/spanien/barcelona/forum/1729.aspx/spanien/barcelona/forum/1729.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-23 15:23
Intervju med Henry om Barcelona.
Barcelona Erik Satie
2016-02-23 15:15
det blir 50-0 till Barcelona kom ihåg var ni såg det först!
Barcelona Liunil Masse
2016-02-23 15:09
[QUOTE=Skurhink]Bara jag som har en otroligt dålig känsla inför kvällens match? Kan vi verkligen växla upp till Max redan ikväll? Jag tycker inte det sett så bra ut spelmässigt som jag hade hoppats på vid det här skedet av säsongen, jag anser att Lucho borde skruvat upp laget på Max tills nu! Jag tycker vi ser osynkade ut mellan lagdelarna, speciellt defensivt! Neymar är jag igentligen inte orolig för men han har hackat på slutet och har överarbetat situationer. Messi vet jag inte riktigt var vi har om jag ska vara ärlig han har sett grymt oinspirerad ut, har han ens matchtempot i kroppen med tanke på hur han lunkat runt på planen sen han kom tillbaka från skadan? Ser man till resultaten/statistiken så känner jag mig trygg, men är jag snett på det här? Eller bara nojjig? [/QUOTE] Barcelona-Atletico 2-1. En dålig insats från oss även om vi vann. Några dagar senare - Barcelona-Valencia 7-0 och utomjordisk fotboll Finns fler exempel. Tycker laget bevisat att man kan skruva upp tempot när man vill. Lite väl nojig är du :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-23 15:07
Vi möter Arsenal borta klart vi kmr få det tufft vad trodde ni ens på? Vinst med. 0-3 borta? Jag tror vi kmr få det sjukt tufft ikväll tror på 2-2.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-02-23 15:00
Bara jag som har en otroligt dålig känsla inför kvällens match? Kan vi verkligen växla upp till Max redan ikväll? Jag tycker inte det sett så bra ut spelmässigt som jag hade hoppats på vid det här skedet av säsongen, jag anser att Lucho borde skruvat upp laget på Max tills nu! Jag tycker vi ser osynkade ut mellan lagdelarna, speciellt defensivt! Neymar är jag igentligen inte orolig för men han har hackat på slutet och har överarbetat situationer. Messi vet jag inte riktigt var vi har om jag ska vara ärlig han har sett grymt oinspirerad ut, har han ens matchtempot i kroppen med tanke på hur han lunkat runt på planen sen han kom tillbaka från skadan? Ser man till resultaten/statistiken så känner jag mig trygg, men är jag snett på det här? Eller bara nojjig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L!VOZ
2016-02-23 14:45
@Zyzz:

Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2016-02-23 14:32
Börjar hända lite grejer i Madrid nu. Affären mellan spanska staten och madrid när förstnämnd köpte upp reals träningsanläggning för överpris och som madrid sen fick hyra för en väldigt låg avgift nämns inte här dock.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-23 14:30
Våra två senaste matcher borta mot Arsenal har slutat kryss ( 2-2) och förlust (2-1). Folk hör inne underskattar Arsenal dom kan vinna mot oss idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-23 13:39
Kollade lite i Arsenals forum och såg detta: "Ozil, Giroud, Joel Campbell and Pique are all one card away from suspension from the 2nd leg in the Champions League." Stämmer det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-23 13:38
Zlatans dröm har alltid varit att spela i Real ?!
Tydligen är Zlatan fortfarande bitter på Barca att han erbjuder sig till Real för att försöka få sin efterlängtade hämnd :)
Barcelona enkos
2016-02-23 13:27
Arsenals matta är som ämnat för Barca. . Vilken skillnad mot de italienska. . Om vi nu tar oss till finalen hoppas jag att man byter den nuvarande mattan i Milano. Som Pep sa att det ska vara max 8 mm lång så att bollen går snabbt?
Barcelona enkos
2016-02-23 13:25
@Barcelonistas:

Jag jobbar alltid extra när Barca har stora matcher. Skulle inte klara av att sitta en hel dag och vänta :)
Barcelona Junta Dimision
2016-02-23 13:20
Barcelonistas

Vi får väl hoppas att din chef inte härjar på Les Rambles då :).
Barcelona Barcelonistas
2016-02-23 13:04
Jobb? Jag Är "sjuk" idag. Kör alltid den när Barca har stormatchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-23 12:54
[QUOTE=neymar JR]Det här måste vara den drygaste tiden, stormatch i cl. Sitter fast på jobbet och det enda man tänker på är matchen. Annat är det under helger där man har fotboll på tvn fram tills matchen skall starta. Om ni inte har sett bilder på kvällens plan så borde ni, det är nog den finaste mattan man kan spela på. Det är väl Barcelonas gamla planskötare Arsenal förfogar över? [/QUOTE] Xavi skakar nere i Qatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-23 12:35
Det här måste vara den drygaste tiden, stormatch i cl. Sitter fast på jobbet och det enda man tänker på är matchen. Annat är det under helger där man har fotboll på tvn fram tills matchen skall starta. Om ni inte har sett bilder på kvällens plan så borde ni, det är nog den finaste mattan man kan spela på. Det är väl Barcelonas gamla planskötare Arsenal förfogar över?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-02-23 12:25
@Reymar:
Mascherano har varit självskriven i vårt mittlås under de senaste 5-6 år och fortfarande envisas vissa med att slänga fran det argumentet... Det är större chans att Lucho vilar Messi än att låta Mathieu spela på Mascheranos bekostnad.
Barcelona wallmannen
2016-02-23 12:18
Cupspel handlar om att gå vidare till nästa runda, så ett hanterbart resultat till returen är det enda jag vågar hoppas på. Reymar, nja, man kan tycka vad man vill om Masken, men han och Pique är vårt bästa mittbackspar, enligt mitt sätt att se på saken.
Barcelona Siempre Barça
2016-02-23 11:59
hej, jag är i England och har inte tillgång till tv. har kollat lite på bien sport och bt sport om man kan se en stacka matcher men hitta inte nått. finns det nånstans där man kan se och betala runt 100 kr bara se matchen ä.???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-02-23 11:49
Frågan är om inte Mascherano blir vår största svaghet med tanke på att han möter Giroud som är en stark targetspelare. Sen har de även Mertesacker också koscielny på fasta. Jag hade startat med en av Mathieu/Vermaelen.
Barcelona Andresito
2016-02-23 11:34
@Liunil Masse:


Jag tycker också att Vidal förtjänat en startplats före Alves. Alves är dock sällan dålig i stormatcher utan det är i de mindre matcherna som hans koncentration inte räcker till.

Sen undrar jag om inte Sergi Roberto hade gått före Vidal i en stormatch om nu Alves skulle blivit bänkad. Roberto är den jag känner mig tryggast med på högerbacken. Han har den där jämnheten som Vidal och Alves saknar. Samtidigt så ligger Vidals styrka i löpvilligheten som är i klass med Alves under Pep. Brassen är dock ett flertal nivåer över katalanerna när det kommer till spelet med boll.
Barcelona Old Man Zaki
2016-02-23 10:02
@*hjärta* el Jefecitos hesa röst:


Han spelar i Al-Sadd Sports Club
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2016-02-23 09:20
@Visca el Barca 17:


Jag ska försöka uttrycka mig så ödmjukt så möjligt när jag säger att den statistiken är värdelös när de knappt kommer få låna bollen. Med all respekt för Arsenal som kommer få sina chanser, men dem siffrorna är helt meningslösa mot ett lag som Barca.
Barcelona Acrobat
2016-02-23 09:03
Jag är nervös inför matchen ikväll. Jag har på känn att Arsenalspelarna är hyperladdade och väl förberedda. Det finns en risk att de faktiskt gör sitt livs match och att det blir ett fiasko likt förlusten mot Milan med 2-0 eller mot Bilbao med 4-0. Kommer Barcelona upp i sin högstanivå och lyckas med sitt presspel så vet alla att Arsenal kan hälsa hem. Då kan det mycket väl sluta 4-0 till Barcelona... Jag har dock magkänslan av att Barcelona underskattar Arsenal en aning och kommer att bli överraskade. Då är det svårt att komma in i matchen och risken blir att vi får se ett stillastående och fantasilöst spel. Jag hoppas dock att jag har fel och att man verkligen är motiverade till max.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2016-02-23 08:50
Hahaha EXAKT såhär kommer det kännas ikväll när domaren blåser igång matchen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-23 08:28
Det här Arsenal är inte bättre än föregående utan den enda skillnaden är att wegner inte är lika naiv längre. Han satsar defensivt och på kontringar, detta Arsenal är betydligt tråkigare. Det är synd för wegner och Arsenal var dom som höll uppe fotbollen i England, dom hade en spelidé och rullade boll. Inget fel att anpassa sig efter motståndare osv men att gå så långt och parkera bussen mot varje topplag trodde jag aldrig. Leicester med 11 man kontrollerade Arsenal på bortaplan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-02-23 08:21
Ska bli en intressant match idag. Av erfarenhet vet vi att laget höjer sig när de möter bättre motstånd och i "större" matcher, jag är säker på att vi kommer få se det idag igen. Däremot är Arsenals form bra och laget har denna säsong vunnit dem flesta möten mot topplagen i England. Det Arsenal vi möter idag är den bästa sen finalen 2006 och vi alla minns hur den matchen såg ut. Verkligen ingen "walk in the park". Jag tror och hoppas på en seger för oss idag, men det är ingen självklar seger. Arsenal är skickligare än vi tror och med Özil och Sanchez (som säkerligen är extremt revansch sugen) kommer göra det tufft för oss. Men med rätt inställning och ordentlig fokus så ska vi få ett resultat som ger oss ett bra utgångsläge till returen.
Barcelona enkos
2016-02-23 07:49
@Smogen:

Arsenal passar Barca som handen i handsken. Spelar vi med rätt inställning och sätter en femtedel av alla 100% chanser så ska vi bara vinna dubbelmöte. Ikväll kommer vi dock se ett "Chelsea" som försvarar sig med 11 man och kontrar med 5-6.. Så det gäller att vara försiktiga till max. Ger du engelska lag finger så tar de hela handen.
Barcelona enkos
2016-02-23 07:42
@Messi 4-ever:

Normalt ska vi slå Arsenal även borta men har vi marginaler emot oss som ofta händer mot engelska lag borta så kan det sluta hur som helst. Vi spelade ut Arsenal borta men matchen slutade 2-2 så vi har förmåga att sluta spela i andra medan engelsmän spelar tills domaren blåser av matchen. Så jag blir inte förvånad om vi gör både 1-0 och 2-0 och sedan blir nonchalanta och bjuder Arsenal på några baklängesmål. . Därför tror jag på 2-2.
Är annars alltid rädd för att vi skulle råka för nån målchansutvisning då vi ligger högt uppe och Arsenal är farliga på kontringar.

PS. Suarez glömde sitt pass och var nära att missa flyget. . Hoppas att han inte glömmer hur man gör mål.
Barcelona neymar JR
2016-02-23 07:38
Ter Stegen: "I'm happy to be at Barça, it was the right move. Of course I want to play a lot more and I'm working hard for that." [zdf] För att lugna ner en och annan, man märker stor attityds skillnad. Bra mycket positivare nu, han har framtiden framför sig i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: