/spanien/barcelona/forum/1759.aspx/spanien/barcelona/forum/1759.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca Barca
4/4/2016 22:06
Vampíro//

Jag vet nog vad syftet med ditt inlägg är, dom flesta här inne känner revansch lusta, och det gör jag med, jag hoppas även spelarna är minst lika revansch sugna som oss och trycker dit Atl Madrid och punkterar matchen redan imon. Gullandet är över...nu är det all in hela vägen till slutet av säsongen.
Barcelona Vampíro
4/4/2016 21:59
Blir så jävla spännande att se hur laget studsar tillbaka imorgon. Vi har visserligen haft ett klart övertag på Atlético senaste tiden men matchen på Camp Nou sist var knappast någon övertygande seger. Atléti skapade chanser även efter utvisningarna. Det hör dock till det förflutna och saker och ting vänder snabbt i fotbollen, vilket vi inte minst såg i lördags. Sist vi mötte de i CL så var det bland det sämsta man sett från Barça. Vad fan var det för lag ens? Neymar som högerytter, Fabregas lunkades på mitten och Pinto i mål, wtf!? Inte nog med det så fick sopan Diego, av alla, på årets drömträff. Sen åkte Barça till Madrid för att förlora, horribel insats den kvällen. Blir som sagt otroligt intressant att följa. Känner man Simeone rätt så har han legat sömnlös och filat på någon plan för att störa Barça, förväntar mig ett helt annat Atético. Kommer krävas en komplett insats för att citera Luis Enrique. Inga mer 20-30 mins "rusher" för att sen vila resten av matchen, det kommer aldrig hålla. Vet inte ens vad syftet med detta inlägget var men behövde nog bara skriva av mig bara. Vampíro out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/4/2016 21:59
När ska man bestämma tid och plats för Cup finalen mot Sevilla?
Barcelona enkos
4/4/2016 21:56
Barcelona stöttar Messi.
Barcelona enkos
4/4/2016 21:46
Svenskarna är inte bara PL fanatiker och blundar för alla andra ligor oavsett vilken nivå PL håller, utan är även Englands fanatiker. Se bara medier hur de skriver om engelska landslaget, älskar mera England än Sverige. Så fort England spelar är artiklarna uppe i samma sekund som matchen har slutat och vinner man så höjs de till skyarna. . Om andras landslag är svenska medier intresserade bara när det går dåligt och då njuter av att skriva negativt.
Barcelona Yellow cake
4/4/2016 21:40
@LennyRomario:
Kan väl i viss mån köpa det du säger. jag kollade mkt PL förr, men sen jag började titta mer på La Liga så har jag tappat intresset mer och mer för PL, vet inte varför men tänker mig att fotbollen inte är lika välspelad i PL? Det jag kan störa mig på med PL-fanatiker, om man generaliserar lite, är att det inte spelar någon roll hur resultaten skulle vara i Europa eller vad det nu kan vara, PL är helt enkelt bäst, men de behöver inte ha några argument för det, det är bara så liksom. Och det beror kanske på PL:s varumärke och dess förmåga att inpränta i fansen att det är den bästa ligan, det enda matchen som höjs i Spanien likt en toppmatch i PL är ju el classico. Ett Premier League-fan skulle inte kolla på Athletico-Las Palmas som jag skulle säga ofta är en väldigt välspelad match där jag inte tror att "motsvarande" lag i PL skulle bjuda på lika fin fotboll? Sen en parentes, med tanke på hur "jämn" PL anses vara (och alltid ansetts varit), första 9 åren vann Man Utd 7 gånger. Sen kom Chelsea in och vann lite ett tag, Det snurrar ju inte mer än 2-3 lag åt gången under relativt långa tidsperioder över vilka lag som står som slutsegrare. Man Utd har 13 ligatitlar sen starten, Barca har 11 på lika många år och Real 7 st.
Barcelona enkos
4/4/2016 21:19
@Liunil Masse:

Publiken på Camp Nou har också ansvar att se till att göra som publiken gör överallt och sätter press på domaren vid situationer som missgynnas oss. Vår publik är tyvärr för tysta och reagerar inte så högljutt vid tex solklara uteblivna straffar. På andra arenor med publiken i ryggen dömer man mycket lättare straff än på Camp Nou. Visst vi har fått en del straffar men med tanke på att vi spelar på motståndarnas planhalva i 90% av matchen är det helt normalt, samtidigt som vi varenda match rånas på ytterligare solklara straffar. Samma sak vid tufft spel måste publiken men även spelarna reagera starkare.
Barcelona neymar JR
4/4/2016 20:39
Pepe*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
4/4/2016 20:38
Våra spelare är betydligt tuffare nu och ger igen lika fort. Missade ni messis rugby tackling på Pep? Hårt spel från deras sida triggar bara igång våra spelare. Speciellt Messi & neymar :)!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/4/2016 20:36
[QUOTE=enkos]Felix Brych (GER) dömer våran match imorgon. [/QUOTE] Samma domare som dömde hemmakvarten mot Atletico för två år sen. Han tillät Atletico göra lite vad dom ville med våra spelare. Räknar med samma sak imorn. Tråkigt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
4/4/2016 19:50
@Vlom:
Engelska ligan är helt klart sämre än både Spanien och Tyskland. Men sanningen är ju att de har rätt i att den ofta är jämnare än Spanien och Tyskland. Sen att det just nu idag skiljer mer mellan ettan och tvåan i PL räcker nog inte riktigt för att avliva en myt. Dessutom är det väldigt roligt att du radar upp massa ligor, men inte tar med Frankrike där det skiljer 25 poäng mellan 1:an och 2:an. Men när folk säger att de tycker Engelska ligan är jämnare så tror jag inte att de syftar just på hur jämnt det är mellan ettan och tvåan. Begreppet är vidare än så, toppstriden, kampen om CL-platserna. Det förtar ju inte Barcelonas prestation, men sanningen är ju att innan Atl Madrid vann så hade det gått 9 år i rad där Barca eller Real vann ligan. Barca vann 6 av dessa gånger. Spanska ligan kommer i år ha samma tre lag på de tre första platserna i tabellen för fjärde året i rad. Spanien: CL-platserna är nästan bestämda. Mellan 1 och 5:an skiljer det 27 poäng. Serie A. 1-5: 18 poäng. Bundes: 1-5: 27 poäng. Portugal: 1-5: 26 poäng. England. 1-5: 16 poäng. Jag är också trött på snack som "I PL finns det inga lätta matcher till skillnad mot i La Liga där blablabla." Men det är ju bara skitsnack, det beror på att Barca allt som oftast är så oerhört mycket bättre än sina motståndare, och det hade de varit i PL också. MEN det gör ju inte att vi behöver ta ifrån engelsmännen allt de har. De har faktiskt rätt i att toppskiktet oftast är jämnare där än vad det är exempelvis i Tyskland eller Spanien.
Barcelona Reymar
4/4/2016 19:47
Vlom

Även om Neymars far är en pengakåt jävel så är dessa nyheter inte trovärdiga. För Neymars dröm är att vinna guldbollen och en flytt till Paris skulle sätta stopp för hans dröm.
Barcelona Barca4life98
4/4/2016 19:34
Vlom Den klubben kan glömma om att få köpa en spelare ifrån oss efter det deras president sa för något år sen. Storhetsvansinne har dom och hur kan dom ha råd med det?!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
4/4/2016 19:28
Saxat from PSGs forum rörande Neymars eventuella flytt till det franska storlaget om man ska tro på uppgifterna från fransk media. "Enligt Paristeam som hänvisar till LÉquipe, gör PSG allt för att värva Neymar nu. Neymar har inte skrivit någon förlängning och letar inte efter hus längre i Barcelona. PSG är beredd att betala 193 M€ till Barcelona för att få honom. Helt otroligt belopp, svårt att ta till sig det! De har erbjudit honom 20M€ (5 M€ högre än Ibrahimovic). PSG vill ha en anfallstrio med ADM, Cavani och Neymar." ---------------- "Mer om Neymar LÉquipe skriver att PSG har redan avancerade diskussioner med Neymars far. Klubben vill komma till skott innan Barca har hunnit erbjuda en ny kontrakt. L´Equipe skriver också att det köpet skulle på inget sätt innebära något problem för klubben med UEFA (FFP) eller FIFA"
Vlom
4/4/2016 19:07
Under flera år, har väldigt många människor i Sverige ständigt kommenterat om att ingen annan toppliga i Europa är oerhört jämn som den engelska Premier League. Något som man som supporter till ett icke-engelskt lag fått höra oavsett om det gäller ute i samhället eller på diverse sajter i cyberrymden. Men tillåt mig att avliva myten.


Poängskillnaden mellan 1:an och 2:an i Europas 5 största ligor:

Leicesters poängavstånd ner till Tottenham: 7 poäng.
Barcelonas poängavstånd ner till Atlético de Madrid: 6 poäng.
Juventus poängavstånd ner till Napoli: 6 poäng.
Bayern Munchens poängavstånd ner till Dortmund: 5 poäng.
Benficas poängavstånd ner till Sporting Lissabon: 5 poäng.
Barcelona enkos
4/4/2016 18:58
Felix Brych (GER) dömer våran match imorgon.
Barcelona the cameroonians
4/4/2016 18:58
Santiago Cazorla / Vlom

Tack för att ni sparade in tid åt mig :-)
Vlom
4/4/2016 18:46
Här är en översatt version av Messis och hans familjs pressmeddelande där dem berättar deras version kring Panama-läckan (som avslöjades inför allmän beskådning under söndagskvällen). "Before the news released by various media in which the creation of a 'corporate structure' aimed "to set in motion a new framework of tax fraud", the Messi family wishes to make it clear that Lionel Messi has not carried out any of the acts with which he is charged against, being falsely and slanderously accused of having designed a new framework of tax evasion, and even to create a money laundering network. The Panamanian society involved is a completely inactive company, which never had funds or open current accounts linked to the accounts created by the previous tax advisers of the Messi family, whose tax for Lionel Messi were already regularised at the time, declaring before the Spanish public that treasury receipts from the exploitation of their image rights accrued before and after the procedure followed before the tax agency. In addition, the aforementioned media link such information with totally alien facts that are currently pending resolution by the Courts of Justice, as is the case of the so-called "charity games". In short, the information is based on mere conjecture and are based on partial and bias documents that are reported with click bait titles just because it has the surname Messi in it, given the reputation of the player. This is particularly serious when it comes to attributing crimes as serious as tax fraud and money laundering, causing irreparable damage to Lionel Messi's reputation. In the light of this information, the Messi family has given instructions to its current attorney Cuatrecasas Gonçalves Pereira to analyse the possible filing of legal actions against the media that have spread this news". Källa: Sport
Barcelona Santiago Cazorla
4/4/2016 18:27
@the cameroonians:


"In response to the news released by various media outlets in which Lionel Messi is held responsible for the forming of a company with the aim of 'putting in place a new web of tax fraud', the Messi family wishes to make it clear that Lionel Messi has not carried out any of the actions he is accused of, the accusations of having created a new web of tax fraud and, even, money laundering, are false and libellous," the statement read.
Barcelona Davids3
4/4/2016 18:26
Alves: "Han (Cruyff) är en person som har revolutionerat Barcelona. Han har bidragit med otroligt mycket och därför var hyllandet på Camp nou alldeles för lite, med tanke på hur stor han var för klubben".

Tycker han har helt rätt. Titta däremot på Ajax hyllning, den var mäktig!
Barcelona Santiago Cazorla
4/4/2016 18:08
@II Barça II:


Real har ett slagkraftigt lag, behövs väl inga större ändringar? Problemet tror jag har mer att göra med att tränarna sällan får särskilt lång tid på sig att jobba med samma lag samt att Barcelona är bättre.
Barcelona Neymar N11
4/4/2016 17:55
Gerard Pique: "Atletico Madrid will be tough because they are the SECOND BEST TEAM IN SPAIN."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
4/4/2016 17:53
Det bästa som kan hända är att Perez, i och med vinsten över Barca, får för sig att han har ett slagkraftigt lag och gör därför inga större ändringar.

Barcelona enkos
4/4/2016 17:50
Barcelonistas

Real kan få lättare lottning i semi också, ett PSG som lever på Zlatan eller City. Nu När De bryne är tillbaka i City och PSG verkar sakna Di Maria är det plötsligt 50-50. Real skulle sen krossa ett City utan försvar och så är de plötsligt i final där över 90 minuter kan de slå vem som helst.
Barcelona enkos
4/4/2016 17:45
Atletico förväntas ställa upp med bästa möjliga elva, alltså med Godin tillbaka och har ingen viktig spelare som hotas av avstängning i returen vid ev gult kort.

Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luís; Gabi, Saúl, Augusto, Koke; Griezmann, Torres.
Out: Tiago (broken leg)
Doubtful: Giménez (hamstring), Óliver Torres (groin), Gámez (bruised leg)
Misses next match if booked: Óliver Torres
Barcelona the cameroonians
4/4/2016 17:45
Messis familj har precis släppt en kommuniké angående de läckta rapporterna från Panama och den påstådda skatteflykten. Ska se om den översätts till engelska inom kort, i så fall återkommer jag i mån av tid med en sammanfattning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
4/4/2016 17:16
Pique: "Ter Stegen exit rumours? He won't leave either. What are people thinking... This is Barça, can't get better." #fcblive hahhahha Pique som president är ett måste i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
4/4/2016 16:26
Förlusten kan va det bästa som hände för våran del. Hade vi haft 9 poängs ledning ner till 2:an så hade det känts klappat och klart med liga vinst nu. Våra spelare hade/har slappnat av, Atletico och Real hade bara haft CL att tänka på. Nu när dem har fått lite kontakt och har en teoretisk chans på ligan så måste dem lägga fokus på ligan med och inte bara CL. Så hoppas jag att vårat lag har vaknat till liv och inser att ingenting är avgjort än.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
4/4/2016 16:23
Matchen mot Atletico imorgon kommer bli tuff, med tanke på det sömniga spelet i lördags så förväntar jag mig en urladdning. Om vi går vidare, ja jag säger om, är inte alls lika säker längre så hoppas jag att vi lottas mot Real. Visst kan dem slå oss i någon enstaka match om vi inte är fokuserade, men över två matcher så vinner vi. Tror dem åker oavsett vem dem möter i semin iof, men jag vill verkligen möta dem igen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/4/2016 16:22
[QUOTE=Junta Dimision]Vi har redan mött de två gånger i ligan, i bägge matcherna blev det 2-1 till Barca. [/QUOTE] Det är i princip sju poäng men Atletico lär knappast lägga ner ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: