/spanien/barcelona/forum/1683.aspx/spanien/barcelona/forum/1683.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
4/8/2016 10:04
Skriver detta för tredje gången nu. Messi spelade centralt även mot Chile trots att han började ute till höger, precis som de senaste matcherna med Barca. Både Tata och Lucho kan omöjligt ha kommit på den taktiska förändringen själva utan positionsbytet beror helt på Messi. Det är snarare anledningen till detta man bör diskutera: är han fysiskt trött eller vill han helt enkelt inte spela där ute längre?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
4/8/2016 09:38
Masse såklart en av mina favoriter... dags att sälja av lite

Sommarens planering blir tuff och oerhört intressant.

Det viktigaste är föryngring och främst i de bakre leden.
Barcelona Liunil Masse
4/8/2016 09:21
[QUOTE=Deulofeu]Jag presenterar mina damer och herrar nästa säsong Denis Suarez,Rafinha,S.Roberto den finns hopp helt klart. Suarez med en ny assist igår och än nu uppe i 11 assist och 4 mål inte så illa. Han blir ett fint tillskott helt klart. Jag förstår fortfarande inte Turan värvningen... [/QUOTE] Och så hoppas vi på att Samper blir uppflyttad också :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
4/8/2016 09:11
Jag presenterar mina damer och herrar nästa säsong Denis Suarez,Rafinha,S.Roberto den finns hopp helt klart.

Suarez med en ny assist igår och än nu uppe i 11 assist och 4 mål inte så illa.

Han blir ett fint tillskott helt klart.

Jag förstår fortfarande inte Turan värvningen...
Barcelona neymar JR
4/8/2016 08:00
Ibland ska man inte behöva skrika, spelarna kände nog själva att det var bedrövligt. Angående Messi mer centrala roll, mot lag som backar hem likt atletico/real så förstår jag det absolut. Att låsa honom på en kant utan yta är som att skjuta sig själv i foten. Man behöver hans kreativitet centralt och nedanför vår offensiva kraft. Vi har ju ingen annan som kan luckra upp försvar med passningar. För min del tycker jag att det är ett bra drag, dock så måste Messi börja va på tårna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
4/8/2016 01:28
Luis Enrique's corrections at half-time of Barça-Atlético 99 % av er här inne har nog undrat varför Messi plötslig har parkerat sin arsle på mitt cirkeln lunkande fram och tillbaka. Det är ingen som har kunnat svara på om det är Messi's initiativ eller Lucho's nya taktik. Ärligt talat vet jag fortfarande inte det heller. Men, men här fick man första infon om att det kan var Lucho som ligger bakom den gamla kära Tata- fotbollen. Här i länken står det om vad Lucho sa till spelarna i pausvilan när Barca låg under med 0-1 mot A. Madrid. Han skrek inte utan..... Äh, ni får kolla själva. Nu två frågor: Kan det stämma att Lucho testar en ny, gammal, urusel gamma Tata- taktik med Messi? Eller är det något annat? Tills dess Go natt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
4/8/2016 01:11
Självaste Leonardo DiCaprio delade ut oscarn till Marcello igår ikväll.

Wolfsburg vs Real Madrid 2-0 FOOTBALLERS REACT (UEFA Champions League 2016 Parody)

Fast jag förstår inte vad Muller gör i videon. Raffa a.k.a servitören är ju bäst.
Barcelona Barcelonistas
4/8/2016 00:04
Real fansen underskattade Wolfsburg dom glömde av vem som faktiskt spelar där.
Barcelona Sam20
4/7/2016 23:29
Suarez måste lugna ner sig lite, senaste matcherna har han varit vild och kan ha fått rött kort vid flera tillfällen. After athletico matchen där han kunde ha fått rött kort så måste han nu lugna ner sig i CL. En ban på han nu skulle skicka ut oss ur cl om vi inte möter wolfburg eller city i semi
Barcelona neymar JR
4/7/2016 23:14
Rambla~ Hade varit kul om dom verkligen börjar satsa på att etablera sig som en "stormakt" iaf inom Spaniens gränser först och främst. Tråkigt att dom ska sälja och börja på ny kula varje år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/7/2016 23:14
Barcelona could offer goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (23) a renewal this summer. His current contract expire in 2019. [md] @barcastuff Ja tack gärna, det skulle vi gilla. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
4/7/2016 23:14
@enkos:


Ändå har Sevilla underpresterat kraftigt på bortaplan i ligaspelet, fortfarande har man 0 segrar Ramón Sánchez Pizjuán.
Barcelona Rambla~
4/7/2016 23:12
Ja det har säkert en stor bidragande orsak. De omsätter väldigt många spelare inför varje säsong. Monchis alla fynd skeppas vidare med en rejäl slant i vinst vid försäljningarna. De jobbar exemplariskt och har gjort det under många säsonger nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
4/7/2016 23:05
Rambla Stora förändringar i truppen inför varje säsong? Tar dom ca 6 månader att spelas ihop. Dem får vara smarta under denna sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/7/2016 23:00
@Rambla~:

De var också usla i ligan i höstas och låg på nedre halvan av tabellen . Det var först i december de började höja sig och spela bättre och bättre. .
Barcelona Rambla~
4/7/2016 22:58
Varför är de alltid så dåliga i CLs gruppspel kan man undra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
4/7/2016 22:56
Starkt av Sevilla att lyckas vinna, dem kommer försvara el titeln ytterligare en gång. Ett riktigt cuplag, finalen i cupen kommer bli oerhört svår.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
4/7/2016 22:49
@Rambla~:


I länktipset hittar du betydligt mycket bättre kvalité när "råskinnet" Diego Godín rullade runt och tog sig för ansiktet (trots att han inte ens blev träffad där).....

---

Filipe Luis är förövrigt inte ett dugg mycket bättre, finns t.o.m. ett klipp där han lade snor från sin näsa på sin hand och sträckte ut den till Suárez...
Barcelona enkos
4/7/2016 22:14
18 maj spelas EL finalen. 21 eller 22 maj är det Spanska cup finalen. Vore bra om Sevilla spelade även den första finalen. Även om det ser tufft ut nu med 0-1. Edit. 1-1 nu.
Barcelona Rambla~
4/7/2016 22:01
Jag hade nästan glömt bort den horribla utvisningen PSV åkte på i mötet mot Atlético i det första mötet. Efter det har råttan Felipe Luis mage att lipa i media. Håll bara igen truten j-a fjant. Det finns ett ord för sånt där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/7/2016 21:54
Villareal släpper in målet i 45+4 när det var 3 min ot. Blir allt mer och mer övertygad om att makter ovan bestämmer även i fotbollen . Detta händer så typiskt allt för många gånger att när man ska blåsa av matchen så kommer målet från ingenstans. Liverpool fick sin allra första chans och gör mål också medan Dortmund missar allt.
Barcelona Z_Z
4/7/2016 21:26
@enkos:


Villarreal ärr dock bara klara för kval till CL, ett kval där man kan stöta på riktigt bra motstånd om man har otur. Så nog är de rätt viktigt för dem att vinna med så de får en direktplats.
Barcelona enkos
4/7/2016 21:05
Dortmund och Villareal är klara för spel i CL till hösten så de visst vill vinna EL men är inte lika beroende som Liverpool, Bilbao och Sevilla där deras enda väg till CL är att vinna El.
Barcelona enkos
4/7/2016 21:02
Engelska domare i Bilbao - Valencia
och spanska i Dortmund.
Barcelona enkos
4/7/2016 20:59
Mäktig tifo i Bilbao.
Barcelona Federer
4/7/2016 20:08
Danilo game by numbers vs Wolfsburg:

0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 blocks
0 take-ons

Härlig värvning.
Barcelona Sam20
4/7/2016 19:48
Super taggad inför ikvall Liverpool bs Dortmund kmr bli en otrolig match
Barcelona enkos
4/7/2016 19:44
60 miljoner per år sägs det . Jag undrar om det är en bra siffra? Vad får tex Real, Bayern, City m m i jämförelse?
Barcelona Barca4life98
4/7/2016 19:44
Angående Arda, inget ont emot honom men börjar han inte prestera så är det bättre att casha in på honom. Speciellt nu när Denis kommer tillbaka i sommar och Rafinha. Då kan man lägga Arda-pengarna + några miljoner på Marquinhos?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/7/2016 19:31
[QUOTE=the cameroonians]Bland alla inlägg om filmningar och vem som är den största bedragaren så hoppar jag emellan med ett inlägg kring tröjsponsoravtalet. Sport skriver idag att ett icke namngivet kinesiskt företag har lagt ett erbjudande som ska vara bättre än det som finns från Qatar Airways, alltså mer än €60 miljoner per år. Förhandlingarna är dock i ett väldigt tidigt skede och chansen att ett undertecknat avtal ska vara klart redan i sommar när nuvarande avtal går ut är mikroskopiska. Några summor nämns inte. Som bekant har även QA enligt det nuvarande avtalet möjlighet att matcha alla andra bud som klubben får vilket skulle möjliggöra ett fortsatt samarbete och ett förlängt avtal om båda parter nu vill detta. Sport skriver också att klubben fortsatt ser nästa säsong utan en tröjsponsor som en möjlighet även om det såklart skulle utgöra en stor påfrestning för den ekonomiska situationen. Enligt vad jag läst tidigare under våren tror ledningen att omsättningen kommer hamna på över €650 miljoner detta året/säsongen, och såvida inte kostnaderna har fortsatt att öka kommer det att bli ett hyfsat överskott. Dessa pengar måste dock i första hand läggas på att få ner skulderna inför att Espai Barca drar igång samt kontraktsförlängningarna med Busquets, Neymar och Messi som kommer att kosta tiotals miljoner EURO. Förhoppningsvis blir det ändå cash över för att förstärka truppen (mittback) men det känns ändå på förhand som att något av ovanstående får ge vika om inget nytt tröjsponsoravtal sluts för kommande säsong. [/QUOTE] Hur det ska va så svårt att fixa en bra sponsor för BARCA. Helt jävla bedrövligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: