/spanien/barcelona/forum/17.aspx/spanien/barcelona/forum/17.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-19 21:28
[QUOTE=Davids3]Är det helt bekräftat att enda anledningen till att Coutinho nu missat två ligamatcher är förhandlingarna? Han är definitivt inte skadad alltså? [/QUOTE] Han är skadad. Var ju borta en vecka innan tr och det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-08-19 21:28
@Kröjjff:
Får väl bli som i skolans värld. Inlästa inlägg, ja, nån form av "ljud-inlägg". Visst, man kan få lite alternativ på några kändisar som läser in ens inlägg. Micke Persbrant om man verkligen vill slå näven i bordet. Astrid Lindgren om man vill vara lite mer pedagogisk ( ja, går säkert att fixa fast hon inte är med oss längre). Johan Glans om man vill vara lite lustig eller "roasta" nån som trampat snett. Eller om man är helt neutral och bara vill utbilda: Mr Morgan Freeman på svengelska. Annars tror jag personligen en papegoja-röst gjort sig riktigt bra under transferfönstret. Själv? Hade väl blivit inläst av nån halvpackad Rolf Lassgård.. Sorry grabbar om jag störde diskussionen om Seri. Men han är ju klar....om ett par timmar...
Barcelona socccerfan1
2017-08-19 21:27
Davids3. Det är inte bekräftat officiellt men förutom det så ja. Han är inte skadad. Han vill iväg, Liverpool och cou vill inte riskera skada eller något negativt tills ett beslut är taget ang hans framtid. Klopp erkände det idag efter matchen mer eller mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-19 21:23
@the cameroonians:


Folk lever i en drömvärld. Bortom mitt förstånd.
Barcelona Davids3
2017-08-19 21:22
Är det helt bekräftat att enda anledningen till att Coutinho nu missat två ligamatcher är förhandlingarna? Han är definitivt inte skadad alltså?
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:22
Barcaholic Den ende spelaren sportledningen lyckats göra sig av med är ju Mathieu, och då krävdes att man rev kontraktet... Då hur de på två veckor skulle lyckas med att göra sig av med de 8-10 spelare du nämner är ren galenskap.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-19 21:21
Nyss sa ju Nice president att Barca inte ens har kontaktat dem gällande Seri?

Samt att dem har ju hela tiden krävt 40€ miljoner? Hur kommer det sig då att dem helt plötsligt accepterat ett bud på 30€ miljoner?

Jag tror inte på nånting förens det är officielt.
Barcelona Davids3
2017-08-19 21:19
Okej det kanske var jag som förstod det fel. Trodde det menas att Barca ska tänka om de ska komma med ett bättre bud fram till söndag, eller så blir det inget.
Kunde inte förstå det på ett annat sätt för så som ni säger så nekades budet direkt av Liverpool ?!
Barcelona Blaugrana91
2017-08-19 21:18
Härligt om vi får in Seri, men vi behöver fortfarande få in Coutinho och Dembele.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-08-19 21:18
@the cameroonians:


Asså skulle detta vara sant är det fan strongt jobbat av dom. Rätt person och med marknadens eskalering 30m euro för en position vi har desperat behov av och kanske de bästa tillgängliga alternativet (drömmen hade ju fortfarande varit/är Verratti...).

Dock får jag nästan kväljningar av uttrycket "några timmar" efter denna sommar.... men du som har sån järnkoll och bra på källkritik - kan det ligga något i denna tidnings uttalande? Eller är det mer realistiskt med MDs teori om måndag?
Barcelona Cúles
2017-08-19 21:17
Seri spelar match i skrivande stund och har gjort en assist.
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:16
Davids3 Ja, RMC är hyfsat pålitliga. Sen vet man ju aldrig från fall till fall, men mer seriösa än ryktesspridare åtminstone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:13
Talangfabriken Liga123 har en egen tv-kanal som sänder flera matcher per omgång. Tror man måste skapa ett konto för att se via deras hemsida. Matchen ikväll visas dock inte där utan på GOL TV, ska se om jag hittar en stream nånstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-08-19 21:12
@the cameroonians:


Anses källan som pålitlig?
Enligt Mundo ska Barca lägga budet först på måndag.

Hursomhelst, är Seri en spelare som går in i vår elva direkt?
Vore en dröm om han överraskar oss likt Umtiti.
Barcelona Barcaholic
2017-08-19 21:11
@the cameroonians:
Men om vi skulle bli av med spelare så som Rakitic, Gomes, Rafinha, Arda Turan, Dennis Suarez, Vermaelen, Douglas, Vidal, Digne och Munir så skulle vi kunna få rejält med pengar, lägg Neymar pengarna på det och jag tror även med vår styrelses inkompetens vid förhandlingsbordet så skulle vi ha någonstans nära 400€ miljoner. Med dem pengarna tror jag vi hade kunnat köpa Dembele, Coutinho, Seri och även någon mittback som backup, trots Paulinhos fullständigt onödiga köp. Ytterbackarna från b laget flyttar man upp, inte så dem hade gjort sämre jobb än Digne & Vidal. Dessutom så skulle löne kostnaderna sänkas enormt.
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:09
Enligt Radio MonteCarlo är Seri en Barça-spelare inom några timmar. Klubbarna har kommit överens om en transfersumma om €30 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-19 21:06
The cameroonians

Synd. Vet du, eller någon annan härinne, om man kan se B-lagsmatchen på något sätt? Känns minst lika intressant som A-laget för tillfället...
Barcelona Blaugrana91
2017-08-19 21:04
[QUOTE=Andreas FCB]Så ledningen presenterar resultat? Jo, för denna ledning kan man ju uppenbarligen lita på? Kommer det inga värvningar behöver man inte ens fundera längre. Då är ekonomin körd. [/QUOTE] Dessa resultat granskas och godkänns av bland annat Deloitte. Kommer inte Coutinho eller Dembele så är det för att klubbarna inte vill sälja eller att Barca är för snåla... Men visst vi kan ju slänga upp €150M vardera för Coutinho och Dembele.. Konstigt att när jag tidigare sagt att klubben ska betala vad som krävs har jag mötts av kommentarer som "du är inget riktigt Barcafan, eller ditt tänk liknar Real Madrids osv".... Men nu tycks ju inställningen härinne vara att vi ska slänga upp pengarna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:02
[QUOTE=Talangfabriken]Jag hoppas på denna uppställning imorn: Semedo-Masken-Umtiti-Alba Rakitic-Busken-Alena Messi-Paco-Denis [/QUOTE] Aleña spelar match med B-laget om em timme, så hanlär vi tyvärr inte få se i morgon. Så Gomes it is...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:00
Gällande ekonomin så var jag hela tiden tveksam till om vi hade råd att göra en stor värvning denna säsong. Detta var innan pengarna från Neymar kom in såklart. Anledningarna var då följande; 1. En skenande lönebudget som ökar i högre takt än omsättningen. Messis nya kontrakt är ju som typ fyra andra spelares bara det. 2. Det faktum att ledningen själv under 2013 införde en ny regel i stadgarna (artikel 67) som innebär att från och med denna säsong får skulden inte vara mer än två ggr så stor som vinsten före skatt och amorteringar. Om de inte följer denna regel måste de justera den över de två kommande säsongerna annars tvingas de att avgå. Denna säsong blev skillnaden precis 2 ggr. MD skrev innan sommaren att ledningen ville få till en ändring(!!!) av regeln via generalförsamlingen och då bör man ju ana att det finns oro för hur det ska gå. För även om det kommer in nya miljoner från Nike så drar ju bygget av Espai Barça igång vilket kommer öka omkostnaderna och möjligtvis öka skulden. Det betyder att omsättningen måste öka ännu mer, och därför är det inte konstigt att Bartomeu inte vill spendera alla 222 miljoner i truppen utan ha lite över till annat. Summerat tror jag inte att ekonomin är så dålig att vi inte kan värva en av Coutinho eller Dembélé, men samtidigt tror jag inte att vi har råd med båda denna säsong. Inte utan att sälja av några andra i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-19 21:00
Officiellt säger ju Liverpool typ, don't bother returning with another bid, han är inte till salu. De vill ju inte ens förhandla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-19 21:00
Det är taktik för att exakt INTE köpa Coutinho. Då kan dom säga sen, titta vi la massor med bud men Liverpool nekade, Sen vilka nötter som går på detta skitsnacket är en annan femma.

"Ledning" känns inte genuin någonstans, a bunch of crooks. Man har satt Coutinho och Dembele i skiten från början utan att snacka med respektive klubb. Dom har inte förhandlat eller frågat BVB,Livverpool vad dom kan tänka sälja sina adepter för. Självklart bestämmer Coutinho/Dembele hur man hanterar det. Men dom är unga killar och drömmarnas klubb kommer och viskar i ditt öra och erbjuder dig en feting lön. Då är det lätt hänt att man sätter sig själv i skiten och börjar bojkotta,transferbegäran osv.

Dom "the crooks" alltså till spelarna bakom ryggen på klubbarna och lurar dom och får dom att tro på en övergång som Barca i slutändan inte kan fixa. Man lägger skambud och visar sig på den styva linan. Vad händer ? Jo klubbarna blir förbannade och vill ha betalt mer än vad dom hade tänkt sig från början.

Det som när man ska sälja sin bil, Det kmr skambud och man blir lack och säljer inte ens för det priset man vill sälja för från första början. Man blir så arg över skambudet att man slänger på 40% till bara för att, om den säljs lr inte är skitsamma. Antingen köper skambudaren till högt överpris lr står där utan bil.
Barcelona Rieiro
2017-08-19 21:00
Kan någon summera det med coutinho, fattar inte vad som menas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-19 20:59
Jag hoppas på denna uppställning imorn:

Semedo-Masken-Umtiti-Alba
Rakitic-Busken-Alena
Messi-Paco-Denis
Barcelona socccerfan1
2017-08-19 20:58
Egentligen.. är vårt bud dåligt för att det är över 5 år.. men detta Liverpool o Barca kör är ett poker spel.. så jag tycker att vi kommer med ett sista bud. En hel summa direkt och sen bonusar. Och med det budet säger vi officiellt att det är det sista , ta det eller lämna. Ni har tex 2 dagar på er sen fortsätter vi med coutinho eller utan och letar andra spelare. För jag tror att pool räknar med att sälja men vill utpressa på så mycket som möjligt. Som jag hörde någon säga 1miljard plus för 14 mål?? Vilken idiot hade inte sålt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-19 20:57
Funeral Canticle Realistiskt med Seri? Nice president har sagt att han inte ens blivit kontaktad av Barca angående Seri. Ser inte så realistiskt ut då va? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-19 20:54
Hahaha, komedi på högsta nivå. Hotar med att dra tillbaka ett bud Liverpool ratade med en gång. Det kan ju bara inte stämma? Ingen kan vara så korkad och inkompetent, det finns bara inte, eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-19 20:49
Girona har 2-0 mot Atletico efter 30..
Stuani x2.
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-19 20:41
@S.Eto'o:

Jag tycker bägge två är underbara, sen är det rätt att tänka långsiktigt jag är något svag för belgaren tror han hade gjort det bättre utav dem spelmässigt.

Ska man tänka realistiskt så verkar det som man gör klart med Seri samt Dembele vars situation blivit omöjlig, men mer än så känns det lite ovisst men jag hoppas jag har fel för truppen måste bantas samt få in rätta spelartyper.
Barcelona Neymars
2017-08-19 20:38
Vad i helvete håller de på med? "Hotar" Liverpool med vad de vill att vi ska göra?
Annons: