/spanien/barcelona/forum/17148.aspx/spanien/barcelona/forum/17148.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelonistas
2009-10-15 20:04
★Scorpion★

Inte alls säkert att ribery drar till real.För Barcelona och Bayern har bra realtioner och har för mig att jag läste någonstans att barca är dom första som bayern kan förhandla med om.
adil,
2009-10-15 20:03
Visst har man som cule sina onda tankar om Robinho. Dock blir man, efter hur Real Madrid behandlat honom, sugen på att se honom briljera i blårött. Om Guardiola vill ha honom är det svårt att gå emot det beslutet.. Hade vi haft kvar Eto'o hade jag sagt ett blankt nej, då man inte vill hamna i blåsväder med 3 tunnisar på topp. Nu när vi har Ibra till förfogande är det en annan femma. Då känns det mer som att Robinho blir som en uppdaterad lekkamrat till Zlatan.

Jag ser inte jättegärna Robinho i Barca dressen, men jag säger heller inte nej tack. Speciellt inte då el Mister som sagt själv uttryckt sin beundran för spelaren.

Och,det är nog inte bara jag som hyser farhågor för framtiden om det inte förr eller senare ordnas en fullgod ersättare till Henry. Pedro och Bojan behöver inte hamna i skymundan för det. De har också sin tid.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-10-15 20:02
Saman.

Låna en spelare som Ribery? Haha, med Robinho är det annorlunda. Men man ska inte förvänta sig att man kan låna såna storspelare som Ribery, i såna fall så är det köp eller inget.

Edit: Lade även märke till att du sa med Köpoption, men tror ändå inte att det skulle gå. el flaco förklarade det ganska bra. :)
Barcelonistas
2009-10-15 19:58
MSL#666 !2-6!

Då får du tänka om för de finns absolut inte många som har vasare kvaliteer än zlatan.Zlatan är kanske den mest kompletta anfallaren i världen!
Barcelona Saman.
2009-10-15 19:54
el Flaco - I Shot the Sheriff

Jo, det kan jag förstå men jag tycker tycker absolut inte det är rätt att gå efter Robinho. Visst jag kan se att han besitter en vis talang men i det långa loppet känns det inte som han är rätt lösning. Ribery är nog omöjlig att få i januari men varför inte satsa på någon lite äldre (men yngre än Henry) spelare som tål att få begränsad speltid. Nu vet jag inte om det finns sådana alternativ på marknaden (vilket jag gissar att det inte gör) men då ser jag hellre att Pedro och Jeffren försöker fylla ut platsen när det behövs.
Barcelona MSL#666 !2-6!
2009-10-15 19:54
Barcelonistas

Tycker då inte att Zlatan är kung, finns många andra forwards som har bättre o vassare kvalitéer än Zlatan. De snackar jag om!
Barcelona ★Scorpion★
2009-10-15 19:53
el Flaco - I Shot the Sheriff
Ok tack hoppas Laporta och de kommer överens. För allt är inte klart än. Men det känns redan nu att han är klar för en utlåning.

Gissar på att det blir klart på Måndag:)

Barcelonistas

Handen på hjärtat så hade jag sett Ribery men han drar väl till Real.
Barcelonistas
2009-10-15 19:51
Handen på hjärtat vem utav robinho och ribery hade ni helst sett på henrys kant?
Barcelona el Flaco - I Shot the Sheriff
2009-10-15 19:50
Saman/

Skillnaden på Robinho och Ribery i det här fallet är ju att brassen får ingen speltid i Man City och vill därför lämna. Så ser inte fransmannens situation ut i Bayern. Tror knappast den tyska klubben hade gått med på att låna ut sin kanske bästa spelare mitt under en säsong. Framförallt inte när de, till skillnad från City, aspirerar på att vinna sin inhemska liga och utmana i Champions League.
Barcelona ★Scorpion★
2009-10-15 19:46
Kribba291

Robinho kommer ta Henrys plats:) Och tro mig Pep kommer ta hand om Robinho. Så att han jobbar hem mycket. Alla här inne sa Zlatan kommer inte springa som Etoo. Men Zlatan springer som bara den och kämpar otroligt bra.

Pep vet vad han gör:)

Robinho sänker Real Aj!
Barcelona Saman.
2009-10-15 19:45
Varför inte låna Ribery istället med en köpoption?
Barcelona el Flaco - I Shot the Sheriff
2009-10-15 19:45
★Scorpion★/

Svårt att säga. Om man ska tro på det som tidningarna skriver så ska någon källa inom klubben ha bekräftat till den katalanska TV-kanalen TV3 att man är intresserade av brassen. Det sägs även att Laporta planerar att träffa Man Citys ägare för att förhandla. Tidigare hade jag läst att de båda klubbarna tänkte sätta sig ner aoch diskutera en eventuell utlåning under VM för klubblag som kommer hållas i Abu Dhabi i december. Det största problemet kommer nog vara(om det nu blir en utlåning) att komma överens om hur man ska dela upp Robinhos lön. City vill väl att Barça ska betala hela lönen, medan Barcelona vill dela på löneuttkostnaden.


De Goda-Zlatko/

Bojan blev friskförklarad för några dagar sen och han är tillgänglig för spel mot Valencia.
Barcelona Kribba291
2009-10-15 19:41
Vi behöver en bredare trupp så visst skulle Robinho funka.
Fast vart ska han spela?
Han kommer tex aldrig jobba lika hårt med löpningar fram och tillbaka som Henry.
Att sedan Reals fans blir upprörda tycker jag inte alls är komiskt.
Vi skulle reagerat precis som dem i en liknande situation.
Barcelonistas
2009-10-15 19:40
De Goda-Zlatko

ja de är han.
Barcelonistas
2009-10-15 19:39
Robinho kan bara bli bättre seriöst. den gangstern kan bli något stort.Guardiola måste först få ner han från himmlen dock.
Barcelona De Goda-Zlatko
2009-10-15 19:36
Någon som vet hur det står till med Bojans skada? Är inte han friskförklarad?
Barcelona ★Scorpion★
2009-10-15 19:33
el Flaco - I Shot the Sheriff

Hur mycket sanning tror du det ligger i det här ryktet om Robinho? Vill att han ska bli klar:)
Barcelona el Flaco - I Shot the Sheriff
2009-10-15 19:31
Ämne: Henry skadad igen. 1....
Tråkig nyhet, men positivt åtminstone att det verkar som om Zlatan är fit for fight mot Valencia.
Barcelona Barcanist
2009-10-15 19:31
Så jävla roligt att läsa alla marängers kommentarer i puertan ang. Robinho, som beskrivs som både svininfluensan och svinet. När han spelade i Real Madrid så var han kung. Nu är han helt plötsligt sämst, svininfluensan osv..

Komiskt :)
Barcelona ★Scorpion★
2009-10-15 19:29Henry skadad aj inte bra! Skulle vara skönt att slänga in Robinho nu på Lördag:)


Barcelonistas
2009-10-15 19:28
Alle #8

Håller med 100%!

de var det jag ochså tänkte på när vi fick zlatan att klarar man av att göra 25 mål i en liga där lagen är bra taktiska då kommer man att lyckas i spanien.
Barcelona el Flaco - I Shot the Sheriff
2009-10-15 19:26
lameG/

"Hur fan kan dem flesta här säga nej till robinho. Han är bland dem bästa kantspelarna i världen när han är i form."

Det är väl det som är det största problemet som folk tänker på. Det faktumet att Robinho under i stort sett hela sin europeiska karriär har varit långt ifrån jämn. Om man nu ska köpa en crack tycker jag det hade varit bättre att investera pengarna i en betydligt jämnare spelare. Annars är det lika bra att ge Pedro eller Jeffren en chans. Sen är Robinhos lön inte den lägsta heller.

Jag vidbehåller att jag personligen ställer mig emot ett lån/köp av Robinho, på grund av hans ojämnhet och höga lön.
Canaletes
2009-10-15 19:26
Henry skadad igen. 10 dagar!!

Hans kropp börjar tjäna åren... :/
Alle #8
2009-10-15 19:23

Länktipset: Artikel från Goal med Ronaldinho.

Jag läste artikeln och hade faktiskt funderat på det här innan och idag när han sa det så tycker jag faktiskt att det stämmer. Alla vet att Ronaldinho inte är den spelaren som han var för ca 3 år sedan men man måste ju också tänka att han gick från en jävligt offensiv, fri liga som BBVA till Serie A? Visst Serie A har inte varit bäst på sistone men de kommer sakta upp och får faktiskt ganska mycket skit och är underskattad tycker jag.

Vår käre Zlatan som bombade in mål efter mål efter mål i Serie A. Vad sa folk när han gjorde mål? Äsch 25 mål i Serie A är ingenting nuförtiden för Serie A är dålig nu. Hur kommer det sig att bra spelare som Totti och en massa fler i Serie A inte gjort fler mål än Ibra då om de e så lätt och allt?

En duktig anfallare som får tid att anpassa sig kan göra mål var som helst. Zlatan gjorde det i den mest defensiva ligan; Serie A och klart om man kan göra mål i Serie A så kan man lätt göra det i BBVA med lite anpassning? Ni ser Eto'o däremot han är en målmaskin - visserligen ganska beroende av sina medspelare då han knappt kan skapa något på egen hand men behöver bollar levererade. Han har väl ingen Xavi, Iniesta, Messi nu men också att han spelar i Serie A där det är så mycket svårare att göra mål.

Vad tycker ni? Håller ni med eller inte?
Barcelonistas
2009-10-15 19:18
Lån Robinho


Sen på sommaren är de bara lägga fram laxen för ribery, och fabregas.
Barcelona lameG^
2009-10-15 19:18
Seriöst nu. Hur fan kan dem flesta här säga nej till robinho. Han är bland dem bästa kantspelarna i världen när han är i form. Han kanske är långt dit men i barca tror jag han skulle ändra sig. Pep som tränare och spela för en större klubb där han inte är störra än klubben är bara några orsaker varför han ska rycka upp sig.

Han är född 84 alltså är han inte helt slut. Jag tror han skulle kunna komma tillbaks till real formen bara han blir lite snabbare. Om ni sätt brasilien tidigare så har han faktiskt blivit lite segare.
Barcelona el Flaco - I Shot the Sheriff
2009-10-15 19:13
De senaste rapporterna från Spanien är att om Robinho anländer under juluppehållet så blir det endast på lån. Inget köp och inget bytte mot Henry.
MF Doom
2009-10-15 19:10
Är också för ett Robinho lån som sedan kan bli ett köp under sommaren. Lugna er nu, vi lånar honom bara till sommaren. Slutar det med kaos så går han tillbaka, slutar det med succe så köper Barca honom.

Vad har vi att förlora? Vad många inte verkar förstå så är Robinho en annan spelare idag än vad han var tidigare. Han har förändrats. Och det är knappast lika mycket, om någon negativ skriveri om honom i media idag. Jag tror också att han kan växa en hel del i Barca. Kan inte förstå hur svårt det är för vissa här med spelare som kanske ska till Barca med deras tidigare problem i karriären. Människor förändras och är värda en andra chans.

Henry har skadeproblem och har inlett säsongen mindre bra. Henry kommer inte att kunna spela skadefri hela säsongen med alla dess matcher. Bojan och Pedro har några steg kvar till att bli superstars worldwide.

Jag skriver också på för Robinho i Barca och hoppas helhjärtat att han gör succe hos oss.
Kixer
2009-10-15 19:10
Tusan vad ni tror på Robinho nu mitt i allt! Jag kan ju börja med att säga så här att Henry kommer aldrig att gå till Man City, aldrig. Så ni får väl punga en rejäl slant för den grabben.
Barcelonistas
2009-10-15 18:31
MSL#666 !2-6!

Zlatan är kung va snackar du om?sen blir det sjukt kul om robinho kommer till barca haha! tänk er när han sänker real på bernabeu :)
Annons: