/spanien/barcelona/forum/17596.aspx/spanien/barcelona/forum/17596.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tarrak
2009-08-16 16:27
Rambla

Jag blir lite förvirrad av det skriver angående värvningen av Helb, för vad som framgick av förra sommarens skriverier och Peps egna kommentarer, så var det just Pep som verkligen ville ta vitryssen till klubben. Att han sedan aldrig gav spelaren en sportlig chans är ju lite märkligt, men knappast något man kan skylla på Txiki eller någon annan.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-16 16:25
BlueRed

Intressant kommentar av "ej" på den artikeln. Läs själva. ;)
adil,
2009-08-16 16:22
Tjena Tjena, har suttit och tänkt och längtat efter att få se Zlatan spela match.. Fast jag tror faktiskt att avsaknaden av Eto'o kommer märkas de första matcherna i ligan. Då kommer vi förstå att han var den bäst slipade nyckeln till målet. Det kommer nog ta ett tag innan spelarna adapterar sig och lär sig att spela med Zlatan. Precis som det gjort med alla stjärnor vi värvat. Henry och Alves till exempel. Tog några matcher för Alves att anpassa sig samt bli bollvän med Messi. Efter ett antal matcher blev han ingjuten i spelsystemet och säker på sin roll och då bjöd han oss på magi av aldrig tidigare skådat slag. Kommer förmodligen vara likadant med Zlatan så jag förväntar mig inget målfyrverki när det är dags för ligastart. Efter ett par matcher dock, är jag säker på att bomben brister, och då lär det bli riktigt intressant. :)

Idag blir det titel-fight! Kom igen nu ynglingar! Bojan får fan ta och visa framfötterna på riktigt nu. Dags för honom att hinna ifatt Pedro och Jeffren.
Barcelona BlueRed
2009-08-16 16:12
Här är uttalandet från Ribéry som Rambla - K9 skrev om. Han säger även att dörren är stängd nu och att han stannar i Tyskland.
Barcelona Ciao-V
2009-08-16 16:12
Var så säkra på att Bilbao kommer att ställa upp med sitt bästa elva.
Att vinna den här titeln skulle innebär för Bilbao något stort. Det ger en väldig bra start inför säsongen. De är utefter en "boost" enligt tränaren. De vill höja sitt självförtroende inför den kommande säsongen.

Med detta sagt, tar jag ingenting för givet då ett antal nyckelspelare saknas i Barca.
Barcelona BlueRed
2009-08-16 16:03
kallesiete

Mycket möjligt att dem ställer upp med den bästa 11.an. Men dem ska också spela i Europa League nästa vecka. Förhoppningsvis så satsar dem på både Europa League och supercupen.
Barcelona Hetfield
2009-08-16 16:01
Kallesiete

Du kan läsa "inför" rapporten om matchen , där borde du hitta all info

Vi behöver ingen jävla back, kan Pep sluta hålla på med Chyg, så jävla onödigt. Den energin som slösas på onödiga/omöjliga värvningar (cesc, chyg osv) borde spenderas på att köpa en mittfältare/kantspelare
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-08-16 16:00
el Flaco:

Jag håller med om att Laporta varit den bästa i modern historia. Iaf så länge jag kan minnas.

Rambla:

Jag har också fullt förtroende för Pep och tror att han kommer klara det fint i år också. På det sättet Barca jobbar redan från ungdomslagen gör det lite lättare för egna produkterna att slå sig in i laget. Speciellt nu när Pep är tränare, då han jobbar precis på samma sätt. Det enda jag är lite osäker på är om JDS och de andra ynglingarna kan prestera när vi möter topplag, om det kommer behövas att sätta in dem såklart. Det är ju inte ens säkert att dem kommer få spela speciellt mycket i år, allt beror på skador o avstängningar osv. Men jag tycker inte heller man ska lägga för stort ansvar på dem då dem är riktigt unga fortfarande. Därför tycker jag att vi borde värva 1-2 spelare till för att bredda truppen. Då kan Pep spela in ynglingarna i lugn o ro och precis som han vill, han behöver inte bli tvungen att sätta in dem då pga skador o sånt. Vi såg vad som hände med Gio dos Santos, han fick ju spela en massa eftersom vi inte hade någon annan att sätta in då.
Barcelona kallesiete
2009-08-16 15:57

Nån som har koll på Bilbao inför ikväll?
Full trupp, supertaggade och revanschsugna efter förlusten i cupen?

Jag tror vi ska vara glada om vi får kryss. Tar det i Barcelona sen.

Barcelona Rambla - K9
2009-08-16 15:47
Andreas

Precis som vanligt så är jag alltid orolig inför en ny säsong när det kommer till unga spelare som ska in i hetluften. Det var samma sak inför förra säsongen när Pep gav Busquets förtroende. Med det i minnet så måste man ju ge Pep cred och helt enkelt lita på hans omdöme. Besvikelsen efter Hlebs värvning och hur det hela utvecklade sig är fortfarande stor. Jag inser att det inte bara är att gå in på Barcelonas mittfält och klara av det eftersom vårt mittfältsspel är väldigt speciellt.
Barcelona Ciao-V
2009-08-16 15:42
el Flaco:
Laporta har ju forfarande en säsong kvar vilket innebär att han fortfarande kan lägga ännu fler titlar i sin meriter/CV som president. Hittills har han dock varit den bästa presidenten i FC Barcelonas historia, tycker jag.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-08-16 15:41
Jo Rambla ett köp av Hernanes kanske inte är supersäkert. Jag tror att han skulle passa in bra i Barca, men som du säger är det bäst att värva någon som Pep verkligen vill ha.

Jag undrar verkligen hur bra de unga spelarna som spelat under försäsongen kommer att klara sig när det kommer till lite tuffare motstånd. Det är ändå lite riskabelt att fövänta att sig att ynglingarna ska prestera direkt från början mot tufft motstånd. Men Pep har visat att han kan hantera sånt bra. Jag hoppas på att Bojan får mer speltid i år, i år kan han slå igenom på allvar.
Barcelona Pep.G-Z9
2009-08-16 15:39
el Flaco

Jag är inte särkillt gammal så jag vet inte särkillt om mycket om presidenterna innan Laporta, men jag har hört från några äldre att han är nog den bästa presidenten Barca någonsin har haft, ligger det något i det ?
Barcelona el Flaco
2009-08-16 15:38
Laporta the G.O.A.T. presidenten i Barcelonas historia? Åtminstone inom modern tid?
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-08-16 15:35
Tack El Flaco.

Det kommer bli intressant att följa de olika kampanjerna.

Laporta har ändå varit lyckad. Han har gjort mycket för klubben men det kommer nog bli bra med ett byte efter säsongen. Hoppas att den nya presidenten kommer att fortsätta på det Laporta jobbat på och samtidigt tillföra vissa nya saker och förbättra det som nuvarande styrelse varit sämre på.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-16 15:32
Kommer Xavier Sala i Martin att ställa upp som kandidat får han fan se till och byta ut sina kavajer. De sticker ut för att uttrycka det milt.


Andreas:

Nog för att Hernanes säkert är en lovande spelare, men känns det inte lite riskfyllt att värva ännu en spelare som antagligen Txiki har i sitt scoutnät och som Pep antagligen inte har någon koll på? Risken blir ju att även Hernanes behöver anpassa sig till europeiskt spel och direkt lånas ut. Då känns det bättre att flytta upp spelare som JDS från Atlètic istället.
Barcelona el Flaco
2009-08-16 15:27
Andreas (Aris/Brasilien Red.)/

Det verkar som om presidentvalet kommer att hållas mellan mars- och maj-månad 2010.

Ingen kandiat har blivit bekräftat än, men det har ryktas om att Rosell, Soriano och antingen Xavier Sala i Martin eller Jaume Ferrer kommer ställa upp och kandidera.
Barcelona Ciao-V
2009-08-16 15:23
Rambla:
"Vart man än läser så säger Pep att Cesc inte kommer denna säsong, att han stannar i London åtminstone en säsong till. Vet Pep något inte vi andra vet? Man börjar ju fundera åtminstone".

Det undrade jag också igår när jag läste hans svar på presskonferensen.
Det tyder på att han kanske själv har haft kommunikation med honom(telefonkontakter).

Kan ju tänka mig att Cesc vill ändå försöka att vinna något med Arsenal i den kommande säsong som kapten. Det vore något stort om han får möjlighet att lyfta en buckla som kapten. Vem skulle inte vilja göra det?
Cesc kan ha lovat om att han kan komma i säsongen 2010/211.

Den som lever får se.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-08-16 15:18
Vet man när presidentkampanjerna kommer dra igång och ungefär vilka som kommer ställa upp?
Barcelona Pep.G-Z9
2009-08-16 15:17
Chryg kommer säkert att komma. Det blir nog sista värvningen tror jag. JDS och Jeffren kommer att flyttas upp till A-laget, men om Chryg nu kommer både Muniesa och Fontas komma upp till A-laget ? Vi får helt enkelt se.

P.S Härliga minnen i länktips.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-08-16 15:17
Jag har inte sett så mycket av Chyhrynskiy men han verkar vara en duktig spelare och Pep verkar se något speciellt hos honom. Han är dessutom ung och sägs ha en stor potential.

Om vi vill ha en mittfältare tycker jag att Hernanes är bra alternativ. Han är en spelare som jag tror skulle passa in fint i Barcas spel. Men det kanske är onödigt o köpa någon mittfältare i år om man sska försöka få Fabregas nästa sommar.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-16 15:11
Jag håller med dig Andreas. Inga fler Hleb-värvningar som ändå inte tillför någonting. Då är det helt klart bättre att ge canteranos chansen.

Det är ju också det Pep har sagt hela sommaren. Inga värvningar bara för att fylla ut truppen så det blir 25 spelare utan värvningarna ska tillföra något. Gör ett sista försök på Chryg trots att han inte kan spela CL för han lär behövas i det tuffa ligaspelet.

Mrfaariis:

Vad är vitsen med att både skriva in länkar i länktips och i skrivfältet?
Barcelona Mrfaariis
2009-08-16 15:09
http://www.youtube.com/watch?v=FEj5GH4Acmw
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-08-16 15:04
Truppen är ändå bra och det behövs inte många värvningar och det är bra att vi inte värvar några spelare bara för värvandets skull. Men man måste vara kritisk till Txikis och Laportas agerande på transfermarknaden i år.

Om Rosell blir vald tror jag att värvningsstrategin kommer att vara mycket bättre.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-16 14:59
Hur ska Madrid-red förklara Riberys uttalande idag att han aldrig sagt att han endast vill till Madrid?

Vart man än läser så säger Pep att Cesc inte kommer denna säsong, att han stannar i London åtminstone en säsong till. Vet Pep något inte vi andra vet? Man börjar ju fundera åtminstone.
Barcelona AzizWaysi
2009-08-16 14:49
Okkapokka , Rambla-K9 och hugoboss

Ja det var de. Tack så mycket. ;)
Barcelona Okkapokka
2009-08-16 14:44
AzizWaysi

Här har du en länk. Part 2 finns i "related videos" till höger.

Kraftigt försenad märkte jag, Rambla hann före som så många gånger förr.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-16 14:40
Kan det vara denna du menar, FC Barcelona - The perfect season? Den är i två delar. Del 2 hittar du till höger.
Barcelona Barcelona #7
2009-08-16 14:40
4-3 till Psv
Barcelona J.Gamper
2009-08-16 14:39
Fan synd att man missade matchen. 4-3 till Ajax blev slutresultatet eller?
Annons: