/spanien/barcelona/forum/1759.aspx/spanien/barcelona/forum/1759.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-01-30 01:33
One BIG caveat: this is the ban put on hold pending appeal. But if they lose appeal BEFORE window opens, they will NOT be able to sign. Angående att Madridklubbarna får värva i sommar. Det är inte alls säkert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-01-29 23:26
@Katalano:


Fabregas har spelat längre ner i banan under mourinho. Det va bara vid behov som han spela längre upp som en taktisk variant
. Så ditt argument faller där
I barca spela han högt upp för han va ur position. . I Arsenal va han även där långt ner i plan mestadels av sin tid. Först i ett 4-4-2 och sen pendla han mellan att spela på sittande position och framskjuten när dom bytte till 4-5-1
Barcelona Fuerza
2016-01-29 23:24
Junta Dimision:

Tack för att du reder ut.

Katalano:

Syftade på att deras ban är tillfälligt upphävd och inte att man har lagt ned ärendena.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-29 23:22
"Celta winger Nolito (29) is no longer hopeful of joining Barcelona, not even in the summer. He's now focusing on his recovery. [md]"

Så enligt MD vill han inte komma till Barca längre?

Logiskt...
Barcelona Junta Dimision
2016-01-29 23:08
@Fuerza:
De fick ju värva det här fönstret då deras straff börjar gälla nästa transferfönster. Sen tror jag att du tänker på CAS överklagan, vilket var den som tog flera månader. Rambla Du har en stor poäng, men det är ju inte endast han som bidrar till hur marknadsmässiga löner ser ut idag (tänker främst på oljeshejker á la PSG y Man City), dock la han grunden för det med galacticovärvningarna i form av Zidane och Figo. Även om Perez kanske visar sin desperation av att värva Neymar extra tydligt med tramsiga rapporter, så tycker jag att klubben (främst vår kära ledning) har ansvar att minska denna eventuella oro som kan sprida sig bland supportrarna. Neymar gör det bra tycker jag genom sin snapchat att minska på den oron känner jag :).
Barcelona Katalano
2016-01-29 23:00
[QUOTE=Fuerza]Intressant att FIFA hinner upphäva Atletico's och Madrids precis lagom innan transferfönstret stänger. Det tog dem alltså 14 dagar att göra en bedömning. Två klubbar. 14 dagar. Hur lång tog det att hantera Barca's överklagan? Flera månader? Någon som har koll på det? [/QUOTE] alltså va? kan någon bekräfta detta med trovärdig källa. känns ju helt otroligt oavsett om det stämmer eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-01-29 22:54
Intressant att FIFA hinner upphäva Atletico's och Madrids precis lagom innan transferfönstret stänger. Det tog dem alltså 14 dagar att göra en bedömning. Två klubbar. 14 dagar.

Hur lång tog det att hantera Barca's överklagan? Flera månader? Någon som har koll på det?
Barcelona Rambla~
2016-01-29 22:35
Junta Jag är inte speciellt orolig (det är bara störande hur han beter sig som en stalker) men det skapar oro i leden inom Barca och bland supportrarna. Det trissar ju dessvärre även upp lönenivån på våra cracks. Oavsett hur mycket de gillar och vara i Barca så måste klubben hålla marknadsmässiga löner, det är tyvärr så det fungerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-29 22:27
@Rambla~:
Äsch, låt gubben leva i villfarelse. Så länge spelarna är lojala till vår klubb så kommer de inte att gå någonstans oavsett hur många försök Perez gör. Om nånting så är det här tecken på desperation i och med att han prioriterar Crack-värvningar före byggandet av en balanserad trupp. Så för min del får han gärna fortsätta så här, då han endast försöker använda PR-värvningar för att täcka upp sprickorna i sitt fuskbygge vilket också gör så att vi har större chans på att vinna titlarna på spel. Go Perez Go!
Barcelona neymar JR
2016-01-29 22:23
Kröjff I dags läget i nuvarande trupp så tror jag faktiskt vi har för få spelare som klarar av det. På rak hand skulle jag säga pique, busken, iniesta och Alba Messi med ifall han verkligen bestämmer sig för det Nu är inte problemet att orken inte finns där utan kvalitén. För att vara helt ärlig så tror jag lucho vill åt det hållet, men med så raka spelare som neymar, suarez, rakitic så tar han den enkla vägen Här tänker jag ta upp en aspekt som verkligen har saknats men som sällan tas upp. Xavis tålamod, mer än så behöver jag inte fördjupa mig innan du förstår mig Men det är verkligen en egenskap som saknas i dagens Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-01-29 22:20
vilken match det blir i morgon:) Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-29 22:19
Helvete vad Perez håller på och sprider rykten om Neymar via sina bulvaner i pressen, som den här idioten Lama på Cadena Cope. Allt för att få det se ut som om det kanske pågår förhandlingar mellan RM och Neymar. Precis som vid inför galan till Balon d'Dor där det påstods att Neymar suttit i möte med RM. Kan kräket Perez lägga av någon gång? För det första, det är inte tillåtet att försöka få till hemliga möten med en spelare under kontrakt. Vill han något får han vända sig till Barcas ledning. För det andra, när ska pajasen fatta att varken Neymar eller Messi för den delen, inte vill vara en del av hans luftslott. Fattar han aldrig? Perez mierda!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-29 22:14
@neymar JR:
Tänkte fatta mig kort i trötthetens tecken ( men "kanske" att jag finner anledning att återkomma i ämnet nån annan gång igen). Men visst finns det mycket som talar för att Pep är så pass krävande i sin ledarstil, att spelare till och från inte trivs med hans intensitet och avskyr att han vill se samma kompromisslösa engagemang från dom som från sig själv. Pep "gick" ju som bekant in i väggen till slut och så till den milda grad, att han tvingades till ett sabbatsår för mental återhämtning. Och visst fick spelarna chansen att andas ut, under framför allt Tatas tid som tränare (med en lunkande Leo Messi i spetsen som retade (och fortfarande tyck reta) gallfebern på vissa fans. Men å andra sidan kan jag klart och tydligt minnas att forumet fullkomligen fylldes med skadeglada tillrop, när väl Lucho tog över och"latmaskarna till mångmiljonärer, verkligen fick veta att dom levde och tvingades springa skiten ur sig på träningarna, Äntligen är sötebrödsdagarna över för dom jävla slörövarna, var initialt ett tätt återkommande tema härinne .Och såvida inte Lucho lagt piskan åt sidan och låter spelarna slappa eller lira tvåmål lite på en höft, snarare än att springa sig svintrötta under en rad högintensiva övningar med såväl som utan boll, så kan jag inte riktigt se varför dagens trupp ur en fysisk aspekt, inte skulle orka med att idka tiki taka. Det skulle väl i så fall vara för att fysträningen under triathlonmeriterade Lucho, är så nedbrytande tuff att spelarna måste ta igen sig under matcherna istället. Men det är väl svårt för oss att tro? Inte minst med tanke på den fart och fläkt som präglat spelet under den pågående säsongen. Åtminstone mot Real Madrid borta.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-29 22:05
Neymar hänger ut en pro-Madrid journalist på sin snapchat för falska rykten om att han eventuellt kan byta till vitt. "Neymar has on Snapchat denied claim by a Madrid radio that he dined in Madrid yesterday, saying the journalist is a fool who talks shit." Verkar ha tagit en och en annan lektion av Dani Alves om ni kollar i bakgrunden. Tycker förövrigt att det är skojigt att hans pappa är med honom i videon. :)
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-29 21:40
kan man inte ändra sin tippning? råka klicka
Barcelona the cameroonians
2016-01-29 21:36
Senaste uppdateringen kring tröjsponsoravtalet.

Arroyo och Calvo, de ansvariga personerna fö de förnyade förhandlingarna återvände idag från Doha.

Enligt MD´s Fran Perearnau (för övrigt en av de mest Barto-vänliga journalsiterna) anser de nämnda direktörerna att Barcelonas tröja ff är värd mer än det förslag som "ligger på bordet". Men för att "låsa upp" det tryckta läger som uppstod i höstas ska parterna ha pratat om en del mindre ändringar och även lägre summor.

MEN. Den stora "nyheten" är att ledningen samtidigt ska fått indikationer på att den intäkt klubben kommer få från att sälja tilläggsnamnet till det nya Camp Nou kan vara värt €300 miljoner, dvs €100 miljoner mer än vad kalkylerna först sagt. Därmed kan Bartomeu överväga att stå utan pengar från Qatar under en säsong för att hitta fram till en bättre deal med endera Qatar eller något annat företag.

Därtill kommer såklart också så småningom ett nytt avtal med NIKE från 2018 som lär generera runt €100 miljoner per år, alltså 3 ggr mer än det gör idag.

Problemet med det Perearnau skriver är dock att dessa intäkter först kan räknas in från just 2018. Och ekonomin är som sagt redan ansträngd med fullt fokus på förnyade kontrakt och skuldsanering. Detta räkkenskapsåret/säsongen är det förmodligen inget problem, men följande säsong kan komma att bli tuff med €60 miljoner mindre i intäkter, särskilt som skulden på €328 miljoner måste ner till under €200 för att Espai Barca ska kunna genomföras på de premisser som ledningen lovat.

Fortsättning följer, det känns dock som att den artikel som detta inlägg baseras på är någon form av "tidig ursäkt" för ett förmodat sämre sponsoravtal än det som låg på bordet i somras värt €240 miljoner + €15 miljoner över 4 år.

Och precis som med presidentvalet lär Bartomeu åter komma undan detta tillkortakommande med framgångar på gräsmattan. Oh, the agony.
Barcelona Cule4life
2016-01-29 21:22
Märkte nyss en sak när jag klickande på länken här till vänster FC Barcelona. Barças titlar är inte uppdaterade om det nu är så viktigt att ha det på sv-fans.
Barcelona Cule4life
2016-01-29 21:20
@Cule4life:

Jojo det finns väldigt mååååånga svidande "titel tapp" lr chans på titel. Som dom du nämnde lr när Atlético säkrade liga titeln i sista matchen mot oss på camp nou.

En speciell match som sved oerhört mkt som sitter fast näthinnan är Scholes avgörande mål i kryckan i CL semin 07.

Barça har lätt blivit "robbade" på minst 4-5 stora titlar om man vill se det på det sättet. Men det är som det är och Barças titels kåpa är inte så pjåkigt trots allt.
Barcelona Erik Satie
2016-01-29 21:17
@Katalano:
oroa dig inte, på söndag drar vevandet igång igen! Lugnet före stormen.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-29 21:15
Real Madrid kommer alltså undan transfer bannen? Himlen är blå som sagt
Barcelona Katalano
2016-01-29 21:10
kul att i stort sett hela denna dagen har innehållit levande intressanta diskussioner om barca utan något tjat om Real och Ronaldo mm. tänk om vi kunde fortsätta med detta...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-29 21:05
@Katalano:


hehe fixade. Har för bråttom ibland.
Barcelona Katalano
2016-01-29 21:02
[QUOTE=Barca3# BIGPUN] [/QUOTE] det är många inlägg av dig som blir konstigt citerade och ibland så hamnar ditt tillägg i själva citatet också. oftast kan jag avgöra ändå vad som är just ditt tillägg, men gör gärna en extra koll innan du postar att ditt inlägg ser rätt ut. annars kan du alltid korrigera också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-29 21:01
Ska bli riktigt intressant att se vilken form Messi har imorn i en så viktig match. Enda sedan Messi kom tillbaka från sin 2 månaders skada så har han pendlat i prestationer på planen hela tiden. I vissa matcher ser han inte ut att vara i form och ser väldigt ointresserad ut. Sen så kan han i matcher som mot Espanyol (4-0 i cupen) eller i finalen mot River Plate dominera fullständigt på en nivå som ingen annan spelare i världen kommer nära. Man kan ju undra varför det skiftar så i prestationer nu? Hoppas på den bästa Messi imorn, det lär behövas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-29 21:00
@the cameroonians:
Blir nog svårt för han få speltid den här säsongen. Tack för svaret!
Barcelona the cameroonians
2016-01-29 20:36
@Barca3# BIGPUN:


Tja, han var med på delar av träningen igår vilket betyder att det går enligt plan.
Hans egna förväntningar är att vara tillbaka i mars och bli uttagen till OS.

Sen är det såklart svårt att sia om hur mycket speltid han kommer att få av Lucho under våren nu när Roberto blommat ut och Arda tillkommit. Förhoppningsvis blir det tillräckligt för att han ska kunna komma i någorlunda matchform innan augusti.
Barcelona Nesto
2016-01-29 20:36
Cule4life

Mer störande var väl ändå bojans bortdömda mål mot inter och förlusten mot Chelsea där vi hade chansen att avgöra typ 20 gånger om.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-29 20:21
Vet någon hur Rafinhas återhämtning går?
Barcelona Mdawg
2016-01-29 19:46
Det var lite andra tider då. Det behöver inte alls vara störande eller det minsta konstigt, då det troligtvis var ett mycket bra lag på den tiden. Detta eftersom det var i en CL-final detta hände och inte i åttondelen mot en jumbo..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-01-29 19:32
Såg barca Dreams...störande att Barça torskade en cl final mot steua buceresti. CL skåpet hade vart en pokal större.
Annons: