/spanien/barcelona/forum/16689.aspx/spanien/barcelona/forum/16689.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BlueRed
2010-03-28 19:38
Creus

Yes. Lyssna noga efter varje ord hur han smaskar. Inte så hemligt heller när man hör honom prassla med skiten. Sen är ju Rossi mexikan också...
Nu längtar jag ännu mer till C+ tar över, kan omöjligt bli värre.
Barcelona Hetfield
2010-03-28 19:37
Barcelonito

Tack för svaret, som sagt, jag är inte så kunnig inom det området. Dreambox kostar ju en hel del, vill man ha den nyaste så ligger den väl runt 6000 kr, då är det kanske bäst att betala 200 kr varje månad
Deportivo Creus
2010-03-28 19:36
Sitter Johan Edlund och äter halstabletter? På riktigt?
Barcelona BlueRed
2010-03-28 19:31
Vad är det för försvar Sevilla har? Villarreal går igenom som om det inte fanns någon där.
Barcelona BOJAN-170-200-170cm
2010-03-28 19:30
Lokmaninho ( Nr 1 )


Vann Barca Atletic?
Barcelona petersays
2010-03-28 19:19
Fattar inte hur man kan vilja ha ett sånt as som Fabiano i laget? Sevilla borde sälja honom ASAP. Bara går runt och tjurar hela tiden och drar ned hela lageta moral.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-28 19:19
Hetfield

Dreambox kan också vara krångligt ibland. Bilden kan försvinna i vissa sekvenser, det kan bli svart i skärmen var 20:e sekund ibland och det värsta som kan inträffa är att bilden försvinner helt och du inte kan få tag på killen som har fixat det till dig och som måste justera om sin dator som man får bilden av. Du ska alltså välja någon som är bra på det han gör så det inte blir komplikationer.

Den som fixar dreambox till dig kan alltså se på sin dator när som helst vad du tittar på.

Det positiva med Dreambox: Du får alla möjliga kanaler.
Du kan titta på 2 olika kanaler samtidigt, kanske en match på viasat och en på Canal +. Men då måste du titta ena på datorn och den andra på tv:n.

Jag rekommenderar det, hade en dålig version innan men ska efter säsongen fixa en ny från en rutinerad kille :)
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-28 19:17
Mojito/

”Rosell är ff en katt bland hermelinerna, och jag är väldigt osäker på vad han eg kommer göra med klubben, förutom att ta bort Unicef på tröjorna”

Som jag förstod det sade Rosell att han kan tänka sig fortsätta med att ha Unicef på tröjorna, men att han kommer fatta ett beslut om tröjreklam först efter att han har gått igenom klubbens ekonomi. Om siffrorna ser bra ut fortsätter han nog med Unicef.
Barcelona Larsson1333
2010-03-28 19:15
Criff

Jag kollar med, han verkar helt bakom flötet:P

Han kallade villareals kapten gonzalo för gonzalo higuain, han kan inte uttala stankevicius och blandade ihop cska med sevilla förut :P
Barcelona ★Barca★
2010-03-28 19:14
Criff

Hahaha jag hörde det också sjukt pinsamt av han.

Snart Derby hur tror ni det går. Har en känsla det blir 1-1.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-28 19:14
H.Alavi/

"Har någon av kandidaterna sagt att man tänker fortsätta med Laportas projekt eller att man tänker starta något helt nytt?"

Jaume Ferrer kommer fortsätta med i stort satt samma projekt som Laporta hittills har fört när det gäller den ekonomiska och sportsliga biten. Enda skillnaden är att han inte kommer vara lika politisk som Laporta har varit.

Rosell har kommit med väldigt få konkreta uttalanden, men den informationen som har läckt ut är att han kommer strama igen den ekonomiska aspekten ytterligare genom att bl.a. ta bort styrelsemedlemmarnas kreditkort.

När det gäller det sportsliga så kommer Rosell även han fortsätta satsa på La Masia och förmodligen utnyttja sina kontakter inom Nike för att värva in de stora namnen, när/om de behövs. Men att döma av det jag har läst och hört så har inga cracks förknippats med Rosell den senaste tiden. Rosell misstänker även att klubbens ekonomi inte är lika stabil som den nuvarande styrelsen uppger.

Rosell vill också lägga ner den politiska atmosfären som kretsat kring klubben de senaste åren.

Har läst i de katalanska medierna att Ferrer och Rosell ska vara ganska bra vänner sedan tiden de jobbade tillsammans under Laporta.

Jaume Guixá och Agustí Benedito kan du strunta i. De kommer knappast kunna utmana de två ovan nämnda.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-28 19:12
Rosell har redan på ett sätt förklarat att han inte kommer att köpa massor med stjärnor eller att han inte satsar på ungdomarna från La Masia.

Han tar nämligen bort posten som sportchef och låter Pep bestämma över värvningar av spelare. Pep får lite friare händer än vad han har haft innan. Därmed kan man dra slutsatsen att vi fortfarande kommer att satsa hårt på våra ungdomar och inte kommer bli som Real Madrid.
Barcelona Criff
2010-03-28 19:12
Är det bara jag som kollar på Villareal - Sevilla och undrar vad kommentatorn är för lingondåre?
Guiseppe Rossi, Mexikansk lansdlagsman????

Han är väl Italienare sist jag kollade i min bok :P

Han har kallat honom Mexian 2 gånger hahahha.
Barcelona Hetfield
2010-03-28 19:03
a L B

Finns ju alltid dreambox för er som har pengar, jag funderar på att köpa en till sommaren, vet dock inte så mycket om de , vill gärna ha Viasat och Canal + samtidigt i boxen (det är lagligt)
Barcelona Sam
2010-03-28 19:01
Kanalerna är krypterade, rättsliga åtgärder kommer antagligen att vidtas mot den som streamar, inte så svårt att få reda på vem som sitter bakom vilket ip-nummer nuförtiden. Så mitt svar är, rädsla.
Atlético Wilshere#19
2010-03-28 19:00
The Reporter //

"Jag hoppas att Keita köttar sönder deras mittfält"

Hmm... inte så lätt att "kötta sönder" ett mittfält med Fabregas (för kvicktänkt), Song (för stark) och Diaby (för stor/stark). ;-)

Nåväl, väl mött på onsdag! :-)

Edit: Förresten, är det någon mer än Iniesta som kommer missa mötet/mötena mot Arsenal?
Barcelona a L b
2010-03-28 18:26
Jag har alltid undrat varför man inte kan streama svenska kanaler som Canal +, Viasat och tv4. Någon som har något logiskt svar?
Barcelona Mars + Messi= MAGI(f.d L.A.M Nr 10)
2010-03-28 18:10
Vet någon här om det är någon som riskerar att bli avstängd i el clasico om han får en varning mot Athletic Bilbao? Samt vilka som riskerar avstängning i returen mot Arsenal om han får ett gult i första mötet.

Barcelona Lokmaninho ( Nr 1 )
2010-03-28 18:00
Barca atletico leder med 1-0 mot Espanyol B :)

Derby så :)

http://www.elsesports.cat/directes/33/

om ni vill titta *
Barcelona Tan
2010-03-28 17:23
Vill inte bryta mot reklamförbudet men jag har sett att frågor kring supporterträffar vid matcher och liknande har varit uppe här ett par gånger under de senaste veckorna.

Nu i veckan startade jag upp en Facebook-sida för Göteborgsavdelningen för Penyan. Här kommer jag lägga upp information om träffar i Göteborgsområdet. En möjlighet att komma i kontakt med andra cules i Göteborgstrakten och förhoppningsvis ett bra sätt att utveckla Penyan i Göteborg. Sidan heter "Penya Barcelonista de Suecia - Göteborg". Titta gärna in!
Barcelona Mojito
2010-03-28 16:33
Hetfield

Jag kan nog framstå som konservativ, men faktum är att allt handlar om att jag vill ha ett helthetstänk och en långsiktighet när det gäller klubben FC Barcelona.
Jag tycker Laporta och ledningen visat just på detta och vill ha kvar samma tänk.

Risken med Rosell, som varit borta från cikrusen ett antal år, är att han kommer att förändra många saker. Givetvis ska han få tid och möjlighet att omorganisera, precis som bär en ny ledning tillsätts i vilket privat företag som helst. Men som sagt, jag vet inte vad han eg kommer att göra, och det gör mig tveksam.

Visst kan han locka hit en crack eller två, men på bekostnad av vad? Jag är inte så rädd för en kapprustning, snarare är jag rädd att Barcelona förlorar den identitet som klubben jobbat fram under senare år.
För mig är detta minst lika viktigt som att försvara CL-titel - call me crazy...
Barcelona Hetfield
2010-03-28 16:15
Mojito

Jag antar väl att du är konservativ, du tänker säkert "why fixed what's not broken"?

De som är "anti" Rosell har oftast det sättet att se på saken (jag säger inte att det är fel), nämligen att Rosell kommer att göra oss till nästa Chelsea/Real Madrid, vi kommer sluta ta in ungdomar från La Masia, och köpa stjärnor istället

Eller att han tar bort auran kring Barcelona genom att "kommersiella" laget

Nu gillar jag att vi kör med ungdomar, men faktum är att vi behöver två stjärnor (kantspelare och mittfältare), det laget vi har är redan tunt som det är, då är Rosell kanske rätt man för att få in just dessa spelare (kanske tom. Torres)
Barcelona Mojito
2010-03-28 16:06
elbraco

Som jag förstått har han öppnat upp för möjligheten att Barca kan komma att ha tröjreklam i framtiden - vilket då betyder att Unicef kommer plockas bort alternativt få en mindre plats på tröjorna. (beror ju på vad det nya företaget/märket anser också)
elbraco
2010-03-28 16:02
Är det säkert att Rosell tar bort Unicef? Det kommer ju kännas lite som att Liverpool tar bort Carlsberg eller Arsenal Emirates...tycker vi inte om.
Barcelona Mojito
2010-03-28 15:41
Angående presidentvalet,

Även om Rosell är synonymt med stjärnköp så kommer han, presic som el Flaco påpekar, inte att behöva spela med det kortet.
Anledningen är att den nuvarande styrelsen inte kunnat enas om hur deras kampanj och kandidat ska vara.
Lägg därtill utnämnandet av Cruyff, och allt spelas rakt i händerna på Rosell.

Personligen känner jag att Laporta känner att loppet är kört, och nu gör han allt för att reta upp Rosell i stället.

De som verkligen förlorar på detta är ju klubben Barcelona som mest av allt behöver arbetsro inför säsongsavslutningen.

Laporta borde ägna sig mer åt att avsluta på ett bra sätt än att fortsätta kämpa för en plats i rampljuset.
Med detta sagt menar jag inte att jag kommer rösta på Rosell, jag hade föredragit samma ledning en period till - om de hade kunnat enats.

Rosell är ff en katt bland hermelinerna, och jag är väldigt osäker på vad han eg kommer göra med klubben, förutom att ta bort Unicef på tröjorna och sänka overheadkostnaderna - vilket t ex kan komma att prioritera bort arbetet med "més".
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-03-28 15:33
För mig spelar det inte så stor roll vem som vinner valet, det enda jag hoppas på är att den mannen som vinner fortsätter med Laportas "projekt", dvs att satsa på akademin och inte vara ute redan på januari fönstret för att handla spelare.

Har någon av kandidaterna sagt att man tänker fortsätta med Laportas projekt eller att man tänker starta något helt nytt?

Annars så tycker jag att Laporta förtjänar stående ovationer under den sista ligaomgången på Camp Nou. Han har förändrat Barca med sina kloka spelarköp, Rijkaard & Pep m.m.

Måste ha varit jobbigt för honom att sitta bredvid en ny president vid varje El Clasico möte. :P

Han tänker inte på pengar, vilken president pungar upp 200(?) miljoner för att få bära på Unicef symbolen på tröjorna? Laporta. Nu är jag inte säker på om det verkligen är 200 miljoner.

Kommer att sakna honom oerhört mycket.
Barcelona el Maestro!
2010-03-28 15:27
Ämne: el Flaco

Men han ....Visst har det kostat pengar men bestämmer man sig för att värva en spelare, så ska man, om tränaren vill ha spelaren.
Värvningen av Eto'o var också ett lysande exempel. Laporta gav sig inte och han fick hem honom.

Daniel Alves har varit och är idag en av viktigaste spelarna i Barca. De pengarna är väl spenderade.
Tror du verkligen att Sevilla ”bossen” inte hade fått de pengar som han begärde av en annan klubb, om inte Laporta betalade den summan?
Det var flera storklubbar som var ute efter Alves. Fallet Ibra är speciell då klubben ville ersätta en Eto’o som hade gått som bosman annars.
Barcelona The Reporter
2010-03-28 15:22
Delarocha

Ja men vad ska vi göra nu när Iniesta är borta?

Jag hoppas iaf inte att Busquets startar
Barcelona Hetfield
2010-03-28 15:18
el Flaco

Men han använder ju redan det kortet, det är därför namnet Rosell är synonymt med = cracks

Även om han inte säger det öppet i uttalande så är det vad alla tänker om honom, jag antar väl att hans lobbyister gör bra ifrån sig av att sprida ordet

el Maestro

Inte för att ta något ifrån Laporta, men köpet av Alves blev runt 30 miljoner (vilket är ohyggligt mycket för en högerback), och 50 miljoner+ Eto'o för Zlatan, så det är inte så att han lyckades knipa åt sig de med slughet och karisma
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-28 15:12
Hetfield/

Rosell kommer säkerligen använda sig av sina kontakter inom fotbollsvärlden för att locka till sig röster inför valet, men vad jag menar är att jag tror inte ens att han kommer behöva spela på kortet för att vinna valet.

I dagsläget är Rosell en sådan pass stor favorit att jag misstänker att han hade vunnit utan att ens behöva lova att värva in en crack (Cesc, Ribery, Silva...).
Annons: