/spanien/barcelona/forum/1724.aspx/spanien/barcelona/forum/1724.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 20:39
Nu förstår man varför Dani var så känslofull och grät under talet i måndags. Nåja, detta är en del av en generationsväxling och ett sätt att frigöra lönekostnader. Samtidigt kan man klia sig på hjässan ich undra hur i helvete Mathieu och Arda stannar medan Mascherano och Alves lämnar. Härlig planering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-05-25 20:34
Barcelona right back Dani Alves (33) will join Italian club Juventus in the coming weeks. [ser] Först Mascherano och nu Alves. Nåväl majoriteten av alla socis får exakt som de vill, vi som vill se att klubbens värderingar ska respekteras är ju klart och tydligt en minoritet. #Juntadimision
Barcelona Barca - Puyol
2016-05-25 20:31
Hoppas att vi värvar greken Manolas från Roma de hade varit drömmen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 20:30
Och ni som följde mitt twitter-tips fick just reda på bomben... Alves till Juventus... gratis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-05-25 20:10
the cameroonians

Helt otroligt att Bartomeu sitter kvar. Denna silly season kan verkligen sluta riktigt illa. Det är just i sommar vi behöver få bukt med ekonomin och värva spelare som kan både skapa bred och ge kvalite. När du skriver att Toni Freixa kan komma som en revolutionsman mot blivande styrelse som tydligen verkar rädda sitt eget skinn på bekostnad av klubbens pengar. gör inte saken bättre. Fokuset kommer ligga på att överleva inbördeskriget istället för att sälja spelare som inte fyller nån funktion i laget och köpa nytt för att inte hamna i samma sits som vi gjorde under våren då vi inte hade ersättare till slitna spelare.
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 19:54
Ikväll 20.30 kör Cadena Ser (katalanska avdelningen) ett program som berör transferfönstret och kommer säkerligen att prata em hel del om dagens händelser och rykten. För er med twitter kan ni följa @QTJugues som lägger ut tweets från programmet, visserligen på Katalanska - men ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 19:36
[QUOTE=Xaviesta ]cameroonians Förberedde en lång, saklig, rant men skiter i det för ärligt talat orkar jag inte. Det allra finaste nickname som finns i forumet tillhör Junta Dimision, så mycket kan vi konstatera iaf. [/QUOTE] hear hear Som jag skrivit tidigare, njut så länge det varar. Det komiska är att tom jag blev uppriktigt glad och nöjd över ledningens jobb med det nya avtalet med Nike. Men det tog inte lång tid innan mungiporna pekade neråt igen. Sägs att de extra pengar som Nike kommer att generera fram tills att det nya avtalet börjar gälla på riktigt 2018 bara kommer räcka till löneökningar för befintliga spelare och inte till ökad transferbudget. Så det krävs att spelare säljs, problemet är dock att även dessa sitter på då höga löner att få klubbar har råd att både köpa och betala deras löner. Därför blir till att lösgöra dem från kontrakten och istället sälja de med kvalitet, som Bartra (dessutom låg lön), Denis och Mascherano. Welcome to Thunderdome bitch!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-05-25 19:36
Jag förstår inte varför Mascherano vill lämna? tvivlar starkt på att det är klubben som vill att han ska lämna, alla rapporter säger att Barca ej vill sälja och hänvisar till utköpsklausulen på €100M. Kanske han vill ha högre lön......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-05-25 19:32
[QUOTE=Vampíro]Barcelona will tomorrow or Friday meet with Denis Suarez (22), who has doubts about returning. Barcelona plan to use buy-back option. [cope] Jag hatar sommaren... [/QUOTE] Är han rädd att han inte får tillräckligt mycket speltid så förstår jag honom. iniesta, rafinha, rakitic, arda, denis, sergi roberto konkurrerar om 3 platser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 19:20
Är det någon som vet huruvida medlemmarna där nere har blivit hjärntvättade av lokalmedia och titlar eller om de är införstådda i vilket hål Barto satt oss i?
Barcelona Xaviesta
2016-05-25 19:09
cameroonians Förberedde en lång, saklig, rant men skiter i det för ärligt talat orkar jag inte. Det allra finaste nickname som finns i forumet tillhör Junta Dimision, så mycket kan vi konstatera iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-25 18:56
the camroonians // Åå våra medlemmar valde denna clown som president :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 17:58
Enligt la Vanguardia och andra katalansk media så har rättegången gällande Neymar-affären tagit en ny vändning.

Det visar sig att man försöker få till en förlikning där anklagelserna, och därmedfängelsedomarna/skadestånden, mot Rosell och Bartomeu ska tas bort och i stället ska klubben ses som en juridisk person i åtalet.

Det betyder att klubben kommer att få betala för de båda presidenternas misskötsel av affären och som lägst komma att få betala €14 miljoner.

Helt sjukt om detta går igenom. Även om Bartomeu valdes om och därmed har rätt att använda klubbens pengar för själva rättegångskostnaderna finns det ingen som helst rätt att anävnda klubben som en sköld mot de handlingar han begått som individ.

Vi vet dock vad de kommer hävda, Neymar tillhör Barcelona - så självklart ska klubben betala.

Toni Freixa, en av presidentkanditaterna i somras, har twittrat att han inte kommer sitta med armarna i kors och kommer att fösrvara klubben och dess medlemmar.

Vilken dag, först ryktena om Mascherano, sen detta. Mama mia.
Barcelona Junta Dimision
2016-05-25 17:18
Enligt Vero Brunati som ska vara väldigt nära Mascherano, så är det klubben som vill att Masche lämnar och inte tvärtom.

Förjävligt.
Barcelona Vampíro
2016-05-25 16:13
Barcelona will tomorrow or Friday meet with Denis Suarez (22), who has doubts about returning. Barcelona plan to use buy-back option. [cope] Jag hatar sommaren...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-25 16:08
Jag säger det nu, det finns inte en chans att de värvar in två mittbackar av kvalitet det är jag 100% säker på. Lämnar Masche så kommer de värva in någon halvdussig lirare samt behålla antingen Vermaelen eller Bartra, eller ta in någon sopa som ska kunna spela på flera positioner. Typ Rojo. De flesta fans ser fram emot transferfönster men för mig är det en jävla mardröm varje år. Säsongen tog slut för Bara några dagar det är redan dags.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 16:05
Förhoppningsvis aldrig om man ska tro gamla ordspråk ;)
Barcelona Federer
2016-05-25 16:03
Bale: No Atletico players would get into the Real Madrid team


Och igår gick Ronaldo ut och sa att Real Madrid är ett mycket bättre lag. När ska de lära sig att vara ödmjuka?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-25 16:00
Vad är det alla pratar? Vad då Masken till Juve? Det är fan vår kapten. Varför skulle Masken vilja lämna nu? Han är liks bra som han alltid varit. Om masken lämnar för Juve ska det inte vara mindre 500 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyols inställning
2016-05-25 15:56
@Lionel "Rey" Messi:


Bostad om man ska tro fransk media. (fotbollskanalen)
Barcelona Liunil Masse
2016-05-25 15:40
Visst jag har inget emot att Mascherano lämnar om han nu vill testa något nytt o vill spela mittfältare, han har ju trots allt vunnit allt med oss. Älskar Masche men spelare kommer o går och han har gett oss mycket. Enda problemet jag har med att Masche säljs är att vi kommer behöva värva två världsklass-mittbackar med denna ledningen... Hur ska det gå? Jag kan väl inte vara den enda som är skeptisk till det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2016-05-25 15:39
Om han nu blir klar för Juve tror jag han kommer göra mål i sin första match, det bara känns så.
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 15:36
Om nu detta med Mascherano stämmer, och om det hade varit en enskild händelse, hade man kunnat se genom fingrarna - även fast det hade smärtat. Men i och med att denna ledning gjort det till sin sak att systematiskt bryta ner det som FC Barcelona står för känner jag mig helt tom inför det här. Det är ju helt i linje - sälj hjärtat och köp legoknekten som kan ge oss extremt kortsiktiga framgångar! Konsekvenserna? Det får nästa ledning ta och när det går skit (för det kommer komma en rekyl på detta) så kommer folk sitta och peka på den här eran och säga "nej de gjorde inget fel - titta på alla titlar vi vann!"
Barcelona Andresito
2016-05-25 15:30
I Juventus forum nämns €18M som övergångssumman för Masche. Det är helt klart en bättre deal för Juve än för Barça. Han må fylla 32 men han är ändå en av världens bästa defensiva spelare. Han hade exempelvis varit perfekt för Real Madrid på deras tremannamittfält, och kommer vara otroligt nyttig för Juventus om det blir en övergång.

Barça tappar en gjuten startspelare och kanske sin största ledare, igen, efter Puyol och Xavi.

Mustafi, Bailly eller Marquinhos är mina val som ersättare. Säljs Bartra så behövs samtidigt en yngre billigare mittback som lånas ut eller tränas upp i A-laget. Lemos och Meré är några alternativ.
Barcelona neymar JR
2016-05-25 15:24
Nu ska vi inte överdriva, vi har ett helt gäng med krigare i laget. Alla på olika viss, hur ofta tar inte Messi, neymar och iniesta stryk för laget? Hur många uppoffrande löpningar tar inte Alba, Alves och rakitic? Suarez stångas med ett helt försvar i 90 min. Efter cupfinalen så inser man hur många vinnare/krigare vi har, då vart t om masken utvisad. Vill mascherano lämna ska han få lämna, dock till ett rimligt pris. Minst 15-20 miljoner € men kommer väl landa på 7-10 miljoner €. En spelare som mascherano har ändå betalat av sig transfersumman med sin lojalitet, professionella attityd och vilja. Vi kommer ändå inte gå minus oavsett vad summan landar på då han har gett oss betydligt mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-05-25 15:15
Säljer vi Mascherano så kommer jag fälla en tår. Vi har få krigare i laget, Mascherano är en av dom. En spelare som går in 100 procent i alla dueller. Och för det andra lär han ersättas med en halvduglig mittback, för denna ledningen är inte kapabel att värva något bra ersättare. Sälj Arda som gör mindre nytta och verkar gosa runt i en fin stad som barcelona med världens bästa spelare och tjänar lyxlön. Jag orkar inte mer med att vi säljer själen på plan. Mascherano sprider en "jädra anamma" på planen som vi saknar på många av våra spelare. Istället för att sälja en sån spelare bör han få löneförhöjning och lovad första, andra eller tredje kapten...ne vi säljer istället spelare som ger 100 procent i alla dueller och har kvar Arda som inte gör ett skit på plan. Blir så trött och irriterad.
Barcelona neymar JR
2016-05-25 15:06
Precis vad jag väntade mig, det är mascherano som vill lämna för att spela mittfältare. Inget ont att säga angående det alls, tror han kan lyfta Juventus ett snäpp. Ändå kul nu blir ledningen tvungen att landa 2 mittbackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-05-25 15:04
@the cameroonians:

Känns rimligt då Marchisio drog korsbandet och är borta i ett år :(.
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 14:59
La oferta de la Juventus a Mascherano es de 3 temporadas con un salario en torno a 6 M €. Le ofrecen jugar en el medio campo Enligt Alfredo Martinez ska Juve ha erbjudit Mascherano ett treårskontrakt med samma lön som i Barcelona. Dessutom är han lovad att spela som mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaLaliga
2016-05-25 14:58
Finns det någon här på forumet som kan mycket om ungdomslagens säsonger eller har en kontakt som jag skulle kunna få? Tänkte ställa några frågor för en artikel.
Annons: