/spanien/barcelona/forum/1699.aspx/spanien/barcelona/forum/1699.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2015-11-30 20:45
Har också alltid sagt det . Ballon d'or är ett skämt pris . Länder som knappt har tv i sitt land får rösta . Papua nya Guinea o såna länder . Vad fan kan dom om fotboll ? Sen så är det väldigt mycke kompisröster ! Så minst 50% av alla Röster , om inte mer, har ingenting med fotboll att göra . Det måste införas ett nytt pris och system när det kommer till "världens bäste".. Någon som kan komma med ett bra förslag på hur det här priset kan bli mer intressant och ärlig ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 20:41
Barcelona måste betala Santos 2 miljoner euro för att Neymar är nominerad bland tre bästa för guldbollen. . Det är en klausul i kontraktet mellan två klubbar
Barcelona LegendenN10
2015-11-30 20:23
[QUOTE=Neymar N11]Goals in 2015: Bayern Munich - 125 PSG - 120 Real Madrid - 110 Messi, Suarez, Neymar - 133 [/QUOTE] Mäktigt av vår fruktade trio, minst sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-11-30 20:15
Goals in 2015: Bayern Munich - 125 PSG - 120 Real Madrid - 110 Messi, Suarez, Neymar - 133
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-11-30 19:55
Messi vinnner Guldbollen han var magisk mot Bayern i Cl och mot City , han spelade en avgörande roll i dom stora matcherna han är helt enkelt överlägsen alla andra , tycker absolut Suarez borde varit med top 3 istället för Ronaldo. Messi vinner guldbollen helt säkert allt annat vore katastrofal. Puskad Award där vinner Messi enkelt med ett av världens snyggaste dribblings räd genom hel Atheltico Bilbao som jag har sett i alla fall. Och tränar priset Vinner: Lucho med den magiska trippeln som han tog Barca till .
Barcelonismo
2015-11-30 19:48
@El Tridente:
Sampaoli förstås. Både Pep och Lucho är från Spanien.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-30 19:47
Priset ska endast röstas utav journalister som har mer koll. Varför i helvete ska spelare och tränare som inte ens kollar på fotbolll få rösta? Det är klart att det blir fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2015-11-30 19:41
@Barcelonismo:


Vem är argentinare ?
Barcelonismo
2015-11-30 19:29
Barcelona coach Luis Enrique is among the three finalists 2015 Coach of the Year, alongside Bayern coach Guardiola and CHL coach Sampaoli


Det vore inte mer än rätt att den argentinske tränaren tar hem priset som årets tränare.
Barcelona El Tridente
2015-11-30 19:12

Folk tar guldbollen på ett alldeles för stort allvar.

Detta pris är ett riktigt jävla skämt pris, hur spelare som vinner trippel och avgör många stora matcher medan en annan fjant gör 3-4 mål mot Getafe och Levante går före säger ju förfan allt.

Sen blir det ännu mer komiskt när vissa typ röstar 1. Yaya toure 2. Zlatan 3. Modric

Sånna här skämt röster förstör charmen med priset.
Barcelona LeoMessi
2015-11-30 19:10
Ali G Så United äger honom och dom kan behandla honom hur dom vill? Jag förstår att valdes inte får starta några matcher men att totalt frysa ut honom och inte ta med honom på välgörenhetsmiddag är elakt minst sagt. Fine, jag köper att valdes inte har något i a-laget att göra och att han i mångt och mycket har sig själv att skylla. Men varför skulle han inte få va med på middagen? Det är skillnad på att inte få vara med diverse saker på grund av sportsliga skäl men det är skillnad på det och mobbning. Och då är inte jag valdes största beskyddare då jag fortfarande stör mig på sättet han lämnade. Förstår varför han lämnade men inte sättet han gjorde det på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-30 19:04
Ali g Mitt svar till dig är följande; :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-11-30 18:52
Neymar jr

Det här är alltså Samma tränare som tog ett mediokert Holland till semifinal, Att du kallar Lvg för en bedrövlig tränare visar att du har en skruv lös. Valdes får skylla sig själv, Lvg och United tog emot honom när han var långtidsskadad och gav honom ett kontrakt när ingen ville ha honom.

När Valdes då blev friskförklarad så vägra han att spela med B laget så girig som han är. Då United äger honom så kan de behandla hur de vill och tjänar man så mycket som Valdes gör då ska man fan inte klaga på att man inte blev bjuden på någon middag.
Barcelona neymar JR
2015-11-30 18:45
Herregud vad gör Valencia? Neville som tränare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-30 18:45
Herregud vad gör Valencia? Neville som tränare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-30 17:50
Hur jävla illa kan man behandla en människa, valdes är helt utfryst från det sportsliga men inte ens välkommen på välgörenhets middag för Unicef som man u håller årligen Detta är man u, Englands största klubb som har gått ner på knä för en diktatur som tror sig vara Gud. Att han är en bedrövlig tränare borde räcka för att ge honom kicken men sättet som han behandlar människor borde vara helt oacceptabelt Varför bryter han inte kontraktet och flyttar hem till Spanien? Varför fortsätter han ta emot all skit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 17:06
Efter matchen mot Hannover kommer Pep Guardiola att snacka med Bayerns ledning och bestämma om han stannar eller lämnar. "Staden är galen och hela familjen älskar den och stortrivs så det är en stor fördel till en förlängning " säger Pep
Barcelona LegendenN10
2015-11-30 15:59
[QUOTE=Andresito]Det är riktigt starkt av Luis att komma tillbaka från avstängningen. Att vara avstängd i flera månad kan vara karrirärshotande om man inte har en stark mentalitet. Sedan hans återkomst har det bara handlat om det han är bäst på - fotboll. Och som han har presterat.. Skall dock tilläggas att Luis gifte sig med Sofia redan 2009, så Barca-övergången ledde inte till någon ny kärlek förutom till de blåröda färgerna. :) [/QUOTE] ...
Postat via SvenskaFans-appen
El Pistolero #9
2015-11-30 15:58
@Andresito:
Vill minnas från hans tid i Liverpool att Sofias familj var bosatta i Barcelona vilket var en av anledningarna till att Barcelona lockade extra mycket(bortsett från det faktum vilken framgångsrik fotbollsklubb det är). Men Luis, Sofia och deras barn var bosatta tillsammans i Liverpool. Och att han var världens bästa forward, om man inte räknar in Messi och Ronaldo som forwards, visste vi redan när han spelade i rött ;)
Barcelona Mdawg
2015-11-30 15:48
@Bästelona y M3ssi y BernaLeo:
Fifa-studion som just var, kolla klippet i länktips! Texten är dock hittad på Grup 14 på twitter (@G14_en).
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2015-11-30 15:42
@Mdawg:

Källa?
Barcelona Andresito
2015-11-30 15:40
[QUOTE=LegendenN10]Det som måste kännas extra skönt för oss Suarez beundrare och han själv, att efter alla mindre bra saker gjorda i England så gick hans dröm i uppfyllelse efter det. Först så får han skriva på för Världens finaste och bästa klubb sen så återförenas han med sin stora kärlek som sedan många år tillbaka bor i Barcelona. PLUS att han bevisade för hela världen förra säsongen och han fortsätter på samma spår, att han är världens bästa forward. Han tystade alla kritiker Hårt. Vilken Revansch!!! Alla vi gör misstag, även professionella. Jag gillade faktiskt att han bet på chiellni, fulare spelare får man leta efter, iförsig jag hatar italiensk fotboll allmänt. Vamos Suarez!!! [/QUOTE] Det är riktigt starkt av Luis att komma tillbaka från avstängningen. Att vara avstängd i flera månad kan vara karrirärshotande om man inte har en stark mentalitet. Sedan hans återkomst har det bara handlat om det han är bäst på - fotboll. Och som han har presterat.. Skall dock tilläggas att Luis gifte sig med Sofia redan 2009, så Barca-övergången ledde inte till någon ny kärlek förutom till de blåröda färgerna. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-11-30 15:38
Citat från Nadine Kessler & Edgar Davies i studion (orkar ej översätta): Edgar Davids: “Player I don’t want to face? Messi definitely.” Edgar Davids: “Lionel Messi is a different species. Ronaldo is defendable.” Edgar Davids: “I’ve faced Cristiano Ronaldo. There was no trouble. Messi would be the hardest to face for me.” Edgar Davids: “Luis Enrique deserves the coach of the year award.” Edgar Davids: “Messi combines speed with power and his technical ability is brilliant. He deserves the Puskas award for that goal.” Nadine Kessler: “I agree, Messi’s goal was the best.” Nadine Kessler: “To always be on the top these past years is hard work, I have a lot of respect for Messi and Ronaldo.” Edgar Davids: “Neymar plays an important role and he is stepping up in Messi’s absence.” Nadine: “Neymar deserves to be in the top 3. He has had a huge development, talent to superstar.” Edgar Davids: “Messi or Ronaldo? Messi is the best, he can dribble, score pass. He has a good vision and knows the game.” Edgar Davids: “Cristiano Ronaldo is just an athlete.” Nadine: “There’s no doubt, Messi is the clear winner. Ronaldo doesn’t have a chance.”
Barcelona enkos
2015-11-30 15:28
Messi
Lira
Florenzi

De tre slås om Puskas pris
Barcelona LegendenN10
2015-11-30 15:24
Det som måste kännas extra skönt för oss Suarez beundrare och han själv, att efter alla mindre bra saker gjorda i England så gick hans dröm i uppfyllelse efter det. Först så får han skriva på för Världens finaste och bästa klubb sen så återförenas han med sin stora kärlek som sedan många år tillbaka bor i Barcelona. PLUS att han bevisade för hela världen förra säsongen och han fortsätter på samma spår, att han är världens bästa forward. Han tystade alla kritiker Hårt. Vilken Revansch!!! Alla vi gör misstag, även professionella. Jag gillade faktiskt att han bet på chiellni, fulare spelare får man leta efter, iförsig jag hatar italiensk fotboll allmänt. Vamos Suarez!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 15:23
Är det offentligt med platser 4 -23 ?
Barcelona Gabriel
2015-11-30 15:22
Se det från den positiva sidan, nu kan Ronaldo se på live när världens största och bästa vinner sin 5:e Balon D'or. Älskar för övrigt att se hur obekväm han alltid ser ut när han står bredvid Messi, framför allt när Messi står bredvid en annan Barça polare (i år med Neymar). Suarez skulle utan tvekan varit där som topp 3, men Ronaldos PR namn väger fortfarande tillräckligt högt för att automatiskt ge honom den platsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
2015-11-30 15:01
Jag är helt övertygad att de som röstar för Ballon d'Or (journalister, tränarna och spelarna) valde bort Suárez enbart p.g.a. hans dåliga rykte. Särskilt efter att han har gjort bitattacker, fuskat, rasistanklagelser o.s.v. Många människor avskyr honom p.g.a. anledningarna som jag nyss nämnde och trots att Suárez har varit en riktigt jävla bra under de senaste två åren, så kommer folk att bli påmind för sådana saker.

Det spelar inte ett jävla dugg roll hur bra han är, om en spelare inte är populär så blir han bortröstad.

Tyvärr men det är dagens sanning.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-30 14:55
Edgar Davids: "Messi is an anomaly. He can dribble, mark, has the spend, has vision and understands the game. Cristiano is only an athlete."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-30 14:53
Top 3 var ju ganska väntat, enda frågan var ifall det blir neymar eller suarez. Neymars höst har lett till att det är han, hade det varit under våren så hade det varit suarez Visst man kan argumentera hur mycket man vill emot Ronaldos plats men alla här inne var medvetna om att han kommer stå bland 3. Oavsett om det är fel så gör det ändå ingen skillnad Messi nr 1 Däremot kommer det faktiskt bli intressant hur top 5 ser ut och hur långt efter suarez var
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: