/spanien/barcelona/forum/1741.aspx/spanien/barcelona/forum/1741.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
3/31/2016 11:12
@Vlom:


Det är uppenbart vem du och jag föredrar, självklart, troligtvis även Pep. Dock ska man komma ihåg att Hart ändå är landslagsman och englands nr 1. Det lär ju muttras en del i korridorerna och speciellt hos den engelska pöbeln (pressen) om Pep helt sonika bara petar Hart för en ung tysk nykomling. Tror du inte?
Barcelona Duda
3/31/2016 05:16
Sjukt hur Brasilien inte har nagon 9a i varldsklass langre. R.Oliveira, Fred, Jonas, Tardelli, Damiao etc... Nar man under historien haft anfallare som Ronaldo och Romario. Aven Luis Fabiano gjorde det bra nar han hade sin plats. Vad har hant? Vill ingen vara malgorare langre?
Vlom
3/31/2016 02:01
@Rambla~:


Hart suger att använda fötterna, något som är fundamentalt i Guardiolas spelidé och som passar handen som i handsken för Ter Stegen. Att tysken sedan är en bättre målvakt än engelsmannen tyder väl på att den förstnämnde nog hade tagit en startplats ifall om Guardiola verkligen vill ha honom i City.
Barcelona Rambla~
3/31/2016 00:40
Så ter Stegen ska gå från en konkurrenssituation i Barca till en annan oviss i City? I doubt it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
3/31/2016 00:19
Förlåt om jag låter tjatig nu.

Ter Stegen får självklart vara missnöjd och det ska man vara om man tycker att man inte får tillräckligt med speltid. Man måste ha den inställningen om man lirar i en klubb som Barca.

MEN. Är du missnöjd så gå inte och gråt ut i media och evetuellt hota med att framtiden ser osäker ut. För det förvärrar bara situationen. Vi har inte tränare och sportsligledning för sakens skull, vänd dig till de vid såna saker. Det var jävligt dumma uttalanden av Ter Stegen. Nu har han gett tillräckligt med anledningar för att media ska skriva om nya klubbar dag in och dag ut. Nej det var självmål av Ter Stegen och han får bli mer mediatränad.
Barcelona Reymar
3/31/2016 00:18
@100% AntiMadridista:

Självklart men efter hans match mot villareal så var det faktiskt folk som hoppades på att han skulle skada sig.
Barcelona DM1982
3/31/2016 00:09
BREAKING: @Matt_Law_DT says Manchester City are "on the verge" of signing Barca's Marc-André ter Stegen. https://t.co/smiHhcowLB Skulle vara sjukt jobbigt att bli av med ter Stegen. Nu kanske det inte stämmer självklart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
3/30/2016 23:54
[QUOTE=Liunil Masse]"Priset för att se matchen: 8 000Världens mest hajpade match – numer bara ett stort spektakel? El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer." Kommer vara den sämsta stämningen. [/QUOTE] 1/5 av de som köper biljetter genom företagen. Det innebär att alla säsongare plus de som köper genom Barças hemsida inte är medräknade. Väldigt missvisande av Aftonbladet, skulle vilja säga oärligt tom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
3/30/2016 23:47
[QUOTE=Liunil Masse]"Priset för att se matchen: 8 000Världens mest hajpade match – numer bara ett stort spektakel? El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer." Kommer vara den sämsta stämningen. [/QUOTE] 1/5 spanjorer betyder ju inte per automatik 1/5 fans. Tror det kommer vara en fantastisk stämning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
3/30/2016 23:23
"Priset för att se matchen: 8 000Världens mest hajpade match – numer bara ett stort spektakel? El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer." Kommer vara den sämsta stämningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
3/30/2016 22:16
Mållöst i cupfinalen efter första halvlek där Barcelona varit närmast nätkänning.

17-årige (fyller 18 i oktober) Rafa Mujica med ett par heta chanser, bara en tidsfråga innan första målet i B-laget kommer - han gjorde ju assist senast i ligan.

Tyvärr har Barcelonabehövt göra tre byten i första halvlek då såväl Romera som Peréa och Cámara åkt på skador.

Laget avslutade halvleken ungefär såhär;

Ortolá
Godswill, Fali, *Ros, Moi
Samper, *Quintilla, Gumbau
Mujica, *Chamorro, Kaptoum

Få se hur det slutar. Känns ju inte särskilt optimalt va?
Vlom
3/30/2016 21:47
@DM1982:


Mycket tråkigt att höra, inte minst eftersom att han är en fantastisk back-up att ha när Piqué eller Mascherano kan spela p.g.a. olika omständigheter. Bartra & Vermaelen är sämre än fransmannen så man får be till gudarna att våra ordinarie mittbackspar åker inte på några skador/avstängningar i framförallt CL-slutspelet.
Barcelona 100% AntiMadridista
3/30/2016 21:04
Reymar Ingen normal människa tycker att det är bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
3/30/2016 20:54
Freeyourmind... Tror nog att du ändå tog mer illa upp än vad du kanske borde? Ja skrev ingenting mer än att hålla med om att vissa kanske borde haft mer koll på honom ändå, och sen la ja till till nyttig information till de som inte visste om det. Rätt intressant om du frågar mig! Den andra skrev dessutom det med glimten i ögat, jag tolkade det inte som något elakt utan snarare som något roligt. Det var tonen överlag i forumet gällandes Correa som åtminstone jag reagerade på, inte på just det du personligen skrev.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
3/30/2016 20:23
Ikväll spelas finalen i Copa Catalunya mellan Sabadell och Barcelona B. Matchen spelas på Nova Creu Alta i Sabadell och avsparken sker 21.15.

Båda lagen huserar som bekant i Segunda B där Barcelona ligger tre placeringar och lika många poäng före kvällens motståndare.

Det kommer garanterat att bli en tuff nöt att knäcka för Gerard Lopez adepter då Sabadell är ett riktigt starkt hemmalag. I förra ligaomgången slogs t. ex serieledarna Villarreal B tillbaks med 1-0.

I Barcelonas trupp råder ett par skador på två startspelare - mittfältaren Xemi och mittbacken Tarin. Eftersom det finns möjlighet till fler avbytare i cupen än i ligan (5) så har ett par spelare från Juvenil A kallats upp, dock inga av de mer högprifilerade, men väl Rafa Mujica som gjorde det superbra i sin debut senast.

Startelvan;

Ortolá
Godswill, Fali, Gumbau, Moi
Kaptoum, Samper, Cámara'
Mujica, Romera, Peréa

Bänk: Suárez, Palencia, Ros, Quintilla, Carbonell, Chamorro - och tro det eller ej men även brassen Robert.

Matchen går på katalanska Esport3, men kan bara ses i Sverige via VPN.
Barcelona the cameroonians
3/30/2016 19:08
[QUOTE=Reymar]Är det bra eller dåliga nyheter? Med tanke på att han gör grova misstag varje match. Nu kan äntligen Barta få mer speltid och visa vad han går för. [/QUOTE] Bartra? Med tanke på hur Lucho värderat Marc under de senaste 1,5 säsongerna är det större chans att Sergi Roberto spelar mittback i Mathieus frånvaro.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
3/30/2016 18:06
Helvete, Lord Gary Neville är sparkad :(

Fan, hade varit trevligt att förnedra dom något ytterligare med honom i rodret....
Barcelona Rambla~
3/30/2016 17:17
Herregud, spelar endast 8 min och åker på en sådan skada. Fan, varför skulle han ens bli uttagen i landslaget? Vill bara påpeka att jag inte klandrar Mathieu för ha blivit skadad, det är ren och skär oflyt och kan hända vem som helst. Även om jag inte ser någon stor spelare i honom så hade han varit användbar under resten av säsongen just för att avlasta andra spelare när de behöver vila.
Barcelona Reymar
3/30/2016 16:14
@DM1982:

Är det bra eller dåliga nyheter? Med tanke på att han gör grova misstag varje match. Nu kan äntligen Barta få mer speltid och visa vad han går för.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
3/30/2016 15:56
@Liunil Masse:


Krävs väl ingen geni för att förstå att Arda värvades in som ersättare för 3-4 positioner. Går någon sönder på kanterna kommer han ersätta, han avlastar också både Iniesta och Rakitic. Tycker inte Arda spelar dåligt, bara väldigt annorlunda jämfört med hans roll i Atletico. Han säkerspelar, erbjuder alternativ till höger när Messi kliver in, försöker sig inte på dribblingar för att Lucho har gjort hans roll väldigt klar. Tycker det är smart av Lucho, ser också fram emot Ardas utveckling i laget. Har Rakitic höjt sig sen Arda kom? Några snäpp va?

Bra värvning och en skön snubbe till i laget. Lucho vill inte överdriva hans roll i laget, det är klokt tycker jag.

Finns lite annat perspektiv i den värvningen, försök se det.
Barcelona Liunil Masse
3/30/2016 15:39
[QUOTE=Excellence]neymar JR den största anledningen till det är att Arda är den odiskutabelt största stjärnan i det turkiska landslaget medan han i Barcelona inte ens är top5. Han har själv sagt att han har antagit en annorlunda roll i Barcelona då det finns spelare som är skickligare än honom i laget. Därför överlämnar han "det magiska" till spelare som är bättre än honom på det. Han satsar mer på att vara krigaren. [/QUOTE] Håller inte med. Problemet för Arda är att han är en offensiv mittfältare och ytter som nu ska spela som CM. Det är liksom en position han aldrig spelat på förr i sin karriär. Det är klart att han är lost. Han har gjort en grym match för oss sen han kom (Bilbao borta) och då spela han som högerytter. Det är ingen tillfällighet att han spela bra då. Jag förstår inte hur Lucho tänkte med den värvningen. Ville han ha in en CM, så köp Gundogan eller någon, inte en spelare som vanligtvis spelar högre upp i banan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
3/30/2016 15:03
@Yaya24:

Vad är det här för skit? Skall detta utse den bästa spelaren genom tiderna? Är det av dignitet undrar man?
Barcelona DM1982
3/30/2016 14:49
New tests today have confirmed that Mathieu has a knee injury. He'll have to undergo surgery and could be out for 5 months. [catradio] Mathieu borta upp till 5 månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
3/30/2016 13:59
@neymar JR:


Det stämmer, bara tre matcher att spela i maj.
Barcelona Excellence
3/30/2016 13:38
neymar JR den största anledningen till det är att Arda är den odiskutabelt största stjärnan i det turkiska landslaget medan han i Barcelona inte ens är top5. Han har själv sagt att han har antagit en annorlunda roll i Barcelona då det finns spelare som är skickligare än honom i laget. Därför överlämnar han "det magiska" till spelare som är bättre än honom på det. Han satsar mer på att vara krigaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yaya24
3/30/2016 12:40
in och rösta. ja de må vara Goal och de är töntigt men ändå.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
3/30/2016 12:25
@Gio Style:


Till mitt försvar. Kolla när jag skrev inlägget. klockan är halv 4 på morgonen.
Tyckte jag kände igen honom men man var så trött. Om du kollar hur min stavning så ser du att man inte var 100% :-)..

Hade jag varit lite mer känsligare så skulle jag ta illa upp det ni skrev. Ibland känns det som att några av er här tävlar om vem ska få mest likes.

Jag frågade simpel fråga. Är det han i A. Madrid? allt som behövdes var att antingen scrolla förbi min fråga eller svara ja eller nej.

Hadet..

Barcelona DM1982
3/30/2016 11:26
FRA doctors told Mathieu last night that he'll probably need surgery after his knee injury. New tests in Barcelona today. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
3/30/2016 10:36

Messi visade mästarklass i Argentina, massa soloräder, fint spel och bra frisparkar.

Blev hyllad konstant.
Barcelona neymar JR
3/30/2016 09:47
With 4 goals and 4 assists, Arda has been directly involved in 8 goals in his last 10 games with TUR #fcblive [via opta] Det är den här arda jag vill se i Barcelona, när man kollar på Turkiets matcher så ser man vilken kvalité han besitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: