/spanien/barcelona/forum/16877.aspx/spanien/barcelona/forum/16877.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2010-03-14 11:20
Hur kan domare tillåtas ljuga i sina rapporter? Vad som är än mer skrämmande är ju att kommittén inte gjorde något för att rätta till det när klubben överklagade Peps röda kort.
Barcelona The Reporter
2010-03-14 11:13
Är han egen produkt då? Han är ju född 87 och kom till la masia som 16,17 åring? . Man måste väll vara 15 för att räknas som egen produkt?
Barcelona el Maestro!
2010-03-14 11:02
Pedro kom till La Masia 2004 och började spela i Juvenil A.
Länk.
Barcelona Lokmaninho ( Nr 1 )
2010-03-14 11:00
Marcelo Bättre än ABIDAL???

Barcelona The Reporter
2010-03-14 10:40
Pedro är ingen egen produkt va?
BAMBA ★★☆
2010-03-14 09:06
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres

"Ingen i barcas backlinje hade passat/platsat i madrids heller med en frisk pepe, jaag skulle hellre ha marcelo än abidal."

Måste bara kommentera, antingen ljuger du eller så är du dum, vilket är det? Du menar alltså att Pique inte petar Garay/Albiol? Arbeloa petar Glen Johnson 8 dagar i veckan?

Vänta, ska kolla hur gammal du är, brb..

20 år, okej. Skulle gissat på 13-14 men whatever, ta av dig Real glasögonen och inse att alla som spelar i Real inte är bäst i världen.

FORZA JUVE!
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-03-14 04:18
Barcelonito / Lucho Enrique 21//

Ingen i barcas backlinje hade passat/platsat i madrids heller med en frisk pepe, jaag skulle hellre ha marcelo än abidal.

"Madrid har världens bästa backlinje och troligtvis kommer Arbeloa att vinna Guldbollen strax före Messi och Rooney."

Ifall detta är ironi från din sida så är det knappast roligt.

Aurelio&insua är vänsterbackar, jag tror att han skulle peta Glen jonhsson 8dagar i veckan.

Angående Carvalho, se säsongen som helhet inte dem senaste matcherna.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-14 04:01
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombre

Jag skiter fullständigt i om de platsar i Milan eller Olympiakos eller Sao Paulo. En sak är bombsäker: Ingen av de spelarna hade platsat i Barca och det är det enda jag bryr mig om. Inte ens Ramos hade platsat i Barca som högerback. Resten är ju löjligt o diskutera.

Madrid har världens bästa backlinje och troligtvis kommer Arbeloa att vinna Guldbollen strax före Messi och Rooney. Om vi nu fortfarande pratar om samma försvarare som inte kunde peta Insua och Aurelio.

Jasså, har Carvalho börjat tappa? Och det, bara för att han "börjar bli gammal"? Du har missat en del matchen på sistone då kan ja tro, då Terry vart lite ur form och Carvalho har varit den bättre. Dummaste jag hört.
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-03-14 02:28
Pep.G

Arbeloa hade definitivt platsat i milan,juve.
Albiol/garay hade petat Cannavaro så att de skriker om det, cannavaro är slut inte konstigt att hans kontrakt inte förlängdes.

Chelsea kanske var något överdrivet, men man måste tänka på att Carvalho börjar bli gammal och kanske inte håller längre. har du ens sett milan/juves försvar? kasst så att de skriker om det. Men Silva/nesta är svåra att rubba, men däremot ytterbackarna. Juva ska vi inte snacka om det är bara chielini som håller, tror du dem skulle ha problem med att peta ceaceres? haha säger jag bara.

Barcelona Pep.G
2010-03-14 02:23
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres

Aldrig i livet att någon av hade platsat i varken Milan elelr Chelsea. Har du sneat eller ? Inte ens i Juventus, och det säger allt. Albiol & Garay hade varken petat Chelini eller Cannavaro. Du är för förblindad av ditt fläckade lag att du t.o.m har mage att jämföra dem spelare som Nesta, Terry, Carvalho etc etc. Det är skämmigt och för enögt.

Viva la Pepa!

Denna duracellkanin har jag alltid velat ha i Barcelona. Han är sjukt springglad och nu när vi inte har Etoo så skulle han hjälpa till otroligt mycket.

Notis. Det är sjukt hur Sir Alex gång på gång kan skapa balans i laget. Jag trodde verkligen att United skulle se grus iår efter försäljningarna på Ronaldo och Tevez, men istället har dem presterat nästan bättre än förra säsongen. Dem har en stark stomme i laget. Creed till Fergusson.
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-03-14 02:17
hallå???

Arbeloa spelade i PL och har mött chelsea otal gånger, han har stoppat messi när ni möttes i CL, han var helt ok när pool mötte real madrid, anledningen till han ser ut som ett träben är när han spelar som VB och då är det svårt som försvarare när huvuduppgiften är att försvara.

Hade real madrid transferlistat alla dessa tre så är jag säker på att storlag hade lagt bud på dessa, och jaa alla dessa tre platsar i milan,chelsea,pool,juventus och massa andra.
Barcelona Viva la Pepa!
2010-03-14 02:12
Pep.G

Ja sant, men jag tycker personligen inte JDS & Thiago är bra nog för att spela i La Liga. Inte nästa säsong, men kanske efter den. Och därför tycker jag att Anderson vore bra, han har redan spelat 2 CL finaler, vunnit PL o Ligacup, så han har en del rutin. Och vi behöver verkligen bredda mittfältet.

Ji Sung tänkte jag inte på. Han har faktiskt vart grym. Minns honom i PSV de året de kom till semifinal i CL och åkte mot milan i slutminuterna. Så dominant han var då:) verkar som att de takterna kommit tillbaka för hans första säsonger i United var absolut inge vidare om jag minns rätt.
Barcelona Pep.G
2010-03-14 02:06
Viva la Pepa!

Njaa, varför liksom, vi har J2S och Thiago på uppgång, men nu när vi är inne på Uniteds mittfält, så hade jag valt Park Ji Sung. HERREGUD vilken lirare. Drömvärvning.
Barcelona Pep.G
2010-03-14 02:03
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres

Nämn en av dem där som hade platsat i ett annat storlag ? INGEN !

Sen kan jag hålla med om att Sergi inte är så bra som folk försöker få honom att framstå, men när Marquez hade sina tider, så var han bättre än alla dessa telegfötter ni har som backar med bara ett ben.
Barcelona westinho
2010-03-14 02:02
Oj..

Arbeloa perfekt försvarare och hot offensivt? Dagens bästa. Han är ett träben som är långsam. Mot spanska bottenlag duger han väl bra, men om ni hade fått möta Chelsea eller något annat storlag hade han bara skämt ut sig på plan.

Albiol är duktig, men han är inte kylig. Han rensar bollen på tok för ofta över sidlinjen/så långt bort som möjligt.

Garay kan jag inte uttala mig om då han inte utmärkt sig på varken ett bra eller dåligt sätt hos mig.
Barcelona Viva la Pepa!
2010-03-14 02:01
på tal om oslipade diamanter, jag skulle faktiskt vilja se Uniteds Anderson i Barca. Duktig spelskicklig o löpvillig mittfältare. Tror han skulle passa bra in i barcas spelsystem som en avlastningsspelare. Varsågoda att kasta sten på mig nu om ni har andra åsikter:)

btw, riktigt kul att RM försöker se säsongen som räddad om de vinner ligan. "inget fiasko", "en titel tagen från barca" osv. Herregud, att de inte bara kan erkänna att detta är nånting så historiskt dåligt att de inte spelar nån roll om de vinner ligan med 20 poäng. Dock tror jag att de blir titellösa iår, samt att de förlorar på Bernabeu mot Barca:9
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-03-14 01:50
pep.G//

"Real Madrid å andra sidan, har medelmåttor som Arbeloa, Albiol & Garay i backlinjen och offensivt har dem bara stjärnor. Inta udnra på att det inte fungerar."

Haha skojar du eller`?

Arbeloa: Väldigt bra högerback och vänsterback, perfekt försvarare och hot offensivt, kan sakna spetskvaliter.

Albiol: Ett av real madrids bästa kap denna säsong, kung i löften och brytningar av klass, kommer inte bli chockad ifall han tar över efter
Puyol i landslaget, albiol kan sakna spelskicklighet som pique besitter annars minst lika bra.

Garay: Har ersatt pepe på bästa sätt, spelskicklig, brytningsäker och komplett, men något seg i vändningarna.
Ligans bästa backar 07 som 20 åring.

Hur har du mage att kalla dessa för medelmåttor när dessa fått ordning på real madrids försvar?, det är inte försvaret bristerna finns.

Men medelmåtor finns verkligen i barcelona, marquez och busquets som bara flyter med barcelonas framgångsvåg. Jag kommer inte bli förvånad ifall fler börjar visa sina riktiga ansikten efter succe året 2009.
Barcelona Castefa
2010-03-14 01:38
Överskatta inte heller Laportas poplaritet, och därför kandidater från nuvarande styrelse. Laporta har naturligtvis varit fantisktisk framgångsrik sportsligt, men det finns många som är emot honom, och kommer arbeta mot "hans" kandidat.
Barcelona Castefa
2010-03-14 01:34
Jag tror stenhårt på att Rosell vinner valet. Kom ihåg att det inte är något nationellt superdemokratiskt val, utan ganska få som röstar även om Barcelona har många medlemmar. Det är oerhört viktigt att ha ett "namn" som folk känner och just nu är det endast Rosell som har ett. Enda sättet någon annan kandidat kan komma in och konkurera är att lova en massa nya spelare, men det är inte säkert att det uppfattas positivt.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-14 01:27
Hetfield/

Håller med om att Rosells goda relation med Florentino inte bör vara anledning nog till att inte rösta på honom, men jag känner mig fortfarande kluven angående Rosell.

Vi får se vad som sker fram tills sommaren. Jag är fortfarande ganska övertygad om att han kommer vinna valet.
Barcelona Pep.G
2010-03-14 01:19
westinho

Pep vill nog inte ha några "oslipade diamanter". Han satsar på "Cracks eller Canteranos." Det är bra tycker jag, för då slipper vi medlemåttor i laget. Om du kollar på vår bästa startelva, så ser du världens bästa högerback, en av världens bösta vänsterbackar, en av världens bästa privoten och en av världens bästa anfallare. Dem resterande 6-7 spelarna är egenfostrade spelare. Det är ju fantastiskt.

Real Madrid å andra sidan, har medelmåttor som Arbeloa, Albiol & Garay i backlinjen och offensivt har dem bara stjärnor. Inta udnra på att det inte fungerar.
Barcelona Hetfield
2010-03-14 01:15
el Flaco

Jag är inte heller förtjust i hans "gosande" med Perez, men som sagt, bara för att han är "tight" med Perez så betyder det inte att han kommer att göra samma idiotiska köp, men jag kan garantera att den mannen kommer att få hit Fabregas/Villa

Laporta har tagit avstånd från Perez värvningspolicy i diverse sammanhang, så vet hur han står i frågan om värvningar av storstjärnor (Zlatan får väl vara undantaget), så det är klurigt att veta hur Rosell står

Om Rosell lyckas blanda La Masia ungdomarna med riktiga "cracks", då kan det bli helt magiskt på alla håll, jag ser det bara som en bra grej att Rosell har bra kontakter
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-14 01:10
Ämne: Av det jag har läst/....
Att döma av det jag har läst i de katalanska och spanska artikelkommentarerna riktas mycket av kritiken även mot Rosells goda relation med Florentino och om att Rosell gjorde det möjligt för Perez att värva Figo genom att avsäga sig spelarens imagerättigheter. Många inom Katalonien stör sig även på att staden Madrid stödjer Rosell.
Barcelona westinho
2010-03-14 01:03
Frågan är hur man tänker göra med vänsterkanten till sommaren. Om Henry säljs (vilket lär hända) tycker jag Pedro förtjänar att få spela från start. En chansning kanske, då han saknar rutin, men man måste ta chanser ibland.

Jag tror dock klubben väljer att köpa in en crack, precis som flera andra här tror. Och det lutar väl åt Ribery/Silva/Villa/Någon.

Jag vill inte prata transfers nu, då det är oväsentligt. Jag hoppas bara att klubben vågar satsa på Bojan och Pedro, och även Jeffren. Att klubben ger de chansen att utvecklas. Precis som man gjorde med Xavi, med Iniesta och med Busquets. Förtroende och tålamod.
Barcelona Hetfield
2010-03-14 01:02
Av det jag har läst/hört om Rosell så är många av de konservativa lite "anti-Rosell", pga. att de tror att den mannen kommer att göra oss till nästa Chelsea/Real Madrid, men jag köper inte riktigt det där

Av det jag har sett av Rosell så verkar han vara en väldigt skarp man, han vet hur man skapar kontakter och rör sig på ett smidigt sätt, varför skulle han förstöra det som funkar? Det vore bara korkat att göra så
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-14 00:54
Hetfield/

Jag har inte heller något emot att värva cracks så länge man har en sportslig plan för hur man ska använda sig av de, som du själv tidigare var inne på.
Barcelona Hetfield
2010-03-14 00:50
El Flaco

Folk tror att om en president väljer att satsa på storstjärnor så gör det honom per automatik till en idiot som vill förstöra La Masia

Det man måste tänka på är att Chelsea har byggt sitt lag på enbart stjärnor, de värvade ju Arnesen från Tottenham, han skulle börja plocka hem vassa spelare men det sket sig direkt då Chelsea vill ha storstjärnor, medan Arnesen är bra på att hitta oslipade diamanter, så det handlar om vad man vill göra med laget

Poängen med det är att bara för att man väljer att satsa på säkra kort , dvs. "cracks" så betyder det inte att vi kommer att torska och gå titellösa år efter år

Vi har lyckats få fram bra spelare under åren från La Masia, vill gärna fortsätta i det spåret, men det behövs verkligen en riktigt megastjärna i mittfältet eller kanten
Barcelona westinho
2010-03-14 00:42
Om jag fick välja så skulle jag bara värva "oslipade diamanter". Billiga, relativt okända spelare som har hög potential. Jag tycker inte det känns riktigt rätt att värva en fullt utvecklad stjärna. Det känns så "madridistiskt".

Problemet är att det är svårt att hitta någon där ute som platsar i Barcelona och som inte kostar 30+ miljoner.

Det som gör mig stolt över Barcelona är att klubben satsar på egna spelare. Man lägger ner tid och kraft för att träna upp talanger som sedan blir tillräckligt bra för att spela i A-laget. Jag vill inte att detta ska ta slut.

Jag vet inte så mycket om Rosell, men jag hoppas att han fortsätter på det Laporta byggt upp. Jag hoppas att han fortsätter med det Barca står för, och inte börjar tänka som Perez, och värvar crack efter crack.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-14 00:41
Hetfield/

OK, jag ser din poäng, men jag tycker ändå att du är lite väl hårt mot Txiki.

Även om jag själv störde mig på hur han och ledningen skötte sig under förra somarens silly season tycker jag ändå det är fel att bara komma ihåg det när man ska summera hans tid som sportchef. Lika fel som det är att bara bedöma Rijkaard efter sina två sista säsonger, eller enbart minnas Ronaldinho efter dennes avslutande tid i klubben.

Om Rosell blir vald tror/hoppas jag att hans kontakter inom fotbollen och hans goda relation med Pep kommer leda till att man värvar klokt denna sommaren.
Barcelona Hetfield
2010-03-14 00:35
Westinho

Ser man på hela sagan så har Txiki och Laporta gjort det väldigt bra i värvningsfronten, får bara smak i munnen när jag tänker på hur dåligt det har gått för oss på värvningsfroten 2009/2010, men så är det

Sen så ska man kanske inte klaga alltför mycket på Txiki, Pep verkade inte heller särskilt entusiastisk över hela iden med att köpa spelare, i efterhand så var det kanske inte så smart, men Pep är så: väldigt envis
Annons: