/spanien/barcelona/forum/17430.aspx/spanien/barcelona/forum/17430.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2009-12-13 17:54
lameG

För MIG så är köpet av Fabregas helt idiotiskt, hur ska han och Xavi spela bredvid varandra när de är EXAKT samma typ av spelare?
Jag har en känsla av att det kommer att gå dåligt

H.Alavi

Ja, det kommer knappast att hända, men man får drömma. På tal om Ronnie, jag skulle inte ha någonting emot att låna Ronaldinho i 1 år föratt se om han har någonting kvar i kroppen , men men

Frågan är då vem som ska ersätta Henry, och jag blir magsjuk så fort "Robinho ryktet" dyker upp till höger och vänster, han får gärna stanna kvar i Man C (som han förövrigt inte passar in i)
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-13 17:36
Hetfield

Den enda anledningen till att Gerrard skulle bli såld till Barca är om Liverpool själv satte upp honom på transferlistan, jag tror inte på att han har några planer att lämna Anfield Road.
Men, som sagt, det finns inget rykte om att få hit Gerrard till Barca, så vi lägger ner det här och fokuserar oss på något mer realistiskt :)
Tex som Ronaldinhos återkomst, nej jag skojar bara.
Barcelona lameG^
2009-12-13 17:01
Hetfield

Liverpool har ju problem med ekonomin och det vet vi alla. Men att dem säljer Gerard för att lösa problemen kommer aldrig hända.

Istället är det Cesc som kommer vara barcas crack i sommar. Kommer han och Henry som troligtvis lämnar är vår offensiv klar. Perfekt bredd skulle det varit. Då spelar Iniesta vänsterytter ibland. Dessutom har vi Thiago,JDS,Gai,Rochina mm men spelar Barca Athletic i Segunda så stannar nog dessa herrar kvar. Jeffren vill nog spela A-lags fotboll och kommer nog lämna i sommar.

Vet inte vad ni tycker men om K9 kommer så kommer Bojan verkligen förstöras. Vi har Pedro som är före och Dessutom har vi många från Barca Athletic. Jag vill verkligen se Bojan i framtiden från start men ska detta hända kan ju inte vi värva in ynglingar på samma position.

1 offensiv värvning och resten ska vi koncentrera oss på försvaret.
Barcelonistas
2009-12-13 17:00
Liverpool - Arsenal för er som har tråkigt..
Barcelona Barca_4_lajjf
2009-12-13 16:41
Vad kan en Joan Gamper-Match kosta? Tacksam för svar.
Barcelona Hetfield
2009-12-13 16:15
H.Alavi

Nej, som sagt, det är inte särskilt troligt, MEN om det är nått jag har lärt mig av alla mina år i fotbollsvärlden, så är det: Säg aldrig, aldrig!

Men visst vore det en dröm att ha Gerrard bredvid Xavi? Snacka om perfekt mittfält! Men det blir nog en dröm....
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-13 15:58
Pierre13#

Vi vet hur lågt han kan sjunka, men det enda du behöver göra är att ignorera, det funkar bra för oss, det borde funka lika bra för dig.

Hetfield

Chelsea ute efter Gerrard? Så fort det händer så ska jag hålla utkik efter Puyols ankomst till Real Madrid. Gerrard har själv gått ut och sagt att han inte vill lämna Liverpool, att dessa tidningar fortsätter att hitta på rykten är oförlåtligt. Vore jag honom eller någon annan som inte har någonting med dessa rykten och göra så skulle jag stämma tidningarna/sajterna. Börjar bli löjligt hur enkelt någon kan starta ett rykte.
Kåmark har "källor" i Spanien, dvs Anna Brolin.
Real Madrid Pierre13#
2009-12-13 15:44
Barcelonistas

Skaffa dig ett liv. Seriöst du är patetisk.

Någon "mod" här inne? har ett gäng provocerande PM från Barcelonistas. Och killen ger inte upp heler.

Vi delar inte ut några spärrar för förseelser i PM. Det enklaste sättet är att använda funktionen som hindrar honom från att skicka medelanden till dig, annars får du vända dig till Centralredaktionen som kan dela ut spärrar om det skulle behövas/ Mod
Barcelona Hetfield
2009-12-13 15:28
Pedrito

De vill tydligen sälja Garay till Man U

The Daily Mirror säger att Chelsea är ute efter Gerrard, man vill tydligen köpa honom för 30 miljoner, ska man skratta eller gråta?

MEN, om Liverpool är villiga att sälja honom så vore han perfekt för Barcas spel, om han får spela bredvid Xavi så är det magi på allvar! Sen så kan man flytta upp Iniesta och rotera med Pedro, sen så kan man sälja Henry (tack för allt!)

Synd om Pepe, jag skulle inte ens önska det för Guti
Barcelona Joan Gamper 1899
2009-12-13 15:10
Fast än jag hatar marängerna och speciellt Pepe, så hoppas att han kommer tillbaka så fort så möjligt och blir spelklar.
Barcelona FC Barcelona: The Beautiful Game
2009-12-13 15:04
sorry trippelpost
Real Madrid Sherko
2009-12-13 15:04
Tycker att någon admin borde agera lite här, det personen "transan Cristina och fettot Karim!" skriver hör inte hemma här på SF, sedan säger namnet allt om honom.

Roligt att en maräng blivit spärrad precis innan "transan Cristina och fettot Karim!s" inlägg, jag ifrågasätter inte spärren på "Tretton"s men ni verkar ju bara ha blundat för namnet och inlägget "transan Cristina och fettot Karim!s"!

Du har helt rätt. Den typen av provokationer hör inte hemma här och han är nu spärrad. /Mod
Barcelonistas
2009-12-13 15:03
tråkigt för pepe. de kommer ta en lång tid innan den mannen är tillbaka 100%
Barcelona FC Barcelona: The Beautiful Game
2009-12-13 15:03
Det står att Pepe har dragit på sig en korsbanskada. Vet man om det är främre eller bakre korsband, vilket bakre är mycket lindrigare skada och ta mycket korate tid att komma tillbaka.

JAg tycker verkligen synd om Pepe.
Det verkar som om många har varit med om skadan vilket även jag har drabbas av, främre korsband + mensiken vilket tog drygt 1 år att komma tillbaka.
ma man titty
2009-12-13 14:47
jag tror att vm för klubblag är ett utmärkt tillfälle för henry att få upp självförtroendet. hoppas han sätter dit några bollar sen kommer han tbx i form och känslan för mål kommer vara tbx. får vi gång henry som förra året eller bättre så är vi nästintill ostoppbara. då ibra är i form och messi kommit i gång
Barcelona Maestro -generation 87
2009-12-13 14:31
Är det inte en liknande skada som Milito ådrog sig. Det höll honom borta från träning i 18 månader på grund av att skadan inte ville läka rätt.
Det blir svårt att komma tillbaka och det är väldig synd för Pepe som har varit skadedrabbad rätt så ofta, om man tänker efter.
Killen har ju varit borta i någon perioder i varje säsong. Senast berodde det på psykbrytet i våras. Nu är det korsbandet som bryter sönder.
Ah,,, det är synd.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-13 14:23
Mojito

Är det en vridning i knät så missar han utan tvekan hela säsongen, korsband skada lika så.
Hade själv en precis likadan skada, tog mig 7 månader och komma tillbaks på gräsmattan igen.
Tung skada, mycket rehabilitering kommer det vara nu för honom.
Barcelona Pedrito
2009-12-13 14:20
Ämne: Enligt Marca missar ....
De kan ju behåll Garay istället.
Barcelona Den vise
2009-12-13 14:18
Jag har alltid undrat varför barca sidan inte har spelarbetyg efter matcherna? Är det brist på personal hos RED eller vad handlar det om?
Barcelona Mojito
2009-12-13 14:09
Enligt Marca missar pepe resten av säsongen plus VM.

Nu kommer Perez att behöva ta nya lån i januari...
Barcelona RimuZ
2009-12-13 14:08
Ser ju ut och vara en artikel från förra året. Storvinsterna på Lyon och Bayern nämns ju som aktuella. Är ju också våran gammla CL grupp så.
Barcelona Simon Berglind
2009-12-13 13:56
Gammal Barca-lirare i veckans videoblogg från Fotbollskanalen Holland.
Zero Pulse
2009-12-13 13:52
Någon har kanske hunnit före, men enligt Fifa Club World Cup hemsida så tillhör Eto'o fortfarande Barcelona och är även bland nyckelspelararna i turneringen som börjar om ett par dagar (länk).
Barcelona Maestro -generation 87
2009-12-13 13:34
Juventus förlorade igår i ligan mot Bari och Cacéres spelade som högerback.

Han fick följande betyg av Juventus-redaktionen:


"Martin Cacéres: 6.0
Hamnar snett i defensiven ibland men följer med bra upp i anfallen. Står för flera farliga inlägg och är hela tiden spelbar på sin högerkant. Visar upp en härlig inställning med tufft spel men bör bli mer avvaktande i vissa situationer hellre än att glidtackla på chans."


Vi känner väl igen det här med att han hamnar snett i defensiven ibland, hans härliga inställning, hans riskfyllda glidtacklingar, o.s.v.
Om jag inte minns fel så orsakade han ett straff senast i Champions League mot Bayern.

Nej, Cacéres har en del att lära sig innan han ta plats i Barca, om han nu skulle vända hem i nästa säsong.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-13 13:20
H.Alavi

Fast å andra sidan, är man så pass bra och starka att man har möjligheten att gå upp till Segundan, ska man självklart satsa på det. Det går ju liksom inte att medvetet spela sämre eller lägga sig bara för att inte gå upp. Fotboll går ju trots allt ut på att vinna. Av det jag har förstått så är satsar Lucho hårt på att åtminstone kvala och sen försöka att gå upp till Segundan. Visst hade det varit intressant att se hur de sen hade lyckats där.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-13 12:57
Rambla - K9

Jo, självklart hur kunde jag glömma bort det.
Det roteras ju en hel del också i Atletic, dvs att många flyttar upp och ner. Men håller mig fast vid att det vore i alla fall intressant och se hur Atletic skulle klara sig i den högre divisionen, är de bättre än vi tror?
Men du har rätt, tex till nästa säsong så kommer det ske några uppflyttningar till A-laget, nu syftar jag på Jeffren mm.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-13 12:50
Ämne: Rambla - K9

Det v....
Jag håller inte med. Tempot och spelet är mycket hårdare i Segundan. Med tanke på den omsättning på spelare Atlètic har (spelare lämnar, spelare flyttas upp till a-laget eller lånas ut) så är det väldigt svårt att få en kontinuitet i Barça Atlètic. Det är en plantskola som ska utbilda och förbereda spelare för vad som komma skall. Då känns nivån och tuffheten i Segunda B precis lagom. Du får komma ihåg att tanken med Atlètic precis som med a-laget, är att de ska vara ett spelförande lag och dominera bollinnehavet. Frågan är om de unga spelarna klarar av det i den tuffa Segundan.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-13 12:41
Rambla - K9

Det vore bra om Atletic spelade i Segundan men var typ som en medelmåtta, dvs att de är i mitten av tabellen. I Segundan är det mer fart, mer rytm och mycket mer press. Jag menar inte nu att Atletic kommer vara konkurrent till ligavinsten men det vore kul och ha dem i Segundan.

Det ger spelarna mer erfarenhet om den tuffa fotbollen bortsett från Segunda B.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-13 12:34
H.Alavi

Det stämmer, Atlètic får inte spela i samma division som a-laget. Inte för att jag tror att det skulle kunna hända att de skulle kunna gå upp i Priméran. Jag är tveksam till om det verkligen är så bra att ha Atlètic i Segundan. Det finns flera exempel där lag som gått upp inte haft något att hämta i näst högsta serien. Se bara på Sevilla Atletico för någon säsong sen. De kom ohjälpligt sist och var chanslösa. Nivån i Segundan är ganska så hög. Personligen så tycker jag att nivån i Segunda B är precis lagom nivå för de unga talangerna i Atlètic. Dessutom är det ett alltför stort steg för de unga spelarna i Juvenil A att ta när de ska flyttas upp till Atlètic och sen spela i Segundan.

Tanken med Atlètic är att i första hand utveckla unga spelare så att deras övergång till a-laget blir smidigare. Då känns nivån i Segunda B perfekt.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-13 12:25
Rambla - K9

Jäklar, åttonde raka?
Det går verkligen bra för de just nu, vi får hoppas på avancemang till en högre division nästa säsong :)
A Laget och B laget kan väl inte spela i samma division?
Vad jag har förstått så går det inte och B laget petas neråt, eller är det fel?
Annons: