/spanien/barcelona/forum/17521.aspx/spanien/barcelona/forum/17521.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito
11/1/2009 08:52
Äh, vad f-n, nu när man fått sova några timmar och (mar)drömt om matchen så måste jag erkänna en sak,

Det är inte första gången som Messi är lite självisk, grejen är bara att han brukar stänka in en eller annan balja mellan de egoistiska initiativen. När han då "bara" levererar en assist är det klart att man har svårare att köpa det beteendet. Höga krav man har.. ;-)

Jag står på din sida Messi, och är övertygad om att du hittar tillbaka till den nivå som bara La Pulga kan prestera på - fast ju fortare det sker, desto bättre!

Grande Messi! Grande Barca!
El_Capitano
11/1/2009 08:45
I Zlatans fotspår - är ett program som går på SVT på måndagar kl 22:00 men det går att se på SVT Play också (gratis).
Programmet handlar om 8 talanger från Malmö (Rosengården) som ska träffa Zlatans gamla tränare och visa vad killarna går för. I slutet av programmet som är på 8 delar den talangen som är duktigast kommer att träffa Zlatan i Barcelona och provspela för Barcelona.
En riktigt bra program med många Zlatan intervjuer och duktiga talanger som sparkar boll, jag visste inte att det fanns så många duktiga talanger i Rosengården/Malmö.

*Länk
Barcelona tano
11/1/2009 03:15
Trodde det bara var tillfälligheter som gjort det, men känns mer och mer som Messi spelar oerhört egoistiskt. Tidigare trodde man (och andra här) att han bara var seg på att slå passningen, men nu undrar man ju om han ens tänkte passa i dem lägena...

Tråkigt att matchen slutade som det gjorde. Våra backar har varit lite darriga på sistone. Hursomhelst lite otur ska man ha, annars har man inte rätt att ha tur sedan. Får väl hoppas det jämnar ut sig mot Rubin och dem inte har samma flyt som i senaste matchen.
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 02:18
Ktoor^^

Som laget spelar just nu, nej du är inte ensam ;) Rubin är ett bra lag. Så jävla underskattade att det är sjukt. Bara för att lag som Milan etc är kända pga deras meriter så är lag från östeuropa dåliga? Bra av platini? att försöka få fram östeuropeisk fotboll mera.
Ktoor^,^
11/1/2009 02:00
Bara jag som är nervös inför Rubin ??
Barcelona Larsson1333
11/1/2009 01:57
Bara jag som saknar caceres lite? Känns som att vi behöver få fram en andra mittback bredvid pique, för mycket velande. Puyol i all ära, men han kan inte spela hela livet. 3 inköpa mittbackar senaste 2 åren, 2 utlånade och sista övertygar inte direkt. Marquez verkar helt ur slag och milito anser jag vi ska riva kontraktet med. Kanske dags att ge muniesa, fontas chansen lite?
Real Madrid ##adidas##
11/1/2009 01:37
V.Valdes (MQUC3)

Ja de sant. Taxichaffören sa åt oss att stoppa in halsduken innanför jackan. Men inne på arenan så var det inga problem. Vi jubla när casillas räddade straffen och viftade med halsdukarna, gubbarna bara skrattade.
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 01:30
##adidas##

Real tröja utanför Camp Nou, då kan du räkna med en sjujäkla massa svordomar och glåpord ;)
Real Madrid ##adidas##
11/1/2009 01:27
MadridistaN,

Jag var på el clasico förra året i Barcelona. Du ska nog inte gå med Real tröja eller halsduk utanför arenan. Men inne på arenan är det inga problem, särskilt när dom ser att du inte är spanjor. Gubbarna i barca var rätt trevliga då dom märkte att vi inte var spanjorer men ändå Real fans.
Ungdomarna utanför arenan kan där i mot vara lite värre. Men inte så att du riskerar dit liv direkt.
Real Madrid Smolarek
11/1/2009 01:23
Messi dribblar fantastiskt som ingen annan, men han vill avgöra alltid själv oavsätt om han har tre killar på sig eller är helt ur vinkeln vid kortlinjen,
hur många assist har Messi?

i engelska ligan hade han inte fått spela så,
om han kunde lära sig värdera lägen bättre,
och släppa var tredje boll så skulle Barca vinna de flesta matcher med 3-4 mål,
Zlatan har rätt att han blir sur
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 01:14
V.Valdes (MQUC3)

SKÄMTAR DU?! Herrejösses se där! Kan du adda mej på ronaldoarsen@hotmail.com så får vi nog prata mer där om du orkar. Tror nog att det börjar bli off topic här, vill inte bli spärrad:P
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 01:12
MadridstaN

Driver du ? Jag jobbar som flygplatspersonal, haha.
Det enda som hindrar mig från att söka jobb i Spanien är min spanskakunskap som ligger på ungefär 1 av 10 :/
Har iof engelska B i bagaget som borde räcka långt. Får se om jag kanske söker nåt jobb eller om jag bara ska dega i 11 månader och leva lyxliv (det tråkiga är ju att pengarna är slut när man kommer hem sen om man inte jobbar haha.

Lite off-t. Fortsätter i PM / Msn.

Godnatt Cules
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 01:10
V.Valdes (MQUC3)

Jag ska gå en utbildning och utbilda mej till flygvärd(länktips). Efteråt har jag planerat att jobba åt ett flygbolag i Spanien(Minns inte deras namn) som har sin bas i Madrid och Barcelona. Och min plan är att bo i Madrid då.

Vill därför njuta av min tid där nere:P

Visst är det kanske inte så hemskt att heja på Madrid när man är i Barcelona, men vill inte riskera något. Jag är ju ny där och kan inte så mycket om omgivning så ska hålla mej borta från problem:) Skulle nu Madrid vinna mötet den 29:e november så får jag jubla när jag kommer till min lägenhet på kvällen hehe.
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 01:02
MadridstaN.

Nja, vi var inne på en sportbar på La Rambla när det var El Clasico i Madrid, Barca vann visserligen men det var 2-3 madridstas där inne och dom skämdes då inte och vad jag vet blev dom inte misshandlade utanför ;) men det kan nog vara en bra ide att hålla tyst =P ..

Svårt och veta vad dom pratar mest då alla kan spanska i stort sett. Men katalanska är väl vanligast i hemmen och spanska ute på turisstråken skulle jag tro.

Vad ska du gå för kurs ? - Verkar ju intressant till senare, länk ?
Canaletes
11/1/2009 01:01
MadridistaN

Lugnt! ;)
Vet verkligen inte. Längesen jag var där
Men dem pratar mest spanska pga av alla turister o de ;)
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 00:55
Canaletes

Tack verkligen. Ska njuta av min tid i Barcelona. Förhoppningsvis träffar jag på En Barca spelare på stan under min vistelse. Hade inte varit hel fel, även om man inte är en Barca fan;) En sista fråga: Pratar folk mest katalanska eller spanska i Barcelona?
Canaletes
11/1/2009 00:52
MadridistaN

haha
Inga problem ;)
Om du kan spanska så kan du kolla "länktipset"
Spansk program som visar La Rambla. Det bra o de dåliga

Sen visar dem mer ställen av Bacelona.
Bara googla med ordet "Callejeros"
Barcelona Barca4eva
11/1/2009 00:50
Ämne: Barca4eva:
Men snäl....
jag syftade inte helt på dig ... sade bare det till de som ..tja..ja snacka om.. om du sen tar åt dig bryr ja mej ej om.
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 00:49
Canaletes

Jag har blivit retad va många cule kompisar att jag ska bo i "fel stad", men jag hoppas och tror att Barcelona är fantastisk stad oavsett vilket lag man hejar på. Det är ju f*n bättre än inget och Sverige. Där är vädret bättre, alla snackar om fotboll - precis så som man som en fotbollsnörd vill ha det hehe.

Ska dock inte visa att ja hejar på "fel lag" för dom för då kan jag råka illa ut. Det är rådet som jag fått av folk som bott där ett tag.

Förhoppningvis stöter jag på någon Barca spelare på stan under min vistelse. Det vore inte helt fel:)

Ska dock försöka ta en bild på Cam Nou, känns som ett måste:P Men jag ser verkligen fram emot att bo i Barcelona. Och sen tack för din länktips!
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 00:45
MadridstaN

Givetvis menar jag 3-2 matchen.
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 00:44
V.Valdes (MQUC3)

Okoki. Du menar nog 3-2 matchen?;P
Canaletes
11/1/2009 00:43
MadridistaN

Länk!! ;)
Nice att du ska bo dära med alla culés :)
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 00:41
MadridstaN:

Ok, vad Rambla menar vet jag inte.
Jo, visst hade Getafe lägen men inga jättefarliga sådana. Kanske man hade för höga krav efter 4-3 matchen förra året ? Den hade ju allt och lite till.
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 00:40
Jag ska åka ner till Barcelona om 25 dagar, ska nämligen bo där till och med maj. Under tiden ska jag gå en utbildning för att förhoppningsvis få jobb och bli anställd i Madrid. Undrar ifall någon här vet hur man fixar billiga biljetter till El Clásico? Och ifall någon av er känner till en sida(Gärna på svenska) som handlar om Barcelona som stad och vilka sevärdheter man bör eller helt enkelt måste se när man är där?

Tack på förhand!
Canaletes
11/1/2009 00:38
Barca4eva

Exakt!!
Det är orimligt! (länk)
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
11/1/2009 00:37
Barca4eva

Seriöst, det kommer bara föra något dåligt med sig genom att ha en sån diskussion igen..
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 00:36
V.Valdes (MQUC3)

Helt ofarliga var inte Getafe. Soldado hade ett par fina lägen som lika gärna kunde gått i mål, men Casillas räddade oss. De hade andra chanser också. Men det är inte Getafes insats jag pratade om utan det att Rambla skrev att Getafe gav os vinsten. Getafe har nämligen aldrig lagt sig enkelt sen de kom upp till Primeran, oavsett båda lagens tabellposition och form så har vi alltid haft jämna matcher mot Getafe trots att vår trupp är mycket bättre än deras. Idag vet jag inte vad som ledde till vår vinst. Kanske att Raul petades och Higuain fick starta? Eller att utvisningen gjorde så att laget gav 110 % och därav överglänste vi bortalaget.
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
11/1/2009 00:32
Barca4eva:
Men snälla, börja inte igen nu då!

MadridstaN:
Jag kände inte igen Getafe idag, dom såg passiva, oinspirerade ut.. Knappast det Getafe jag minns sen förra året tyvärr..
Barcelona AlexandraJonson
11/1/2009 00:32
V.Valdes (MQUC3)

Haha ja att vara utan svenskt godis är jobbigt, om det blir av att sticka dit en månad får jag komma ihåg att ta med massa godis XD
Real Madrid MadridistaN,
11/1/2009 00:31
Rambla - K9

Hur kan du skriva att Getafe lät oss vinna matchen? Det verkar som om det är första gången du ser oss möta Getafe. Getafe har Aldrig(!) gett sig enkelt när de mött oss, oavsett vår och deras tabellposition samt form.
Annons: