/spanien/barcelona/forum/1666.aspx/spanien/barcelona/forum/1666.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-01-22 11:46
För länge sedan så fanns det olika forumdelar, i alla fall hos Hammarbys forum. Det blir rätt fragmenterat och jobbigt men fördelen var att det alltid fanns topic att hålla sig till. Överlag tycket jag att det rullar på bra även om det kan bli lite väl mycket snack om Real. Inte så konstigt och de har nog samma problem på Puertan. Däremot som kommer jag vara lite hårdare om man pratar om skribenter från Puertan, det är verkligen ointressant och mot regelverket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-22 11:43
@Bosketts:


Ja, jag instämmer helt gällande reglerna. När de är så otydliga så blir det svårt för MOD att känna att det finns underlag för att spärra medlemmar. Med hårdare sådana så blir det enklare för MOD att fatta dessa beslut.

Jag håller inte med angående underforumen som du nämner av den enkla anledningen att vi har för få skribenter på detta forum. Det måste finns en levande diskussion för att det ska kunna hållas levande.

Jag är för alla förslag på lösningar som gör att vi blir av med just den typ av inlägg som vi båda inte tycker hör hemma här i alla fall.Skribenterna har jag gett upp hoppet om då de aldrig förbättrar sig.
Barcelona Bosketts
2016-01-22 11:32
@Katalano:


Det bästa vore väl att ha betydligt hårdare regler när det kommer till diskussioner om Real Madrid. Givetvis ska vi kunna diskutera aktuella händelser i La liga, som om Real får värvningsförbud eller en ny tränare, men diskussioner som "x är överskattad" eller "Ronaldo beter sig såhär" är fullkomligt meningslösa. Det jobbigaste med dem är att de pågår i dagar (ibland till och med veckor).

Det är alltid samma skribenter som ligger bakom. Ge dem varningar och stäng av dem om det blir för utdraget eller uppenbart.

Det räcker att scrolla ner lite för att hitta kommentarer som "James kan köra i 200km, samt köra undan polisen utan att straffas.Pepe kan göra lite som han vill utan att straffas". Om jag fick bestämma skulle skribenten bakom stängas av en vecka för att sedan få komma tillbaka under premissen att hen diskuterar Barcelona.

Med det sagt vore det faktiskt intressant att se hur underforum och trådar skulle se ut.

Barcelona generellt snack
Snack om Barcelonas spelare
Snack om andra klubbar och dess spelare
Taktiksnack
Barcelona Katalano
2016-01-22 08:42
@Vronskij:


Jag har faktiskt funderat i dem banorna också. Men mer att det vore bra om det fanns något i still med en "hata-Real madrid- tråd" och en "hata- Barcelona-tråd" osv. Detta hade onekligen hjälpt till att höja nivån i båda forumen, men i verkligheten så vet jag inte om det går att genomföra. hur roligt skulle dessa individer få i ett forum när alla håller med varandra liksom? De älskar uppmärksamheten de får härinne som någon annan var inne på tidigare angående en skribent i Puertan.
Barcelona Vronskij
2016-01-22 07:00
@Katalano:


De borde kanske få en egen forumdel? Som en obs-klass.
Barcelona oocbgb
2016-01-22 00:56
[QUOTE=Barca4life98]Jag vill bara passa på att hylla Iniesta! Herre jävlar säger jag bara. Han är den gamla Iniesta fast uppdaterad till det bättre tycker jag. Sen tror jag, angående Munir, att han måste få regelbunden speltid och självförtroendet tillbaka. Potentialen har han, men allt har gått lite för snabbt för honom. Ha tålamod med Munir, man vet aldrig det kan bli samma utveckling som med Roberto. Sen måste jag säga, rätt eller fel, det här laget (Barca 15/16) är mer komplett än Peps Barca. Det här laget kan spela utan Suarez, Messi, Alba och vinna ändå. Det här laget kan spela utan Messi i två månader och under den tiden återta ledningen i ligan. Spela ut Real etc. Det är en svår fråga, jag kan ha fel som sagt :) [/QUOTE] Vi får se hur allt faller ut i slutet av säsongen, men du kan vara nåt på spåren. Vem vet, kanske vi är första laget som klipper CL två år i rad? Kanske är vi första laget som till och med tar trippeln två år i rad? Hur fantastiskt hade det inte varit? Kanske till och med vårt forum börjar handla mer om Barca än Real? Ingenting är omöjligt! Är extremt peppad på våren nu med en bredare trupp än på väldigt länge. Får vi antingen igång Munir på riktigt, eller får in Soriano/Nolito eller nån annan kan vi inte klaga..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-01-22 00:49
Haha om Munir nu blir en pålitlig målskytt till slut är det bara att buga för Lucho. först sergi och nu (kanske.......) munir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-22 00:20
Chelsea winger Pedro (27) has offers from Spanish teams, among which Atletico, but would only return to the Liga to join Barcelona. [cuatro] Tack men nej tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 00:13
@koeman92:


Real Madrid ger dig störst chans att vinna Ballon D'or. Du såg ju själv världselvan på galan. Real hade FYRA spelare med (lika många som oss) trots en titellös säsong. Ronaldo vann Ballon D'or 2013 trots ett titellöst år, det hade inte hänt om han spelat i en annan klubb.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-22 00:06
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Hur många gånger har man frågat sig varför klubben inte försvarar sig eller markerar nej, nu har ni gått för långt. En klubb som FC Barcelona har pengarna och musklerna att gå på offensiven. Har inte fattat varför de har haft denna politik där de håller tyst tills jag såg dokumentären Barca Dreams. När Cruyff tog över klubben som tränare satte han den policyn att vi måste vinna matcherna på plan för att slippa konspirera, det var enda möjliga lösningen dessutom. Vi måste ta alla poäng. Det har funkat alla dessa år men det tar inte bort känslan att man vill ändå att klubben då och hugger tillbaka. Eller varför inte stämma några clowner för att markera var tredje år. Vill minnas att Barca blev anklagad av dopning under Mourinho tiden av en liten skit tidning i Spanien. Sist jag hörde nåt mer av det så skulle Barca stämma dem. Har inte hört nåt sen dess. En annan ska jag vill ta upp är #Lion24# inlägg om folk som pratar konstans om El Pasillo vara eller inte vara. Han blir hånad i deras forum varje dag. Han är en liten mask, ty en mask har mer nytta än honom diskussioner om fotboll. Enda gången han blir glad och jag tror han lever för det är när ni ger honom luft här inne. Snälla lägg ner och lägg fokus på stället skribenter som är värda mödan. Tycker att forumet har blivit mer och mer städat. Det går inte har ett perfekt forum. Det finns alla karaktärer men låt oss alla försöka hjälpas åt att städa bort onödigt skräp. ***Bara en liten tanke*** Läste idag att Masken är fri från greppen av (Perez) spanska staten. Hoppas att Messi och Neymar släpper kommer undan dessa klor nån gång under den här livstiden. Är inte så insatt hur illa det är med Neymar men jag tycket att Messi's advokater borde ta snack med Maskens advokater. Eller varför inte anställa samma advokater som Xabi Alonso och resten av R.Madrid spelarna. Är det nånting advokater älskar så är det pengar. Låt Messi och Neymar anställa dessa.
Barcelona koeman92
2016-01-22 00:01
Jag gillar verkligen Lewandowski. För hans egna skull hoppas jag att han inte går till Real Madrid då det vore synd att se en så talangfull anfallare bli förstörd och sedan slängd genom bakdörren. Inte för att jag begriper varför man skulle vara dum nog att lämna en klubb som Bayern München för Real Madrid från första början.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 23:53
Don Balón | Thiago has told Robert Lewandowski not to join Real Madrid to avoid living in the shadow of Barcelona Don Balón | Thiago also told Lewy that Real Madrid is not the club that it appears to be and that players usually leave it by the back door
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 23:27
@Katalano:


Det är ju svårt att inte prata om El Pasillo dock, roligare kille finns ej på SF. Han har ju förutspått att vi skulle förlora varje match sen augústi typ..
Barcelona Katalano
2016-01-21 23:03
Lion24

Instämmer fullt ut. Vi har några egna sådana av liknande karaktär härinne också. Det roliga är att det är just dessa karaktärer som skriver till varandra, i varsitt forum...
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 22:57
[QUOTE=Lion24]En sak som jag stör mig kraftigt på här inne är när folk citerar en viss El Pasillo och skriver:'' El Pasillo skrev si, El Pasillo skrev så''. Som om El Pasillo är en viktig person. Vem är ''El Pasillo''? Är El Pasillo en expertkommentator på TV? Är El Pasillo en före detta fotbollsspelare på den högsta nivån? Jag älskar att lyssna på duktiga experter, som dom på Sky Sport, är El Pasillo en av dom som man lämnar hela världen för och lyssnar noggrant på? Skribenten El Pasillo är en skribent som älskar att stå i centrum. Han vill att man ska diskutera honom. Tror ni El Pasillo tar illa upp när någon säger ''du är dum i huvet''? Han älskar när han är ett huvudämne, vare sig det är på gott eller ont. Han säger kontroversiella saker som han inte ens själv tror på, men gör det för att som sagt, stå i centrum, för att folk ska prata om honom. Jag vet helt ärligt talat inte vad det beror på, om det har och göra med ålder eller sen utveckling för sånt beteende är enligt mig problematiskt, men snälla, låt El Pasillo vara kvar i Puertan. Han är inte ditt problem, inte mitt, utan Puertans problem. Gör han inte en tjänst genom att prata om honom här inne, för det är det han vill. Tro inte att du ''knäcker'' honom för att du skriver något negativt om honom, du har då gått i hans fälla, genom att tala OM honom. Så kan vi lämna han åt Puertan? :) [/QUOTE] Mitt på pricken. Så otroligt tröttsamt att läsa om en skribent i Puertan nästan dagligen på vårt forum där man vill läsa om Barca endast. Vad en nisse på Puertan skriver om Barca är fullständigt orelevant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-21 22:55
Vi sätter på madrid i alla sport verkar det som. Härligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-01-21 22:38
Alltid gött att trycka till Madrid . Spelar ingen roll vilken sport det är . Cricket eller vattenpolo skiter jag fullständigt i . Den äckliga publiken tror gång på gång att deras klubb är bäst . Men i slutändan ser vi vem som står som segrare !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-01-21 22:38
En sak som jag stör mig kraftigt på här inne är när folk citerar en viss El Pasillo och skriver:'' El Pasillo skrev si, El Pasillo skrev så''. Som om El Pasillo är en viktig person. Vem är ''El Pasillo''? Är El Pasillo en expertkommentator på TV? Är El Pasillo en före detta fotbollsspelare på den högsta nivån? Jag älskar att lyssna på duktiga experter, som dom på Sky Sport, är El Pasillo en av dom som man lämnar hela världen för och lyssnar noggrant på?

Skribenten El Pasillo är en skribent som älskar att stå i centrum. Han vill att man ska diskutera honom. Tror ni El Pasillo tar illa upp när någon säger ''du är dum i huvet''? Han älskar när han är ett huvudämne, vare sig det är på gott eller ont. Han säger kontroversiella saker som han inte ens själv tror på, men gör det för att som sagt, stå i centrum, för att folk ska prata om honom. Jag vet helt ärligt talat inte vad det beror på, om det har och göra med ålder eller sen utveckling för sånt beteende är enligt mig problematiskt, men snälla, låt El Pasillo vara kvar i Puertan. Han är inte ditt problem, inte mitt, utan Puertans problem. Gör han inte en tjänst genom att prata om honom här inne, för det är det han vill. Tro inte att du ''knäcker'' honom för att du skriver något negativt om honom, du har då gått i hans fälla, genom att tala OM honom. Så kan vi lämna han åt Puertan? :)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 22:35
00.00 står klockan på med 86-85 på resultattavlan. Men Barca vann på sista skottet borta mot Madrid haha. 86-87. Nemesis10 Kanske inte, kanske kan vi ta tillbaka Unicef eller UNHCR. Kan tänka mig köpa tröjan bara det inte står för något företag vars finansiärer står bakom människors död. För att bygga anläggningar för VM har det hittills dött ca 1400 flyktingar i Qatar. Det är siffror som anses ligga en bit lägre än den riktiga. När fan blev Foundation, Airways? Vem kunde ens föreställa sig att förhandla först med PSG:s ägares företag/stiftelse och sen med qatars regering om våra tröjkontrakt? Helt orimligt.
Barcelona BlackCop
2016-01-21 22:33
Basketlaget vann el classico! Med en buzzerbeater! Vilken sjuk match!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2016-01-21 22:33
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Sorry men jag tror aldrig vi kommer gå tillbaka till reklam fria tröjor igen. Om man inte vill att vi ska bli en klubb som säljer våra bästa spelare till konkurrenter så får man nog acceptera hur fotbollen ser ut idag.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 22:25
Nice att det lossnar för Munir nu, förhoppningsvis. Vi behöver en bra back upp till Suarez
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 22:11
Från 14 under i tredje kvarten till 4 över i sista, basketlaget i el Clasico.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 22:04
[QUOTE=Liunil Masse]Luchos reaktion efter Bilbaos reducering (länktips). Not happy at all. [/QUOTE] förstår honom med 0-2 ledning till den andra matchen hade vi kunnat vila många start spelare men nu kan han inte ändra allt för mycket från början
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 21:56
Luchos reaktion efter Bilbaos reducering (länktips). Not happy at all.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 21:53
Neymar Sr (father): "We have a deal at Barça until 2019, Neymar is happy and we want to renew his contract at the end of the season." [md] Neymar Sr (father): "Meeting with Madrid at Ballon d'Or? Nonsense. All Barça and Madrid people were in same hotel, just greeted each other."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-01-21 21:18
Neymar finns äntligen på Snapchat!

ene_jota
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 21:18
vart är Michael Owen skämten när dem behövs som mest?
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 20:37
Papillon- man ska aldrig vara tyst när det gäller korruption. Korruptionen ska vi inte låta tysta oss. Det är bra att man tar upp det hela tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 20:26
Klassiska och snygga tröjor nästa säsong, det verkar som att de försöker kompensera för årets tröjor. Bara den jäkla reklamen som förstör allt, längtar tills dagen den är borta så man kan börja köpa sin favorittröja igen.
Annons: