/spanien/barcelona/forum/17134.aspx/spanien/barcelona/forum/17134.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bernie
2010-01-25 21:36
Förutom fransmannen så är också Dani Alvès och Marquez med:)
Barcelona Barca_4_lajjf
2010-01-25 21:20
Henry deltar just nu i Zidanes lag mot Benfica all stars. Rätt intressant faktiskt. Många legender på plan.
Barcelona petersays
2010-01-25 21:12
Ang Vidic.

Om jag vore sportchef i Barca skulle kan undvika att värva en enda mittback de närmsta två åren och istället reda ut situationen med de vi redan värvat och som inte presterat. Caceres, Henrique, Chyg. Vi har ju ynglingar som t.ex. Fontás på väg upp också.

Pique har en svacka men det är inget jag oroar mig för. Gamlingarna (Puyol/Marquez/Milito) håller ju ett par år till med. Så att lägga ännu mer pengar på mittbackar känns i dagsläget mest vrickat. Hur mycket har vi bränt på mittbackar senaste två åren egentligen? 70 Mille?
Barcelona petersays
2010-01-25 21:08
"Glad att vi är på samma sida, men om du ska hata "grinig jävel som filmar" så är nog din hatlista rätt så lång, i så fall så borde du väl "ogilla" Busquets och Alves?"

Absolut! Jag har höjt rösten flera gånger när just de båda herrarna visat såna tendenser. Busquets första halvår i laget var ibladn outhärdligt att se men jag tycker att han helt slutat med dom grejerna nu. Alves, tja...han är ju Alves. Den största skillnaden är ju att varken Alves eller Busquets är spelare som håller på med fula efterslängar och sparkar på liggande spelare, eller spelar medvedet fult. Alves är temperamentsfull när han får domslut mot sig men släpper det ganska fort.
Barcelona PILMÀ★Kärlek★Respekt★
2010-01-25 21:06
Benficas symboliska fågel är bara mäktigt. :D
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2010-01-25 20:43
Ämne: Hm,hade för mig att ....
Enligt fliken "tabeller" ovanför inläggsrutan, se länken, är det tre bortapoäng som gäller. Jag skulle i ditt läge leta upp en trevlig krog full med supporterkompisar.
Barcelona C.Andrés
2010-01-25 20:28
Hm,hade för mig att kommande match var på bortaplan,men i barcanotisen står det att det är hemmaplan? Fel av skribenten eller ändrade planer? Vore jävligt trevligt då jag åker ner till Barcelona nu under helgen:)
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2010-01-25 20:22
Det är inte förvånande men vill ni roa er lite kan ni gå in på Puertan och läsa om det hemska justitiemordet på Ronaldo. Några där verkar tycka att han har rätt att slå näsan av vem som helst. Det skulle vara kul att se hur de reagerar om gossens näsa åker av på samma sätt.
Barcelona Maestro nr. uno
2010-01-25 20:01
Borttaget!
Barcelona CuléAK (F.d Robin.)
2010-01-25 19:49
Där tog Kameruns färd slut, Egypten vidare.
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2010-01-25 19:40
Klippet ovan är intressant. När de zoomar in Ronaldos högersving står det klart att det knappast kan vara oavsiktligt. Han slår faktiskt två gånger och det med sträckt arm mot ansiktet. OK att näsben går av ganska lätt men det är ingen lindrig smäll. Kortet är lika solklart rött som Malagaspelarens näsblod. Givetvis skulle den andre haft ett lika solklart gult kort för tröjdragningen.

Får inte Cristina inte minst två matcher för detta finns det ingen rättvisa. Det är märkligt att se hans lipande i diverse tidningar, inklusive El Pais. Han slår medvetet och han träffar. Armbågar i nyllet är direktrött.

Till saken hör att Cristina är känd för att spela fult och filma. Detta lär ju få de spanska domarna att inse att det inte är någon gullig gosse. Han har ju åkt ut ett antal gånger och det lär bli fler matcher som miljardförvärvet sitter på Reals läktare. När man kostat så mycket är det spelsättet idiotiskt.

För er som vill njuta av något vackert istället ligger Xavis fenomenala passning till Pedro på samma Expressensida.
Barcelona HugoBoss
2010-01-25 19:37
Ämne: Det är synd att Cass....
Har svårt att se att Guardiola vill ha Vidic till Barcelona. Man har precis skrivit kontrakt med både Marquez och Puyol, och vill så vitt jag vet förlänga kontraktet med Pique. Man har även värvat in Dmitri Chygrynski för 25 miljoner euro under sommaren. Sen har vi både Caceres och Henrique ute på lån i Juventus respektive Racing. Sen ska vi även inte glömma bort att vi har två talangfulla mittbackar i ungdomslaget i Fontas och Muniesa.
Barcelona Hetfield
2010-01-25 19:23
Det är synd att Cassano är så galen, annars så vore han en bra spelare att ha , spec. nu när Sampdoria vill bli av med honom

På tal om transferrykten, det skrivs mycket om att Man U ska sälja Vidic till Barcelona, samtidigt som Chiellini går till Man U, ska man tro på det? Låter nästan för bra för att vara sant, men nåja

Hugoboss

Jag tror inte att Henrique eller Caceres har en framtid i Barcelona, och jag kan se att antingen Marquez eller Milito kommer att försvinna, om nu Vidic kommer så blir han en direkt ersättare till Puyol/Pique ifall någon av de skulle gå sönder
Barcelona -=FCBarcelona=-
2010-01-25 19:06
Priceless!
Barcelona MSL#666 !2-6!
2010-01-25 18:54
Tycker att de är en solklar utvisning på CR, lika solkar som den som Zlatan skulle ha haft i matchen mot Villarreal om jag inte minns fel, när han drar sin super dubbel stämpling.

Olika dommare dömmer olika, och har olika nivå på spelet! men tycker att båda tillfällenan skulle vart rött, Zlatan klarade sig med gult och borde vara glad för de.. dock länge sen nu men bara ett exempel!
Barcelona Hetfield
2010-01-25 18:30
petersays

Glad att vi är på samma sida, men om du ska hata "grinig jävel som filmar" så är nog din hatlista rätt så lång, i så fall så borde du väl "ogilla" Busquets och Alves?

Just saying, för oss är det lätt att pissa på Real spelare, men det är inte lika lätt för de att pissa på deras spelare, samma för situation för oss
Barcelona petersays
2010-01-25 18:28
Hetfield
Ja jag förstår vad du säger och har förstått det hela tiden. Läs mitt inlägg 17:59 så ser du att vi nog är överens i just detta fall. Men faktum är att C. Ronaldo är en sur och grinig jävel som filmar och har sig och i min bok ligger, ungdomligt uttryckt, "fett back på karmakontot". He had it coming helt enkelt.

Kan vi avsluta den här anti-diskussionen nu?

Edit: Vill bara tillägga att jag fortfarande tycker att han rent objektivt och tekniskt är en mycket skicklig fotbollsspelare. Men han uppträder väldigt omoget, något jag trodde skulle bli annorlunda när han kom till Madrid. Om möjligt har det blivit värre.
Barcelona Den vise
2010-01-25 18:27
Bluered

Ja det var eurotalk jag syftade på. Den har ploppat upp nu på sidan.
Barcelona Hetfield
2010-01-25 18:07
petersays

Förtjänar C.Ronaldo röda kortet? Ja
Var det meningen? Nej

Ser du vad jag försöker säga? Om jag bråkar med en person, slår honom och han slår huvudet någonstans och dör, så är han död, oavsett vad min intention var, samma princip här

Man ska inte armbåga en annan person, oavsett om man menar att träffa eller inte, men jag förstår inte varför alla vill göra honom till skurken i dramat, det finns hur många spelare som helst som armbågar. Det är väl lika fult av spelare som ska hålla på och hänga på spelare som är för snabba för de? Det är bara irriterande och ytterst fegt
Barcelona BlueRed
2010-01-25 18:06
Den vise

Du menar EuroTalk? Programmet brukar läggas upp någon gång efter 18.00.
----------
Föga förvånande så vann Erik Niva 3/6 kategorier av Guldskölden. Killen är är ett fotbollsorakel.
Barcelona petersays
2010-01-25 18:01
Hetfield
Du får vara hur mycket filantrop du vill för mig. I min bok är det dock ett tydligt faktum att vissa spelare kör fair play, andra foul play - och gränsen däremellan är inte alltid så tydlig.
Barcelona petersays
2010-01-25 17:59
Jag tror heller inte att det var Ronaldos vilja att knäcka näsan på honom, han är frustrerad och vill slå sig fri. Men med tanke på hans track record av filmningar och fula efterslängar så kan jag inte tycka ett uns synd om honom.
Barcelona Hetfield
2010-01-25 17:59
petersays

Kalla mig för en optimist, men jag tror på människans goda sida, och jag känner inte att att C.Ronaldo ville armbåga killen i näsan, det var olyckligt att hans ansikte var just i den höjden, men jag kan ha fel

Jag säger inte det för att skydda C.Ronaldo, jag är inte särskilt förtjust i honom, men rätt ska vara rätt
Barcelona Vampíro
2010-01-25 17:58
Som sagt pinsammt att vissa ens försöker försvara hans armbåge. Marängerna slutar aldrig att förvåna en, snart kommer väl någon säga att Pepe snubblade på Getafes Casquero.
Barcelona petersays
2010-01-25 17:56
Nu ska vi såklart inte gå in på detaljnivå, men graden av fasthållning och tröjdragning i de exempel ni jämför är ju som natt och dag. Valiente bokstavligt talat rider på Messis rygg. En av dom absolut värsta fasthållningarna jag sett utanför en hockeyrink.
Barcelona Den vise
2010-01-25 17:54
Gubbs..är euro fan inställd eller ? Ser inga flikar på dagens program?
Barcelona petersays
2010-01-25 17:54
"Så tolkade jag situationen , jag ser inte C.Ronaldo som en ful spelare, han må filma lite alltför mycket, men han skulle aldrig skada någon medvetet , tror jag iallafall "

Två gånger tidigare denna säsong har han väl åkt ut för att han sparkat på spelare som legat ned?
Barcelona Criff
2010-01-25 17:51
Knappast första gången Ronaldo får sinnesbryt och försöker skada någon. Kommer bara ihåg Almeria matchen där det kunde slutat i katastrof.
Tycker också man ser i incidenten igår att han sneglar bak för att kolla var spelaren är innan han drar till. Han har inte ögonen på bollen.
Barcelona Vampíro
2010-01-25 17:51
Till er som försvarar Ronaldos beteende: gentlemannen vs primadonnan.
Barcelona DM1982
2010-01-25 17:45
Ämne: Hehe, underbart med ....
Så du menar att du på något sätt skulle vara objektiv? Du kan ju inte mena allvar.
Annons: