/spanien/barcelona/forum/17102.aspx/spanien/barcelona/forum/17102.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Canaletes
2010-01-29 02:01
nemo

Lite gammal nyhet.
Det skrevs om det där för 3-5 dar sen
Barcelona nemo
2010-01-29 01:38
Då kan vi konstatera att Giovani dos Santos nu spelar för Galatasaray (lån från Tottenham).
Barcelona Pep the King
2010-01-29 01:33
Déu és Culé

Bra skrivet.
Barcelona Déu és Culé
2010-01-29 01:06
Bojan måste lämna klubben (utlånad) som det ser ut nu. Han ges för många ursäkter och för mycket överseende av fans, när han är 30 år gammal och fortfarande spelar i Barca kommer han ha samma roll Guti (den evige talangen) har i Real Madrid. För hans eget bästa och för att kunna blomma ut måste han lånas ut nästa säsong. Funkar det inte då heller för honom får man helt enkelt bita i det sura äpplet och sälja honom. Att vara liten, fysiskt klen och allmänt gullig räcker inte i världens bästa fotbollslag. Talangen finns men just nu slängs den bort på avbytarbänken.
Barcelona tarrak
2010-01-29 00:36
el Flaco

Tack för hjälpen med mina frågor. Det är inte lätt att hålla koll på alla förvecklingar och alianser. Jag delar dina farhågor om att det här kan skada laget, men samtidigt har det alla förutsättningar att bli en riktigt underhållande vår. Dags för sängen. Bona nit!
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-29 00:36
Ämne: Ämne: !--TEMP_B--!Ämne....Sempre Culé/

Jag har själv följt klubben sedan slutet av 90-talet och jag har alltid förknippat Barça med en katastrofisk klubbledning. Ända sedan Laporta klev in i handlingarna. Under hans mandatperiod har man fått uppleva ett relativt lugnare Barcelona, utan en massa turbulens vid sidan av planen.

Visst, Laporta har haft sina tunga perioder även han, men inget som jämföras med vad vi gick igenom med Nuñez och Gaspart vid rodret. Under Nuñez tid som president hann klubben även med ett myteri där spelarna själva krävde hans avgång. Ridå.

Barcelona Sempre Culé
2010-01-29 00:31
el Flaco;

"Men det är Carazo som har kommit med denna nyhet så jag vet inte om man ska lita på den till 100 %."

Då kan du inte ens lita på den nyheten till 50%!
Barcelona Sempre Culé
2010-01-29 00:28
Ämne: Ämne: Ämne....
el Flaco;

"Jag känner en viss oro med Rosell, som jag inte känner med Godall och Ferrer. Svårt att förklara."

PRECIS vad jag känner. Och det är klart att förändringar känns inte bra för oss som levt med klubben i X antal år (i mitt fall sedan 82). Kontinuitet känns som det bästa...
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-29 00:28
Angående Marc Ingla har det ryktats att han kanske, tillsammans med några andra vicepresidenter som hoppade av under sommaren 2008, kommer ingå i Sorianos styrelse om han ställer upp i valet.

Och om Soriano inte ställer upp i valet finns det fortfarande en möjlighet att Ingla eventuellt allierar sig med en annan presidentkandidat.

Men allt detta är enbart rykten än så länge. Marc Ingla har själv, så vitt jag vet, inte gjort några uttalanden än.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-29 00:18
tarrak/

Jag minns att förra sommaren gick Laporta ut och kritiserade Soriano för hur denne hade uppfört sig i samband med missförtroendeomröstningen 2008. Laporta hävdar att Soriano hade gått bakom ryggen på honom och sagt till vissa styrelsemedlemmar att Laporta var galen.

Jag läste även för några veckor sen att Laporta inte blev särskilt glad över att Godall försöker få med Soriano att ingå i sitt team inför presidentvalet. Men detta är mer av en spekulation än konkret fakta, men det skulle inte förvåna mig om det stämmer, med tanke på Laportas tidigare uttalanden om Soriano.


Rambla: "Carazo = pain in the ass."

Co-sign
Barcelona Pep the King
2010-01-29 00:11
Grabbar någon här inne som vet hur mycket Diego kostade för Juventus?

Jävlar vilken grym spelare han är. Har alltid viljat ha han i Barca. Men det får väl inte plats med Xavi Iniesta Thiago och Jonathan.

Synd.
Barcelona tarrak
2010-01-29 00:07
el Flaco

Stackars Ferran! Kan inte vara roligt att få Gaspart på bandvagnen. Har du koll på hur relationen mellan Soriano och Laporta är idag? Även om jag tyckte att missfötroendeomröstningen mot Laporta skedde på tveksamma grunder så anser jag att Soriano gjorde rätt som hoppade av, när majoriteten av rösterna krävde ledningens avgång. Om han gjorde det av ideologiska skäl och inte för att rädda en framtida karriär inom klubben, så tyder det på att han har sunda värderingar och inte är så maktfullkomlig som Laporta vekar ha blivit med åren. Men även där går ju spekulationerna åt olika håll. Skulle Soriano välja att ingå i Godalls kandidatur så är jag övertygad om att det blir tungan på vågen för min del.

Edit: På tal om det "gamla gardet". Någon som har koll på Marc Ingla och om han är sugen på en comeback inom klubben?
Barcelona Rambla~
2010-01-29 00:03
Carazo = pain in the ass.

Jag blev ledsen när Soriano lämnade styrelsen. Har alltid gillat honom.

Giovani dos Santos lämnade Barcelona enbart av en anledning. Han och hans agent krävde att till nästa säsong så skulle han vara garanterad i startelvan annars hotade Giovani att lämna klubben. Då kan du lämna sa ledningen och satte upp honom på transferlistan. De kunde inte garantera en startplats till en så ung och oerfaren spelare.

Atlético förtjänade verkligen inte att gå vidare i copan över två möten mot Celta..
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 23:54
tarrak/

Det känns som Ferran Soriano har blivit aningen bortglömd, men han har redan sagt att han kommer, på ett eller annat sätt, delta i presidentkampanjen. Om Godall lyckas övertala honom att gå med hans projekt kommer hans chanser nog att öka.

Även om Soriano skulle presentera en egen kandidatur skulle han nog vara att räkna med under valet. Som du säger, det var hans ekonomiska visioner och idéer som hjälpte klubben att bli av med skulderna.

Jag läste igår att Joan Gaspart ska stödja Soriano ifall denne skulle ställa upp i presidentvalet. Gaspart var tydligen även en av de som hjälpte Soriano att bli ordföranden för Spainair. Men det är Carazo som har kommit med denna nyhet så jag vet inte om man ska lita på den till 100 %.
Barcelona tarrak
2010-01-28 23:43
el Flaco

Ja, det bästa för laget hade väl varit att lägga presidentvalet efter säsongens slut, men för den nya presidenten blir det väldigt ont med tid för att få organisationen på plats och förbereda inför nästa säsong.

Jag tror också att Rosell vinner valet och jag delar din oro. Han är absolut en kompetent affärsman och jag betvivlar inte hans blåröda hjärta, men hans bristande tålamod med Rijkaard säger en del om hans personlighet, som kan leda till stora problem i framtiden.

Vad tycker du om Soriano då? Jag anser att han verkar vara stå för en bra blandning av affärssinne och ideologi. Som jag har förstått det så har han t. ex varit den verkliga arkitekten bakom den kraftiga medlemsökningen vi sett under senare år.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 23:28
På tal om presidentvalet; Abidal gick ut i Ona FM och sa att han tycker personligen att det vore bäst att fortsätta med det nuvarande projektet för att bevara den framgångsrika filosofin. Abi har sagt sitt.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 23:24
Ämne: Ämne: tarrak/....
Inför detta presidentval är jag faktiskt mer orolig för hur valkampanjen kan komma att påverka laget, än för vem som kommer vinna valet.

Även om jag är övertygad om att Pep kommer göra allt för att isolera laget från politiken så vet man aldrig vad det ett presidentval kan få för konsekvenser under säsongens gång.

Angående kandidaterna tror jag främst det kommer stå mellan Ferrer och Godall från styrelsen och Rosell. Samtliga dessa tre alternativ ser relativt bra ut i mina ögon. Jag hade nog blivit nöjd oavsett vem som vinner om jag ska vara helt ärligt.

I slutändan tror jag att det blir Sandro Rosell som vinner valet och även om jag tycker att hans kontakter inom fotbollsvärlden hade kommit bra till hands, är det något med honom som inte övertygar mig. Jag känner en viss oro med Rosell, som jag inte känner med Godall och Ferrer. Svårt att förklara.
Barcelona tarrak
2010-01-28 23:08
Ämne: tarrak/

Låt mig f....
Jag har faktiskt ingen aning hur jag ska göra. Trots mina tidigare så bestämda åsikter är jag faktiskt inte helt hundra på att det blir någon av Laportas lärjungar. Om Ferran Soriano väljer att ställa upp så känns han som ett högintressant namn, men tills vidare håller jag det helt öppet, med undantag för Rosell. Själv då, vilken kandidat tycker du ser bäst ut i nuläget?
Barcelona Sempre Culé
2010-01-28 22:45
Vi har det helt i egna händer. Det är bara vi som kan förlora och ingen vinna s.a.s.
Barcelona lameG^
2010-01-28 22:31
Real har många borta och hoppas verkligen att det blir kryss minst. 7 eller 8 poängs försprång är riktigt bra. Vi kommer ha svåra borta matcher och med ett försprång har vi råd och spela kryss eller en förlust.

Men viktigast är att barca vinner.
Barcelona Sempre Culé
2010-01-28 22:12
Ämne: Under en presskonfer....
el Flaco;

Han är faktiskt beundrasvärd. Jag tror att han skulle kunna spela för vilket lag som helt i La Liga och ändå väljer han att stanna för att utvecklas både som person och som spelare. Stort! Mycket stort!
Barcelona Bojan-Krkic11
2010-01-28 22:02
Ser också fram emot en åldrande Bojan i Barcelonas offensiv. Fortsätter han i denna takt, tar han säkerligen plats i elvan om några ynka år. Vem vet, han kanske blir Barcas svar på Raul.

Barcelona Barcadinho.
2010-01-28 21:34
Bojan föddes dessutom i Katalonien och det gör att han känner sig hemma i trakterna och i klubben. Dos Santos är från Mexiko som ni vet och han har inte lika starka identitetskänslor.

Dessutom har Bojan föräldrar med fötterna på jorden. De rekommenderade honom att avstå från att spela EM med anledning av att han var sliten efter säsongen med Rijkaard.
Kan ni tänka er? Att förbundskaptenen Aragones kallar honom till landslaget inför EM och föräldrarna tackade nej för sitt barn.
De flesta föräldrarna skulle säkert bli så jädra stolta och skulle åka med. Men inte Bojans. De visade att de kan ta modiga beslut. Jag tror att Bojan får bra stöd hemifrån.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 20:54
★Barca★/

I dos Santos fall måste man dock komma ihåg att han har en av kontinentens vidrigaste agenter i Pini Zahavi och det var nog främst denne sistnämnde som viskade i ynglingens öra om de stora pengasummorna i England.

Sen i Bojans fall är det nästan tvärtom. Jag minns svagt att jag läste några citat från hans agent, Zoran Vekic, att Bojan är nöjd i Barcelona och att han vill fortsätta i klubben. Och Bojan själv har alltid varit snabbt att döda rykten som cirkulerar om honom och att han vill stanna i Barça.

Men Giovani tog sitt beslut och det får han stå för. Jag hoppas att hans bror är smartare än så, trots att de har samma agent.
Barcelona ★Barca★
2010-01-28 20:45
Bra sagt av Bojan. Många hade lämnat och sagt får jag inte speltid så lämnar jag. Men Bojan är en stark person.

Då tänker jag på Dos Santos. Som trodde han skulle bli en stjärna och se vad som hände. Man ska inte ha bråttom.

Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 20:38
Jag tycker det är oerhört starkt av Bojan att ha den inställningen och attityden han har. Han får ständigt sånna frågor om han vill lämna Barca, det verkar som om några verkligen vill det för annars skulle inte denna fråga komma upp ständigt.

Han är väldigt smart och han kommer bli en stor spelare en dag efter allt tålamod och hårt arbete.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 20:01
Under en presskonferens idag uttalade sig Bojan att han inte ser sig spela för något annat lag än Barcelona. Att han enbart vill träna hårt, fortsätta utvecklas och försöka utnyttja de chanserna han får. Bojan ville inte gå in på huruvida det är rättvisst eller orättvisst över de få spelminuterna han har fått och sade att det är tränaren som bestämmer och att man måste respektera hans beslut.

Det jag gillar med Bojan är att han har hela tiden uttryckt sin vilja om att få stanna i Barça och att han inte har en enda gång gnällt över sin brist på speltid till medierna. Jag fortsätter att hoppas på honom. Han kanske aldrig kommer bli lagets första anfallare, men han duger gott och väl som truppspelare och det skadar inte att han är en bra relation med de övriga lagkamraterna, främst då Piqué.
Barcelona Barca08
2010-01-28 19:55
BOJAN... //
vart kan man se det?
Barcelona BOJAN...
2010-01-28 19:51
OT: För er som inte vet så spelar spanien mot slovenien i handboll nu. Spanien leder med 10mål. Flera spelare från barca med.
Barcelona Mojito
2010-01-28 19:41
Ämne: Hejsan allihopa.
S....
Sidan i länktipset brukar sända de flesta fotbollsmatcher.
Ladda ner ultrasurf (finns länk på sidan) så har du hyfsat bra kvalitet på de flesta streamarna.
Vissa funkar dock bara med t ex veetle, men det står på länken i så fall.
Annons: