Barcelona enkos
2015-11-18 14:30
El clasico går på viasat fotboll medan City Liverpool på viasat sport
Barcelona Junta Dimision
2015-11-18 14:04
TV-tider för helgens matcher, kommer inte vara någon större försnack-studio eftersom det är Premier League matcher kl 16. Är otroligt taggad för veckans El Clasico och personligen skulle jag ställa upp laget såhär:

Bravo
Alves Pique Mascherano Alba
Busquets
Rakitic Iniesta
Robertodinho Suarez Neymar

Förutsatt att Rakitic hinner bli frisk till matchen. Ifall han inte är fit for fight så får det nog bli en doble pivote med Masche y Busquets, Vermaelen som mittback och Roberto som ytter. Vill absolut inte att Messi ska starta då han kom precis tillbaka från en långtidsskada, beroende på hur matchbilden ser ut så tycker jag att han ska vara vår joker, precis som mot Atletico borta. Jag tror och hoppas att vi är fullt kapabla till att slå Real utan Messi. Det värsta tänkbara scenariot är liksom att Real hamnar på samma poäng som oss, alltså ser jag inget behov av att riskera Messi från start. Dock ser jag gärna att han hoppar in oavsett om vi leder eller ligger under, för vem här vill inte se Messi göra comeback i El Clasico?
Barcelona Kröjf
2015-11-18 14:02
Gabriel

Jag får väl ta ett ytterst tillfälligt återfall. Om du tolkar mitt avslut som en direkt konsekvens av vår lilla inbördes"konversation", så har du grovt överskattat din roll i sammanhanget. Jag har helt enkelt tröttnat på att läsa och/eller bemöta osakliga känslomässiga utspel, som slutar i pubertala personangrepp. Oavsett om jag är personligen involverad eller inte, i dessa diverse verbala vendettor kring stora idoler som fyller forumet. "Fjortis", Där satt den .Att jag inte själv har tänkt på det tidigare. Cruijff 14, Det var ju så det hela började. Och slutade här.
Barcelona enkos
2015-11-18 14:02
Nu är nästan alla tillbaka i träning förutom Neymar Masken och Alves
Barcelona enkos
2015-11-18 13:57
Spaniens inrikesminister bekräftar att El clasico kommer att spelas som planerat
Barcelona enkos
2015-11-18 13:53
Tror det har blivit missförstånd kring Neymars pappas uttalande. Som jag nu läser I så handlar allt om att Neymars pappa hotar att Neymar ska lämna Spanien om nu spanska skattemyndigheter inte slutar att förfölja Neymar och hans familj..
Barcelona Gabriel
2015-11-18 13:18
Kröjf Mitt syfte var aldrig att "sjunka" till någons nivå eller likande - DET ENDA jag ville var att få skriva ner min frustration kring vad jag just då kände (och fortfarande gör) angående hela Neymar soppan med förlängning av hans kontrakt osv. Jag skrev dessutom vid ett flertal gånger att jag inte var helt säker och att du mer än gärna var välkommen att rätta mig om jag hade fel - något du också gjorde, så då ber jag givetvis om ursäkt för mitt felaktiga påstående. Jag förstår inte riktigt vad ditt mål eller syfte var med hela grejen att skriva till mig. Känns bara oerhört omoget och lite fjortis kring det hela men det kliar väl olika på olika människor I guess. Tack och väl mött, igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-11-18 12:45
I El Classico kan allt hända. Alla vet att formen spelar ingen roll.

Är det bara jag som är så orolig för Alves faktorn?
Hade varit så fantastisk om Roberto tog hans plats stället.

Hur ska jag klara av titta på matchen om Alves får härja på högerbacks positionen? Det blir svårt.

Det sista jag hoppas på är att Messi sparas eller får hoppa in max de sista 20 minuterna..
Barcelona Junta Dimision
2015-11-18 10:39
@Barcelonistas:
En av de största profilerna genom tiderna i FC Barcelonas historia och enligt dig är han inte ens en fis i rymden. Jösses.
Barcelona Skurhink
2015-11-18 10:26
Där är ju landskamper åxå inräknade o Sverige spelar ju 8/10 landskamper mot San marino så då blir de ju såklart några baljor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona rANDOMhERO
2015-11-18 10:26
Barcelonismo Hur skulle du ranka motståndet som Sverige möter jämfört med Argentina? Känns som att Sverige får möta San Marino i alla kval t.ex. Fast Zlatan har ju visat att han gör mål mot bättre lag också, England bland annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-18 10:23
Både Zlatan och Penaldo är i stort sett ensamma "stjärnor" i sina landslag medan Messi trots att han är bäst så finns det i Argentinas landslags flera som kan avgöra därför inte Messi som utmärker sig ensam där... är säker att Messi hade snittat bättre än Zlatan om han spelat för Sverige och mött lag som Lichtenstein Luxemburg mf dåliga lag som Messi aldrig har chansen att möta . Istället är det brutala lag i Sydamerika Messi måste möta hela tiden och på 3000 m höjd också
Barcelona rANDOMhERO
2015-11-18 10:22
[QUOTE=Barcelonismo]Intressanta siffror kring hur Zlatan, Cristiano och Messi har presterat i landslagssammanhang sedan 2012 och fram till idag. Zlatan 36 matcher - 34 mål
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
2015-11-18 10:15
Intressanta siffror kring hur Zlatan, Cristiano och Messi har presterat i landslagssammanhang sedan 2012 och fram till idag.

Zlatan 36 matcher - 34 mål & 8 assist

Ronaldo 34 matcher - 23 mål & 6 assist

Messi 37 matcher - 28 mål & 12 assist

Källa: Transfermarkt

---

Säga vad man vill om den långe, men ingen kan ta ifrån att han är bättre än Cristiano och (tyvärr) Leo. Framförallt om man tänker på vilket jävla uselt landslag som Sverige faktiskt är i dagsläget. Jävligt tveksamt om Messi, Cristiano eller för delen någon annan världsklasspelare hade kunnat prestera med lagkamrater som Berg, Forsberg o.s.v.
Barcelona Kröjf
2015-11-18 09:54
Gabriel Jag förlåter dig för att du svarar i nattmössan. Men inte desto mindre sjunker du precis det jag uttryckte förhoppning om att du inte skulle göra - nämligen ner till neymar JR:s nivå genom att lägga ord i "munnen" på mig. Och sen utgå från dessa för att få rätt i sak för egen del. En gång i tiden fanns det ett nick vid namn Neymar11 härinne, som hade för vana att förvränga "allt" jag skrev om Neymar till oigenkännlighet. Till slut tröttnade jag på tricket och återgav ett antal citat av mig själv i vilka jag framförallt i otvetydigt positiva och berömmande ordalag beskrev samspelet mellan brassen och argentinaren när dessa gång på gång "sågade" sig genom motståndarnas försvar och straffområden. Eftersom Neymar11 med sitt tydligen totalt fria tolkningsföreträde påstått sig bli otroligt irriterad på mina sågningar av hans namne, så avslutade jag min citatsamling med "otroligt irriterande"? Ja, jag använder enkom mitt minne nu, eftersom och vilket jag även tidigare "sagt", vare sig sparar vad jag eller andra skriver härinne (få om ens några inlägg är något för eftervärlden att gräva ned sig i). Till saken, i nattmössan skrev du: "Mitt minne må inte vara lika gott som ditt, så du får som sagt väldigt gärna rätta mig om jag har fel, men om jag inte missminner mig så har du sagt ngt i stil med att Neymar snarare lever på Messis storhet i att kunna förvalta hans räkmakor (se smörpassningar). Med det sagt så kan man ju i så fall konstatera att det hitills varit ett felaktigt påstående eftersom Neymar varit den som faktiskt burit laget på sina axlar i Messis frånvaro (dåligt motstånd eller inte)." Visst, det är mycket riktigt ett felaktigt påstående. Det vill säga att jag skulle skrivit att Neymar lever på Messis storhet i att kunna förvalta hans räkmackor (se smörpassningar)". Därför blir slutklämmen smått komisk: "Med det sagt så kan man ju i så fall konstatera att det hitills varit ett felaktigt påstående eftersom Neymar varit den som faktiskt burit laget på sina axlar i Messis frånvaro (dåligt motstånd eller inte)." Du behöver inte besvära dig med att svara. Jag tar nämligen min Mats ur den här lekskolan nu, lågmält och stilla. Hög tid att börja samla på vuxenpoäng istället mellan firandet av födelsedagar; grattis i efterhand förresten. Tack för mig.
Barcelona enkos
2015-11-18 09:48
Ni kan önska andra bredvid Piqué men ett är 100% säkert att det blir Masken. .
LE uttalade sig direkt efter Maskens röda kort att det vore katastrof om han misdade El clasico. Masken är en av LE-s största favoriter
Är ganska säker att LE ställer upp med denna elvan:
............Bravo..........
Alves Piqué Masken Alba
Roberto Busken Iniesta
Messi Suarez Neymar
Barcelona Katalano
2015-11-18 09:33
neymar JR

Messi kommer för långt ifrån målet med den uppställning du nämner tycker jag. I framtiden tror jag att han kommer att ta en roll på mittfältet, men idag så är han alldeles för snabb och målfarlig för att man ska vilja flytta ner honom i planen och bort från mål då hans roll skulle bli för defensiv.

Hur motiverar du att du vill ha Vermaelen som mittback mot Real Madrid? Han har väl aldrig spelat ihop med Pique innan. Jag skulle föredra en Mascherano, Bartra eller till och med Mathieu som mittback i denna match av denna anledning.
Barcelona enkos
2015-11-18 09:29
Skulle vi lyckas vinna nu på lördag kan jag med säkerhet säga att vi vann ligan trots det är många matcher kvar då vi spelat alla svåra bortamatcher redan (Valencia kvar) och med 6 poäng försprång samt El clasico på hemmaplan.. ja luften ur Real hade också gått ut att de sedan skulle skita i ligan och satsat allt på CL och cupen..
Annons: