/spanien/barcelona/forum/1711.aspx/spanien/barcelona/forum/1711.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Amo.38
2015-11-25 17:52
HAHA GUTI alltså!!! Hur hade han själv summerat sin karriär? Jävla pajas.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-25 17:01
@Flavía:


Piqué dåliga prestationer på plan? HAHA Guti är ju helt efterbliven.

Sen kan jag inte förstå varför den här Guti kommer med en sådan barnslig attack mot Alves. Vår högerback säger som det är, vi var överlägsna RM, vad är så fel med det?

Guti skämmer ut Real.
Barcelona Andresito
2015-11-25 16:51
@Grande Barca:


Slå upp ordet sarkasm. Inlägget var ju roligt, här är en till:

"Zlatan får verkligen mycket uppmärksamhet idag. Ovanligt för en långtidsskadad andremålvakt får man ju ändå säga!"
Barcelona Lion24
2015-11-25 16:38
Efter en seg start så börjar laget rycka upp sig rejält nu. Det var vad jag befarade: man ''sparar'' sig. Nu tror jag att Lucho tänker att det är lite för tidigt för att lägga på den allra högsta växeln. Jag förväntar mig att vi börjar något segt under januari för att därifrån komma igång. Egentligen är det inget unikt att lag börjar lite segt för att sedan bli bättre och mer samspelta ju längre tiden går. Det unika i det här fallet är att jag tror att det är en medveten taktik från Lucho och övriga tränarstaben. Man sparar energi på spelarna men också energi som tränarna själva ger ut. T.e.x tonen i rösten när en tränare pratar eller tonen i motivationen innan en match ska börja. Det är en extrem risk man tar för man vet inte hur det kommer sluta sen, om energin som man ''sparar'' lönar sig och man kan faktiskt förlora en hel del poäg när man är i ''sparandet''. Men det vi får bevittna just nu är ren propaganda fotboll.

Vi har ett fantastiskt lag, inte bara på planen. Jag älskar att laget är i en sån extrem harmoni. Alla spelar för varandra, för klubbmärket, för fansen och så vidare. Ett lag är aldrig ett lag utan harmoni. Den absolut största credden ska Lucho och övriga tränare ha för den mentalitet som råder i klubben just nu. Spelarna ska naturligtvis ha cred för att dom tar till sig den här lagandan och för att dom är ödmjuka men laget anpassar alltid sig till tränaren. Tränaren sänder ut signaler som inte syns och spelarna anpassar sig till dom signalerna.

Fantastiskt att se Leo ge straffen till Ney. Älskar ödmjukheten, lagandan och och vänskapen mellan dom tre där framme. Det är den främsta anledningen om man ska vara framgångsrik. Bara i år har Leo gett Ney 3 straffar och på två av dom så kunde Messi ha gjort hattrick. Hattrick är ändå hattrick. Visar också på vilken lagspelare Leo är. Neymar måste verkligen sluta upp med dom där straffarna, helt bedrövligt. Har aldrig fattat varför någon spelare överhuvudtaget tar såna sats när dom ska lägga straffar.
Flavía
2015-11-25 16:29
Guti om Alves från artikeln som Barcelonistas länkade:"Alves sitter i samma bil som Pique. Han vill bara vinna supportrarna i Barcelona genom dessa ord eftersom hans spel på planen den senaste tiden inte kan vinna supportrarnas förtroende. Det här är början på hans nedgång, det är inte som förra året och hans karriär är i fritt fall""Han spelar bara i Barcelona eftersom de inte fick värva någon ersättare just nu. Annars skulle inte Alves ha varit Barca i dag"
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2015-11-25 16:27
Jag hoppas innerligt Tokyo Sexwale vinner valet så vi slipper dom korrupta skitarna i uefa och Fifa toppen. Föredetta bostadsminister i Sydafrika och apartheid motståndare som satt fängslad brevid Mandela på Robben Island. Den enda valet bland kandidaterna som det inte luktar skit om.
Barcelona Rambla~
2015-11-25 16:23
@Katalano:
Tja du, det skulle inte förvåna mig alls om de kom undan med böter.
Barcelona Katalano
2015-11-25 15:27
@Rambla~:


Oj då, undrar hur det skulle uppfattas om de fick ett mildare straff än oss... Känns som att de satt ett exempel med Barca och att det även ska följas med övriga lag som fälls.
Barcelona Barcelonistas
2015-11-25 15:23
Katalano - jag har inte skrivit penaldo sedan dinosaurierna vandrade på jorden. Det hela med Guti är ju klassiskt. Alla kallar Guti för Maricon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2015-11-25 15:22
@Junta Dimision:


Framgår ju att inget beslut kommer tas i väntan på den nya fifa-ordföranden så förhoppningsvis kommer Blatter ha rätt lite att säga till om då.

Är de skyldiga så är det självklart att de ska straffas. Lär spenderas ett antal miljarder i sommar om det blir så för utgår från att de också kommer överklaga och att de kommer hinna värva till sommaren i alla fall.
Barcelona neymar JR
2015-11-25 15:21
Rambla Hur trovärdiga är dom?
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-11-25 15:15
@Junta Dimision:

Svårt för honom att göra något åt saken, schweizaren är avstängd sedan en tid tillbaka...
Barcelona Junta Dimision
2015-11-25 15:13
@Rambla~:

Real Madrids hedersmedlem Sepp Blatter lär inte tillåta detta. :)
Barcelona Rambla~
2015-11-25 15:04
Oj oj oj....
Barcelona Katalano
2015-11-25 14:45
Barcelonistas

Tänk att du alltid måste skriva nedlåtande kommentarer och öknamn på spelare som tillhör/tillhört Real Madrid. Otroligt pinsamt att skriva Guti Maricon varje gång du skriver om spelaren, speciellt när Maricon har just den innebörden, oavsett om det fanns en sådan ramsa eller ej. Påminner om hur du hela tiden skrev Penaldo om Ronaldo en tid tillbaka och försöker mynta och sprida namnet så mycket som möjligt. Som märks så är jag less på denna typ av barnsliga pinsamheter.

För övrigt så har faktiskt Guti ganska rätt i sina kommentarer om Alves. Till och med här i vårt forum så gnälls det mycket på Alves och många vill se honom lämna. Det är tydligt att han är i slutet av sin karriär även om jag personligen fortfarande värdesätter honom på planen.
Barcelona neymar JR
2015-11-25 14:43
Guti? Vem är det, han kan inte ha gjort något avtryck på plan då han är bortglömd? Vet ju att real brukade ha en Maria på bänken....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-11-25 14:35
Kolla länktips för mer info angående Guti Maricon och våran kung Alves. Maricon betyder bög. Back in the days var det en spektakulär ramsa som alla arenor runt om i Spanien sjöng varje gång Real och Guti Maricon spelade. Guti,Guti,Guti maricooooon maricooooon maricooooooon. Ungefär så går den.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-11-25 14:27
@Barcelonistas:
Vad har Guti sagt om Alves?
Barcelona LeoMessi
2015-11-25 14:27
Betyder inte Maricon typ fjolla på spanska?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-11-25 14:27
Betyder inte Maricon typ fjolla på spanska?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-11-25 14:21
Guti Maricon har snackat skit om Alves. Kolla Twitter. Mr Guti Maricon ska bara va tyst. Han är ett stort skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Grande Barca
2015-11-25 14:07
Inte så jag menade men de behöver inte överdriva med att skicka så fula peakar till zlatan genom o skriva, idag spelar han hemma igen, den store, kungen av malmö! o sen skriva " Rosenberg" liksom va? Är de seriösa? pinsamt.
Barcelona MrKnowledge
2015-11-25 13:45
Grande barca ingen person är större än ett lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Grande Barca
2015-11-25 13:06
Asså herregud vilka pinsamma fans, därför hatar jag allsvensk fotboll och deras fans.

Idag spelar han hemma igen, på vår Stadion.
Den store. Kungen av Malmö.


Rosenberg

28 Tumme upp
Barcelona Grande Barca
2015-11-25 13:04
va tycker ni om det här tycket eller inlägget som malmösupporter inför zlatans hemkomst till Malmö.

"Personligen vill jag se Tinnerholm skicka Zlatan in i reklamskyltarna, precis som med Ronaldo. "

17 Tumme upp Citera Tippar: Malmö FF-PSG 1-0


Jag tycker att de är pinsamma.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-25 12:58
@Liunil Masse:

Lär endast vara några dagar, inget att oroa sig över.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-25 12:23
Official: Sergi Roberto has a bruised ankle, not yet clear when he will be back #fcblive Fucking hell...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Chileno
2015-11-25 12:14
Nån som vet vart man ska leta om man kanske ska åka till Barcelona till nästa clasico och se den på plats?
Barcelona Dûssel
2015-11-25 11:27
Generöst av Roma att låta våra B juniorer använda deras matchställ i en match mot A laget igår. Verkligen generöst!.
Barcelona BlueRed
2015-11-25 11:07
Har legat sömnlös nästan hela natten. Det enda som har rullat i huvudet är 2 punkter som inte går att släppa.

1. Neymar. Den mannen - ynglingen... Spelare i hans ålder drömmer om att bli en lika bra fotbollsspelare som Ronaldo, Ronaldinho osv. Neymar är där redan. Jag sticker ut hakan (om ens det) och säger att han till och med är förbi dem. Makalöst hur mycket den här människan har utvecklats. Som spelare och som person.
Man of the match igår, utan att han gör mål. Det tyder också på hur stark resten av vårat lag är.

2. Messi skippar hattrick
Han är borta i 2 månader typ. Han har chans på hattrick. Han har chansen att visa världen - återigen - vem som är bäst genom att göra mål. Men han skiter i hattricken. Istället så framspelar han Pique och ser lika glad ut när Pique gör mål som när han själv gör ett. Straffen. Straffen som han väljer att ge bort till Neymar gör en nästan tårögd av lycka. Det känns overkligt att vi får nöjet att se honom spela vecka in vecka ut. Att vi får ha honom i vårat favoritlag. Messi är inte bara bäst för att han sätter 40-50 mål per säsong (och nästan lika många assists). Han är tidernas spelare för att han vet vad det innebär att spela för laget också.


Annons: