/spanien/barcelona/forum/1666.aspx/spanien/barcelona/forum/1666.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2016-05-25 22:22
Neymar JR Mariano i Sevilla? Förlåt om jag är skeptisk men vad vet du om honom egentligen förutom att han haft ett bra år med Sevilla? Han är född 86 och är knappast han heller purung om du tror det. Föredrar Alves alla dagar i veckan isåfall om det ska stå mellan dem två. Och Roberto är ett bra alternativ på högerbacksplatsen men han saknar de spetsegenskaperna som Dani besitter. En försämring på den positionen. Vadå? Hur resonerar du? Vi värvade Piqué när han var ung trots att vi hade både Marques och Puyol som där och då var ett starkt mittbackspar. Skulle vi ha sålt Marques redan då innan Pique visat vad han gick för eller. Det är inte så man bygger ett lag, det är inte så man planerar inför en säsong. Det rätta sättet att planera inför en säsong är att göra sig av med de spelarna som inte håller och behålla stammen i laget - något som Mascherano är. Mascherano är dessutom en ledare både på och utanför planen, han är en som föregår med gott exempel. Spelare som Mascherano växer inte på träd, jag föreslår att du försöker se bortom hans ålder och inte stirrar dig blint på hans 30 plus siffra. Man köper in unga spelare och sakta men säkert slussar in dom i startelvan - OM de bevisar att de har vad som krävs. Det är så man genomgår en generationsväxling, inte fan kastar man ut stommen och köper in nytt och ungt och bara slänger in dom i startelvan och hoppas på det bästa. Det här är Barcelona om du inte visste det, inte Arsenal.
Barcelona Funeral Canticle
2016-05-25 22:21
@Gabriel:Daaaamn Gabriel, back at it again with them crazy rants!
Hahah jag bjuder på öl på nästa Barca match :P
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 22:18
Neymar JR Dilemmat är ju att klubben inte klarar av att generationsväxla. De visste att Dani kunde lämna både förra säsongen och denna. Så vad gör man, först köper man in Douglas, sen köper man en 27-årig Vidal. Samma med Mascherano. Man har köpt in Mathieu och Vermaelen och låtit Bartra ruttna bort. Planeringsmässigt borde man alltså köpt in två yngre spelare, för det man nu gör är bara att sjuta problemet framför sig. Nu ska vi ha in två starters i backlinjen, det borde varit en åt gången. Men icke. Sen kan man alltid skylla på ekonomi och FIFA-ban etc, men dessvärre kommer vi ju tillbaka till samma utgångspunkt igen. Oförmågan. Men visst, vi sitter kanske med två världsstjärnor till försvarare om två veckor. Vem vet. Fast ska vi dra några slutsatser av vad historien lärt oss så talar väl oddsen emot just detta. Annars har vi alltid Montoya och Song som alternativ...
Barcelona Cessi - 3
2016-05-25 22:16
Neymar Jr

En sak till. Mariano från Sevilla är snart 30 år gammal. Vilken föryngring det blir
Barcelona neymar JR
2016-05-25 22:16
Men vem har sagt att jag inte vill ha bort vermaelen? Matheiu kan vara kvar för han accepterar bänken det kommer aldrig masken göra i slutet av sin karriär!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-05-25 22:15
Neymar Jr

Masche och alves tillsammans är 64 år gammla. Mathuie och Vermaelen 62. Om sist nämnda herrar blir kvar och de förstnämnda personer lämnar, kallar du det fortfarande föryngring?

Eller tycker du att Mathie och Vermaelen är bättre och att de kan tillföra laget mer än Alves och Masche kan?
Barcelona neymar JR
2016-05-25 22:11
Dani Alves (33) has been holding talks with Juventus for weeks. The deal was finalized after Copa final. He will leave for free. [ser sport] Tacksamhet trots att man oförtjänt fick en förlängning av kontraktet :)!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-05-25 22:10
Haha vi säljer Alves och behåller Douglas hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-05-25 22:10
Om Mascherano verkligen vill lämna så ska då fan klubben som köper honom minst betala 30milj euro. Inte en krona mindre!
Barcelona neymar JR
2016-05-25 22:07
Gabriel Ja jag tycker att det är helt rätt, vi kommer ju trots allt bli tvungna förr eller senare. Mariano i Sevilla är ett bra alternativ, personligen ser jag helst Roberto där. Ska vi värva unga mittbackar som kommer spela mot skit motstånd eller endast vid skador? När ska dom bli varma i kläderna? Eh vi låter han sitta på bänken och ruttna tills mascherano är helt slut. Nej dags att föryngra laget rejält och det rätta sättet börja bakifrån!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-25 22:06
DM1982

No can do.

Hatar sill och potatis och båtens underlag för tillfället är höga vågor i ett stormigt väder så hur fan ska jag sitta still, om jag så ens ville?

Intressant är ett sätt att välja att uttrycka det på, själv väljer jag att uttrycka det i ren jävla misär.
Barcelona TomCarroll
2016-05-25 22:04
Om Alves lämnar lär man knappast köpa in en vänsterback? Adriano ett år till då alltså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-25 21:59
[QUOTE=Gabriel]DM1982 Ja, du har alldeles rätt. Mitt första silly, mitt första år som culé. Och du då, du är inne på ditt 50:e år som en silly season veteran. Snälla du, educate me about the way of life. [/QUOTE] Mitt råd är att du sitter still i båten och äter en matlåda bestående av sill och potatis. Det är bäst för nerverna. Silly är långt, ska bli intressant att se hur den utvecklas för Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-25 21:53
Right back Dani Alves (33), who has decided to join Juventus, had also offers from English and Chinese clubs. [onda cero]Barcelona the cameroonians
2016-05-25 21:52
Jaha, så vem kommer klubben att presentera som Alves ersättare innan helgen? Mariano eller Joao Cancelo är mina tips.
Barcelona Gabriel
2016-05-25 21:51
DM1982

Ja, du har alldeles rätt. Mitt första silly, mitt första år som culé. Och du då, du är inne på ditt 50:e år som en silly season veteran. Snälla du, educate me about the way of life.
Barcelona Gabriel
2016-05-25 21:50
Neymar JR Så du tycker det är bra att vi gör oss av med Mascherano, den enda riktiga ledaren i laget som dessutom är en startspelare i backlinjen tillsammans med Pique? Det rätta hade varit att göra sig av med Mathieu och Vermaelen, inte Mascherano. Man kan fortfarande köpa in en ung mittback trots det, eller hur? Och ja visst generationsväxling för all del men vem ska ta Alves roll och sköta det lika galant som honom? Du är bra naiv om du tror att du kan hita någon på marknaden oavsett ålder som kommer kunna göra det lika bra som Dani. Vi försvagar oss rejält inför nästa säsong.
Barcelona DM1982
2016-05-25 21:49
[QUOTE=Gabriel]DM1982 Bananas? Ja, hur vill du att man ska reagera? Kanske sitta lugnt i båten med en matlåda bestående av potatis och sill? Inget att hetsa upp sig över att det verkar som att både Alves och Mascherano lämnar. Nej, skitsamma. Bra så. [/QUOTE] Ditt första silly antar jag? Om båda lämnar (tveksmt) får man anta att det finns någon plan för inköp. Ska bli intressant att se vilka det kan vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-25 21:48
The agent of Dani Alves (33) confirms he will leave this summer. The player told his teammates on Sunday he'll join Juventus. [l'esportiu]Barcelona neymar JR
2016-05-25 21:45
En grej förstår jag inte, so help me! Dem flesta här inne är överens angående en generationsväxling behövs men samtidigt så vill ni ha kvar varenda 30+ i laget. Det räcker inte bara att bli av med lite död kött på bänken och kalla det för lyckosam generationsväxling. Vi måste öppna upp startplatser med och inte ha en helgjuten elva. Är det 2 positioner vi verkligen bör göra det på så är det högerbacken & mittbacken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-25 21:33
DM1982 Bananas? Ja, hur vill du att man ska reagera? Kanske sitta lugnt i båten med en matlåda bestående av potatis och sill? Inget att hetsa upp sig över att det verkar som att både Alves och Mascherano lämnar. Nej, skitsamma. Bra så.
Barcelona DM1982
2016-05-25 21:31
Det märks att silly season har startat tidigt, forumet går bananas på minsta rykte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-05-25 21:25
Blaugrana91

Lägg till en VB som måste ge konkurrens till Alba. Det är många försvarare som kommer att lämna.

Alves
Masche
Vermaelen
Bartra
Douglas
Adriano

Hur svårt det är nu förtiden att köpa bra backar vet ni själva. Bartomeu får gärna avgå
Barcelona Blaugrana91
2016-05-25 21:25
Juves bud på Mascherano ska enligt MD ligga på €4,5M, PINSAMT... skäms dem inte med att komma med ett sådant skambud?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-25 21:23
Vill inte låta för mycket doom and gloom men är trött på att Barcelona ALTTID ska vara sin egna fiende. Klubben sviker sig själva om och om igen. Det värsta är att vi om några år inte kan räkna med att Messi och Iniesta ska rädda oss längre. Vad fan händer då? Fuck this. Jag tar ett break. Vampíro over and out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-25 21:20
Det jobbigaste är att man är tvugna att göra sig av med både Masche och Dani för att slippa deras löner. Det är en konsekvens av alla jävla usla värvningar senaste åren utan någon som helst långsiktig plan. Tänk på alla sopor som värvats in senaste åren, spelare de flesta kunde förutspå skulle floppa men trots det slänger man iväg stora pengar och ger åldrande spelare 5-års kontrakt och höga löner. Nu måste vi istället panikartat göra oss av med två legender för att kunna överleva ekonomiskt. Och tro inte för en sekund att ersättarna kommer göra oss bättre, nope. Det är inte så Barcelona jobbar på marknaden. Det blir rakt av två förluster när det kommer till kvalitet i truppen. Precis som när man gjorde sig av med Thiago och precis som när man gjorde sig av med Pedro. Skulle inte bli förvånad om Luis Enrique avgår denna sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-05-25 21:16
Klubben är korkad om man låter både Alves och Mascherano lämna.... Isåfall måste vi värva 2 världsklass mittbackar, 1 ny högerback, lägg till 2 nya mittfältare OCH en anfallare som kan agera backup till MSN.... Transferrekord nästa.... Ska Nike betala för det här?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 21:09
@Liunil Masse:


Just det, för det är ju precis så ett diskussionsforum fungerar - man ser sitt lag begå samma idiotiska misstag om och om igen och medan man ser sitt lag gå under så sitter man tyst och snällt i båten tills det är för sent.
Barcelona Funeral Canticle
2016-05-25 21:05
Vad är det man läser och hör både Masken och Alves till Juve?
Det är två vinnarskallar som inte går för råge, masken som trots fel pos givit sitt allt och vunnit allt som går att vinna och vår härliga hb som givit os så mycket.

Nåja kalla det vad man nu vill men sett till åldern och vad dem åstadkommit så skulle sagan ta slut någon gång :/

Hello Bellerin my old friend. I've come to talk with you again
Barcelona Gabriel
2016-05-25 21:03
Vad fan är det som händer? Kollade nyheterna för 2 timmar sen, man kan inte ens dra och ta en dusch och käka och kolla på några avsnitt av Entourage i lugn och ro utan att helvetet bryter lös. Alves och Mascherano till Juventus? Wtf is this shit? Ska vi förstärka en CL utmanare med två stora vinnarskallar som Masche och Dani, dessutom lämnar Dani gratis och Masche för ströpengar enligt rykten? Vad i helvete? Bartomeu ta din 100M€s deal med Nike och kör upp dem i röven e du snäll. Vi ska fan ha Pogba för det här annars kommer jag att koka. Juventus gör en Inter med oss, hur fan kan vi sätta oss själva i den här sitsen gång på gång. Andra lag förstärker sig under silly season medans Barcelona försvagar sig själva. Vem ska ersätta Alves nu är det tänkt? Vidal? Tvek, Lucho räknar inte med honom. Går det ens att hitta en pålitlig högerback på marknaden idag som är - rätt för Barcelona - frågetecken? Alves må inte vara lika bra som han var när han kom men han är fortfarande pålitlig och har ett strålande sammarbete med Messi, men det viktigaste med Alves är att han har karraktär och vinnarmentalitet och sånna gör man sig fan inte av med mer mindre helt jävla gratis. Samma gäller Mascherano, dessa är spelare med otrolig karaktär och Juventus är ett lag fullt med spelare av karraktär. Snacka om att förstärka dem. Jag går bananas här skitsamma. I'm out (eller så var detta bara en av mina första rants).
Annons: