/spanien/barcelona/forum/16832.aspx/spanien/barcelona/forum/16832.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Den vise
2010-03-16 13:16
Hetfield

Det handlar inte om vilken typ av människa man är. Det skadar inte hans stolthet om han visade lite glädje å någon annans vägnar. Tvärtom så skulle det göra honom än större i fansens ögon.

Henry var inte heller den typen som sprang efter andra och firade vilt. I arsenal så firade han sina mål lite nonchalant och så ofta ointresserad ut.

Det handlar om att man anstränger sig lite och visar att man är glad åt att laget gör mål. Nästa gång är det de andra som firar dig.

Jag kräver inte att killen ska bli hysterisk glad att bägaren rinner över. Utan att han anstränger sig och visar glädje med de andra.
Barcelona Hetfield
2010-03-16 13:07
Den Vise

Zlatan har aldrig varit den typen som springer fram till kamraterna och "gosar" när någon har gjort mål

Eto'o var ju likadan (efter bråket osv.) , sista året så log han knappt, inte ens när han gjorde målet i CL, och han var inte särskilt entusiastisk när Messi gjorde målet mot Man U, varför pratade ingen om det?

Sveriges journalist är som sagt skrämmande låg, att en person som Johanna Fränden får skriva är verkligen "beyond me", det finns duktiga skribenter , sen så finns det personer som vill skapa sensationsnyheter av absolut ingenting

Förövrigt så kollar jag inte på Laul Calling, Laul måste vara den drygaste personen i världen, jag följer Euro Talk! ;)
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 13:03
N(N)/

"Problemet för Zlatan är att han har kommit till en klubb som på sann sektmanér styrs av ett gäng psykopater (Läs: Puyol, Xavi, Iniesta, Valdes, Messi osv). Dessa dvärgar har oerhört svårt för att välkomna nya människor in i sin lilla bubbla. Henry har gjort allt för att bli accepterad - vilket han också har blivit. Priset? Sin heder."

"Om det som skrivs i svensk press är sann så är det inget annat än mobbing - sorgligt."

Jag hoppas verkligen att du skämtar i det första stycket du skrev. För om du verkligen menar allvar så är det ett spektakulär Fail du just plockade hem.
Barcelona Barcadinho.
2010-03-16 13:03
PS/

"Om inte annat så måste magen vänja sig till maten som enligt mig är inget vidare i Spanien jmf med Italien :)"

Cosignera ditt påstående utan att ens fundera mer än ett ögonblick.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 13:02
Den vise/

Om man granskar allt med ett förstoringsglas och letar efter problem så kommer man att hitta de. Jag tycker att Zlatans brist på "målfirande" när någon annan gör mål är överdrivet inom de svensk medier. Varför stör sig inte de katalanska tidningarna på samma sak? Det finns många andra som är likadana, t.ex. Eto'o, inget märkligt med det.

I mina ögon försöker journalisterna att göra en höna av en fjäder.
Barcelona Barcadinho.
2010-03-16 13:01

Min känsla är att Zlatans form kommer att svänga uppåt redan nu mot Stuttgart. Jan-feb månader gav inte bra minnen och formen och inställningen har varit sämre och sämre.
Den svaga perioden började med ett dåligt spel (inga rörelser, dåliga pass, dåliga avslut m.fl.) och slutade med en nonchalant inställning.
Men min magkänsla säger att det röda kortet var botten på den
En del skyller poängtappet mot Almeria på honom, eftersom han lämnade laget med 10 spelare i en komplicerad match. Eftermörkret kommer ljuset…

Jag förväntar mig ett taggad Zlatan mot Stuttgart. Grabben har varit en riktig vinnarskalle under hela sin fotbollskarriär. Jag kommer att bli förvånad om han bara fortsätter ”vika sig”.
Han är lika beroende av andra spelare som de andra i laget. Bättre spel från lagets alla delar kommer att hjälpa till Z att komma igång igen.
Hemmaplan, fullstats arena (nästan), CL-match, marängerna är utslagna, Messi i bra form – ett bättre tillfälle att komma igen finns det knappt för svensken.

Hoppas på Inter o Sevilla ikväll.
Barcelona Den vise
2010-03-16 12:56
el Flaco-Fuerza Chile!

Det som gjorde att jag tyckte att det kunde ligga en sanning i det hon påstår är de facto Zlatans kroppsspråk.


.

Jag fullständigt lackar ur när han inte blir glad över andras prestationer. Jag ser honom inte anstränga sig att fira de andra spelarna när de målar.

Det är för mig jäkligt tråkigt att se. Varför ska han då förvänta sig att de andra spelarna ska hoppa av glädje när han själv stär för ett mål?


N(N)

Jag kan omöjligt hålla med dig mindre. Det är en riktigt jävla FAIL på det inlägget
Barcelona Barcaholic
2010-03-16 12:55
Ämne: I regel brukar en sp....
Jaha hur vet du att dom tar emot Zlatan på dåligt sätt, har du varit där och kollat på eller? När dom ''dvärgarna'' gjorde så vi vann allt möjligt förra säsongen så borde du aldrig öppna din mun och säga något dåligt om dom din amatör.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 12:52
Märkligt då att SPORT idag skriver en artikel om att Zlatan skojade friskt med sina lagkamrater och säkerhetspersonalen på träningsanläggningen igår.

SPORT avslutar artikeln med att skriva hur snabbt Zlatan har smält sig in i gemenskapet i omklädningsrummet och att han bidrar med att skapa en god stämning.
Real Madrid N(N)
2010-03-16 12:51
elbraco
2010-03-16 12:50
Skit i målvakter, Toure o Busquuets nu, det är ju Inter-Chelsea ikväll!!
tror att dom flesta här inne vill se Chelsea skickas ut ur CL, men vad säger ni? Lyckas Inter knipa igen?
Förresten, vad är det som gäller angående hur lag åker ut?
1. Vunna matcher
2. Antal mål
3. Antal mål borta
Right?
Barcelona Den vise
2010-03-16 12:40
Hetfield

Du behöver inte förvränga artikeln på det sättet. Om du kollar på Laul Calling så kommer det finnas ett inslag om det. Det kan faktiskt ligga en poäng i det hon säger.

Men ta det med en nypa salt..
Barcelona Hetfield
2010-03-16 12:37
Enligt aftonbladets senaste briljanta "journalistik" så blir Zlatan utfryst av lagkamraterna

Suck..inte så konstigt att Zlatan hatar journalisterna i Sverige
PS
2010-03-16 11:58
Ämne: PS

Påstår? Jag v....
El Corazon

Point taken, men svaret kvarstår. Z är inte så dålig som vissa vill få det till, och säsongen ser fortfarande helt ok ut. Delat första plats och fortfarande kvar i CL. Glöm inte att RM har förstärkt ordentligt och trots det är det jämnt i toppen. Beslutet om Z togs av Pepe och han om någon borde veta vad som är bäst för laget.

Jag vet att folk är ordentligt trötta på diskussionen om Z vs Etoo, men den senare har inte heller rosat marknaden i Inter. Inter har tagit in flera klasspelare i Snejder, Milito Pandev och Lucio men ändå är det riktigt tight i toppen. Tålamod mina vänner, tålamod. Man kan inte förvänta sig att en spelare ska vara helt opåverkat av att flytta till ett annat land/liga. Det tar tid att anpassa sig socialt och professionellt. Om inte annat så måste magen vänja sig till maten som enligt mig är inget vidare i Spanien jmf med Italien :)
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 11:20
El Corazon

Jag håller med dig!
samt är jag lite emot dyra köp som real gör. Förväntningarna blir alltid högre, nu menar jag inte att Z är dålig osv utan att ju högre man sätter priset destu mer kräver man .Du kan bara se på Real nu.

Barca skulle klara sig utmärkt med Eto men nu ska jag inte öppna det trådet man får ge lite mer så får zlatan bli som han var bäst i Inter.

Zlatan får mer tid och utrymme och får nog ta den chansen och göra sitt bästa.

Valet kan också vara ett avgörande faktor. Vi får se hur det påverkar truppen.
El Corazon
2010-03-16 11:11
PS

Påstår? Jag ville höra era åsikter om Ibras situation. Därför frågade jag vad hans låånga formsvacka beror på för innan juluppehållet var han ju hetare än självaste Messi!
Han har ju varit riktigt dålig och ur balans i de senaste matcherna, han springer ofta offside eller bakåt passar / fel passningar som är vi inte vana att se med honom i normala fall.

Barca pungade ut en massa pengar för Chygrynskiy också, var det en bra värvning? Vi ska inte ens prata om vitryssen Hleb..
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 11:09
El Corazon

CL final på Bernabeu skulle vara drömmen från sjunde himmeln.
Gud bara tanken får mig att få gåshud.

Men man vet aldrig!
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 11:06
På onsdag ska Barca vara mer respektfull mot Stuttgart än sist.
Nu vet vi hur de fungerar och då gäller det att vara på topp.

Hoppas folk här inne håller en hög moral samt ödmjuk nivå så man inte åker ut lik Reals ånglokomotiv mot Fransk super Train à Grande Vitesse (höghastighetståg)!
El Corazon
2010-03-16 11:03
Barca-nist

Låt de fokusera på ligan bara om vi får spela CL final på Bernabeu :)
PS
2010-03-16 10:58
Ämne: Varför loggas man ut....
El Corazon

Som svar på din fråga hurvida Z passar in eller ej. Om man anser att han inte passar in i Barcas spel så är 15 mål och 9 ass (?) imponernade för en spelare som du påstår inte passar in.

Jag tror inte heller att man pungar ut massa pengar och Etoo för en spelare och ger honom bara EN säsong. Sånt händer bara i RM, inte i Barca.
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 10:57
El Corazon

Det känns både bra och dåligt att Real åkte ut.
Det som är bra för att de är som de är, Nåt får de att inse att allt hei och ho gjorde inte deras samling till ett lag.
Det dåliga är att de får mer styrka och fokus på ligan. Om ligan släcks så får de delta i Gothia cup (med fejk ID) för att vinna nåt allt annat är slut typ!
El Corazon
2010-03-16 10:52
Barca-nist

Hoppas att Zlatan, Messi & co sänker vitryssens Stuttgart på onsdag :)
Det skulle kännas väldigt skönt att gå vidare i skillnad med andra sk "stora lag" som misslyckas år efter år med en president som leker live versionen av Football Manager inför varje säsong..haha

Pengar vinner inga titlar
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 10:44
El Corazon

Ja Zlatan är stark och säker. Han får lyssna noga på de äldre spelare och framför allt på Pep så han anpassar sig.

Det finns matcher där de äldre spelar en avgörande roll som tex senast mot Valencia såg vi Henry skapa ytor för Messi.
Tack och lov blev det ett tidigt byte så Messi kunde producera tripple :)
El Corazon
2010-03-16 10:36
Barca-nist

Det är precis så jag tänker, han behöver tid men tidningarna i spanien gör livet surt för stackaren. Han sågas varje helg även han har gjort ett godkänt match utan mål.
Men Ibra verkar vara en stark person, vi vet inte heller hur situationen är bakom stängda dörrar som sagt.
But..In Pep we trust ;)
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 10:33
westinho

Jag för mig att han uttalade sig lite illa även under sommaren.

Vad jag minns så klagade han på att han var bänkvärmare men han skylde det lite på sitt spel också måste jag erkänna.

Jag uppfattar hans kommentarer lite kaxiga men klart media påverkar också en del.

Jag tycker Pep har gjort bra att göra sig av med onödiga kostnader. Flera "strö spelare" som fick gå eller lånas ut.
Hans möjliga misstag kan vara Zlatan men det får man se.Lite för tidigt att säga så!
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 10:28
El Corazon

Zlatan passar inte i Barcelona men man måste ge honom lite mer tid.
Man säljer inte en så dyr spelare efter en säsong som du nämnde.

Jag hoppas på att han producerar lite så man ger honom åtminstone en möjligtsvis 2 säsong till.

Jag hoppas inte det sårar zlatan fansen här men jag är Barca fan inte fan av enskilda spelare :)
(självklart har jag favoriter i laget om ni förstår vad jag menar men laget går före)
Barcelona westinho
2010-03-16 10:25
Jag tycker inte Hleb är nödvändig i Barcelona heller. Men jag tycker att ni överreagerar en aning. Om han får frågor i en intervju, ska han låta bli att svara på dom?
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 10:21
Westinho

Nej inte det men han kan hålla truten istället!

Jag hade respekt för den killen men när jag såg att han kämpade mer mot Barca än i Barcelona så tänkte jag , va fan vad försöker han bevisa?

Ah sälj killen överflödig kostnad!
El Corazon
2010-03-16 10:19
westinho

Såg du första mötet? Han ville bara skada våra spelare, tuffa tacklingar och fult spel matchen genom.
Barcelona westinho
2010-03-16 10:13
El Corazon

Jag förstår inte varför man ska bli sur på Hleb över det uttalandet..? Förväntar du dig att han ska säga "Nej, jag vill inte slå ut Barcelona eftersom jag tillhör klubben."

Det är väl klart att han och Stuttgart vill gå vidare i CL.
Annons: