/spanien/barcelona/forum/1710.aspx/spanien/barcelona/forum/1710.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-02-05 13:33
Vinner man 7-0 mot ett lag så är det självklart två faktorer som spelar in: Det ena laget spela bedrövligt och det andra fantastiskt, end of.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 13:23
Flavia - men när vi möter Bilbao och torskar med 4-0 så är det enbart dom som va bra? Men så fort vi gör en sjukt bra match så är det motståndarna som va kassa? Jag antar att dessa resultat bara beror på att motståndarna också va kassa då? Barca 3-0 Bayern 14/15 Real 0-4 Barca 15/16 Real 2-6 Barca 08/09 Barca 5-0 Real 10/11 Barca 3-1 United 10/11 Barca 4-0 Bayern 08/09 Barca 4-1 Arsenal 09/10 Barca 5-1 Valencia 11/12 PSG 1-3 Barca 14/15 Sanningen bakom allt. När Barcelona krossar sina motståndare så är det bara för att det andra laget inte presterar. När de andra laget vinner så är det dom andra som är bra....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-05 13:10
Freeyourmind För mig kvittar det då vi ändå sträcker ut långfingret under maj/juni månad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 13:08
neymar JR

Har för mig att hans avstängning skulle upphöra när de ska möta R.Madrid.

Jag är mer arg på att Barca får aldrig någon rätt i hos den spanska fotbollsförbundet. Det känns ju helt meningslös att de ens överklagar. jag minns inte en enda gång deras överklagan har gått genom.
Flavia
2016-02-05 13:06
@Barcelonistas:


Inte ens Valencia-supportrarna själva förnekar att vi gjorde en strålande insats förrgår, men ändrar dock inte fakumet att vi mötte ett horribelt lag och man hade lätt kunna tro att det var typ Granada eller annat skitlag som stod på andra sidan planhalvan om man ej visste bättre.

Semifinal mot CdR men vad gör det när vi mötte ett lag som är riktigt usla för tillfället?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 13:06
@Flavia:


Tack för infon. Menade den spanska fotbollsförbundet förstås.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 13:04
Det var väl bra för oss att han kan lira mot real? Så kan vi sitta här inne och gnida händerna och hoppas på ett kryss Inte för att det borde göra någon skillnad :)
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-05 13:03
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Det var spanska fotbollsförbundet som både delade ut avstängningen till Filipe Luís och sänkte den, inte LFP. Sedan blev en Athletic Bilbao spelare avstängd i en match under förra säsongen efter att gjort en dobbtackling mot Suárez knä. Atlético nämnde det i sin överklagan och tvingade den spanska fotbollsförbundet att vara konsekvent.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 12:58
@Z_Z:


Håller med dig! Älskade hur han tände till i den matchen!

Känns det nästan som det börjar bli ett mönster nu. Atletico M match i Januari betyder att Messi börjar vakna till?

Nu om en annan sak.

So, Filipe’s Luis’ sanction was officially reduced to ONE match by the LFP Appeals Committee. What a scandal...

Hur är detta möjligt? Hur är detta möjligt?
Vi skriker ofta här inne korruptionen som stinker från LFP. Varje beslut de tar visar ju inte motsatsen. Så fort Barca överklagar nåt.. Ni vet historian.

Så synd!
Barcelona Z_Z
2016-02-05 12:26
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Bortsett från första 20 minuterna mot Atletico så var ju dock Messi även då någon som pressade och jobbade då med. Även i minut 85 eller något så löpte han ju efter en förlorad boll och bröt och tog tillbaka den en bit in på egen planhalva.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-05 12:20
Busquets vs Valencia. Så grym, alltid på rätt plats för att förhindra kontringar.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 12:13
@Vronskij:
Missade matchen då jag jobbade den kvällen men jag såg den igår vid 09:00. Det som måste sägas är att tempot Barca spelade med var i klass med 5-0 mot R.Madrid. Det var fan omänskligt. Det var som att Lucho och grabbarna tänkte vi spelade så dåligt, omotiverad och loj mot decimerat A.Madrid. Nu vill vi visa att vi kan spela med högre tempo och intensitet om vi alla bestämmer oss för det. Längesen man såg Messi pressa som alla andra i lagen. Messi brukar kriga när titlar står på spel. Matcher jag tänker på är alla matcher efter Osasuna förlusten föra året efter julledigheten. Ni minns nog alla vilken/vilka Messi/Barca vi fick bevittna mot A.Madrid och det höll sig till säsongen var över. Hoppas att denna inställning håller i sig. Jag blev också så glad för att Mathiue steppade fram. Hoppas att det håller i sig och det motiverar våra andra mittbackar Masken (som har varit väldig skakig och Vermaellen som vill hitta formen. Jag måste bara fråga om publiken var hyrd i onsdags. Wooow!!! Jag svär att jag inte minns sist publiken stötte lagen så i 90 min. Var tvungen kolla ett par gånger om jag Barca spelade på hemmaplan och om fansen verkligen sjöng för Barca. Det kändes nästan som att jag var där.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 12:02
Visst Valencia gjorde knappst sin bästa match men man ska inte ta något ifrån laget och spelarna. Det är ändå en semifinal i CdR mot Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-05 11:37
@Vronskij:


All respekt till Málaga, men Valencia är trots allt laget som spenderade mer pengar än någon annan spansk klubb under sommarens transferfönstret och är ansedd som ett etablereat topplag. Det är ett lag som slutade 4:a och var bara en ynka poäng till 3:a Atleti trots att truppen från förra säsongen är mer eller mindre detsamma som nu.

Valencia var mycket, mycket bättre mot oss när de gästade Camp Nou under förra säsongen och då hade dom Nuno som tränare. Portugisen var rejält bespottad hos Valencia supportrarna.

Visst, vi var fantastiska mot Valencia förrgår men man kan onekligen inte bortse från faktumet att deras uselhet spelade en mycket stor roll.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-05 11:27
@Andresito:
Jag ogillar verkligen födelsedagar på våra och även andra fantastiska spelare. Det är enbart en påminnelse om att tiden går snabbt och att en dag är det över. Det känns som om det bara var ett par år sedan jag "hittade" Neymar som 17-åring på Football Manager, nu är han 24. Messi fyller 29 i år, det känns inte alls roligt. Men ändå, grattis! Grabben är väl värd en rejäl tårta! :D
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2016-02-05 10:44
Cameroonians ge mig ditt nummer, ska swisha lite pengar till dig hahah. Du är guldvärd för detta forumet med dina uppdateringar!
Barcelona Illusionista
2016-02-05 10:23
Enormt mycket snack om Neymar till Real nu, det må vara väldigt liten chans dock gillar jag inte allt j*vla tjat för att få ett grymt kontrakt eller vad de nu vill med hela soppan. Troligtvis (ganska säkert) hans pappa som ligger bakom allt. Grattis på födelsedagen Ney! Snart har du din första guldboll och spelar redan i världens bästa fotbollslag med lekkamrater som Messi och Suarez. Vore bara idiotiskt att byta lag egentligen.
Barcelona Andresito
2016-02-05 10:08
Ett enormt grattis till vår guldpojke Neymar som fyller 24 idag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2016-02-05 10:06
Cameroonians

Kan även tillägga att det konstigt nog har varit oerhört tyst om ledningens misslyckade försök att göra en värvning under vinterfönstret (Nolito). Trots att Lucho bokstavligen skrikit om förstärkning så blev det alltså inget, och man lyckades inte ens få loss en spelare som Nolito från Celta. Detta bevisar nog att den usla kompetensen ännu finns kvar där, trots att Zubi sparkades ifjol. Jag vet inte hur ni känner, men jag känner mig åtminstone oerhört orolig över bristen på bredd i anfallet med tanke på det tuffa spelschemat vi har framför oss under säsongen. Vi hade i år chansen att bli historiska - men Barto & co kan mycket väl ha förstört den chansen med sin idioti och inkompetens. Hoppas så klart att jag har fel dock.
Barcelona Junta Dimision
2016-02-05 09:58
The Cameroonians

Forumet vore ingenting utan dina nyhetsuppdateringar, stort tack för att du tar din tid och skriver dem!

Hatten av och Junta dimision.
Barcelona DM1982
2016-02-05 09:14
[QUOTE=papillon]Någon som vet varför/hur/av vilken anledning som FIFA valt att stoppa atleticos och reals transfer ban? [/QUOTE] Det är upphävt eftersom båda lagen har överklagat. Om de förlorar sin överklagan ( vilket de troligen gör ) så kommer de inte få registrera nya spelare till sommare. Angående citaten från Alves lite längre ner, han sa aldrig att Real skulle bli fucked. He didn't say that. He said 'ready to compete'. "Dar por el culo" meaning in something like "give a tough game." https://t.co/djHfQjCoKY
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-02-05 08:49
Någon som vet varför/hur/av vilken anledning som FIFA valt att stoppa atleticos och reals transfer ban?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-02-05 08:36
@Mascherano#14 el Jefecito:


Jag tänkte också på det när jag såg att någon skrev något i stil med "varför spelade vi inte så här borta mot Malaga".

För att Malaga va tio gånger bättre än Valencia. Det kändes som att vi mötte Getafe hemma i onsdag, Valencia var otroligt loja.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 07:33
Tuffast möjliga motståndare i en final, Sevilla har förmågan att höja sig avsevärt under finaler. Kommer verkligen inte bli en enkel match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-05 07:18
En fantastisk dag för FC Barcelona idag. TV-bolaget Mediapro kommer att dra Rosell/Bartomeu inför rätta och anklaga dem för... *trumvirvel*... spionage. Kommer ni ihåg att samma personer en gång i tiden via en medlem, Giralt, anklagade Laporta för att ha satt personer att spionera på Piqué. (ett domstolsärende som för övrigt ogillats och nu är nerlagt) Nu snackar vi alltså externt spionage, låt oss se om Giralt yttrar sig nu... Dessutom, trovärdiga uppgifter från katalanska journalister säger att Bartomeu seriöst överväger att låta klubben spela i en sponsorfri tröja nästa år - eftersom han (såklart) misslyckats med att få Qatar med på båten igen. Och naturligtvis finns det inget annat företag som alternativ, för de har ju aldrig tidigare letat. Precis den faran som jag skrev om under sommaren. Kom ihåg hans ord; Jag är skyldig att presentera den bästa möjliga sponsor-dealen för medlemmarna. Samma person som alltså valde att tacka nej till €60 miljoner per år står mu tomhänt. Så inte nog med att de står anklagade för korruption och skattebrott, nu står även spionage på listan över pinsamheter och oegentligheter. Att de misslyckas med ekonomin är dock inte annat än förväntat. Förmodligen den enda klubbledning som kan misslyckas med att göra vinst av MSN och trippeln. Dags att avgå - Junta Dimision!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-02-05 06:54
Så Atletico ska ha värvat 18-årige talangen Caio Henrique från Santos nästan gratis..

"En av de mest lovade spelarna i Brasilien" enligt MD.

Oavsett hur han slår igenom eller inte så kommer det säkert bli god avkastning på den här affären då hans kontrakt drog ut på tiden och Santos inte lyckades övertala honom...
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-05 04:31
Om nu någon ens är oroad över att Neymar vill lämna, Edmilson: "Neymar has won five titles and that marks you at the club for the rest of his life. His dream was Barcelona, he chose it over offers from other teams, he would not leave the club for Madrid.

"I have no doubt, I know Ney and his father, they do not see him going to Madrid. It would break the story he is writing here."
Barcelona Deli.Z
2016-02-05 02:23
Alves: "I feel great wearing the number '6' shirt. I made the decision because that's what my heart asked me."

Alves: "Zidane's Madrid will be tougher? Zidane's Madrid, Mou's, Ancelotti's, Benítez's...they are always here, ready to get fucked."

Alves: "As I'm well-educated, I went to greet Ronaldo at the Ballon d'Or. But he got mad and didn't want to greet me."

Alves: "If Barca let Neymar go, they would be crazy."

Alves: "I think more people should know Neymar's story before giving an opinion."

Alves: "I never denied that I was almost signed with Madrid, but I am fortunate to have arrived at Barca."

Alves: “When Neymar could've signed with other teams, I told him to look at the history of other Brazilians at Barça and at other teams.”

Alves: "The match against Man United at Wembley was one of the greatest matches I've played."

Alves: "If we are playing well, you can pressure but we will find a way with the amount of talent we have."

Alves: " We don't look at what we have, we look at what we still can get."
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 01:48
Alves: "As I'm well-educated, I went to greet Ronaldo at the Ballon d'Or. But he got mad and didn't want to greet me." [onda cero]
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-02-05 00:35
Lätt för Neville att sitta i en studio och säga att han skulle skämmas och aldrig kunna titta sin familj i ögonen om han förlorade 7-0 mot Barca.

Ett par år efter...

Å andra sidan, jag gillar honom trots alla hans tröga uttalanden. Han borde ha startat sin karriär i Everton med sin bror efter Martinez eller något liknande. Martinez lär inte träna ett mindre lag igen efter Everton.
Annons: