/spanien/barcelona/forum/1748.aspx/spanien/barcelona/forum/1748.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fuerza
2016-05-19 12:23
@Barca4life98:


Jag hade förmodligen gnällt OM vi hade spelat en fantastiskt bra fotbollsmatch. Liverpool spelade usel fotboll däremot och förtjänade definitivt INTE att bjudas in i matchen. Sevilla var bättre i 80 minuter av 90 möjliga.
Barcelona CarlesPuyol5
2016-05-19 12:07
Vad har Nacho sagt? Jag kan ingen spanska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2016-05-19 12:07
Vad har Nacho sagt? Jag kan ingen spanska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-05-19 12:04
Bosketts - usla har dom ju varit den här säsongen finns la ingen som på allvar kan tycka att Real varit bra den här säsongen? Med usel så menar jag också att dom är i grunden ett otroligt bra lag jag har alltid hållit Real som världens näst bästa lag senaste 8-9 åren. Det är bara vi som varit bättre. Men just i år, har dom inte ens varit topp 3 i världen enligt mig. Att dom sen vunnit så lite ser jag inte som några konstigheter Barcelona är ett bättre lag inget snack om saken. Det handlar inte om detta utan vad jag menade var att man är så kaxiga i Madrid när man hela tiden ser vilka det är som lyfter titlarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-05-19 11:58
@Barcelonistas:


Nu håller jag förvisso med att Real haft en ordentlig grabbnäve med tur i CL. Det bör även den mest inbitna marängen medge. Och visst bör de vunnit fler titlar under de senaste 8-9 åren med tanke på vilka spelare de haft (inte att förknippa med ett bra lag)...

... men är det inte nog nu när det gäller att kalla Real Madrid för ett "uselt lag"? Jag menar, vi håller alla på Barcelona och det ligger i vår natur att se ner på Francos gamla adepter. Men vafan, ett uselt lag har de aldrig varit, och de har väldigt sällan varit usla en hel säsong, liksom de flesta topplag i Europa.
Barcelona Barcelonistas
2016-05-19 11:47
Nacho är en pajas men det är ju varenda spelare i Real också. Jag hade varit jävligt tyst som spelare i Real med tanke på hur förnedrade dom blivit av oss. Vi dominerade både i Spanien och i Europa. Vad gör Real? 1 ligatitel på 8-9 år och Cl finalen är man där tack vare den enklaste vägen i historien. Hur kan man ens tycka att man är bra när man varit usla hela säsongen där man stött på Roma-Wolfsburg-City i Cl? Tom David Moyes hade tagit Real till Cl final... Ändå regnar det hyllningar över Zidane som han vore en Pep Guardiola som revolutionerat fotbollen. " the liga shows consistency" Iniestas ord efter ligasegern, medan Cl så sa Lucho att det handlar om tur och vilka man lottas mot. En tydlig markering mot Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-05-19 11:21
Petersays,

En enkel nyhetsgoogling under "Banega + Inter" ger träffar på i stort sett varenda europeisk tidning.

Expressen (bland annat) har ett citat från Mancini:

"– Han har både kvalitet och karaktär. Han kommer verkligen göra oss bättre, säger Inters tränare Roberto Mancini."

Så, det känns som att det hundra procent klart och alltså "snicksnack".

Bra spelare, absolut. Oerhört talangfull. Sen är det ingen spelare jag skulle lita på, med tanke på hans (oerhört) struliga bakgrund...
Barcelona petersays
2016-05-19 10:48
@Bosketts:
Snicksnack. Tror jag på när någon av klubbarna går ut med det. Banegas kontrakt med Sevilla förlängs till 2017 om han spelar mer än 30 matcher denna säsong - någon han uppfyllt med råge. Sedan finns det säkert nån straffavgift han kan ta för att slippa förlängningen. Men det är ju inte alls klart. Monchi sa bara här om dagen att dom ska sätta sig ned och förhandla efter finalerna. Edit: Fast visst har det varit mycket skriverier om det senaste tiden. Kanske har du rätt ändå - vi får se. Tråkig destination för en sådan spelare dock.
Barcelona Bosketts
2016-05-19 10:31
@petersays:


Banega är klar för Inter.
Barcelona ElRaval
2016-05-19 09:42
@Barca4life98:


Givetvis, men det är lätt att tappa logiken när känslorna tar över.

Många gånger när vi fått straff för vi har skjutit på nåns händer har jag haft en bitter känsla över vinsten eftersom jag inte tycker att en match skall avgöras på ett sånt sätt.

Som sagt, känslan och att låta spelet flyta är viktigt i fotboll. Annars kan vi ha robotar som är domare eller kameragranskning efter varje incident.
Barcelona Kröjff
2016-05-19 09:24
@neymar JR:


Är inte så säker på den slutsatsen. Kan lika väl vara så att pappan vill tona ned sin roll och samtidigt få det framstå som att Neymar JR själv önskar komma till den klubb som eventuellt är villig att köpa loss honom från FC Barcelona, för att därmed framstå i en bättre dager för dom i så fall blivande fansen. Självfallet förutsatt att Junior väljer bort Barca i den pågående processen.
Barcelona neymar JR
2016-05-19 09:11
Ingen klagade på att vi inte fick straff mot atletico? Så vilken dubbelmoral? Domaren domaren domaren domaren varje gång, inte någon gång kan man förlora som män.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-19 09:10
Det finns en erkänd engelsk domare, som inte har dömt en enda straff för hands under årets säsong!
Barcelona Barca4life98
2016-05-19 08:53
Ni som försöker vifta bort att Liverpool skulle ha haft 2 straffar igår hade säkerligen klagat om det var vi och inte Liverpool. Dubbelmoral...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-19 08:49
Orka klaga på domaren, Eriksson är en av domarna som följer spelet mest. En domare ska gå på känsla, första intryck och logiskt. Går inte att följa regelboken strikt för då kan vi lika gärna lägga ner fotbollen. Men om Liverpool hade gjort mål på en av "straffarna" så finns det väl inget som säger att dom hade gjort sitt spelmål eller att Sevilla inte hade vänt matchen igen. Fakta är Liverpool hade sin ledning och Sevilla körde över dom i andra halvlek!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-05-19 08:23
@Reymar:

Expertkommentatorer är inget annat än just självutnämnda experter eller fått den titeln av sin arbetsgivare
Dessa herrar har inte alltid rätt.
Om vi ska va sånna så tyckte kanal 9s experter att situationerna var tveksamma och gav inte domaren fel.
Jag skulle kunna sträcka mig så långt som att Pool kanske kunde fått EN straff beroende på hur en annan domare resonerat. Och då säger jag detta mest för att kompromissa.

För faktum är den att Sevilla var klassen bättre när de väl valde att spela sitt eget spel, och då hade inte Pool nån chans helt ärligt.

Men det e klart att Liverpool fans känner sig rånade, vissa mer än andra då vissa gillar att lägga större fokus på domarens insatser.

Sevilla vann hur välförtjänt som helst i min bok.
Barcelona DM1982
2016-05-19 08:13
[QUOTE=enkos]Den katalanska flaggan förbjuds i spanska cupfinalen. [/QUOTE] Inte den katalanska flaggan utan den katalanska självständighetsflaggan. Skillnad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-05-19 08:06
Säger samma sak som jag sagt i många år: Banega - sign him up! En av få spelare som skulle passa som handen i handsken på vårt offensiva mittfält. Iskall med boll. Passningsöga bättre än de flesta. Hans säsonger i Sevilla tycker jag bevisar att han absolut är mogen uppgiften nu. 28 år - perfekt ålder!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-19 07:05
Neymar Sr (father): "We always had higher offers than the one of Barça, but in the end it's the player who decides." [via sport] Girig pappa, men verkar ändå vara klart nu!? Nu kan han och Perez gå och trösta varandra.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-19 06:13
@enkos:


Å andra sidan har Sevilla matchtempo i sig och vinna en final mot Barcelona sporrar dem ytterligare.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-19 00:42
Håller på att kolla nu Liverpool vs Sevilla.

I hela första halvleken har de engelska kommentatorerna sagt. The have to play like they did it agianst Villareal. The have too, they have too they have too.

Jobbade ikväll när bägge lagen spelade. Fatta att 98% av de jag jobbade med höll på Liverpool. De visste att jag ville Sevilla skulle vinna för att de är mitt andra lag.

Vilken fest det var andra halvleken! Var tvungen nästan att stämpla ut tidigare så att man inte blev vejjad av vägen :-)..

Det var så sweet :-),,,

Men på lördag så är det Barca som gäller. Sorry Sevilla.

Måste bara fråga hur lyckas Sevillas sport värva så bra spelare år efter år. Deras mittfält, försvarare och anfall.

Är det någon klubb man ska beundra så är det fan Sevilla.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-19 00:16
@enkos:


Hur kan den här klubben slå tillbaka?

Det har varit så här många många många år. Hur kan Barca slå tillbaka?

Hur????

Någon som har några idéer?
Barca har blivit bespottade på, pissade på och mer där till.

Jag blir så frustrerad
Barcelona Reymar
2016-05-19 00:09
Enkos

Jag hoppas att du skämtar, den första straffen söker försvaren bollen vilket är solklart Straff. I den andra situationen har han sina händer långt ifrån kroppen och stoppar ett friläge. Två solklara straffar som blir bortdömda enligt expertkommentatorerna men lilla enkos vet nog bättre än dom.
Barcelona enkos
2016-05-19 00:09
Den katalanska flaggan förbjuds i spanska cupfinalen.
Barcelona enkos
2016-05-19 00:07
Det som är orättvist är att Spanien rånas på en EL plats. Då Sevilla förtjänade direkt plats till CL borde Spanien ändå haft tre lag i EL men så blir inte fallet liksom ifjol.
Barcelona enkos
2016-05-19 00:03
@Vampíro:

Jag tror Sevilla kommer med trötta ben och orkar inte stå emot oss.
Barcelona enkos
2016-05-19 00:01
Reymar
Du bör lära dig reglerna innan du uttalar dig. Vi förstår att det svider att Liverpool torskade och blev totalt avklädda. Hands behöver inte betyda straff . Inte en enda gången var det med avsikt .. har man händerna i neutrala läge vad ska man då göra med dem, hugga av eller stoppa i fickan ?
Var glad nu att Gameiro missade 3 jätte lägen för förnedringen hade varit ännu större.
Barcelona enkos
2016-05-18 23:57
Klopp är en riktig final förloraren. Detta var hans femte raka final förlust sedan 2013.
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-18 23:46
Vlom

I know ! Och det gör mig så förbannad!
Barcelona Santiago Cazorla
2016-05-18 23:46
@Ribohn Fan:


Sjukt jobbigt att de hellre visar tex Sunderland - Stoke än topplagen i La Liga om matcherna går samtidigt. Det måste ändras.
Annons: