/spanien/barcelona/forum/17021.aspx/spanien/barcelona/forum/17021.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2009-12-14 14:38
Jag tycker att Miccoli bevisade under sin etapp i Juventus att han inte klarar av att leverera i en storklubb. Stor-fisk-i-liten-damm-syndromet. Tror knappast att han skulle vara aktuell till Barcelona, som tur är.

Barcelona petersays
2009-12-14 14:37
*Barca*
Det beror ju lite på hur vi har det med det ekonomiska, varken Robinho eller Silva kommer att vara särskilt billiga (30-40M) och jag är tveksam till om Valencia släpper Silva alls.

Dessutom är dom båda väldigt unga och då är jag ju rädd at våra egna spelare hamnar i skymundan. Jag räknar kallt med att någon av Jeffren/Gai/Pedro kommer att vara ordinarie startspelare om två år så jag ser hellre någon äldre och billigare spelare som vi kan skriva ett tvåårskontrakt med. Men det är såklart lättare sagt än gjort.
Barcelona NoGo™
2009-12-14 14:34
★Barca★

Absolut David Silva vore ju drömmen men tror det blir svårt att få han. Men han är helt klart en favorit och skulle gärna se han laget.

Angående straff lr inte mot Espanyol kolla *länktips, nuff said
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-12-14 14:33
Jag tror inte Miccoli är någon spelare för Barca. I sommar är han 31 år dessutom.
Hoppas att Real köper Otamendi då han inte är speciellt bra.

Enligt Sport så kommer vi satsa på att köpa David Silva i sommar men det beror ju också på vem som blir vald.

Diego Souza är en riktigt bra spelare annars som blev brasilianska ligans bästa spelare. Se länktips.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-14 14:27
Otamendi? Madrid kan inte vara seriösa? Såg honom i argentinska landslaget, vilken sopa. Vi såg alla vilket försvarsspel de visade upp. Fast jag klagar inte, ännu en Gago för överdrivet mycket pengar. :)
Barcelona ★Barca★
2009-12-14 14:27
petersays

Henry kommer säkert lämna nu i Sommar för nåt Usa lag.

Vi har juh Gai och Jeffren. Men det vi behöver är en erfaren spelare.

Barca kommer vara ute efter Robinho som klister när Januari transfer öppnar.

Men den jag vill se i Barca när Henry lämnar är David Silva.

Vad tycker ni?
Barcelona Rambla - K9
2009-12-14 14:25
Miccoli är ruskigt bra när han väl är bra. Problemet är väl bara att han ganska så ojämn. Dessutom rätt så skadebenägen om jag inte minns fel. Annars påminner han mig lite om Guily, fast en bättre version.
Barcelona el Flaco
2009-12-14 14:23
Messi deltog inte i träningspasset imorse och är därmed tveksam till spel nu på onsdag.Barcelona petersays
2009-12-14 14:14
Vad tycker/tror ni om Henrys fortsatta spel i klubben? Jag tror han stannar till nästa sommar, men ser verkligen inte honom fortsätta efter det. Hur kommer det då se ut på den positionen när Henry lämnar?

Vi har Iniesta som kan spela där, men laget tenderar att spela bättre med honom på mitten. Vi har Pedro och Jeffren, båda lovande talanger. Just nu ser det dock ut som om Jeffren kommer gå på lån.

Så då är frågan om man ska satsa fullt ut på Pedro och varva med Iniesta eller om man ska värva. Jag är lite tveksam till att värva ännu en ung spelare typ Suarez, som är i samma ålder som Pedro, och som komemr från en betydligt mindra liga än spanien.

Beroende på hur/när Jeffren går på lån och beroende på hur Pedro utvecklas så ser jag hellre att vi värvar en äldre och mer rutinerad truppspelare som kan varva vänsterytterpositionen med t.ex. Pedro och Iniesta beroende på hur vi ställer upp. Hur tror ni att en gammal räv som Miccoli skulle sköta sig på vänsterkanten? Han är ju mer av en striker, men kommer ofta på vänsterkanten och har flera gånger sett honom göra liknande nummer som Henry (vika in och skjuta) - inte minst igår när han låg bakom Palermos båda mål mot Milan. Två år yngre än Henry, erfarenhet från portugal (benfica) och italien (juve, fiore, palermo). Bara ett namn jag tänkte på, om det nu är så att vi vill ha en billig men ändå rutinerad truppspelare som kan fylla ut på vänsterplatsen och inte stå ivägen för våra egna spelares utveckling (gai/jeffren/pedro).
Barcelona el Flaco
2009-12-14 14:11
I en intervju med tidningen La Vanguardia har vicepresidenten Alfons Godall sagt att han kommer efter VM för klubblag fatta sitt beslut om att eventuellt ställa upp i presidentvalet. Han gick även ut och varnade för Sandro Rosell och sade att denne inte kommer satsa på varken det nuvarande spelmodellen eller ungdomsspelarna från La Masia.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-12-14 13:53
Benfica har nu värvat Kardec som är en ung anfallare. Det öppnar upp för K9 att lämna. Det finns ett par lag i Brasilien som är intresserade av honom och nu senaste även grekiska Olympiakos. Vi får se vad som händer med denna stora talang. När han anpassat sig till Europa kommer han visa vad han går för.
Barcelona Barcadinho.
2009-12-14 13:46
Det ryktas om att Benfica tänker värva en ny anfallare från Brasilien, vilket öppnar för en flyt för K9. Vi får väl se hur det slutar, men jag skulle gärna se honom i laliga. Det bli lättare och roligare att följa utlånade spelare på hemmaplan.

Jag håller med inlägget nedan – jag tar det med nypa salt sådana unga spelare som lyckas bra i sämre ligor som holländska eller franska ligan. Det är inte så lätt att leverera lika bra i den absolut högsta nivån.
Det måste man tänka på om man vill värva Suarez och samma sak gäller det egentligen för Keirrison. En målskytt under en säsong i Brasilien säger absolut nada.
Det är bara att se hur svårt det är för våra talanger från Atletic att slå sig in i a-laget.
Vi får väl se om tom Chyg hittar rätt till slut.

Jag tycker att man kan försöka och hålla på med en smart strategi. Antigen värva unga talanger, men när de är 13-15 år, så de hinner lära sig allt som behövs, eller satsa på etablerade och meriterade som kostar mer men har chans att tillföra något extra.
De som är mittemellan som Henrique, K9, Caceres osv har kostat skjortan utan att göra något nytta.
Barcelona Barcadinho.
2009-12-14 13:43
Några rader från min sida om olika saker:

Det är märkligt att se Villarreal spela så sönderläst försvarsspel. Jösses hur lätt några genomskärningar gick hela vägen igår. Och det som Reyes gjorde till Simao var också pga ett b-försvarsspel. Det är konstigt, eftersom Villarreal hade ju just ett stabilt försvar under Pellegrins tid. Konstigt att det kan skilja sig så mycket när en tränare slutar. Men Senna är tillbaka nu efter en långskada och jag tror att Villarreal kommer att hamna topp 6 i slutändan. De har en riktigt bra trupp med underbara as på bänken som Joseba Llorene och Nilmar.

Jag läste igår på totalbarca om att Laporta ska försöka jobba vidare nu i Abu Dhabi med att snacka kontrakt med Pep. Vi har diskuterat det precis innan, så det var kul att läsa en artikel som handlar om samma sak. Jag hoppas på att de hittar en lösning. Det handlar inte om pengar eller sportlig makt. Det är så att Pep inte vill ha bråttom med det. Man diskuterar att skriva en klausul i kontraktet som ger Pep rätt att avsluta sitt jobb när som helst, utan att behöva bestraffas ekonomiskt för det. På så sätt kommer inte Pep behöva vara bunden till den nya presidenten, om han inte trivs eller nöjd.
Barcelona lameG^
2009-12-14 13:12
Pep har gjort många bra saker för oss men sen sak jag i´nte fattar är att han lägger 250 miljoner på en osäker spelare som inte ens kan spela cl. Samma förra året då han köpte caceres för 150 miljoner. Henrique och K9 var inte guardiolas köp men dem andra fattar jag inte. Han kunde köpt någon som vi redan vet kommer bli bland dem största backarna världen dvs Kjaer eller Sakho.
Barcelona tano
2009-12-14 12:44
Ämne: Lyckliga dagar har s....
Eftersom Ahmed har madrid tröja och skriver som han gör är han garanterat ett troll. Ingen kan ta något han skriver allvarligt.

Hoppas Barca fixar VM titeln och sedan nöjt kan få välförtjänt vila inför den tuffa period som ska komma.
Barcelona Heywood Jablome - Piquénbauer
2009-12-14 12:30
Vilken jävla domare! Första och andra blåsningen kan jag ta, men de andra...? Oherregud.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-12-14 12:21
Blev det någon hyllning till Dani i derbyt? Missade matchen..
Barcelona Mojito
2009-12-14 11:11
AhmedBulle

Tack för att du fick mig att skratta det första jag gjorde idag - efter attt ha läst dina inlägg!

Jag förstår att du vill att vi ska förnya vårt spelsystem, då blir fotbollen lite jämnare världen över, och andra lag har en chans.

Kritisera Guardiola är ju rätt sjukt med tanke på att han till och med valde att förnya spelsättet denna säsong genom köpet av Zlatan. Då vann laget ändå trippeln.

Handbollsspelet ser kanske ofint ut i dina vita ögon, men tor mig, för en äkta culé är det vacker konst all the way. Madrid var så trötta efter en timmes spel att de inte ens kunde föra matchen med 1 man mer. Det säger det mesta om hur spelidén påverkar motståndarna och med tanke på de 150 målen förra säsongen funkar det rätt så bra på alla sätt och vis!
Synd att du aldrig kommer kunna känna så.

Varför ska Barca ha in maskiner när de har konstnärer som gör jobbet mycket bättre?

Du verkar leva i en förlorad värld och vill återgå till denna genom att frekvent inhalera olika substanser, eller? Jag menar, efter ditt dina slutord "I´m out and out, kan jag bara konstatera att du trots allt är "passed out"...
Barcelona Rambla - K9
2009-12-14 10:18
AhmedBulle

Den så kallade "handbollsfotbollen" var orsaken till att Barcelona gjorde över 150 mål förra säsongen. Försök att matcha det istället.
Barcelona Abbe.
2009-12-14 08:42
Ämne: Om ingen har märkt d....
Och ändå så beter han sig så här? Oj, jag hade nog varit den sista att anklaga någon för att vara på väg nedåt om jag var Liverpool-fan.
Barcelona CuléAK (F.d Robin.)
2009-12-14 08:31
Om ingen har märkt det än så är han en Liverpool fan.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2009-12-14 08:20
AhmedBulle

Du lider av droger va?
Barcelona Barcafåårever
2009-12-14 07:36
Kommer poulsen till Barca är de nog den sämsta värvningen sedan christianval
Barcelona Gonzalez_Barca
2009-12-14 06:27
Hahah nej låt hans inlägg vara kvar, humor på hög nivå :D

Iaf, jag är riktigt trött på snacket om våran "handbollsanfall".. Det folk inte fattar är att det är MOTSTÅNDARNA som kör handbollsförsvar.
Ta och jömför R. Madrid från 2-0 vinsten mot 6-2. Vad är skillnaden? Jo att de körde handbollsförsvar med 8 man och väntade på kontring, som man gör på handboll. Tyvärr kommer de ALDRIG få känna på hur det känns att anfalla mot 9 man då motståndarna inte har den respekten för dom och deras spel.

Visst det kanske är destruktivt men då ska lagen fan hitta bättre taktik än att parkera bussen/köra handbollsförsvar. Real Madrid gjorde riktigt bra ifrån sig senast, det vart jag glad över att de inte deffade och det räckte nästan till. Men vi var återigen snäppet bättre. Och kolla hur rolig den matchen var, kanske inte spelmässigt från våran sida men vinsten var mycket skönare än 2-0 då man visste vi skulle vinna och man satt bara och väntade på målet.

Så kom ihåg, det är inte vi som VILL köra "handbollsanfall" genom att stå och rulla runt. Det är motståndarna som TVINGAR oss till det, inte mycket våra korta spelare göra..

Peace out.
(halva detta inlägg var dedikerad till Madridfansen :P)
Barcelona älskabarcelona
2009-12-14 02:27
Vet inte om detta har tagits upp innan . Men Poulsen till Barca ?! Ska han ersätta Toure under den tiden han är borta :S . Hoppas på att detta inte händer .
Barcelonistas
2009-12-14 02:14
AhmedBulle

du borde bli komiker haha helt seriöst alla lag i världen drömmer om att spela som barcelona när tiki takat är på 100%. förövrigt är det något lag som behöver spelide/spelsystem så är de real madrid lol..

sen är det jävligt komiskt att du skriver "vi" med en madridtröja på..
Barcelonistas
2009-12-14 02:10
ahmedbulle

hahahahaha är du sarkastisk eller menar du alvar?
Barcelona BlueRed
2009-12-14 01:59
AhmedBulle

Inte ska du bli spärrad heller, av mig i alla fall. Det ska bli oerhört spännande och se vad du får för svar imorgon, minst sagt. Önskar att jag hade tid och sitta och diskutera, men ögonen säger ifrån nu.

God natt.
Barcelona Pau
2009-12-14 01:54
AhmedBulle

Är du full?
Sevilla AhmedBulle
2009-12-14 01:50
Joan Gamper //

Jag är allvarlig, det är sanningen och mina tankar, är inte ute efter att bli spärrad.
Annons: